- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.081
sağol canım inşallah hersey yoluna girer tek temennim bu.Canim cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut yolun yarisini gectik bundan sonra da dinlenirsin yorulmazsin maalesef bazilarinin gebeligi biraz daha zor geciyorama dualarimiz seninle uzme kendini hersey yolunda gidecek. Gebelik sekeri arkadasimda da cikmisti dikkat etti hic bir sorun olmadi
Amin cümle yavrularımızı korusun Allah.Canım yaa maaşallah oğluşunaa büyümüş baya..aman nazar değmesin bizde onu bolbol kokluyoruz annesii
canım benim cok sağol allah razı olsun senden Herşey Güzel olacak allahın izni ile aminCitolesgen canım çok geçmiş olsun. Çok dinlen,bol istirahat inşallah herseyin üstesinden geleceksiniz prensesinle.Dua ettim sana,hepimize.Dualarimiz hep birbirimizle.Burdan hepimiz zamanında doğum yaptığımızın haberini paylaşacağız canım. Bu ilaçlarının hepsi şifa iyi edecek şeyler. Allahta şifa versin inşallah geçsin sorunlar.Bende gebeligimden beri sürekli yatıyorum canım. Dışarı cıkmalarım sayılı. Çok şükür bugunlerimize. Hepimiz ayni, rahat geciremiyoruz ama bi şekilde geçecek annesi.Çoğu bitti azı kaldı. Dayan annesi. Canım benim.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.
Herşey Güzel olacak.
@sibeluA canım akıntı olmaması konusunda bir fikrim yok maalesef. Benim oluyor bazen açık renk,kokusuz bi şekilde.
@merve100 canım gelmiş geçmiş olsun.Bak çok şükür biseyiniz yokmuş. İnşallah daha iyi ol bundan sonra.
Bu zamana kadar yaşadığımız ne sıkıntı varsa hepsi yok olsun inşallah bundan sonramiz daha rahat olsun..
Bio oil i ben de duydum aslında almak da istiyorum bi fırsat olmadı. ben zeytin yağı sürüyorum. market zeytinyağı değil ama canımkızlar karında çatlak oluşmaması için ben saf vazelin ve Bio Oil kullanmaya başladım.Sizler neler kullanıyorsunuz?
sağol canım benim, inşallah gecer bu gunlerCitolesgen canim her hamileligin farkli zorluklari var Allah yardimcin olsun sayili gunler bi sekilde geciyo insan zorlaniyor ama sonu com guzel olucak insallah. Igneler ilaclar yoruyor biraz zamanla onlara da gerek kalmaz umarim.
@merve100 gozunaydin canim bak panik yapicak bi durum degilmis bizde rahatlamis olduk bu vesileyle :)
@sibeluA bizim kuzenin evi var safirpark sitesiydi sanirim ama onun evi baya buyuk esim zaten balkonuna bayildi :)
sağol canım benim allah razı olsu senden.Kameraya alabilirsin canim tum muayeneyi biz oyle yapiyoruz yaninda gibi olmaz ama hic yoktan da iyidir
@arnavut_biberi normaldir canim uzun surmuyosa normale dönüyorsa bebisin hareketindendir :)
Aynen benim de bi taraf cok kabariyor sonra normale donuyor. neyseki doktor da gayet iyi demiş annesi gozunaydin :)
Canim senin icin bol bol dua ettim inşallah hamileliginin kalanı bu zamana kadarkinden kolay geçsin yarısını atlattik Allah in izniyle kalan yariyi da saglikla atlaticaksin canım benim
bende 23 haftamdayım canım gün içerisinde çok az hissediyorum çalıştığımdan kendimle baş başa kalamıyorum pek akşamları sırt üstü uzanıyorum en hareketli o zaman oluyor ama bir akşam çok hareketliyse ertesi akşam daha sakin olabiliyor.. benimki de sürekli kıpır kıpır değil hiç canını sıkmaHanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?
ben de cok uzuldum.agladim.kizim da aglama dedi kipirdandi...simdi daha cok hassasiz...rabbim evlatlarimizi korusunBenim randevum da taaaaa 21 Aralık'ta Allah'ın izniyle bir sıkıntı yaşamazsam o zamana kadar dayanıcam dedim bir aydan fazla olmuş olucak görmeyeli gitmesem bir sorun olur mu ki diyorum 23 24 haftalık olucak şeker taraması için uygun haftalar mı ki acaba ?
Ayrıca kaç saattir ağlamamak için durdum ama ölen kızlara öyle üzüldüm ki aklım gidiyordu yangın merdiveninin önünde bulunmuş bir çok ceset içim yandı , rabbim güç versin ailelerine çok ama çok zor
sağol canım allah razı olsun, duaların kabul olsun inşallah. inşallah bende bu zor gunleri atlatırım, zamanı gelince doğum yapmak isterim, erken doğum olabilir dedi doktorum. oyuzden moralim bozuk,yatıp dinleiceksinn dedi yormayacaksın kendini dedi. bende dinlenmeye çalışıyorum işteCitolesgen canım benim şimdi gördüm kıyamam canım.
Çok şükür sen çekiyorsun ama o içerde iyi maşallah!
Senin için de o güzeller güzeli kızın için de dua edeceğim canım benim.
