2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım ben başka marka bir ürünü sadece saç uçlarıma kullanıyorum benim de aşırı kötü oldu uzadı çok ve kırık gibi bi değişik bişey oldu düzleştirdiğim de biledüzgğn durmuyor , dalgalı birde daha çok yıprandı sanırım .

benimkilerde baya yıprandı bende sadece saç uçlarına uygulayacağım sanırım.

idrar canım. Bakalım yarın doktora gidicem. Ben mi çok mızmızım,bünye mi hassas,herkes mi böyle bilmiyorum vallahi...
Yok ne mizmizi. Cogumuz ilk kez yasiyoruz her seyi. cok sikisinca hele tuvalete yaklasinca psikolojik olarak heralde 1-2 kez yasadim ucundan kacirmis olabilirim. Bir mekana ilk girdigimde wc nerde diye bakiyorum. Varsa bir rahatlama oluyor. Diyorum ya en onemli isimiz cisimiz:) dr a gidince haber ver. Her sey guzel olacak

Nee diyosun sen ya bilgisi olmayan sana ne yazsin cogumuzun ilk gebeligi cogumuz detayliya girmedik ne yazalim sana? Butun cinslerde bizi buluyor bilgisi olan yazar olmayan ne yazsin sana arkadasim???

Olur mu bilgimiz olmasa da atlamaliyiz.Hayret bisey ya aksam aksam sinirlendirdi sanki bilgimiz var da yazmiyoruz terbiyesiz terbiyesiz konusuyor arada boyleleri geliyor maalesef alistik artik topik olarak. Bu mahalle agziyla ondan nasil anne olacak merak ediyorum cevap yazmayanlarin anneligine laf atacagina kendisine baksin.

Canım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)

Nerdeymiş canım bu fuar?

Karsida sanirim canim net bilmiyorum ogrenince yazarim sanada

Evet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)
Kızlar slm yetişemedim gene yazışmalara koliği görünce yazmak istedim boşuna para vermeyin öle ona buna çocuk kolikse yandınız aman diyim çekmiş bir anne olarak kızım kolikti ve abartmıyorum inanın altı ay boyunca her akşam arabayla dışarlarda gezdik uyuduğunda eve girip yatırdık kaç kez acil kapısında çaresiz bebek kucamızda mosmor olmuş ağlıyo die gittik hatırlamak bile istemiyorum acil doktorları artık bize gelmeyin boşuna yapcak hiç bişey yok arabaya bindirin bezin derlerdi komik tarafı morarmış çocuk arabaya binip kontak çalışır çalışmaz susuyodu çünkü anne karnında hissediyomuş her gece sokaklardaydık bikere benzin bitti yolun ortasında kalmıştık eşimin toplantısı çıkınca iş yerinden birini yolluyodu gelip bizi arabada gezdirsinde çocuk uyusun die ah ah başına gelmeyen asla anlamaz bu dediklerimi umarım bebişler kolik olmaz Allah dermanı olmayan dert vermesin bizlere onların sağlıklı olması herşeyden önemli bu hormonlar beni mahfetti gene

Benim iş daha fena tuvaletim gelse bile her tuvalete giremiyorum.hamilelikte tuvaletten tiksindim kendi tuvaletimizden bile.afederainiz ama hala kendi tuvalet ihtiyacımi giderirken bile öğüre öğüre bir hal oluyorum.

Ah canim ne zor seyler yasamissin yaaa. Bi arkadasimda oyleydi aksam belli saatlerde disari cikariyordu baska turlu susmuyor uyumuyordu. Bende bebekken aglamaktan mosmor olur bayilirmisim doktorlar care bulamazmis aglatmayin derlermis sanki annemin elindeymis gibi. Bi zaman sonra annem alismis beni susturmayi sakinlestirmeyi ogrenmis. Cok zor demisti. Bu bahsettigimiz seyleri kullandin mi peki? Kullanmana ragmen cozum olmadi mi

Ne yazdığımın nasıl yazdığımın farkındayım düzeltmelerine ihtiyacım yok kendi adıma konuşuyorum konu hakkında hiç bişey bilmesem bile biri zor durumdayken en azından teselli etmek adına motive edecek şeyler söylüyorum karnındaki bebek için endişelenmek hiç bişeye benzemiyo bence burda bunun için varız profesyonel cevaplar vermenize gerek yok sadece moral vermek adına bile bişeyler yazabilirsiniz ben öyle yapıyorum karşımdakine iyi geldiğinden de eminim benim de senin gibi düşünenlere tavsiyem yardım bekleyen bi mesaj görünce görmemezlikten gelmeyin !

