2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Citolesgen canım benim şimdi gördüm kıyamam canım.
Çok şükür sen çekiyorsun ama o içerde iyi maşallah!
Senin için de o güzeller güzeli kızın için de dua edeceğim canım benim.
Yakın çevremde plasentası aşağıda iki gebe tanıdığım oldu maşallah normal doğum yaptılar ikisi de oğlanlar da pek sağlıklı doğdu birinin ikizdi bir de! İstirahatını arttıran gerekecek yoracak bu süreç seni Tez vakitte sağlık haberleri Alman dileğimle ikinizi de öpüyorum.

Cnm ishal mi var altina kacirma derken? Yoksa idrar mi. Idrarsa bazen birden bastiriyor. Hamilelikte de kaslar hormon etkisiyle gevsiyormus normal olabilir

gözün aydın canım maşallah oğluşuma..
kent hastanesine gelince aşırı sinir oldum bir de biz doğum düşünüyoruz orda nasıl bu kadar kayıtsız kalabilirler en kötü yakın bir güne randevu oluşturmaları gerekiyordu. hasta mağduriyeti var sağlık bakanlığını ara hemen dönüyor uzmanlar. belki yine gitmek istersin bilemiyorum ama son zamanlarda olumlu şeyler duymadım Namık hocayla ilgili.. belkide herşeyde bir hayır var.
güzel oğlunu gördün canını sıkma sen.

Canım hakikaten denk gelmemiş burda üç avm ye gidiyorum ben genelde üçünde de var Alsancak'taki mağazasında da var denk gelmezse alıp seni kargo ile ileteyim istersen.
Kış bir taraftan az su içiyorsun diğer taraftan :) saçların kuruyordur.
benim de saçlarım düz önceleri her hafta fön çektirirdim şimdi zor geliyor :))
Saçlarımı kestireceğim ben de uzun upuzun bir şey oldular :) şekil almayan bir şey

Canım çok teşekkür ederim ilgine:)
Az önce arayıp özür dilediler binbir tane şimdi yarın için sıkıştırdılar bir biçimiyle :)
Kötü şeyler derken kuzum !! Aman ne duyduysan söyle bana.
Evet valla dedim ben orda Doğum planlıyorum sizin yaptığınız işe bak.
Diğer bulduğum hoca da Yakup Erata dutmuşsundır belki canım!

Düşünmen yeter canım benim çok teşekkür ederim. Ben denk gelmedim büyük ihtimal, özellikle aramadım çünkü ama yarın giderim mutlaka. Su az içiyorum aynen hatta bugün eşimle o yüzden ufak bir tartışma yaşadık :) az su içinde baş ağrım ve böbrek ağrım oluyor kızdı o da haklı olarak. arttıracağım suyu saçlarımda ondan kuruyor olabilir. ben uzun saç seviyorum şimdilik kestirmem de doğumdan sonra ne olur bilmiyorum bakmaya vakit kalmazsa kıyarım keserim:)

İlk aylar vakit olmayabilir ama alışırız elbette o tempoya da :)

Cnm ishal mi var altina kacirma derken? Yoksa idrar mi. Idrarsa bazen birden bastiriyor. Hamilelikte de kaslar hormon etkisiyle gevsiyormus normal olabilir
idrar canım. Bakalım yarın doktora gidicem. Ben mi çok mızmızım,bünye mi hassas,herkes mi böyle bilmiyorum vallahi...

Canım vallahi ayrıntılı ultrasona daha girmedim İnan bilgim Yok
Tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğini farketmem bile yetti bazı arkadaşların saçları bebeğinin sağlığıyla ilgili endişesi olan bi annenin korkusından çok daha önemli bu topikte. yazık bu gibi insanlara nasıl anne olacaklar merak ediyorum vicdanı olmayan insandan değil anne hiç bi cacık olmaz

Canım saç uçlarına süreceksen sadece bi zararı olacağını sanmıyorum. Ama ben nolur nolmaz diye kullanmıyorum bu tür şeyleri:) şampuan ne kullanıyorsun? Otacının sarımsaklı şampuanı var ama hiç kokmuyor sarımsak için rahat olsun:) o iyi gelebilir birde doğal argan yağı çok iyi geliyor. Bence bunları bir dene işe yaramazsa bu ürüne geri dön derim:)

1111111111111111

Otacıya geçtim canım 2 hafta oldu ama sarımsaklı olan değil o kokar diye almadım bu bitince bir de onu deniyim. Doğal argan yağı yokki hiç inanmıyorum satanlarada çok zor bulunuyormuş bi aramak lazım aslında

sg26 canim konustuk esimle okeyi verdi. senin dedigin dr a alicam rendavu. yarin ararim artik. dedigim gibi zaten gidicektim es es e iyi oldu :)
Cd verirler diye dusunuyorum. Senin bilgin varmi bu konuda
Evet canim ablama vermişlerdi ama uzerinden biraz amam gecti sanirim hala veriyordur. geldiginde musait olursan haber ver bi cay kahve ya da balli süt içeriz

Canim bu topikte hepimiz bilgi sahibi oldugumuz konularda birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz ama senin soruna cevap verilmediyse bilgisi yoktur goren arkadaslarin. ben de girmedim detayliya o yuzden mesajini gördüğüm halde bilgim olmadigi icin cevap yazmayacaktim. yargilamadan önce bunu da bir düşünmeni öneririm. Allah hicbirimize dermansiz dert vermesin, burda hepimizin en ufak bir sorunu ya da sorusu önemli ki buraya yazip fikir danisiyoruz. Uslubun bana biraz ters geldigi icin yazmak istedim, bence sen de hepimizin fazlasiyla hassas oldugu bu dönemde bu tarz onyargilarini bir kenara birakarak yazmalisin

Canım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)

16-18 aralik tarihlerinde anne bebek fuari varmis ben gitmeyi dusunuyorum. Arkadasim mutlaka git ben baya indirimli seyler almistim dedi bende bir gidip bakmayi dusunuyorum
Nerdeymiş canım bu fuar?

kglcn2009 hic öyle bir ölçü yok benimkinde canim.sag-sol uterina,lat.ventrikül,cerebellüm, nuchal fold,cisterna magna bunlarda ölçüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…