- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.921
Canım çok iyi yapmışsın. Rakam da çokmuş. Tipik Türkiye. Kurumsallaşma yok insanın kıymeti yok. Ne yapacaksın peki? Alternatif var mı?[/QUOTE
Canım önce alternatifi olarak düşündüğüm bizim bir hocanın riskli gebeliğini takip eden bir Prof vardı onu aradım durumun aciliyetini anlatıp beni araya almalarını istedim Cumartesi randevusu iptal olmuş beni aradılar seve seve kabul ettim.Canım çok iyi yapmışsın. Rakam da çokmuş. Tipik Türkiye. Kurumsallaşma yok insanın kıymeti yok. Ne yapacaksın peki? Alternatif var mı?
Canım ben de kabızlık sebebiyle ara verdim üç gün doktorum olabilir dediKızlar hala istifra durumu devam eden benden başka kaç talihli anne var? Cidden merak ediyorum :) Afedersiniz ama altıma kacırıyorum birdeyarın doktora sorucam bu demir ilacını 2-3gun içip 1 gün ara verip öyle devam etsem sorun olur mu diye. Bakalım ne diyecek
Evet bu çık güzel bir yardımcı canım geçene hafta araştırdım bende 290 tl gibi bir rakam vardı seninki de o kadar mı?Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)
Canım başka bir Prof buldum Cumartesi gidiyorum ayrıntılı usg için.canım zamanında bende şikayetim vardan şikayet etmiştim bi işe yaramadı. sağlık bakanlığını ara oraya et ozaman işe yarıyor. en azından sen öyle sanıyorsun. çok geçmiş olsun hemen kendine vakit geçmeden başka bi yer bulmalısın
Kameraya alabilirsin canim tum muayeneyi biz oyle yapiyoruz yaninda gibi olmaz ama hic yoktan da iyidirsg26 canim az once gorustum sekreteriyle 300 tl dedi. gayet de uygun aslinda. esimle.bir goruseyim. zaten es es e gitme planim vardi. Ama tek sorun esimin goremeyecek olmasi. bakalim ne diyecek
Aynen benim de bi taraf cok kabariyor sonra normale donuyor. neyseki doktor da gayet iyi demiş annesi gozunaydin :)Geçer inşalah seninde bende ağrı falan hiçbirşey yok yoksa durmazdım bayadır var bu ben normal düşünüyordum
Senin ayakta ya da oturduğunda oluyor mu benim genel de sırt üstü uzandığımda aşırı oluyor bir tepecik çıkıyor bildiğin 30 an en fazla 1 dk sonra her yer eşit oluyor ama geçen haftaya göre karnım biraz daha sert
Amin kuzum ya tuvaletten sonra da uzandığımda var benim normal de hissetmiyorum öyle birşey geçiyor bir süre sonra ama her uzandığım da oluyor internette okumaz olaydım ya
Canim senin icin bol bol dua ettim inşallah hamileliginin kalanı bu zamana kadarkinden kolay geçsin yarısını atlattik Allah in izniyle kalan yariyi da saglikla atlaticaksin canım benimMerhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)
Canım başka bir Prof buldum Cumartesi gidiyorum ayrıntılı usg için.
Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edeyim canım sağolasın bilgi verdiğin için peşini hiç bırakmayacağım.
Evet canım aynen :)sg26 canim konustuk esimle okeyi verdi. senin dedigin dr a alicam rendavu. yarin ararim artik. dedigim gibi zaten gidicektim es es e iyi oldu :)
Cd verirler diye dusunuyorum. Senin bilgin varmi bu konuda?
Kilim ve tohum canim sevindim demekki ille sesimizi cikarticaz biseyler duzgun olsun diye hayret yani
Bakımlı anne işlem sonrası şampuan olarak da yves rocher kullan boyalı saçlar için olanınıSaç uçlarım açık renk olduğu için çok kurumaya başladı gözüme batıyor artık hamileliğimi öğrendiğimden beri bişey kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ama kuaför kullanabilirsin saç uçlarına dedi. Hamilelikten önce resmini koyduğum ürün ve yine aynı markanın saç maskesini kullanıyordum çok memnundum şimdi de bişey yapmam lazım devam edicem sanırım bebeğe bir zararı olur mu acaba? P Pinklemon sen bu konularda daha bilgilisin ne diyorsun kullansam zararı olur mu :)
Evet bu çık güzel bir yardımcı canım geçene hafta araştırdım bende 290 tl gibi bir rakam vardı seninki de o kadar mı?
Ben de aynı tepkiyi aldık canım eşim de hemen tabi alalım dedi evlat kıymetli :))Evet canim fiyati o civarlarda.esime de söyledim.cok pahali bence gerek yok demesini beklerdim.tamam aliriz dedi şaşırdım.isin ucunda oğlu olunca şimdiden yelkenleri suya indiriyor :)
Bakımlı anne işlem sonrası şampuan olarak da yves rocher kullan boyalı saçlar için olanını
Yardımcı olabilecek kimse yok galibaKızlar bişey sormak istiyorum şuan 20+1 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonum vardı bebeğimin sol böbreğinin hafif belirgin olduğunu pelvis ap çapının 5.5 mm olduğunu söyledi önemli bi konu olmadığını sadece takip edilmesini tavsiye etmek için raporda belirttiğini bunun sık rastlandığını doğuma kadar çok büyük ihtimalle geçeceğini söyledi içimi rahatlattı doğrusu şimdi internetten baktım 5.5 mm sorunlu bi durum olarak kabul edilmiyo sizin bebeklerinizdeki durumu merak ediyorum kıyaslamak ve biraz daha rahatlamak adına yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?