2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sağol canım inşallah hersey yoluna girer tek temennim bu.

Canım yaa maaşallah oğluşunaa büyümüş baya..aman nazar değmesin bizde onu bolbol kokluyoruz annesii
Amin cümle yavrularımızı korusun Allah.
Canım doktor da kilosunu biraz fazla buldu acaba şeker den mi dedi sen tecrübelisin ne dersin? Bugün tam 22+1 gün oldu. Beş altı gün önden gidiyor normalde.

canım benim cok sağol allah razı olsun senden Herşey Güzel olacak allahın izni ile amin

kızlar karında çatlak oluşmaması için ben saf vazelin ve Bio Oil kullanmaya başladım.Sizler neler kullanıyorsunuz?
Bio oil i ben de duydum aslında almak da istiyorum bi fırsat olmadı. ben zeytin yağı sürüyorum. market zeytinyağı değil ama canım

sağol canım benim, inşallah gecer bu gunler

sağol canım benim allah razı olsu senden.

Hanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?
bende 23 haftamdayım canım gün içerisinde çok az hissediyorum çalıştığımdan kendimle baş başa kalamıyorum pek akşamları sırt üstü uzanıyorum en hareketli o zaman oluyor ama bir akşam çok hareketliyse ertesi akşam daha sakin olabiliyor.. benimki de sürekli kıpır kıpır değil hiç canını sıkma

ben de cok uzuldum.agladim.kizim da aglama dedi kipirdandi...simdi daha cok hassasiz...rabbim evlatlarimizi korusun

sağol canım allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah. inşallah bende bu zor gunleri atlatırım, zamanı gelince doğum yapmak isterim, erken doğum olabilir dedi doktorum. oyuzden moralim bozuk,yatıp dinleiceksinn dedi yormayacaksın kendini dedi. bende dinlenmeye çalışıyorum işte

sağol canım, evet cok doğru demişsin gercekten, inşallah hersey guzel olacak amin

Benim iş daha fena tuvaletim gelse bile her tuvalete giremiyorum.hamilelikte tuvaletten tiksindim kendi tuvaletimizden bile.afederainiz ama hala kendi tuvalet ihtiyacımi giderirken bile öğüre öğüre bir hal oluyorum.
Kiyamam ya hijyen yok ki haklisin. Tuvalete girerken alafranga ise örtü satılıyor migrosta ondan alabilirsin. Millet bulmak istediği şekilde bırakmıyor ki...
Canım kaşınma olabilir bence. Nemlendirici sür ama ucuna dokunma. Ucuna sürme yani.

canım benim allah senden razı olsun, ne guzel yazmışsın yine duygulandırdın beni, ettiğin dualar kabul olsun inşallah. allah bütün hamile arkdaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah. bende senin minnoşunu öpüyorum canım çok teşekkür ederim

sağol canım benim allah senden razı olsun.

Gunaydin arkadaslarim...rabbim saglikla mutlulukla bebislerimiz buyusun dogsunlar...onlari cekistirelim...simdi ev isleri var ..tembellik bakiii...kolay gelsin hepimize

Bio oil i ben de duydum aslında almak da istiyorum bi fırsat olmadı. ben zeytin yağı sürüyorum. market zeytinyağı değil ama canım
şu anda gratiste indirimde bio oil,ben bio oili buse terimden duymuştum :) ama environmentaleng in verdiği karışımıda yapıcam ,kalçamda zaten çatlak var bir de göbüşümde çatlak olsun istemiyorum :)

benimde karnıma oluyor canım genişlediğinden diye düşünüyorum saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederim

Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…