2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hanımlar kusura bakmayın, hakaret varsa sadece kib yapmalı, yazılan yorumlara cevap vermemelisiniz, cevap yazılması tartışmaya girmek demek oluyor ve uyarı gerektiriyor kurallar gereği.
Haklısın ama arkadaşımızın sinirlerini bozdu sadece arkadaşımızın değil bizimdr sinirimiz bozuldu.arkadaşımızın daha önceden böyle uygunsuz bir söylemi olmamıştı. Arkadaşımızın cezasını lütfen kaldırırmısın

Mune ikihayat ın bir kahabati yokki.Ağır tahrik yapmış bayan ve direk özellikle iki hayat ın yazdığı konunun üzerine yorum yaptığı için kız cevap vermek durumunda kaldı. İki hayat arkadasimizla düzenli iletişim halindeyiz hepimiz.Hatta bize çok yardımcı oluyor.Sorunumuz olduğunda özel doktoruna yazıyor bilgi aktarıyor. Sirf bu sebepten bile onun banını kaldırmalısın. Acil bişeye ihtiyacimiz olsa bize cevap atamayacak banı yüzünden. İki hayat burda hepimizle iyi geçinen ve cok sevilen bir üye.

Hanımlar kusura bakmayın, hakaret varsa sadece kib yapmalı, yazılan yorumlara cevap vermemelisiniz, cevap yazılması tartışmaya girmek demek oluyor ve uyarı gerektiriyor kurallar gereği.
Yorum attım ama gördün mü bilmiyorum buraya tekrar yazayım. Direk arkadaşımızın üzerine oynamış bayan.Onun saçla ilgili bir sorusu üzerinden gidip tahrik etmiş. İki hayat hepimize yardimci olmaya çalışan bir arkadaşımız. Gerektiğinde özel doktoruna mail atıyor bize yardımcı oluyor.Şimdi Allah korusun bişey olsa o tahrik eden bayan yüzünden burda başka insanlar mağdur olabilir.Sırf bunun için bile olsa kaldırmalısın banı.

Neoldu ikihayata kızlar ne cezasıı nekdr sürecek noluyo burda yavv

Sizleri hamile halinizle kırmak istemezdim ama ne yazık ki kurallar neyse onu uygulamalıyım, bir iki güne kadar banı kalkar.

Burda bir bayan bir yorum atmış bişey sormuş ama 1 kişi cevap vermiş. Oda
ikihayat a dem vurarak bazı insanların saçı daha önemli bebeklerinden ona yorum atmissiniz ama bana yazmamissiniz diye hepimize bir yorum atmış. (iki hayat saçla ilgili bişey sormustu)Bunun üzerine cevap vermiş oda haliyle.Sonra bayan tahrik etmiş baya hakaret falanda yazmış. Kızda haliyle cevap vermiş. Olan şimdi oda banlı olmuş. Ban süresi ne kadar bilmiyorum ama

Ya az önce gelen kız küfür ve hakaret ettiği için ceza alması için yöneticilerden birini çağırdım o arada bizim kızda yanlış söylemde bulunmuş. Oda bamlandı. Bi kaç gün cevap yazamayacak. Hep benim yüzümden oldu

Off.neler olmuş ya :/
Çok uzuldum ikihayat a.
Banı kaldirilsa cunku agir tahrik yapmis cevap vermekte gayet hakli bence.

Tuh yaa neyseki uyeliğine bişey olmamış

Canim öncesinde kib te yapılmış bayana zaten o yapıldığı için yoruma bakılırdi.Senlik bisey değil üzme sen kendini.Nerden geldi o bayan grubu kattı karıştırdı gitti.

Çok haklısın cnm uzatmışta uzatmış Allah kabul etsin inş dualarını yarın inş hayırlı haberlerle dönersin hasret gdermiş olucaksın minik kuzunla

Hayır biz burda birbiriyle gayet güzel geçinen bir hamile grubuyuz yani.
Böyle atraksiyonlara alışkın değiliz.
Akşam akşam tuhaf olduk valla hepimiz yaaa.

B blossom- canim benim.yarin mutlu haberlerini bekliyoruz. :) hersey yolunda olucak bence.
Bu arada bende.yarin s.ocagina gidip bi kalp atisi dinlicem.galiba.
Daha kipirti duymadim hic. gecen gunkini saymiyorum..gaz olabilirdi.
Akintimda yok ya kafam takildi. bi duyup gelmek istiyorum. Gerci iki.saat bulamicak yine ama neyse

Sağlık ocağı geriyo daha çok cnm ben hiç dinletmedim onlarda teşebbüs etmedi zaten yakında hareketlerini hssetmeye başlayınca gerek kalmıcak bu seferde ay az hareket etti ay çok oynadı streste mi diye söylenip durucaksın

Citolesgen gecmis olsun cok,insallah saglikli bi sekilde hayirlisyla elimize aliriz.moralini hic bozma bazilarimizn hamilelikleri boyle gecio kimi tansiyon kimi seker kimi tiroid insallah sonuclari guzel olur.su bebislerimizi bi elimize alip bi mincirrizda anca bu seler gecer.Annelik uzun ve evhamli bi surec sanirm bunlarda bzm alisma ewrelerimiz.dogunca emmesi,buyumesi okula gdince dersi,gelisimi,ergenligi bi yandan dis dunya insallah herse guzel olucak

Canim bence senin iç karın geniş ondan hissedemiyor olabilirsin. Yoksa hissederdin herhalde ama 22 haftaya kadar hissedilmemeside normalmis. Bu haftada kalp atımın duyulur merak etme. Insallah yarin guzel haberlerle gelirim. Ikinci kez detayliya giricez oglumla. Gecen hafta doktor erken gelmissin bu haftada safra kesesini net goremem haftaya gel demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…