- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.061
Elinizden geleni yapmışsınız neyse ki kısa süreli gitti. Böyle bir tip geldiğinde herkes kib yapacak cvp vermeyecek ama ne kadar tutabilir ki insan kendini.günaydın kızlar ve yeğenlerim. evet dün akşam çirkin bi okadarda komik bi olay yaşadık. o kızı elime verseler hamile demem kesin saçına yapışırdım. bizler birbirimizi tanımasakta akşam online olanlar olaya tepkisiz kalmadık. elimizden geldiğince ikihayatın yanında olup kıza saldırdık ama olan bizim güzel annemize oldu.
canım ben sebamed catlak kremi ve fındık yagı kayısı yagı badem yagı susam yagı ve kakao yagı karısımını yaptım ondan sürüyorumkızlar karında çatlak oluşmaması için ben saf vazelin ve Bio Oil kullanmaya başladım.Sizler neler kullanıyorsunuz?
bu karışımda güzelmiş,aktarda mı yaptırdın yoksa kendin alıp ayrı ayrı mı karıştırdın?Her gece sürüyor musun?ben çok üşeniyoum banyodan banyoya sürmeye çalışıyorumcanım ben sebamed catlak kremi ve fındık yagı kayısı yagı badem yagı susam yagı ve kakao yagı karısımını yaptım ondan sürüyorum
yok canım hepsini aldım evde kendim karıştırdım derin bir kaba.. socialmom diye bir bayan var ınstagramda o bayanı takip ediyorum şuan ikinci bebeğine hamile kendisi.. karışımı o önermişti blogunda ve instagramında.. sabah sebamed sürüyorsam aksam bu karısımdan sürüp yatıyorum canımbu karışımda güzelmiş,aktarda mı yaptırdın yoksa kendin alıp ayrı ayrı mı karıştırdın?Her gece sürüyor musun?ben çok üşeniyoum banyodan banyoya sürmeye çalışıyorum
teşekkür ederiz teyzesiOoo ilklerrr değerlidirr unutmazsın hiç bunların yeri ayrı olurrrSağlıkla gelsin güzel günlerde giysinn minnoşşş
canım biliyorsun ben 2 hafta öncede detaylıya girmiştim o zaman gayet normaldi ama ben 2 haftadır tuzu ve tatlıyı çok abarttım acaba ondan mı oldu diye düşündük.. sol damarın atışı gayet güzel ama sağ damarda zaten doktor söylemeden ben anladım solda ki gibi düzenli atmadı maksimum 14 çıkması gerekiyormuş benim 18 çıktıAaaa sende de mi uterin alter notch var ? Bende çift taraflııı %90 oranında azalır kaybolur direnç dediler ama göreceğiz... Bol bol dua ediyorum.
Benim de ikinci kontrolüm 26. Haftada olacak...
Canım protein ağırlıklı beslen tansiyonuna da dikkat et..yüksek derken kaç çıkıyor?
birde ayak bileklerini ve el bileklerini kontrol et dedi ödem oluyor mu diye ama ben o kadar korktum ki şuan çok dikkat ediyorum beslenmemeAaaa sende de mi uterin alter notch var ? Bende çift taraflııı %90 oranında azalır kaybolur direnç dediler ama göreceğiz... Bol bol dua ediyorum.
Benim de ikinci kontrolüm 26. Haftada olacak...
Canım protein ağırlıklı beslen tansiyonuna da dikkat et..yüksek derken kaç çıkıyor?
sağol canım benim .Citolesgen canim cok gecmis olsun. tabik8 dua ederiz.
Sen icini ferah tut. ilaclarini al duzenli. Yat dinlen bebegine biseycik olmucak Allahin izniyle.
süper takibe aldım hemen,bende yapayım kendime karışım :) tşk cnm :)yok canım hepsini aldım evde kendim karıştırdım derin bir kaba.. socialmom diye bir bayan var ınstagramda o bayanı takip ediyorum şuan ikinci bebeğine hamile kendisi.. karışımı o önermişti blogunda ve instagramında.. sabah sebamed sürüyorsam aksam bu karısımdan sürüp yatıyorum canım
çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle dönersinSorma canım ya böyle kafalarından atıp tutarak iş yapıyorlar şikayet de ettim edeceğim de! Şimdi randevu aldım yine iyi bir Prof şans eseri iptal olan bir randevusu vardı durumumu acil olarak anlatıp yardımcı olmalarını istedim Cumartesi gideceğim ayrıntılı usg için
rahat oturur veya yatar pozisyonda birde yeni yemek yemişsem daha fazla hissediyorum. 1 gün çok hissedip birgün hiç hissetmediğimde oluyor.Hanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?
