- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.981
Canım yaa maaşallah oğluşunaa büyümüş baya..aman nazar değmesin bizde onu bolbol kokluyoruz annesiiVe bugünün güzel haberine gelelim benim can oğlumun bal teyzeleri ve onların kıymetli kuzucukları..
Rutin kontrolüm vardı gittim oğlum yan döndü sırtını döndü hiç o yanlı olmadı küstü mü bilmiyorum açtım epey ondan da olabilir :))
530 gr olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm
Sağlığı yerinde bol hareketli şükürler olsun.
Suyu vs her şeyi yerindeymiş :)
Siz Nisan annelerinin ellerinden öptüğünü söyledi ve bütün arkadaşlarına el salladı
Yeter ya lütfen susmayı denesene hatta Topimizden gidersen daha iyi olacak sen buraya gelene kadar hepimiz burada huzurlu ve mutluyduk ve bizim sinirmizi bozmaya başladın yaşadığın sıkıntıyı anlamaya çalışıyoruz geçmiş olsun bunun içinde inşallah bebeği sağlıklıdır ve sağlıklı kucağına alırsın ama kimsenin anneliğini yargılamak sana kalmadı.aylardır burada arkadaşlık yaptığımız insanlara hakaret edemezsin şimdi lütfen bizi yoksay ve bir şey yazma.Bak buraya küstah kadın senin doktorundan yardım isteyen olmadı farkındaysan doktorum sorun etme dedi diye mesajımda belirttim bayan küstah madem yükseleceksin önce mesajı doğru oku ben benim gibi gebe kadınlardan moral verecek şeyler duymak istediğim için yazdım konumu sabote edemezsin izin vermem zaten buna saçına takmadım umrumda değil saçın yada o boş kafan ben umursamazlığına takıldım ama şuan görüyorum ki karşımda insan sıfatında bi canlı bile yok kaldı ki birinin sorununu umursasın profesyonel bi konuda yardım istedim ama profesyonel bi cevap vermene gerek yok bilmediğin konuda sallamasyon bilgide verme ama en azından motive edecek şeyler söylenebilir ben insan olduğum için böyle yapıyorum verdiğin cevaplarla küçük kim gösterdin teşekkür ederim şimdi sus daha fazla küçülme
Kalitesiz olduğunu ben anladım da herkese gösterme istersen ben senden yada sizden destek istedim doktoruna sor diye yardım istemedim kendi doktoruma sorduğumu ilk mesajımda alenen dile getirdim o kadar kalın kafalısın ki ne söylediğimi bile anlamıyosun işte bu yüzden de saçın bi bebeğin sağlığından daha önemli o boş kafan basmadığı için saçın sana kıymetli gelir asıl yaran olmasa sen bu kadar zırlamazdın benim gibi herkes farkında ki savunulacak bi şeyin olmadığından köpek gibi havlayıp kalitesiz laflar ederek üste çıkmaya çalışıyosun saçların içinde bok tavsiye ediyorum canım kullanmadım etrafımda kullanan kimsede yok ama sana iyi geleceğinden eminim hatta ağzına yüzünede sür belki bi boka benzersin : DAaaaaa sen hala burda misin bitcik:) hani muhattap olmayacaktin:):) yardim istemedin de ondan yazdin dimi kimse cevap yazmayinca da zirladin:) senin gibi eglenceli insanlari gorunce duramiyorum aslinda seninle ugrasmak benim icin cok zevkli olurdu da degerli vaktime degmezsin bir HIC icin harcayamam o yuzden ikile:) sacim bile senden degerli sen dusun:) hadi canim.
