2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Biliyorum canim. busefer net gorucek ve hersey yolunda olmus olucak insallah.
Bilmiyorum ki doktor 22 e kadar hissetmessen de normal demisti ama iste.

Çok haklısın cnm uzatmışta uzatmış Allah kabul etsin inş dualarını yarın inş hayırlı haberlerle dönersin hasret gdermiş olucaksın minik kuzunla
Amin canım benim inşallah. Ikinci kez detayliya girecegiz kuzumla. Safra kesesini bu haftada net goremem haftaya gel demisti de. Ondan gidicem tekrar. Insallah sorun yoktur ve gorulur. Internette hiç arastirmadim neden görülmedi diye. Yoksa bu 1 haftada kafayı yerdim,zaman geçmezdi.Basit şeyler için bile o kadar kötü şeyler yazılmış ki. Bakmamak daha iyi dedim :)

Hanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil

Hanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil
Canım eli kulağındadır her an hissedebilirsin ilk hamilelikte geç hissedilmesi normalmiş. Grubumuzda hala hissetmeyen arkadaşlarımız var karnı büyümenlerde var bunun için panikleme zamana bırak

Canım benimm her şey iyi olacak hiç merak etme , ben bildiğim duaları ve iyi dileklerimiii tüm anne adaylarına her zamann gönderiyorum ama bu gece söz senin adını anarak sana özel de dua edeceğimm içini ferahlatır inşallah uzaktan... Çok şükür organları her şeyi iyiymiş bak gebelik şekerini de diyetle atlatırsın inşallah.. İçtiğin ilaçlar şifa olsun onları bebeğine yarayacak diyerek iç sayarak ne kadar çoklar ilacına da iğnene de!!!! diye düşünme.. Allah böyle ilacı şifası olan şeyler versin verecekse de. Çoğu gitti azı kaldı.. Sağsalim kucağııza aldığımızdaaa , göğsümüüze koyduklarındaaa hepsiini ama hepsini unutmuş olacağızz.. Sen iyi olmaya bak istirahatinee bak.. Minnoşumu öpüyorum

Aaaa sende de mi uterin alter notch var ? Bende çift taraflııı %90 oranında azalır kaybolur direnç dediler ama göreceğiz... Bol bol dua ediyorum.
Benim de ikinci kontrolüm 26. Haftada olacak...
Canım protein ağırlıklı beslen tansiyonuna da dikkat et.. yüksek derken kaç çıkıyor?

Kızzzzlaaar sesimi duyan yokmuuuuuuu :)
Akintisiz olmam sorunmu gercekten kafama takildi

Benim de akıntım azalmıştı geri döndü..
Bir de eskiden küçük tuvaletin içinde bir yoğunluk vardı , yağ yüzüyor gibi. O da kayboldu meselaa... Çok su içiyorum ondan mı bilemedim..

Benim de akıntım azalmıştı geri döndü..
Bir de eskiden küçük tuvaletin içinde bir yoğunluk vardı , yağ yüzüyor gibi. O da kayboldu meselaa... Çok su içiyorum ondan mı bilemedim..
Canim doktorumu aradum zaman zaman azalip kaybolabiliyor dedi. Bende cok su icmeye bagliyorum ins. ondandir

Kızlar bende bugün tetanoz aşısını vuruldum 2.doz için 1 ay sonraya çağırdılar buda minnoşumun aşı sonrası cicisi

Çok cici , emekleme arkadaşından ben de aldımm :))) aynı şeyi seçmişiizz Güzel günlerde kullanılsınnn sağlıklaa canım..

Bir tanıdığımız da aynı işlevi yerine getiren bir şey kullanıyor misafirliğe gittiğindee :)))
Saç kurutma mak.
Bebek onun sesiyle uyuyuyp sakinleşiyor..
Erkek bebeklerde kolik daha çok görülüyormuşşş diye okumuştumm... Mantıklı bir uyku arkadaşı bence de almalısıın canım

Maşallah onaaa.. Ben ve kızım da sizi öpüyoruzzz... Güzel haberleriniizin devamını bekliyoruzzz..
Boy kilo olaraak gördüğümüüzz en yüksek rakamlarr.. Baya baya büyütttük biz bebişleri galiba kızlarr yaaaa :)) darısııı 1 kg ların başınaa
Bu arada hastaneyle ilgili yaşadığın duruma çok üzüldüm şaşırdım kuzum valla kent hastanesini ben bile iyi bilirdim. İnsanı parasıyla rezil ediyorlar bir garipler işte! Neyse bunda da vardır bir hayır inşallah daha iyi bir prof a denk gelip çooook güzel sonuçlar alırsın.. Canını sıkma bu konuyaa.. Bizim güzel kalpli öğretmenimizee perinatologg mu yokk!!! Gerekirse burdan karggo ile yollarız ! :)))))

Ben plastik de aldım cam da aldım.. 3 plastik 2 cam var şuan..
Bu bilgi nerde yazıyor canımm? Neden bana özel yazdın sadecee :)))) benim konuyla ilgili şüphelerim vardı gerçi ama burda belirtmiş miydim bunu? :)
Jokerdeki satış danışmanı ve yeni doğum yapan arkadaşım cam al dedi öyle işte herkes başka bir şey öneriyor ortada manyak olduk

Yatmadan biraz okuyayım topiği dedim anca telefonu elime alabildim.ne dengesiz bir tip gelmiş ya.normal değil muhtemelen .keşke cevap vermeseydin ikihayat.kötü olmuş ceza alman hiçte haketmemişsin bence.inşallah yarına kaldırırlar cezanı.

Bir filme gittim burası film gibi olmuş ikihayat arkadaşıma değil sadece bana da laf demiş şahsiyet ama Allah'a şükür ben görmemişim ikihayat çok iyi dayanmış ben kökten üyeliğin silinmesine gidicek şeyler diyebilirdim çünkü kimse gebeliğimde bana sinirimi bozacak beni gerip stres ettirecek şey yapmasını kabul edemem. İnşallah tez zamanda gelir ikihayat, benimde tartıştığım anlaşamadığım kişiler var topicte görmemezlikten geliyorum , aslında böyle davranmak en iyi cevap olurdu ama ikihayat çok kızmış belli ki . Birdaha böyle şeyler yaşamayız inşallah

Kızlar ikihayat ın instagram adresini biliyor musunuz? Enazından kıza özelden bir yazıyım durumu anlatayım çok ayıp oldu ona.

Canım üzülme hiç.. ikihayat ile Biz whatspdan konuştuk 2 aralıkda aranızda olacağım dedi 2 gün yazamayacak o kadar... Özelden sana yazmamı istedi instagram hesabını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…