- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.941
Cnm ishal mi var altina kacirma derken? Yoksa idrar mi. Idrarsa bazen birden bastiriyor. Hamilelikte de kaslar hormon etkisiyle gevsiyormus normal olabilirKızlar hala istifra durumu devam eden benden başka kaç talihli anne var? Cidden merak ediyorum :) Afedersiniz ama altıma kacırıyorum birdeyarın doktora sorucam bu demir ilacını 2-3gun içip 1 gün ara verip öyle devam etsem sorun olur mu diye. Bakalım ne diyecek
gözün aydın canım maşallah oğluşuma..Ve bugünün güzel haberine gelelim benim can oğlumun bal teyzeleri ve onların kıymetli kuzucukları..
Rutin kontrolüm vardı gittim oğlum yan döndü sırtını döndü hiç o yanlı olmadı küstü mü bilmiyorum açtım epey ondan da olabilir :))
530 gr olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm
Sağlığı yerinde bol hareketli şükürler olsun.
Suyu vs her şeyi yerindeymiş :)
Siz Nisan annelerinin ellerinden öptüğünü söyledi ve bütün arkadaşlarına el salladı
Canım hakikaten denk gelmemiş burda üç avm ye gidiyorum ben genelde üçünde de var Alsancak'taki mağazasında da var denk gelmezse alıp seni kargo ile ileteyim istersen.Ya mahvoldu saçlarım düzleştirici vs de kullanmıyorum saçlarım zaten düz ihtiyacım olmuyor fön de çok nadir çektiriyorum ona rağmen saç uçlarım çok kurudu bebekten dolayımı bilemedim. İnanır mısın koskoca istanbulda gittiğim avmlerde yves rocher yoktu yada ben denk gelmedim:):):) 2 tane avm ye çok gidiyorum oralarda da denk gelmedim yarın özellikle gideceğim mağazasından bakayım dedim
Canım çok teşekkür ederim ilgine:)
gözün aydın canım maşallah oğluşuma..
kent hastanesine gelince aşırı sinir oldumbir de biz doğum düşünüyoruz orda nasıl bu kadar kayıtsız kalabilirler en kötü yakın bir güne randevu oluşturmaları gerekiyordu. hasta mağduriyeti var sağlık bakanlığını ara hemen dönüyor uzmanlar. belki yine gitmek istersin bilemiyorum ama son zamanlarda olumlu şeyler duymadım Namık hocayla ilgili.. belkide herşeyde bir hayır var.
güzel oğlunu gördün canını sıkma sen.
Canım hakikaten denk gelmemiş burda üç avm ye gidiyorum ben genelde üçünde de var Alsancak'taki mağazasında da var denk gelmezse alıp seni kargo ile ileteyim istersen.
Kış bir taraftan az su içiyorsun diğer taraftan :) saçların kuruyordur.
benim de saçlarım düz önceleri her hafta fön çektirirdim şimdi zor geliyor :))
Saçlarımı kestireceğim ben de uzun upuzun bir şey oldular :) şekil almayan bir şey
Canım vallahi ayrıntılı ultrasona daha girmedim İnan bilgim YokYardımcı olabilecek kimse yok galiba
Bildiğiniz çişli olduk yani :)Cnm ishal mi var altina kacirma derken? Yoksa idrar mi. Idrarsa bazen birden bastiriyor. Hamilelikte de kaslar hormon etkisiyle gevsiyormus normal olabilir
İlk aylar vakit olmayabilir ama alışırız elbette o tempoya da :)Düşünmen yeter canım benim çok teşekkür ederim. Ben denk gelmedim büyük ihtimal, özellikle aramadım çünkü ama yarın giderim mutlaka. Su az içiyorum aynen hatta bugün eşimle o yüzden ufak bir tartışma yaşadık :) az su içinde baş ağrım ve böbrek ağrım oluyor kızdı o da haklı olarak. arttıracağım suyu saçlarımda ondan kuruyor olabilir. ben uzun saç seviyorum şimdilik kestirmem de doğumdan sonra ne olur bilmiyorum bakmaya vakit kalmazsa kıyarım keserim:)
idrar canım. Bakalım yarın doktora gidicem. Ben mi çok mızmızım,bünye mi hassas,herkes mi böyle bilmiyorum vallahi...Cnm ishal mi var altina kacirma derken? Yoksa idrar mi. Idrarsa bazen birden bastiriyor. Hamilelikte de kaslar hormon etkisiyle gevsiyormus normal olabilir
Tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğini farketmem bile yetti bazı arkadaşların saçları bebeğinin sağlığıyla ilgili endişesi olan bi annenin korkusından çok daha önemli bu topikte. yazık bu gibi insanlara nasıl anne olacaklar merak ediyorum vicdanı olmayan insandan değil anne hiç bi cacık olmazCanım vallahi ayrıntılı ultrasona daha girmedim İnan bilgim Yok
Yardımcı olabilecek kimse yok galiba
Pelvis ap çapı diye bişey var mıCanim ayrıntılı ultrasona girdim ama bir bilgim yok.bazı ölçüler var ama latince pek anlamıyorum.