Yakın çevremde plasentası aşağıda iki gebe tanıdığım oldu maşallah normal doğum yaptılar ikisi de oğlanlar da pek sağlıklı doğdu birinin ikizdi bir de! İstirahatını arttıran gerekecek yoracak bu süreç seni Tez vakitte sağlık haberleri Alman dileğimle ikinizi de öpüyorum.
canım benim allah senden razı olsun, dualarınız kabul olsun inşallah. ne güzel düşünüyorsunCanım cuma günü bizim dua günümüz senin için özellikle dua ettireceğim gruba:)
Nerdeymiş canım bu fuar?
sağol canım, evet cok doğru demişsin gercekten, inşallah hersey guzel olacak aminCitolesgen gecmis olsun cok,insallah saglikli bi sekilde hayirlisyla elimize aliriz.moralini hic bozma bazilarimizn hamilelikleri boyle gecio kimi tansiyon kimi seker kimi tiroid insallah sonuclari guzel olur.su bebislerimizi bi elimize alip bi mincirrizda anca bu seler gecer.Annelik uzun ve evhamli bi surec sanirm bunlarda bzm alisma ewrelerimiz.dogunca emmesi,buyumesi okula gdince dersi,gelisimi,ergenligi bi yandan dis dunya insallah herse guzel olucak
Kiyamam ya hijyen yok ki haklisin. Tuvalete girerken alafranga ise örtü satılıyor migrosta ondan alabilirsin. Millet bulmak istediği şekilde bırakmıyor ki...Benim iş daha fena tuvaletim gelse bile her tuvalete giremiyorum.hamilelikte tuvaletten tiksindim kendi tuvaletimizden bile.afederainiz ama hala kendi tuvalet ihtiyacımi giderirken bile öğüre öğüre bir hal oluyorum.
Canım kaşınma olabilir bence. Nemlendirici sür ama ucuna dokunma. Ucuna sürme yani.günaydın kızlar sizinde göğüslerinizde kızarıklık ve kasıntı var mı.. özellikle aksamları sütyen sıktıgı için öyle sanmıstım ama sütyensiz de aynı şekilde.. göğüslerim cok sıcak kızarık ve kasınıyor sizde durumlar nasıl acaba endişe edilecek bir durum mu
canım benim allah senden razı olsun, ne guzel yazmışsın yine duygulandırdın beni, ettiğin dualar kabul olsun inşallah. allah bütün hamile arkdaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah. bende senin minnoşunu öpüyorum canım çok teşekkür ederimCanım benimm her şey iyi olacak hiç merak etme , ben bildiğim duaları ve iyi dileklerimiii tüm anne adaylarına her zamann gönderiyorum ama bu gece söz senin adını anarak sana özel de dua edeceğimm içini ferahlatır inşallah uzaktan... Çok şükür organları her şeyi iyiymiş bakgebelik şekerini de diyetle atlatırsın inşallah.. İçtiğin ilaçlar şifa olsun onları bebeğine yarayacak diyerek iç sayarak ne kadar çoklar ilacına da iğnene de!!!! diye düşünme.. Allah böyle ilacı şifası olan şeyler versin verecekse de. Çoğu gitti azı kaldı.. Sağsalim kucağııza aldığımızdaaa , göğsümüüze koyduklarındaaa hepsiini ama hepsini unutmuş olacağızz.. Sen iyi olmaya bak istirahatinee bak.. Minnoşumu öpüyorum
Ara ara canım merak etme.Hanımlar Günaydın ,
Ya ben 21 haftaya geldim. Bebeğimin hareketlerini ara ara hissediyorum ama böyle sürekli değil. Gün içinde 4-5 defa sizinkiler sürekli kıpır kıpır mı ?
sağol canım benim allah senden razı olsun.günaydın kızlar :)
ne kadar terbiyesiz insanlar var yorum yazmak zorundayız sanki hanfendiye.
Citolesgen canım geçmiş olsun bebeğin sağlıklı çok şükür ki iğneler o bu hepsine katlanılır.sana dua edicem ama merak etme hiçbiri halledilemiycek kadar büyük sorun değil.yediklerine dikkat edip bol bol dinlenceksin içini ferah tut gayet sağlıklı bi bebeğin olcak inşallah
şu anda gratiste indirimde bio oil,ben bio oili buse terimden duymuştum :) amaBio oil i ben de duydum aslında almak da istiyorum bi fırsat olmadı. ben zeytin yağı sürüyorum. market zeytinyağı değil ama canım
benimde karnıma oluyor canım genişlediğinden diye düşünüyorum saf zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor tavsiye ederimgünaydın kızlar sizinde göğüslerinizde kızarıklık ve kasıntı var mı.. özellikle aksamları sütyen sıktıgı için öyle sanmıstım ama sütyensiz de aynı şekilde.. göğüslerim cok sıcak kızarık ve kasınıyor sizde durumlar nasıl acaba endişe edilecek bir durum mu
Canım benim morelini yüksek tut biliyorsun her şeyin başı pozitif enerjisağol canım benim allah senden razı olsun.
Bu bize bir ders oldu. Bundan sonra böyle kendini bilmezlere hiç cevap yazmayalım mesajını görmezden gelelim hatta gerekirse kib yapılıyormuş ya öyle yaparız. ne uğraşıcaz :)günaydın kızlar ve yeğenlerim. evet dün akşam çirkin bi okadarda komik bi olay yaşadık. o kızı elime verseler hamile demem kesin saçına yapışırdım. bizler birbirimizi tanımasakta akşam online olanlar olaya tepkisiz kalmadık. elimizden geldiğince ikihayatın yanında olup kıza saldırdık ama olan bizim güzel annemize oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?