2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçen hafta tv de gordum 1 bıldırcın yumurtası 8normal yumurtaya eşdeğer protein içeriyomuş ama hiç yemedim ztn normalini bileyiyemiyorum

benim 1 oğlum var 2. bebeğimi kız olsun çok istedim.4.ayda erkek dedi bana da doktor.Şimdi 20.haftada kontrole gidicem bakalım kısmet,tabii herşeyden önce hayırlısı olsun,buaralar çok duyuyorum cinsiyette yanılma ondan sordum.

Kızlar çıktım doktordan şükür bebeğim iyi kafasını dayamış , kasılma falan değil rahim ağzın kapalı bir sıkıntın Yok dedi bebeğimde iki gün geriden geliyordu kilo gelişim düzelmiş öne bile geçmiş Allah'ıma bin şükür ağlamaklıydım resmen ultrasyonda baktığımızda sertti yine baktık kafasını dayamış dik durmaya çalışıyor . Kasılmalar bu haftadan sonra başlayabilir günde 3 4 kere olması ve dinlenince geçmesi normal ama geçmezse ağrın kasılma sayın çok fazla ise hemen gel dedi , doktoru da beğendim 15 dakika falan inceledi elleri çok minnoştu , ilk defa tek geldim çok garip hissettim hemşireler de tek görünce paniklemişler dememişler bişey mi oldu geldin diye iyi ki evim hastahane ile 3 dk yoksa ben bugün deliye dönerdim .

minik prensesimin ilk cicileri teyzeleri artık kendime alırken bu kadar mutlu olmuyorum

Eklentiler

• 15293296_10210696117576350_1699372962_o.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 15302305_10210696116656327_295770426_o.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 15311587_10210696117136339_774726966_o.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 15321579_10210696117656352_112377147_o.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 75

Canim ben biraz geride kaldim cok takip edemedim neyin vardi?

Kızlar takip edemiyorum sizleri bu ara
Benim bu ara bulantım başladı yine
Gün içerisinde baya halsiz depresif oluyorum
Bu arada kızımın tepikleri baya arttı. Geceleri bazen uyanıyorum tepiklerine. Uyku problemim var uyuyamıyorum
Diyeceksiniz belki seninki de dert mi. Herkesin derdi kendine dağ görünürmüş.
Allahım tüm hamilelere kolaylık versin rahatlık versin sağlık versin.
Anne olmak çok zormuş.

Neyse önemli bişey yokmuş çok şükür. Geçmiş olsun

16-18 aralik tarihlerinde anne bebek fuari varmis ben gitmeyi dusunuyorum. Arkadasim mutlaka git ben baya indirimli seyler almistim dedi bende bir gidip bakmayi dusunuyorum
Ay evet mutlaka git bencede. Ben orda olsam gidecektim ama annemi göndericem :)) Canlı yayın yapar bana ordan artık :)

Canim cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut yolun yarisini gectik bundan sonra da dinlenirsin yorulmazsin maalesef bazilarinin gebeligi biraz daha zor geciyor ama dualarimiz seninle uzme kendini hersey yolunda gidecek. Gebelik sekeri arkadasimda da cikmisti dikkat etti hic bir sorun olmadi

Ay evet mutlaka git bencede. Ben orda olsam gidecektim ama annemi göndericem :)) Canlı yayın yapar bana ordan artık :)

Gidicem esimi kandirmaya calisiyorum 16sinda gidelim diye ama o sanmam gelmez:) ya annemi ya kardesimi goturucem cuma gitsem daha iyi haftasonu fena kalabalik olur. Biletleri online almak lazim galiba bi bakacagim bugun

Canim ben biraz geride kaldim cok takip edemedim neyin vardi?

Canım bebek bir yere toplanmış gibi oluyordu uzanınca daha çok ebeye sordum kasılma olabilir erken Doğum falan dedi o yüzden geldim hemen

Neyse önemli bişey yokmuş çok şükür. Geçmiş olsun

Şükür canım teşekkür ederim , sizler de kasılma başlarsa takip edin ağrı ve dinlenince geçmiyorsa gidin doktora

canım içinde çok şüphe varsa başka bir dr daha sorabilirsin Allah hayırlı evlat nasip etsin iki erkek de çok güzel arkadaş olurlar

Benim her gün düzenli akıntım olmuyor ama 2 güne 1 mutlaka oluyor. Ne zamandır yok akıntın?
Cok sukur biri cevap verdi :)
Neyse, canim benim her gun olurdu simdu hic olmuyor suyu arttirdigimdan beri yani yaklasik 2 haftadir. Iltihap icin ilaci ictikten sonra hic gelmemeye basladi iste anlamadim

Citolesgen canım çok geçmiş olsun. Çok dinlen,bol istirahat inşallah herseyin üstesinden geleceksiniz prensesinle.Dua ettim sana,hepimize.Dualarimiz hep birbirimizle.Burdan hepimiz zamanında doğum yaptığımızın haberini paylaşacağız canım. Bu ilaçlarının hepsi şifa iyi edecek şeyler. Allahta şifa versin inşallah geçsin sorunlar.Bende gebeligimden beri sürekli yatıyorum canım. Dışarı cıkmalarım sayılı. Çok şükür bugunlerimize. Hepimiz ayni, rahat geciremiyoruz ama bi şekilde geçecek annesi.Çoğu bitti azı kaldı. Dayan annesi. Canım benim.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.

sibeluA canım akıntı olmaması konusunda bir fikrim yok maalesef. Benim oluyor bazen açık renk,kokusuz bi şekilde.

merve100 canım gelmiş geçmiş olsun.Bak çok şükür biseyiniz yokmuş. İnşallah daha iyi ol bundan sonra.

Bu zamana kadar yaşadığımız ne sıkıntı varsa hepsi yok olsun inşallah bundan sonramiz daha rahat olsun..

ay çok sevindim iyi olmanıza canım. seninde için rahatlamıştır.

Gidicem esimi kandirmaya calisiyorum 16sinda gidelim diye ama o sanmam gelmez:) ya annemi ya kardesimi goturucem cuma gitsem daha iyi haftasonu fena kalabalik olur. Biletleri online almak lazim galiba bi bakacagim bugun
Cuma git bencede haftasonu rahat gezemezsin.

Cok sukur biri cevap verdi :)
Neyse, canim benim her gun olurdu simdu hic olmuyor suyu arttirdigimdan beri yani yaklasik 2 haftadir. Iltihap icin ilaci ictikten sonra hic gelmemeye basladi iste anlamadim
O ilacın etkisidir o zaman. Kurutmuş ne varsa :) Endişelenme bence ama çok kafana takıyorsan doktoruna danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…