Nee diyosun sen ya bilgisi olmayan sana ne yazsin cogumuzun ilk gebeligi cogumuz detayliya girmedik ne yazalim sana? Butun cinslerde bizi buluyor bilgisi olan yazar olmayan ne yazsin sana arkadasim???
Sana cevap bile vermezdim ama şu küstah konuşmanı bi daha kimseye yapmaman için yazıyorum. cins sen ve senin gibi egoistlere denir bu birincisi ikincisi ise bana arkadaşım diye hitap edemezsin senin gibi küstah bi insan arkadaşım olamaz orda bebeğim için endişeleniyorum birinden gelecek güzel bi mesaj bekliyorum yok saçım kırıldı yok saçım döküldü şımarık şımarık konuşmalar devam et sen canım senin saçından daha önemli bişey yok bu topikte nasılsa. cevap vermen için bişey bilmene gerek yok üzülme düzelir demen bile moral verecek biliyosun buna rağmen görmezden geliyosun lütfen yardım istediğim mesajda yaptığın gibi görmezden gel seninle muhattap olmak istemiyorum

kglcn2009 hic öyle bir ölçü yok benimkinde canim.sag-sol uterina,lat.ventrikül,cerebellüm, nuchal fold,cisterna magna bunlarda ölçüm var
Muhtemelen bi sıkıntı olmadığı için böbrek ölçümü yoktur seninkinde her iki böbrek aynı gibi bişeyler yazıyodur muhtemelen ama teşekkür ederim ilgine :)

Sen kimsin de benim ve yazmayanlarin anneligine laf ediyosun? Haddini bil hadsiz. Git doktoruna sor burda bilmeyenler sana ne yazsin azcik insan gibi davransaydin yazarlardi zaten iyikide seni gormezden gelmisim muhattap olacagim biri degilmissin cunku bit kadarsin su an gozumde:) gercekten azcik insan olsaydin doktoruma mail atip yazacaktim iyikide geciktirmisim. Sanane benim sacimdan ??? Ne kadar dert olmus:) senin konunu mu sabote ettim? Sana ucu neden dokundu? Aylardir burda yaziyorum herkes biliyor bilgim olan herseye cevap yazdigimi sen kimsinde birden bire cikip burda sacma sapan konusuyosun doktor diye bisey var canim bildin mi? Profesyonel bisey soruyorsun sifir bilgiyle sana ne yazalim? Bu uslupla devam edersen kimse seni takmaz zaten boyle kendini yer durursun. Herkes her yazilana cevap vermiyor vermek zorunda da degil ciddi biseyse yanlis yorum yapmalari hos mu? Kendini bu kadar onemseme yazik olur:) boyle kendini dusurursun sadece.

Bak buraya küstah kadın senin doktorundan yardım isteyen olmadı farkındaysan doktorum sorun etme dedi diye mesajımda belirttim bayan küstah madem yükseleceksin önce mesajı doğru oku ben benim gibi gebe kadınlardan moral verecek şeyler duymak istediğim için yazdım konumu sabote edemezsin izin vermem zaten buna saçına takmadım umrumda değil saçın yada o boş kafan ben umursamazlığına takıldım ama şuan görüyorum ki karşımda insan sıfatında bi canlı bile yok kaldı ki birinin sorununu umursasın profesyonel bi konuda yardım istedim ama profesyonel bi cevap vermene gerek yok bilmediğin konuda sallamasyon bilgide verme ama en azından motive edecek şeyler söylenebilir ben insan olduğum için böyle yapıyorum verdiğin cevaplarla küçük kim gösterdin teşekkür ederim şimdi sus daha fazla küçülme

Aaaaaa sen hala burda misin bitcik:) hani muhattap olmayacaktin:):) yardim istemedin de ondan yazdin dimi kimse cevap yazmayinca da zirladin:) senin gibi eglenceli insanlari gorunce duramiyorum aslinda seninle ugrasmak benim icin cok zevkli olurdu da degerli vaktime degmezsin bir HIC icin harcayamam o yuzden ikile:) sacim bile senden degerli sen dusun:) hadi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…