2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım yaa maaşallah oğluşunaa büyümüş baya..aman nazar değmesin bizde onu bolbol kokluyoruz annesii

Yeter ya lütfen susmayı denesene hatta Topimizden gidersen daha iyi olacak sen buraya gelene kadar hepimiz burada huzurlu ve mutluyduk ve bizim sinirmizi bozmaya başladın yaşadığın sıkıntıyı anlamaya çalışıyoruz geçmiş olsun bunun içinde inşallah bebeği sağlıklıdır ve sağlıklı kucağına alırsın ama kimsenin anneliğini yargılamak sana kalmadı.aylardır burada arkadaşlık yaptığımız insanlara hakaret edemezsin şimdi lütfen bizi yoksay ve bir şey yazma.

Kalitesiz olduğunu ben anladım da herkese gösterme istersen ben senden yada sizden destek istedim doktoruna sor diye yardım istemedim kendi doktoruma sorduğumu ilk mesajımda alenen dile getirdim o kadar kalın kafalısın ki ne söylediğimi bile anlamıyosun işte bu yüzden de saçın bi bebeğin sağlığından daha önemli o boş kafan basmadığı için saçın sana kıymetli gelir asıl yaran olmasa sen bu kadar zırlamazdın benim gibi herkes farkında ki savunulacak bi şeyin olmadığından köpek gibi havlayıp kalitesiz laflar ederek üste çıkmaya çalışıyosun saçların içinde bok tavsiye ediyorum canım kullanmadım etrafımda kullanan kimsede yok ama sana iyi geleceğinden eminim hatta ağzına yüzünede sür belki bi boka benzersin : D

Bi git şuradan da forumu karıştırma senin mesajlarını okuyacak boş vaktimiz yok. insanların sinirini bozma

Ya bişey yazma diyerek susturamazsın beni madem bişey yazmamı istemiyosun sen niye atladın rahatsız olan varsa okumasın

Allah alla gece gece Çattık ya kızım bir sussana Hamilesin o yüzden senin gibi terbiyesizleşmiycem ama sen de o gruba bir bak senin dışındaki bir sürü kişi daha hamile ve dışardan gelerek bizim arkadaşımıza ve bizleri terbiyesizlik yapamazsın anne olacak kadına da terbiyeyi bu yaştan sonra ben öğretemem

Canim o tavsiye ettigin seyi nerden biliyorsun hergun yedigin icin ve icinde boguldugu icin olabilir mi:):) umutsuz ev kadinisin ben anladim seni issiz:) saclarima kurban ol sen sabahtan beri zirlayan sensin :) senin kaliten yazdiklarindan belli oluyor 3 kurusluk insan seni:) doktoruna guvensen 10 sayfaya yazmazdin zirlamazdin bebeginin hayati mi tehlikede acitasyon yapma alismissiniz acitasyona:) hadi git az ilerde oyna:) itin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi hadi defol simdi:):) yuzsuz istenmedigin sayfada isin ne :)

Ya isi gucu yok ne yapsin yazik ona da uzuldum ben :) zirliyordur su anda tahminim:) yediremedi kendine zavalli:) yazdiklarina baksana okurken inanki kahkaha attim :) basit insanlara hic cevap vermem aslinda ama bu arkadas asiri komik:) kib tusu var orda ona bas sikayet et de ceza alsin:)

Çünkü terbiye edecek kadar terbiyeli değilsin nasıl arkadaşlık ettiğinize şaşırmadım kalite aynıymış arkadaşın çok terbiyeli dimi çok komiksiniz size gülüyorum

Mune lütfen müdahale edermisin. Bu bayan azı bozuk konuşarak bizi rahatsız ediyor

Kızlar uyumayalım Belliki gece gece sinirmizi bozmak istiyor onun yüzünden bebeklerimizi strese sokmaya deymez. Cevap vermeyelim daha fazla

Çok üzüldüm şimdi kızlar. O kızdan kurtulalım derken bizim kız ceza aldı. terbiyesiz yüzünden olan bize oldu

Kızlar iyi akşamlar. Yarın doktora gidecegimden duş aldım sonrada kuran okudum hepimize dua ettim. Bakayım grupta ne var ne yok diye girdim ki olayın sonuna yetistigimden dengesiz insanın yazdıklarını gülerek okudum. Ağır saçmalamis valla iyi sabır varmış tebrik ediyorum hepinizi teker teker.
Ayrıca kendisine bilmediğimiz bir konuda yorum yapmamızı,Üzgün olduğu için fikrimiz olmasa bile teselli vermemizi çünkü durumdan dolayi endişeli bir anne adayı oldugunu söyleyen bayan önceki hangi endisemizde bize bir teselli vermiş çok merak ediyorum :) kendisi hepimizden ayrı ayrı cevap isteyip veya saç kıl tüy vs konularını hafife almış. Saç konusunda bilgisi olan ona cevap yazar o konuda hepimizin az çok bilgisi vardır ama bebeğin böbregi konusunda bilgi sahibi olan kaç insan vardır ki bu grupta? Boşverin kızlar sinirlerinizi bozmaya değmez.

Hanımlar kusura bakmayın, hakaret varsa sadece kib yapmalı, yazılan yorumlara cevap vermemelisiniz, cevap yazılması tartışmaya girmek demek oluyor ve uyarı gerektiriyor kurallar gereği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…