- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.961
canim bana da dua lütfen :) bebisimin plasentasu yukari çıksınCanım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)
Nerdeymiş canım bu fuar?
Saç uçlarım açık renk olduğu için çok kurumaya başladı gözüme batıyor artık hamileliğimi öğrendiğimden beri bişey kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye ama kuaför kullanabilirsin saç uçlarına dedi. Hamilelikten önce resmini koyduğum ürün ve yine aynı markanın saç maskesini kullanıyordum çok memnundum şimdi de bişey yapmam lazım devam edicem sanırım bebeğe bir zararı olur mu acaba? @Pinklemon sen bu konularda daha bilgilisin ne diyorsun kullansam zararı olur mu :)
Canım ben başka marka bir ürünü sadece saç uçlarıma kullanıyorum benim de aşırı kötü oldu uzadı çok ve kırık gibi bi değişik bişey oldu düzleştirdiğim de biledüzgğn durmuyor , dalgalı birde daha çok yıprandı sanırım .
Yok ne mizmizi. Cogumuz ilk kez yasiyoruz her seyi. cok sikisinca hele tuvalete yaklasinca psikolojik olarak heralde 1-2 kez yasadim ucundan kacirmis olabilirim. Bir mekana ilk girdigimde wc nerde diye bakiyorum. Varsa bir rahatlama oluyor. Diyorum ya en onemli isimiz cisimiz:) dr a gidince haber ver. Her sey guzel olacakidrar canım. Bakalım yarın doktora gidicem. Ben mi çok mızmızım,bünye mi hassas,herkes mi böyle bilmiyorum vallahi...
Tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğini farketmem bile yetti bazı arkadaşların saçları bebeğinin sağlığıyla ilgili endişesi olan bi annenin korkusından çok daha önemli bu topikte. yazık bu gibi insanlara nasıl anne olacaklar merak ediyorum vicdanı olmayan insandan değil anne hiç bi cacık olmaz
Evet canim ablama vermişlerdi ama uzerinden biraz amam gecti sanirim hala veriyordur. geldiginde musait olursan haber ver bi cay kahve ya da balli süt içeriz
Canim bu topikte hepimiz bilgi sahibi oldugumuz konularda birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz ama senin soruna cevap verilmediyse bilgisi yoktur goren arkadaslarin. ben de girmedim detayliya o yuzden mesajini gördüğüm halde bilgim olmadigi icin cevap yazmayacaktim. yargilamadan önce bunu da bir düşünmeni öneririm. Allah hicbirimize dermansiz dert vermesin, burda hepimizin en ufak bir sorunu ya da sorusu önemli ki buraya yazip fikir danisiyoruz. Uslubun bana biraz ters geldigi icin yazmak istedim, bence sen de hepimizin fazlasiyla hassas oldugu bu dönemde bu tarz onyargilarini bir kenara birakarak yazmalisin
Canım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)
Nerdeymiş canım bu fuar?
Kızlar slm yetişemedim gene yazışmalara koliği görünce yazmak istedim boşuna para vermeyin öle ona buna çocuk kolikse yandınız aman diyim çekmiş bir anne olarak kızım kolikti ve abartmıyorum inanın altı ay boyunca her akşam arabayla dışarlarda gezdik uyuduğunda eve girip yatırdık kaç kez acil kapısında çaresiz bebek kucamızda mosmor olmuş ağlıyo die gittik hatırlamak bile istemiyorum acil doktorları artık bize gelmeyin boşuna yapcak hiç bişey yok arabaya bindirin bezin derlerdi komik tarafı morarmış çocuk arabaya binip kontak çalışır çalışmaz susuyodu çünkü anne karnında hissediyomuş her gece sokaklardaydık bikere benzin bitti yolun ortasında kalmıştık eşimin toplantısı çıkınca iş yerinden birini yolluyodu gelip bizi arabada gezdirsinde çocuk uyusun die ah ah başına gelmeyen asla anlamaz bu dediklerimi umarım bebişler kolik olmaz Allah dermanı olmayan dert vermesin bizlere onların sağlıklı olması herşeyden önemli bu hormonlar beni mahfetti geneEvet ben de bunu daha önce görmüştüm.ben de almayi düşünüyorum biraz fiyatli ama erkek bebekler gazlı olurmuş hazırlığı yapmak lazim :)
