2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Elinizden geleni yapmışsınız neyse ki kısa süreli gitti. Böyle bir tip geldiğinde herkes kib yapacak cvp vermeyecek ama ne kadar tutabilir ki insan kendini.

canım ben sebamed catlak kremi ve fındık yagı kayısı yagı badem yagı susam yagı ve kakao yagı karısımını yaptım ondan sürüyorum
bu karışımda güzelmiş,aktarda mı yaptırdın yoksa kendin alıp ayrı ayrı mı karıştırdın?Her gece sürüyor musun?ben çok üşeniyoum banyodan banyoya sürmeye çalışıyorum

bu karışımda güzelmiş,aktarda mı yaptırdın yoksa kendin alıp ayrı ayrı mı karıştırdın?Her gece sürüyor musun?ben çok üşeniyoum banyodan banyoya sürmeye çalışıyorum
yok canım hepsini aldım evde kendim karıştırdım derin bir kaba.. socialmom diye bir bayan var ınstagramda o bayanı takip ediyorum şuan ikinci bebeğine hamile kendisi.. karışımı o önermişti blogunda ve instagramında.. sabah sebamed sürüyorsam aksam bu karısımdan sürüp yatıyorum canım

Hanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?

canım biliyorsun ben 2 hafta öncede detaylıya girmiştim o zaman gayet normaldi ama ben 2 haftadır tuzu ve tatlıyı çok abarttım acaba ondan mı oldu diye düşündük.. sol damarın atışı gayet güzel ama sağ damarda zaten doktor söylemeden ben anladım solda ki gibi düzenli atmadı maksimum 14 çıkması gerekiyormuş benim 18 çıktı

birde ayak bileklerini ve el bileklerini kontrol et dedi ödem oluyor mu diye ama ben o kadar korktum ki şuan çok dikkat ediyorum beslenmeme

süper takibe aldım hemen,bende yapayım kendime karışım :) tşk cnm :)

çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle dönersin

Hanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?
rahat oturur veya yatar pozisyonda birde yeni yemek yemişsem daha fazla hissediyorum. 1 gün çok hissedip birgün hiç hissetmediğimde oluyor.

sağol canım. evet artık hep yoğurt yiyeceğim dediğin gibi.

sağol canım inşallah beraber atlatırız bu gunleri de.

canım benim cok sağol. belki bize naz yapıyordur. allah razı olsun ettiğin dualar kabul olsun inşallah

:) sağol canım benim. canım ya benim şekrim yok acken. ama tokken oluyormuş. düzenli olarak ölceceğim artık. enfeksiyonu atlatsam keşke. bu şeker ve bebeğin aşağıda olmasını da alışacağım

sağol canım. inşallah yukarı cıkar bebeğim. ama artık bu saatten sonra cıkar mı artık hiç bilmiyorum. amin canım

Ay sen çok yaşa emi!!
Sabah sabah içim açıldı mesajınla kargoyla göndermeniz iyi fikir :))
Kuzum aslında benim doktorum da biraz iri dedi şişko olmuş oğlum sanırım :)) şeker tarama testi yapalım dedi genetik bir irilik mi yoksa şekerden mi bakalım dedi Doğum da Nisan da değil bu gidişatla Mart sonunda olur dedi. Önümüzdeki ay gidiyoruz şeker tarama testi için. Ben toplamda bir kilo almışım doktor da gayet iyi dedi zaten yarısı Bebek dedi güldük:))
İnşallah şekerden değildir eşime kaç kilo doğduğunu sordu hatta eşim 4 kiloyu biraz geçe doğmuş ) Doktor da bakın işte bundan da olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…