2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok şükür gözün aydın :)

ay çok sevindim iyi olmanıza canım. seninde için rahatlamıştır.

Çok şükür gözün aydın :)

İçim hakikaten rahatladı birde doktor seçmem gerekiyordu bu hastaneden bu doktora giderim artık doktor güzel ilgilendi , hepinizden Allah razı olsun rabbim güzel şeyler yaşatsın hepimize

Kızlar suavinex markasını duydunuz mu hiç emzik biberon vs ürünleri var ? Ben çok beğendim görüntü olarak bir çok çeşidi de var , emzik başlıkları da güzel kaliteli geldi sizin düşünceleriniz neler

Kolik bebekler icin oyuncak ayi varmis ben yeni gordumm. 40 dk boyunca anne karnindaki gibi ses cikariyormus baya memnun kullananlar. Bebek gece agladiginda da kendiliginden aciliyormus 20 dk boyunca yine ses cikariyormus. Bana mantikli geldi alabilirim. 4moms da alacagim ama gece agladiginda yatagindan kaldirip ona goturmek mantiksiz olur onu gunduz bunu gece kullanabilirim. Bakmak isteyen olursa diye fotografi da koydum belki ilginizi ceker:)

Eklentiler

• whisbear-mirildanan-ayi-turkuaz.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 116

Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)

Citolesgen canim her hamileligin farkli zorluklari var Allah yardimcin olsun sayili gunler bi sekilde geciyo insan zorlaniyor ama sonu com guzel olucak insallah. Igneler ilaclar yoruyor biraz zamanla onlara da gerek kalmaz umarim.

merve100 gozunaydin canim bak panik yapicak bi durum degilmis bizde rahatlamis olduk bu vesileyle :)

sibeluA bizim kuzenin evi var safirpark sitesiydi sanirim ama onun evi baya buyuk esim zaten balkonuna bayildi :)

Kilim ve tohum ay ne sinir bozucu insanlar ya. Ne demek o işe bakan başka kimse yok. Bir de özel hastane orası. Başka bir yer var mı gidebileceğin?
Sorma canım ya böyle kafalarından atıp tutarak iş yapıyorlar şikayet de ettim edeceğim de! Şimdi randevu aldım yine iyi bir Prof şans eseri iptal olan bir randevusu vardı durumumu acil olarak anlatıp yardımcı olmalarını istedim Cumartesi gideceğim ayrıntılı usg için

Kilim ve tohum ben anlayamiyorum bu ne buyuk sorumsuzluk ya! Telafi için de uğraşma yok pes doğrusu. Ne yapmayı düşünüyorsun? Bakanlığa falan şikayet et haketmisler bunlar
Edeceğim canım peşini bırakmam çok haklısın sorumsuzluk bu bir de insan özür dilemeye arar değil mi!! O da Yok hiç bir şey Yok

Yeni yapilan sitelerde mi? Esim ordaki evlere bayildi firsatini bulsa hemen ordan ev alip is bulup yerlesicek :)

@mischiefocean83 gidiyomusunuz canim?

Kilim ve tohum alternatif varmi elinde canim? Insallah sikayetin ise yarar.
Evet canım var başka bir Prof Cumartesi günü için yer bulabildim ama sinirimi ne bozdular ne bozdular anlatamam

Hay Allah ya.bu ne umursamazlik.iyi yapmışsın şikayet etmekle.eee simdi ne yapacaksın?
Canım önce alternatifi kayak düşündüğüm bizim bir hocanın riskli gebeliğini takip eden bir Prof vardı onu aradım durumun aciliyetini anlatıp beni araya almalarını istedim Cumartesi randevusu iptal olmuş beni aradılar seve seve kabul ettim.
Şimdi kent hastanesini çeşitli mecaralara şikayet edeceğim

Kızlar hala istifra durumu devam eden benden başka kaç talihli anne var? Cidden merak ediyorum :) Afedersiniz ama altıma kacırıyorum birde yarın doktora sorucam bu demir ilacını 2-3gun içip 1 gün ara verip öyle devam etsem sorun olur mu diye. Bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…