Yok ne mizmizi. Cogumuz ilk kez yasiyoruz her seyi. cok sikisinca hele tuvalete yaklasinca psikolojik olarak heralde 1-2 kez yasadim ucundan kacirmis olabilirim. Bir mekana ilk girdigimde wc nerde diye bakiyorum. Varsa bir rahatlama oluyor. Diyorum ya en onemli isimiz cisimiz:) dr a gidince haber ver. Her sey guzel olacak
Kızlar slm yetişemedim gene yazışmalara koliği görünce yazmak istedim boşuna para vermeyin öle ona buna çocuk kolikse yandınız aman diyim çekmiş bir anne olarak kızım kolikti ve abartmıyorum inanın altı ay boyunca her akşam arabayla dışarlarda gezdik uyuduğunda eve girip yatırdık kaç kez acil kapısında çaresiz bebek kucamızda mosmor olmuş ağlıyo die gittik hatırlamak bile istemiyorum acil doktorları artık bize gelmeyin boşuna yapcak hiç bişey yok arabaya bindirin bezin derlerdi komik tarafı morarmış çocuk arabaya binip kontak çalışır çalışmaz susuyodu çünkü anne karnında hissediyomuş her gece sokaklardaydık bikere benzin bitti yolun ortasında kalmıştık eşimin toplantısı çıkınca iş yerinden birini yolluyodu gelip bizi arabada gezdirsinde çocuk uyusun die ah ah başına gelmeyen asla anlamaz bu dediklerimi umarım bebişler kolik olmaz Allah dermanı olmayan dert vermesin bizlere onların sağlıklı olması herşeyden önemli bu hormonlar beni mahfetti gene
aaaaaamiiiinnnnnn :)Tum plesentalar zamani gelince yukari ciksin lutfen, bebişler sağlikla gelişsin, annişler üzmesin lütfen.... Aminnnn...
Ne yazdığımın nasıl yazdığımın farkındayım düzeltmelerine ihtiyacım yok kendi adıma konuşuyorum konu hakkında hiç bişey bilmesem bile biri zor durumdayken en azından teselli etmek adına motive edecek şeyler söylüyorum karnındaki bebek için endişelenmek hiç bişeye benzemiyo bence burda bunun için varız profesyonel cevaplar vermenize gerek yok sadece moral vermek adına bile bişeyler yazabilirsiniz ben öyle yapıyorum karşımdakine iyi geldiğinden de eminim benim de senin gibi düşünenlere tavsiyem yardım bekleyen bi mesaj görünce görmemezlikten gelmeyin !Evet canim ablama vermişlerdi ama uzerinden biraz amam gecti sanirim hala veriyordur. geldiginde musait olursan haber ver bi cay kahve ya da balli süt içeriz
Canim bu topikte hepimiz bilgi sahibi oldugumuz konularda birbirimize yardimci olmaya çalışıyoruz ama senin soruna cevap verilmediyse bilgisi yoktur goren arkadaslarin. ben de girmedim detayliya o yuzden mesajini gördüğüm halde bilgim olmadigi icin cevap yazmayacaktim. yargilamadan önce bunu da bir düşünmeni öneririm. Allah hicbirimize dermansiz dert vermesin, burda hepimizin en ufak bir sorunu ya da sorusu önemli ki buraya yazip fikir danisiyoruz. Uslubun bana biraz ters geldigi icin yazmak istedim, bence sen de hepimizin fazlasiyla hassas oldugu bu dönemde bu tarz onyargilarini bir kenara birakarak yazmalisin
Sana cevap bile vermezdim ama şu küstah konuşmanı bi daha kimseye yapmaman için yazıyorum. cins sen ve senin gibi egoistlere denir bu birincisi ikincisi ise bana arkadaşım diye hitap edemezsin senin gibi küstah bi insan arkadaşım olamaz orda bebeğim için endişeleniyorum birinden gelecek güzel bi mesaj bekliyorum yok saçım kırıldı yok saçım döküldü şımarık şımarık konuşmalar devam et sen canım senin saçından daha önemli bişey yok bu topikte nasılsa. cevap vermen için bişey bilmene gerek yok üzülme düzelir demen bile moral verecek biliyosun buna rağmen görmezden geliyosun lütfen yardım istediğim mesajda yaptığın gibi görmezden gel seninle muhattap olmak istemiyorumNee diyosun sen ya bilgisi olmayan sana ne yazsin cogumuzun ilk gebeligi cogumuz detayliya girmedik ne yazalim sana? Butun cinslerde bizi buluyor bilgisi olan yazar olmayan ne yazsin sana arkadasim???