sağol canım. evet artık hep yoğurt yiyeceğim dediğin gibi.Geçmiş olsun canım. Yiyeceklerine dikkat et meyve yiyeceğin zaman yanında yoğurt ye mutlaka. Yoğurt vücuda giren şekeri azaltıyor. Yolun yarısını geçtik moralini bozma lütfen. Çoğu gitti azı kaldı herşey iyi olacak, sen sadece ilaçlarını düzenli kullanıp dinlen. Allah yardımcın olsun.
sağol canım allah razı olsun sendenCanım şifa niyetine ayetel kürsi duasını okudum.Şifa olsun inşallah nerde dua bekleyen varsa herkese.Herşey yolunda gitsin bebişin vaktinde sağlıkla doğsun.Elimizden gelen bu keşke fazlası olsa.
sağol canım inşallah beraber atlatırız bu gunleri de.Dualarımız seninle güzel anne moralini çok yüksek tut.. bende ikinci kez detaylı ultrasona girdim bebeği besleyen sağ damarda biraz sorun var tansiyon yüksek çıktı banada tuz, turşu, stres yasak eğer dikkat etmezsem daha ciddi sorunlar olabilirmiş.. biz elimizden geleni yapalım moralimizi yüksek tutalım da bebişler inşallah sağlıkla bizimle olacak
İnşallah canım :)çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle dönersin
canım benim cok sağol. belki bize naz yapıyordur. allah razı olsun ettiğin dualar kabul olsun inşallahcanım negatif düşünmek yok. kızın sağlıklı ve sağlıkla dünyaya gelecek vakti gelince. heran duamdasın canım ama lütfen karamsar olma pozitif düşün ve bebeğinle konuş onuda üzme. nazlı gelinim sana cilve yapıyor annesi. herzaman yanındayım
:) sağol canım benim. canım ya benim şekrim yok acken. ama tokken oluyormuş. düzenli olarak ölceceğim artık. enfeksiyonu atlatsam keşke. bu şeker ve bebeğin aşağıda olmasını da alışacağımCanım çok ama çok geçmiş olsun Tabi dua ederiz. Sabah dualarımda hep burdaki herkesi aklımdan geçiriyorum. Gebelik şekeri çıkabiliyor. Bana da 3 hafta sonra yapılacak sanırım. Olmasaymış iyiymiş. Ama üzülmemeye çalış, her şey geçicek. Enfeksiyon da kalıcı değil. O da geçicek. Kendine dikkat et. Cennet annelerin ayağının altında gerçekten. Moralli ol. Bebiş gelince onlara anlatırız artık. Bir arkadaşım dün dediki Deren bebek dünyaya gelsin ergen olunca atarlanırsa vurulduğun iğneleri anlatıcam. Atarlanamıycakmış bu şekilde :)
sağol canım. inşallah yukarı cıkar bebeğim. ama artık bu saatten sonra cıkar mı artık hiç bilmiyorum. amin canımDualarımız seninle canim benim.sen moralini yüksek tut.bebek ve rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır bebeğin.evet malesef herşey güllük gülistanlik olmuyor ama buna da şükür Allah beterinden korusun hepimizi.
Ay sen çok yaşa emi!!Maşallah onaaa..Ben ve kızım da sizi öpüyoruzzz... Güzel haberleriniizin devamını bekliyoruzzz..
Boy kilo olaraak gördüğümüüzz en yüksek rakamlarr.. Baya baya büyütttük biz bebişleri galiba kızlarr yaaaa :)) darısııı 1 kg ların başınaa
Bu arada hastaneyle ilgili yaşadığın duruma çok üzüldüm şaşırdım kuzum valla kent hastanesini ben bile iyi bilirdim. İnsanı parasıyla rezil ediyorlar bir garipler işte! Neyse bunda da vardır bir hayır inşallah daha iyi bir prof a denk gelip çooook güzel sonuçlar alırsın.. Canını sıkma bu konuyaa.. Bizim güzel kalpli öğretmenimizee perinatologg mu yokk!!! Gerekirse burdan karggo ile yollarız ! :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?