- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.881
Geçen hafta tv de gordum 1 bıldırcın yumurtası 8normal yumurtaya eşdeğer protein içeriyomuş ama hiç yemedim ztn normalini bileyiyemiyorummaşallah canım ne kadar güzel besleniyorsun ben zaten yiyemiyorum. acıkmıyorum vs. keşke bende senin gibi olsam :)
bencede yemek lazım işte ama almıyor midem bide ben 6:30 da uyanıyorum o saatte kokusu beni mahvediyor.
paçalı dona daha geçiş yapmadım canım ya ama yakındır
ohooo biz bayağıdır kankayız hiç açıp linki moralimi bozmıyım
off bende yaa ve vicuna azabı çekiyorum yani. ctesi dr a asoracağım bıldırcın yumurtasını eğer iyiyse tek lokmalık zaten haşlayıp onu yerim
sanırım yakın zamanda bende alacağım kendi çamaşırlarım maalesef küçülmeye başladı
benim 1 oğlum var 2. bebeğimi kız olsun çok istedim.4.ayda erkek dedi bana da doktor.Şimdi 20.haftada kontrole gidicem bakalım kısmet,tabii herşeyden önce hayırlısı olsun,buaralar çok duyuyorum cinsiyette yanılma ondan sordum.bana 3 ayda % 70 erkek dedi 4. ayda % 100 dedi 22. haftamda da kız olduğunu öğrendim valla bana klitorisi karıştırabiliyoruz dedi ama benim gibi durum yaşayan pek arkadaş yok çok istisnai olabiliyor neden sen kız olsun çok mu istiyorsun
Kızlar çıktım doktordan şükür bebeğim iyi kafasını dayamış , kasılma falan değil rahim ağzın kapalı bir sıkıntın Yok dedi bebeğimde iki gün geriden geliyordu kilo gelişim düzelmiş öne bile geçmiş Allah'ıma bin şükür ağlamaklıydım resmen ultrasyonda baktığımızda sertti yine baktık kafasını dayamış dik durmaya çalışıyor . Kasılmalar bu haftadan sonra başlayabilir günde 3 4 kere olması ve dinlenince geçmesi normal ama geçmezse ağrın kasılma sayın çok fazla ise hemen gel dedi , doktoru da beğendim 15 dakika falan inceledi elleri çok minnoştu , ilk defa tek geldim çok garip hissettim hemşireler de tek görünce paniklemişler dememişler bişey mi oldu geldin diye iyi ki evim hastahane ile 3 dk yoksa ben bugün deliye dönerdim .
Benim her gün düzenli akıntım olmuyor ama 2 güne 1 mutlaka oluyor. Ne zamandır yok akıntın?Kızzzzlaaar sesimi duyan yokmuuuuuuu :)
Akintisiz olmam sorunmu gercekten kafama takildi
Neyse önemli bişey yokmuş çok şükür. Geçmiş olsunKızlar çıktım doktordan şükür bebeğim iyi kafasını dayamış , kasılma falan değil rahim ağzın kapalı bir sıkıntın Yok dedi bebeğimde iki gün geriden geliyordu kilo gelişim düzelmiş öne bile geçmiş Allah'ıma bin şükür ağlamaklıydım resmen ultrasyonda baktığımızda sertti yine baktık kafasını dayamış dik durmaya çalışıyor . Kasılmalar bu haftadan sonra başlayabilir günde 3 4 kere olması ve dinlenince geçmesi normal ama geçmezse ağrın kasılma sayın çok fazla ise hemen gel dedi , doktoru da beğendim 15 dakika falan inceledi elleri çok minnoştu , ilk defa tek geldim çok garip hissettim hemşireler de tek görünce paniklemişler dememişler bişey mi oldu geldin diye iyi ki evim hastahane ile 3 dk yoksa ben bugün deliye dönerdim .
Ay evet mutlaka git bencede. Ben orda olsam gidecektim ama annemi göndericem :)) Canlı yayın yapar bana ordan artık :)16-18 aralik tarihlerinde anne bebek fuari varmis ben gitmeyi dusunuyorum. Arkadasim mutlaka git ben baya indirimli seyler almistim dedi bende bir gidip bakmayi dusunuyorum
Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Ay evet mutlaka git bencede. Ben orda olsam gidecektim ama annemi göndericem :)) Canlı yayın yapar bana ordan artık :)
Canim ben biraz geride kaldim cok takip edemedim neyin vardi?
Neyse önemli bişey yokmuş çok şükür. Geçmiş olsun
canım içinde çok şüphe varsa başka bir dr daha sorabilirsin Allah hayırlı evlat nasip etsin iki erkek de çok güzel arkadaş olurlarbenim 1 oğlum var 2. bebeğimi kız olsun çok istedim.4.ayda erkek dedi bana da doktor.Şimdi 20.haftada kontrole gidicem bakalım kısmet,tabii herşeyden önce hayırlısı olsun,buaralar çok duyuyorum cinsiyette yanılma ondan sordum.
Cok sukur biri cevap verdi :)Benim her gün düzenli akıntım olmuyor ama 2 güne 1 mutlaka oluyor. Ne zamandır yok akıntın?
çok güzel şeyler almışsın. kızımız güle güle giyinsinminik prensesimin ilk cicileri teyzeleriartık kendime alırken bu kadar mutlu olmuyorum
ay çok sevindim iyi olmanıza canım. seninde için rahatlamıştır.Kızlar çıktım doktordan şükür bebeğim iyi kafasını dayamış , kasılma falan değil rahim ağzın kapalı bir sıkıntın Yok dedi bebeğimde iki gün geriden geliyordu kilo gelişim düzelmiş öne bile geçmiş Allah'ıma bin şükür ağlamaklıydım resmen ultrasyonda baktığımızda sertti yine baktık kafasını dayamış dik durmaya çalışıyor . Kasılmalar bu haftadan sonra başlayabilir günde 3 4 kere olması ve dinlenince geçmesi normal ama geçmezse ağrın kasılma sayın çok fazla ise hemen gel dedi , doktoru da beğendim 15 dakika falan inceledi elleri çok minnoştu , ilk defa tek geldim çok garip hissettim hemşireler de tek görünce paniklemişler dememişler bişey mi oldu geldin diye iyi ki evim hastahane ile 3 dk yoksa ben bugün deliye dönerdim .
Cuma git bencede haftasonu rahat gezemezsin.Gidicem esimi kandirmaya calisiyorum 16sinda gidelim diye ama o sanmam gelmez:) ya annemi ya kardesimi goturucem cuma gitsem daha iyi haftasonu fena kalabalik olur. Biletleri online almak lazim galiba bi bakacagim bugun
O ilacın etkisidir o zaman. Kurutmuş ne varsa :) Endişelenme bence ama çok kafana takıyorsan doktoruna danış istersen.Cok sukur biri cevap verdi :)
Neyse, canim benim her gun olurdu simdu hic olmuyor suyu arttirdigimdan beri yani yaklasik 2 haftadir. Iltihap icin ilaci ictikten sonra hic gelmemeye basladi iste anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?