- 25 Ekim 2015
- 403
- 254
- 103
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.901
Çok şükür gözün aydın :)Kızlar çıktım doktordan şükür bebeğim iyi kafasını dayamış , kasılma falan değil rahim ağzın kapalı bir sıkıntın Yok dedi bebeğimde iki gün geriden geliyordu kilo gelişim düzelmiş öne bile geçmiş Allah'ıma bin şükür ağlamaklıydım resmen ultrasyonda baktığımızda sertti yine baktık kafasını dayamış dik durmaya çalışıyor . Kasılmalar bu haftadan sonra başlayabilir günde 3 4 kere olması ve dinlenince geçmesi normal ama geçmezse ağrın kasılma sayın çok fazla ise hemen gel dedi , doktoru da beğendim 15 dakika falan inceledi elleri çok minnoştu , ilk defa tek geldim çok garip hissettim hemşireler de tek görünce paniklemişler dememişler bişey mi oldu geldin diye iyi ki evim hastahane ile 3 dk yoksa ben bugün deliye dönerdim .
Citolesgen canım çok geçmiş olsun. Çok dinlen,bol istirahat inşallah herseyin üstesinden geleceksiniz prensesinle.Dua ettim sana,hepimize.Dualarimiz hep birbirimizle.Burdan hepimiz zamanında doğum yaptığımızın haberini paylaşacağız canım. Bu ilaçlarının hepsi şifa iyi edecek şeyler. Allahta şifa versin inşallah geçsin sorunlar.Bende gebeligimden beri sürekli yatıyorum canım. Dışarı cıkmalarım sayılı. Çok şükür bugunlerimize. Hepimiz ayni, rahat geciremiyoruz ama bi şekilde geçecek annesi.Çoğu bitti azı kaldı. Dayan annesi. Canım benim.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.
sibeluA canım akıntı olmaması konusunda bir fikrim yok maalesef. Benim oluyor bazen açık renk,kokusuz bi şekilde.
merve100 canım gelmiş geçmiş olsun.Bak çok şükür biseyiniz yokmuş. İnşallah daha iyi ol bundan sonra.
Bu zamana kadar yaşadığımız ne sıkıntı varsa hepsi yok olsun inşallah bundan sonramiz daha rahat olsun..
ay çok sevindim iyi olmanıza canım. seninde için rahatlamıştır.
Çok şükür gözün aydın :)
Tüylenme yaptı mı peki canımBen badem yağı kullanıyorum memnunum
Ben tuylenme yapiyormus diye almadim sadece kakao yagi kullaniyorumTüylenme yaptı mı peki canım
Kolik bebekler icin oyuncak ayi varmis ben yeni gordumm. 40 dk boyunca anne karnindaki gibi ses cikariyormus baya memnun kullananlar. Bebek gece agladiginda da kendiliginden aciliyormus 20 dk boyunca yine ses cikariyormus. Bana mantikli geldi alabilirim. 4moms da alacagim ama gece agladiginda yatagindan kaldirip ona goturmek mantiksiz olur onu gunduz bunu gece kullanabilirim. Bakmak isteyen olursa diye fotografi da koydum belki ilginizi ceker:)
Evet canım tam da dediğin gibi !!Cidden paranla rezil olmak demek bukesinlikle peşini bırakma canım
Sorma canım ya böyle kafalarından atıp tutarak iş yapıyorlar şikayet de ettim edeceğim de! Şimdi randevu aldım yine iyi bir Prof şans eseri iptal olan bir randevusu vardı durumumu acil olarak anlatıp yardımcı olmalarını istedim Cumartesi gideceğim ayrıntılı usg içinKilim ve tohum ay ne sinir bozucu insanlar ya. Ne demek o işe bakan başka kimse yok. Bir de özel hastane orası. Başka bir yer var mı gidebileceğin?
Edeceğim canım peşini bırakmam çok haklısın sorumsuzluk bu bir de insan özür dilemeye arar değil mi!! O da Yok hiç bir şey YokKilim ve tohum ben anlayamiyorum bu ne buyuk sorumsuzluk ya! Telafi için de uğraşma yok pes doğrusu. Ne yapmayı düşünüyorsun? Bakanlığa falan şikayet et haketmisler bunlar
Evet canım var başka bir Prof Cumartesi günü için yer bulabildim ama sinirimi ne bozdular ne bozdular anlatamamYeni yapilan sitelerde mi? Esim ordaki evlere bayildi firsatini bulsa hemen ordan ev alip is bulup yerlesicek :)
@mischiefocean83 gidiyomusunuz canim?
Kilim ve tohum alternatif varmi elinde canim? Insallah sikayetin ise yarar.
Sorma kuzum sorma!!Kilim ve tohum canim.umarim dikkate alirlar sikayetini .
Bu tur olaylar beni artik sasirtmiyor.
Yazik kimlerin ellerinde saglimiz
Parayi almaya gelince tırınk istiyorlar oh ne ala! Ama çözüm yokEdeceğim canım peşini bırakmam çok haklısın sorumsuzluk bu bir de insan özür dilemeye arar değil mi!! O da Yok hiç bir şey Yok
Canım önce alternatifi kayak düşündüğüm bizim bir hocanın riskli gebeliğini takip eden bir Prof vardı onu aradım durumun aciliyetini anlatıp beni araya almalarını istedim Cumartesi randevusu iptal olmuş beni aradılar seve seve kabul ettim.Hay Allah ya.bu ne umursamazlik.iyi yapmışsın şikayet etmekle.eee simdi ne yapacaksın?
Hem de nasıl her şeyiyle özel ama hastaya karşı sorumsuzlarParayi almaya gelince tırınk istiyorlar oh ne ala! Ama çözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?