Bi git şuradan da forumu karıştırma senin mesajlarını okuyacak boş vaktimiz yok. insanların sinirini bozmaSana cevap bile vermezdim ama şu küstah konuşmanı bi daha kimseye yapmaman için yazıyorum. cins sen ve senin gibi egoistlere denir bu birincisi ikincisi ise bana arkadaşım diye hitap edemezsin senin gibi küstah bi insan arkadaşım olamaz orda bebeğim için endişeleniyorum birinden gelecek güzel bi mesaj bekliyorum yok saçım kırıldı yok saçım döküldü şımarık şımarık konuşmalar devam et sen canım senin saçından daha önemli bişey yok bu topikte nasılsa. cevap vermen için bişey bilmene gerek yok üzülme düzelir demen bile moral verecek biliyosun buna rağmen görmezden geliyosun lütfen yardım istediğim mesajda yaptığın gibi görmezden gel seninle muhattap olmak istemiyorum
Ya bişey yazma diyerek susturamazsın beni madem bişey yazmamı istemiyosun sen niye atladın rahatsız olan varsa okumasınYeter ya lütfen susmayı denesene hatta Topimizden gidersen daha iyi olacak sen buraya gelene kadar hepimiz burada huzurlu ve mutluyduk ve bizim sinirmizi bozmaya başladın yaşadığın sıkıntıyı anlamaya çalışıyoruz geçmiş olsun bunun içinde inşallah bebeği sağlıklıdır ve sağlıklı kucağına alırsın ama kimsenin anneliğini yargılamak sana kalmadı.aylardır burada arkadaşlık yaptığımız insanlara hakaret edemezsin şimdi lütfen bizi yoksay ve bir şey yazma.
Hoşt köpek kemik mi atıldıBi git şuradan da forumu karıştırma senin mesajlarını okuyacak boş vaktimiz yok. insanların sinirini bozma
Kalitesiz olduğunu ben anladım da herkese gösterme istersen ben senden yada sizden destek istedim doktoruna sor diye yardım istemedim kendi doktoruma sorduğumu ilk mesajımda alenen dile getirdim o kadar kalın kafalısın ki ne söylediğimi bile anlamıyosun işte bu yüzden de saçın bi bebeğin sağlığından daha önemli o boş kafan basmadığı için saçın sana kıymetli gelir asıl yaran olmasa sen bu kadar zırlamazdın benim gibi herkes farkında ki savunulacak bi şeyin olmadığından köpek gibi havlayıp kalitesiz laflar ederek üste çıkmaya çalışıyosun saçların içinde bok tavsiye ediyorum canım kullanmadım etrafımda kullanan kimsede yok ama sana iyi geleceğinden eminim hatta ağzına yüzünede sür belki bi boka benzersin : D
Allah alla gece gece Çattık ya kızım bir sussana Hamilesin o yüzden senin gibi terbiyesizleşmiycem ama sen de o gruba bir bak senin dışındaki bir sürü kişi daha hamile ve dışardan gelerek bizim arkadaşımıza ve bizleri terbiyesizlik yapamazsın anne olacak kadına da terbiyeyi bu yaştan sonra ben öğretemem
Çünkü terbiye edecek kadar terbiyeli değilsin nasıl arkadaşlık ettiğinize şaşırmadım kalite aynıymış arkadaşın çok terbiyeli dimi çok komiksiniz size gülüyorumAllah alla gece gece Çattık ya kızım bir sussana Hamilesin o yüzden senin gibi terbiyesizleşmiycem ama sen de o gruba bir bak senin dışındaki bir sürü kişi daha hamile ve dışardan gelerek bizim arkadaşımıza ve bizleri terbiyesizlik yapamazsın anne olacak kadına da terbiyeyi bu yaştan sonra ben öğretemem
Sen kendi topigine yazmaya devam etseneHoşt köpek kemik mi atıldı
Kalitesiz olduğunu ben anladım da herkese gösterme istersen ben senden yada sizden destek istedim doktoruna sor diye yardım istemedim kendi doktoruma sorduğumu ilk mesajımda alenen dile getirdim o kadar kalın kafalısın ki ne söylediğimi bile anlamıyosun işte bu yüzden de saçın bi bebeğin sağlığından daha önemli o boş kafan basmadığı için saçın sana kıymetli gelir asıl yaran olmasa sen bu kadar zırlamazdın benim gibi herkes farkında ki savunulacak bi şeyin olmadığından köpek gibi havlayıp kalitesiz laflar ederek üste çıkmaya çalışıyosun saçların içinde bok tavsiye ediyorum canım kullanmadım etrafımda kullanan kimsede yok ama sana iyi geleceğinden eminim hatta ağzına yüzünede sür belki bi boka benzersin : D
Sen kendi topigine yazmaya devam etsene
Gitti galiba dengesiz ya gece gece once sinirlendirdi ama sonra ne oldugunu anlayinca gulerek okudum zavalli iste :)Mune lütfen müdahale edermisin. Bu bayan azı bozuk konuşarak bizi rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?