Muhtemelen bi sıkıntı olmadığı için böbrek ölçümü yoktur seninkinde her iki böbrek aynı gibi bişeyler yazıyodur muhtemelen ama teşekkür ederim ilgine :)kglcn2009 hic öyle bir ölçü yok benimkinde canim.sag-sol uterina,lat.ventrikül,cerebellüm, nuchal fold,cisterna magna bunlarda ölçüm var
Sana cevap bile vermezdim ama şu küstah konuşmanı bi daha kimseye yapmaman için yazıyorum. cins sen ve senin gibi egoistlere denir bu birincisi ikincisi ise bana arkadaşım diye hitap edemezsin senin gibi küstah bi insan arkadaşım olamaz orda bebeğim için endişeleniyorum birinden gelecek güzel bi mesaj bekliyorum yok saçım kırıldı yok saçım döküldü şımarık şımarık konuşmalar devam et sen canım senin saçından daha önemli bişey yok bu topikte nasılsa. cevap vermen için bişey bilmene gerek yok üzülme düzelir demen bile moral verecek biliyosun buna rağmen görmezden geliyosun lütfen yardım istediğim mesajda yaptığın gibi görmezden gel seninle muhattap olmak istemiyorum
Dua ettim canımmmm benimm inşallahhh en yakın zamanda en güzel haberleerr alırızzz aminnnnaaaaaamiiiinnnnnn :)
Bak buraya küstah kadın senin doktorundan yardım isteyen olmadı farkındaysan doktorum sorun etme dedi diye mesajımda belirttim bayan küstah madem yükseleceksin önce mesajı doğru oku ben benim gibi gebe kadınlardan moral verecek şeyler duymak istediğim için yazdım konumu sabote edemezsin izin vermem zaten buna saçına takmadım umrumda değil saçın yada o boş kafan ben umursamazlığına takıldım ama şuan görüyorum ki karşımda insan sıfatında bi canlı bile yok kaldı ki birinin sorununu umursasın profesyonel bi konuda yardım istedim ama profesyonel bi cevap vermene gerek yok bilmediğin konuda sallamasyon bilgide verme ama en azından motive edecek şeyler söylenebilir ben insan olduğum için böyle yapıyorum verdiğin cevaplarla küçük kim gösterdin teşekkür ederim şimdi sus daha fazla küçülmeSen kimsin de benim ve yazmayanlarin anneligine laf ediyosun? Haddini bil hadsiz. Git doktoruna sor burda bilmeyenler sana ne yazsin azcik insan gibi davransaydin yazarlardi zaten iyikide seni gormezden gelmisim muhattap olacagim biri degilmissin cunku bit kadarsin su an gozumde:) gercekten azcik insan olsaydin doktoruma mail atip yazacaktim iyikide geciktirmisim. Sanane benim sacimdan ??? Ne kadar dert olmus:) senin konunu mu sabote ettim? Sana ucu neden dokundu? Aylardir burda yaziyorum herkes biliyor bilgim olan herseye cevap yazdigimi sen kimsinde birden bire cikip burda sacma sapan konusuyosun doktor diye bisey var canim bildin mi? Profesyonel bisey soruyorsun sifir bilgiyle sana ne yazalim? Bu uslupla devam edersen kimse seni takmaz zaten boyle kendini yer durursun. Herkes her yazilana cevap vermiyor vermek zorunda da degil ciddi biseyse yanlis yorum yapmalari hos mu? Kendini bu kadar onemseme yazik olur:) boyle kendini dusurursun sadece.
Bak buraya küstah kadın senin doktorundan yardım isteyen olmadı farkındaysan doktorum sorun etme dedi diye mesajımda belirttim bayan küstah madem yükseleceksin önce mesajı doğru oku ben benim gibi gebe kadınlardan moral verecek şeyler duymak istediğim için yazdım konumu sabote edemezsin izin vermem zaten buna saçına takmadım umrumda değil saçın yada o boş kafan ben umursamazlığına takıldım ama şuan görüyorum ki karşımda insan sıfatında bi canlı bile yok kaldı ki birinin sorununu umursasın profesyonel bi konuda yardım istedim ama profesyonel bi cevap vermene gerek yok bilmediğin konuda sallamasyon bilgide verme ama en azından motive edecek şeyler söylenebilir ben insan olduğum için böyle yapıyorum verdiğin cevaplarla küçük kim gösterdin teşekkür ederim şimdi sus daha fazla küçülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?