2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bu saatlerde size de acıkma hali oluyor mu? Kalkip yiyor musunuz biseyler? Ben ne kadar usensem de kalkıp yiyorum. Sonrada kendime diyorum bebek zaten yiyodur biseyler besleniyodur diye ama hep bu dayatmalar :) Bebek acıkır, ac kalir yemek ye, cok cok ye, iki kisilik ye :)))

İnşallah canımm.. Bekliyoruzz minnoş safra kesesinden haberleri de
İyi geceler , rüyanda kuzunu gör
Rüyamda kendi değil ama senin kuzunu gördüm :) Erkekti. Bize misafirliğe gelmistiniz. Ikinizde koltukta uzaniyordunuz. Minik oglun hamburger istemisti benden. Ona hamburger yapıyordum :)))

günaydın kızlar :)
ne kadar terbiyesiz insanlar var yorum yazmak zorundayız sanki hanfendiye.

Citolesgen canım geçmiş olsun bebeğin sağlıklı çok şükür ki iğneler o bu hepsine katlanılır.sana dua edicem ama merak etme hiçbiri halledilemiycek kadar büyük sorun değil.yediklerine dikkat edip bol bol dinlenceksin içini ferah tut gayet sağlıklı bi bebeğin olcak inşallah

Günaydın kızlar. Dün akşam saçma bir insan yüzünden tartışılmış neyse artık olan olmuş ikihayat ı bekleyeceğiz :)

herkese günaydın,
20.hafta kontrolünde istenen bir tetkik var mı yoksa rutin kontrol mü yapılıyor bir de ayrıntılı ultrason 24.haftada mı isteniyor?

Canım sadece seni etiketledim evet rahatsız mı oldun :/
Göğüs pompası başka alan var mı bilmiyorum:/
Okuyunca paylaşmak istedim canım seninle.
Bu bilgi benim okuduğum bebek bakımı kitabında yazıyor. Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler? adı.
Göğüs pompasının içinde küçük bi tane var plastik ama bi tanede büyük mü alsamki.
Kitapta daha neler var neler paylaşcam inşallah:)

Günaydın annişler ben de bi kaç gündür şöle bi kaç sayfa okuyup geri çıkıyordum. Ama dün hiç girmemiştim. Çok şaşırdım.öncelikle hayal_masal canım senin bi hatan sucun kesinlikle yok. bilhassa gelsin yönetici sorun cıkarana müdahale etsin istemişssin. Kendini suçlama. ikihayat da yarın geliyormuş neyseki.. kurunun yanında yaş da yanmış ne yazıkki..

B blossom- güzel seyler duyacağına öle eminim ki bizi hemen bilgilendir annesi :)

Örgü modelleri kıyafetlet hastane şekerlemeleri paylaşanlar olmuş hepsi birbirinden güzel. özellikle kız annelerinin seçeneği daha çok kabul ediyorum :))

Ben de artık işe gitmiyorum yatak istirahatı şeklinde uzanıyorum hatta kv de de kalıyoruz. Benim de pazartesi kontrolum var.
Sıkıntı olarak dile getirmeyim de kızlar karnım yumuşadı benim de ve küçüldü gibime geliyor. eskiden nefesimi zor alırdım sertti yani.. Ama hareketini de ara ara hissediyorum çok şükür.. benden böyle..

Günaydın güzel anneler,
Terbiyesizin teki yüzünden ikihayat ın ceza almasına sinir oldum, ama neyseki yarın aramıza dönüyormuş, bekleyeceğiz artık.
B blossom- canım bugün güzel haberlerle dönmeni diliyorumm hemen bize yaz doktordan çıkınca

günaydın kızlar ve yeğenlerim. evet dün akşam çirkin bi okadarda komik bi olay yaşadık. o kızı elime verseler hamile demem kesin saçına yapışırdım. bizler birbirimizi tanımasakta akşam online olanlar olaya tepkisiz kalmadık. elimizden geldiğince ikihayatın yanında olup kıza saldırdık ama olan bizim güzel annemize oldu.

günaydın kızlar sizinde göğüslerinizde kızarıklık ve kasıntı var mı.. özellikle aksamları sütyen sıktıgı için öyle sanmıstım ama sütyensiz de aynı şekilde.. göğüslerim cok sıcak kızarık ve kasınıyor sizde durumlar nasıl acaba endişe edilecek bir durum mu

Bence büyüyor geriliyor ve o yuzden bunları hissediyorsun.. bol bol krem veya mesrla zeytin yağı sürsen rahatlatabilir canım

bende kızarıklık yok ama üst kısımlarında kaşıntı oluyor bende de.ben çatlayabileceğinden şüphelendiğimden krem sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…