2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım çok iyi yapmışsın. Rakam da çokmuş. Tipik Türkiye. Kurumsallaşma yok insanın kıymeti yok. Ne yapacaksın peki? Alternatif var mı?[/QUOTE
Canım çok iyi yapmışsın. Rakam da çokmuş. Tipik Türkiye. Kurumsallaşma yok insanın kıymeti yok. Ne yapacaksın peki? Alternatif var mı?
Canım önce alternatifi olarak düşündüğüm bizim bir hocanın riskli gebeliğini takip eden bir Prof vardı onu aradım durumun aciliyetini anlatıp beni araya almalarını istedim Cumartesi randevusu iptal olmuş beni aradılar seve seve kabul ettim.

Canım ben de kabızlık sebebiyle ara verdim üç gün doktorum olabilir dedi

Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)
Evet bu çık güzel bir yardımcı canım geçene hafta araştırdım bende 290 tl gibi bir rakam vardı seninki de o kadar mı?

Canım başka bir Prof buldum Cumartesi gidiyorum ayrıntılı usg için.
Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edeyim canım sağolasın bilgi verdiğin için peşini hiç bırakmayacağım.

Ve bugünün güzel haberine gelelim benim can oğlumun bal teyzeleri ve onların kıymetli kuzucukları..
Rutin kontrolüm vardı gittim oğlum yan döndü sırtını döndü hiç o yanlı olmadı küstü mü bilmiyorum açtım epey ondan da olabilir :))
530 gr olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm
Sağlığı yerinde bol hareketli şükürler olsun.
Suyu vs her şeyi yerindeymiş :)
Siz Nisan annelerinin ellerinden öptüğünü söyledi ve bütün arkadaşlarına el salladı

@aras_u25 canim o kacirma meselesi bendede şöyle oluyor. cok su ictigim zaman hapsurdugumda oluyo
Normaldir diye bide bunu dert etmedim :))
Ben sadece bi kere istfra ettim oda cok fazla karistirdjm oyuzden. sadece hafif bulantilarla gecti hamilelgimin ilk aylari cok sukur.

Kilim ve tohum oyy canim benim yaaa masallah ona :) bizde onu opuyoruz yanaklarindan :))

sg26 canim az once gorustum sekreteriyle 300 tl dedi. gayet de uygun aslinda. esimle.bir goruseyim. zaten es es e gitme planim vardi. Ama tek sorun esimin goremeyecek olmasi. bakalim ne diyecek
Kameraya alabilirsin canim tum muayeneyi biz oyle yapiyoruz yaninda gibi olmaz ama hic yoktan da iyidir
arnavut_biberi normaldir canim uzun surmuyosa normale dönüyorsa bebisin hareketindendir :)
Aynen benim de bi taraf cok kabariyor sonra normale donuyor. neyseki doktor da gayet iyi demiş annesi gozunaydin :)
Canim senin icin bol bol dua ettim inşallah hamileliginin kalanı bu zamana kadarkinden kolay geçsin yarısını atlattik Allah in izniyle kalan yariyi da saglikla atlaticaksin canım benim

Kızlar bişey sormak istiyorum şuan 20+1 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonum vardı bebeğimin sol böbreğinin hafif belirgin olduğunu pelvis ap çapının 5.5 mm olduğunu söyledi önemli bi konu olmadığını sadece takip edilmesini tavsiye etmek için raporda belirttiğini bunun sık rastlandığını doğuma kadar çok büyük ihtimalle geçeceğini söyledi içimi rahatlattı doğrusu şimdi internetten baktım 5.5 mm sorunlu bi durum olarak kabul edilmiyo sizin bebeklerinizdeki durumu merak ediyorum kıyaslamak ve biraz daha rahatlamak adına yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum

Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)

Aynen canım bende erkek bebekler için öyle duydum hatta çoğuna şahit oldum. Kuzenimin bebeği öyle bir ağlıyorduki kız panikliyordu ne yapacağını şaşırıyordu mosmor olmuş bir şekilde bize getiriyordu hep annem uğraşıp susturuyordu. O yüzden ne kadar olursa olsun mutlaka almalıyız özellikle erkek anneleri :)oyun arkadaşı gibi zaten kullanımıda kolay ağlama sensörü de varmış :)

sg26 canim konustuk esimle okeyi verdi. senin dedigin dr a alicam rendavu. yarin ararim artik. dedigim gibi zaten gidicektim es es e iyi oldu :)
Cd verirler diye dusunuyorum. Senin bilgin varmi bu konuda?

Kilim ve tohum canim sevindim demekki ille sesimizi cikarticaz biseyler duzgun olsun diye hayret yani

Canım başka bir Prof buldum Cumartesi gidiyorum ayrıntılı usg için.
Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edeyim canım sağolasın bilgi verdiğin için peşini hiç bırakmayacağım.

Canım şimdi gördüm ya çok üzüldümmm. ne biçim iş yapıyorlar detaylı usg bir de çok önemli peşini bırakma mutlaka sağlık bakanlığına da şikayet et. Başka bir doktordan randevu bulmuşsun neyseki sıkma canını oluyor bazen böyle şeyler

Saç uçlarım açık renk olduğu için çok kurumaya başladı gözüme batıyor artık hamileliğimi öğrendiğimden beri bişey kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ama kuaför kullanabilirsin saç uçlarına dedi. Hamilelikten önce resmini koyduğum ürün ve yine aynı markanın saç maskesini kullanıyordum çok memnundum şimdi de bişey yapmam lazım devam edicem sanırım bebeğe bir zararı olur mu acaba? P Pinklemon sen bu konularda daha bilgilisin ne diyorsun kullansam zararı olur mu :)

Eklentiler

• kerastase-elixir-ultime-the-imperial-100-ml-boyali-saclar-icin-7621-12-O.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
Evet canım aynen :)

Bakımlı anne işlem sonrası şampuan olarak da yves rocher kullan boyalı saçlar için olanını

Evet bu çık güzel bir yardımcı canım geçene hafta araştırdım bende 290 tl gibi bir rakam vardı seninki de o kadar mı?

Evet canim fiyati o civarlarda.esime de söyledim.cok pahali bence gerek yok demesini beklerdim.tamam aliriz dedi şaşırdım.isin ucunda oğlu olunca şimdiden yelkenleri suya indiriyor :)

Evet canim fiyati o civarlarda.esime de söyledim.cok pahali bence gerek yok demesini beklerdim.tamam aliriz dedi şaşırdım.isin ucunda oğlu olunca şimdiden yelkenleri suya indiriyor :)
Ben de aynı tepkiyi aldık canım eşim de hemen tabi alalım dedi evlat kıymetli :))

Bakımlı anne işlem sonrası şampuan olarak da yves rocher kullan boyalı saçlar için olanını

Ya mahvoldu saçlarım düzleştirici vs de kullanmıyorum saçlarım zaten düz ihtiyacım olmuyor fön de çok nadir çektiriyorum ona rağmen saç uçlarım çok kurudu bebekten dolayımı bilemedim. İnanır mısın koskoca istanbulda gittiğim avmlerde yves rocher yoktu yada ben denk gelmedim:):):) 2 tane avm ye çok gidiyorum oralarda da denk gelmedim yarın özellikle gideceğim mağazasından bakayım dedim

Yardımcı olabilecek kimse yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…