2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yeşil zeytin de faydalı dediğin gibi. Ben en son 68.7 falandım :) geçen hafta 8 kilo almıssın demişti dr um. :)Kahve iyidir candır afiyet olsun...

Canım gittiğin doktor perinatolog muydu yoksa kadın doğum doktoru mu radyolog mu :) ben öylesine bi gideyim dedim oraya kadin dogum Dr idi. iki sn baktı hemen suyun fazla acilen ayrıntıya girmen lazım dedi. Çok suratsız bi doktordu hiç memnun kalmadım.

T Tosbikellim öğretmenim epeydir sesiniz çıkmıyor bi sıkıntı yoktur inşallah
Merhaba canım ilgin için Sağol . Bir haftadır çok kötü öksürük oluştu bende aile hekimine gittim başta ama pek birsey yapamadı . Dün göğüs doktoruna gittim ve maalesef astım tanısı kondu . Çok Üzgünüm üstelik oksurmekten göbeğim dışarı çıktı ve ağrı oluştu . Zor bir hafta geçiriyorum. Sizler nasilsiniz

Ben kan sulandirici ile balık yağının iliskisini tam anayamadim.balik yagi daha da sulandiriyor diye biliyorum yanlış mi biliyorum acaba?birkac yerde daha okudum kan sulandirici ile balik yağı icmiyorum diye.ben kan sulandirici kullanirken balik yagi da ictim hep doktorum birsey demedi

merhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.

Kadin dogum dr.degil. farkli bir bölümde bakiyor.normal kadin dogum odalarinda bakmiyor.hastanelerde goruntuleme merkezleri olur ya ultrasonlarin çekildiği orda bakti gebe ultrasonu bolumu var.raporlarda uzman dr.handan yazıyor.sanirim radyolog.kadin dogum dr.haftan uygunsa ekrana istek girerek seni o bolume yonlendiriyor haftana uygun randevu varsa o bolum veriyor

ay canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin. bebek iyi ama dimi

Anladim canım bende gebe polikliniğine gitmistim yasemin hanimdi . Yılbaşına kadar dolu dendi bana da .zaten geç kaldığımı da biliyordum. Özelde kendi hastanemde girdim ayrıntıliya. Sen şanslı olanlardansin sanırım ne guzel

Cnm dr un bana bu yonde uyarisi yok ama kan sulandirici igne ve coraspin kullanirken balik yagi kullanmak iyice sulandirip kanamaya sebebiyet verebilir diye dusunuyorum. Bu benim kisisel dusuncem . Bilimsel olmayabilir. Gecmis olumsuz tecrubelerimdem dolayi sogan cokca portakal suyu limon da tuketemiyorum.

T Tosbikellim cnm astima elektriklidogal cankiri tuzu iyi geliyor. Nefesi rahatlatiyor. Odanda olmasi ve fiste olup isinmasi lazim. Ilave bir destek olarak oneririm. Bende de kediye karsi alerji var. Sikintili zamanlarimda fayda gordum.

Cnm bol protein ve kalsiyum al. Yorulmamaya gayret et.

Geçmiş olsun canımm... Peki hamilelikte astım tedavisiyle ilgili ne kullanacaksın? Ne yapman gerekiyormuş?
İnşallah daha iyi olursunn... Allah şifa versinn zodlamasn seni bu dönemde...

T Tosbikellim cnm astima elektriklidogal cankiri tuzu iyi geliyor. Nefesi rahatlatiyor. Odanda olmasi ve fiste olup isinmasi lazim. Ilave bir destek olarak oneririm. Bende de kediye karsi alerji var. Sikintili zamanlarimda fayda gordum.
Astım hakkında hicbirsey bilmiyorum canım bunu öğrenmem iyi oldu Sağol

Geçmiş olsun canımm... Peki hamilelikte astım tedavisiyle ilgili ne kullanacaksın? Ne yapman gerekiyormuş?
İnşallah daha iyi olursunn... Allah şifa versinn zodlamasn seni bu dönemde...
Amin canım Allah razı olsun . Ilaç verdi canım iki tane onu kullanacam gebeliğe sakıncası yokmuş . Ama nefes kapasitem çok azalmis ilerleyen gebelik döneminde daha çok zorlar dedi doktor

ay canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin. bebek iyi ama dimi
Çok sağol canım inşallah duzelirim çok halsiz kaldım . Bebek için sali günü gitcem doktora bebeğin varlığını Bile unuttum yorgunluktan halsizlikten hareket etmese hiç unutacam yavrumu

Arkadaşlar tetenoz alışı yaptırdınız mı? Yada doktora danıştınız mı

Canını hiç sıkma olur öyle.beslenmene dikkat et balıkyağı vitamin al.cevizini bademini ye.sut yumurta ye.inşallah bebiş toparlar strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…