Pelvis ap çapı diye bişey var mı
Olur canım :)Simdi markete geldik eve gidince bakip yazayim olur mu?
Canım saç uçlarına süreceksen sadece bi zararı olacağını sanmıyorum. Ama ben nolur nolmaz diye kullanmıyorum bu tür şeyleri:) şampuan ne kullanıyorsun? Otacının sarımsaklı şampuanı var ama hiç kokmuyor sarımsak için rahat olsun:) o iyi gelebilir birde doğal argan yağı çok iyi geliyor. Bence bunları bir dene işe yaramazsa bu ürüne geri dön derim:)Saç uçlarım açık renk olduğu için çok kurumaya başladı gözüme batıyor artık hamileliğimi öğrendiğimden beri bişey kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ama kuaför kullanabilirsin saç uçlarına dedi. Hamilelikten önce resmini koyduğum ürün ve yine aynı markanın saç maskesini kullanıyordum çok memnundum şimdi de bişey yapmam lazım devam edicem sanırım bebeğe bir zararı olur mu acaba? P Pinklemon sen bu konularda daha bilgilisin ne diyorsun kullansam zararı olur mu :)
Canım saç uçlarına süreceksen sadece bi zararı olacağını sanmıyorum. Ama ben nolur nolmaz diye kullanmıyorum bu tür şeyleri:) şampuan ne kullanıyorsun? Otacının sarımsaklı şampuanı var ama hiç kokmuyor sarımsak için rahat olsun:) o iyi gelebilir birde doğal argan yağı çok iyi geliyor. Bence bunları bir dene işe yaramazsa bu ürüne geri dön derim:)
Evet canim ablama vermişlerdi ama uzerinden biraz amam gecti sanirim hala veriyordur. geldiginde musait olursan haber ver bi cay kahve ya da balli süt içerizsg26 canim konustuk esimle okeyi verdi. senin dedigin dr a alicam rendavu. yarin ararim artik. dedigim gibi zaten gidicektim es es e iyi oldu :)
Cd verirler diye dusunuyorum. Senin bilgin varmi bu konuda
Canim bu topikte hepimiz bilgi sahibi oldugumuz konularda birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz ama senin soruna cevap verilmediyse bilgisi yoktur goren arkadaslarin. ben de girmedim detayliya o yuzden mesajini gördüğüm halde bilgim olmadigi icin cevap yazmayacaktim. yargilamadan önce bunu da bir düşünmeni öneririm. Allah hicbirimize dermansiz dert vermesin, burda hepimizin en ufak bir sorunu ya da sorusu önemli ki buraya yazip fikir danisiyoruz. Uslubun bana biraz ters geldigi icin yazmak istedim, bence sen de hepimizin fazlasiyla hassas oldugu bu dönemde bu tarz onyargilarini bir kenara birakarak yazmalisinTamam canım teşekkür ederim ilgilendiğini farketmem bile yetti bazı arkadaşların saçları bebeğinin sağlığıyla ilgili endişesi olan bi annenin korkusından çok daha önemli bu topikte. yazık bu gibi insanlara nasıl anne olacaklar merak ediyorum vicdanı olmayan insandan değil anne hiç bi cacık olmaz
Canım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Nerdeymiş canım bu fuar?16-18 aralik tarihlerinde anne bebek fuari varmis ben gitmeyi dusunuyorum. Arkadasim mutlaka git ben baya indirimli seyler almistim dedi bende bir gidip bakmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?