- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.021
Biliyorum canim. busefer net gorucek ve hersey yolunda olmus olucak insallah.Canim bence senin iç karın geniş ondan hissedemiyor olabilirsin. Yoksa hissederdin herhalde ama 22 haftaya kadar hissedilmemeside normalmis. Bu haftada kalp atımın duyulur merak etme. Insallah yarin guzel haberlerle gelirim. Ikinci kez detayliya giricez oglumla. Gecen hafta doktor erken gelmissin bu haftada safra kesesini net goremem haftaya gel demisti.
Amin canım benim inşallah. Ikinci kez detayliya girecegiz kuzumla. Safra kesesini bu haftada net goremem haftaya gel demisti de. Ondan gidicem tekrar. Insallah sorun yoktur ve gorulur. Internette hiç arastirmadim neden görülmedi diye. Yoksa bu 1 haftada kafayı yerdim,zaman geçmezdi.Basit şeyler için bile o kadar kötü şeyler yazılmış ki. Bakmamak daha iyi dedim :)
Çok haklısın cnm uzatmışta uzatmış Allah kabul etsin inş dualarını yarın inş hayırlı haberlerle dönersin hasret gdermiş olucaksın minik kuzunla
Canım eli kulağındadır her an hissedebilirsin ilk hamilelikte geç hissedilmesi normalmiş. Grubumuzda hala hissetmeyen arkadaşlarımız var karnı büyümenlerde var bunun için panikleme zamana bırakHanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil
Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Bende ayni durumdayim.Hanimlar bana yardim eder misiniz? 20. haftamdayim ve hala net bi sekilde hissedemedim bu normal mi ki gobegimde cikmadi dogru duzgun sizin nasil
Dualarımız seninle güzel anne moralini çok yüksek tut.. bende ikinci kez detaylı ultrasona girdim bebeği besleyen sağ damarda biraz sorun var tansiyon yüksek çıktı banada tuz, turşu, stres yasak eğer dikkat etmezsem daha ciddi sorunlar olabilirmiş.. biz elimizden geleni yapalım moralimizi yüksek tutalım da bebişler inşallah sağlıkla bizimle olacak
Kızzzzlaaar sesimi duyan yokmuuuuuuu :)
Akintisiz olmam sorunmu gercekten kafama takildi
minik prensesimin ilk cicileri teyzeleriartık kendime alırken bu kadar mutlu olmuyorum
Canim doktorumu aradum zaman zaman azalip kaybolabiliyor dedi. Bende cok su icmeye bagliyorum ins. ondandirBenim de akıntım azalmıştı geri döndü..
Bir de eskiden küçük tuvaletin içinde bir yoğunluk vardı , yağ yüzüyor gibi. O da kayboldu meselaa... Çok su içiyorum ondan mı bilemedim..
Kızlar bende bugün tetanoz aşısını vuruldum 2.doz için 1 ay sonraya çağırdılar buda minnoşumun aşı sonrası cicisi
Kolik bebekler icin oyuncak ayi varmis ben yeni gordumm. 40 dk boyunca anne karnindaki gibi ses cikariyormus baya memnun kullananlar. Bebek gece agladiginda da kendiliginden aciliyormus 20 dk boyunca yine ses cikariyormus. Bana mantikli geldi alabilirim. 4moms da alacagim ama gece agladiginda yatagindan kaldirip ona goturmek mantiksiz olur onu gunduz bunu gece kullanabilirim. Bakmak isteyen olursa diye fotografi da koydum belki ilginizi ceker:)
Ve bugünün güzel haberine gelelim benim can oğlumun bal teyzeleri ve onların kıymetli kuzucukları..
Rutin kontrolüm vardı gittim oğlum yan döndü sırtını döndü hiç o yanlı olmadı küstü mü bilmiyorum açtım epey ondan da olabilir :))
530 gr olmuş boyu yaklaşık 28-29 cm
Sağlığı yerinde bol hareketli şükürler olsun.
Suyu vs her şeyi yerindeymiş :)
Siz Nisan annelerinin ellerinden öptüğünü söyledi ve bütün arkadaşlarına el salladı
Herkese iyi geceler :)
Yarın 2.kez detayliya giricem inşallah guzel haberlerle donucem sonrada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?