- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.261
Yeşil zeytin de faydalı dediğin gibi. Ben en son 68.7 falandım :) geçen hafta 8 kilo almıssın demişti dr um. :)Kahve iyidir candır afiyet olsun...ah bu kilolar ah benimde başım dertte 67.5 kiloyum .maaşalah canım gayet güzel beslenmen.hergün 1 elma olsada yemek lazım ben hastanede aç bıraktıklarında elma yemek istiyorum diye açıktan ağlamıştım ki ben hiç elma yemeyen biri olarak elma çekmişti canım birde kahvaltıda 1 kase yeşil zeytin yiyorum zeytinde çok faydalı kahve yazınca canım kahve çekti cnm gideyimd ekendme kahve yapayım
Canım gittiğin doktor perinatolog muydu yoksa kadın doğum doktoru mu radyolog mu :) ben öylesine bi gideyim dedim oraya kadin dogum Dr idi. iki sn baktı hemen suyun fazla acilen ayrıntıya girmen lazım dedi. Çok suratsız bi doktordu hiç memnun kalmadım.Sagol canim.ben umraniye eğitim araştırma hastanesi yeni açılan kadin dogum hastanesinde yaptirdim.18. 19.haftalarda randevu almak gerekiyor.çünkü cok kalabalık oluyor.ben 18.haftada randevu almistim.ilk hamileligimde zeynep kamilde yaptirmistim.dr.çok suratsiz ve soğuktu.hic konusmana izin vermiyordu.yine oyle bekliyordum ama bu dr.iyiydi.inceleme boyunca sohbet etti, şakalaşti.bilgi verdi hosuma gitti.
Merhaba canım ilgin için Sağol . Bir haftadır çok kötü öksürük oluştu bende aile hekimine gittim başta ama pek birsey yapamadı . Dün göğüs doktoruna gittim ve maalesef astım tanısı kondu . Çok ÜzgünümT Tosbikellim öğretmenim epeydir sesiniz çıkmıyor bi sıkıntı yoktur inşallah
@minikincir Canım bana dr vitamin vermediği sadece demir kullandığım için yediklerim-içtiklerim şöyle. Kahvaltıda peynır zeytin domates biber yumurta. ara öğünlerde meyve 2 adet.(kilo çok aldığım için sınırladım. Mümkünse elma mandalina falan eskiden trabzon hurması/muz da yerdim ah ah...). 3 ceviz.Günde 1 soda. Akşama doğru ara öğün azcık protein olsun diye dil peyniri. Öğlen akşam. Birinde sebze mümkünse birinde et. (iş yeri olunca çok mümkün olmasa da) Haftada 2 balık yemeğe özen gösteriyorum. Çünkü dr um balık yağı da vermedi.(Kullandığım kan sulandırıcıdan dolayı sanırım) Kalsiyum için de kefir ile yoğurt. Süt ile sorunum var içmeyi isterdim ama laktozsuz bile içsem bazen dokunuyor.Bir de 2 lt su içmeye çalışıyorum. Baklagili de mümkün oldukça öğlene veya akşama dahil etmeye çalışıyorum. Ha ekmek tüketmiyorum gibi. Çünkü dediğim gibi dr hop çok kilo aldın alarmı verdi. Bitter çikolata çok seviyorum. Buradan da yazıyorum çikolataya zaafım var. 2 kare ile sınırlıyorum. Bir de günde 1 türk kahvem var.Detaylı oldu biraz. Ha hepsine deli gibi uyuyor muyum?. Mümkün oldukça...
Canım gittiğin doktor perinatolog muydu yoksa kadın doğum doktoru mu radyolog mu :) ben öylesine bi gideyim dedim oraya kadin dogum Dr idi. iki sn baktı hemen suyun fazla acilen ayrıntıya girmen lazım dedi. Çok suratsız bi doktordu hiç memnun kalmadım.
ay canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin. bebek iyi ama dimiMerhaba canım ilgin için Sağol . Bir haftadır çok kötü öksürük oluştu bende aile hekimine gittim başta ama pek birsey yapamadı . Dün göğüs doktoruna gittim ve maalesef astım tanısı kondu . Çok Üzgünümüstelik oksurmekten göbeğim dışarı çıktı ve ağrı oluştu . Zor bir hafta geçiriyorum. Sizler nasilsiniz
Anladim canım bende gebe polikliniğine gitmistim yasemin hanimdi . Yılbaşına kadar dolu dendi bana da .zaten geç kaldığımı da biliyordum. Özelde kendi hastanemde girdim ayrıntıliya. Sen şanslı olanlardansin sanırım ne guzelKadin dogum dr.degil. farkli bir bölümde bakiyor.normal kadin dogum odalarinda bakmiyor.hastanelerde goruntuleme merkezleri olur ya ultrasonlarin çekildiği orda bakti gebe ultrasonu bolumu var.raporlarda uzman dr.handan yazıyor.sanirim radyolog.kadin dogum dr.haftan uygunsa ekrana istek girerek seni o bolume yonlendiriyor haftana uygun randevu varsa o bolum veriyor
Cnm dr un bana bu yonde uyarisi yok ama kan sulandirici igne ve coraspin kullanirken balik yagi kullanmak iyice sulandirip kanamaya sebebiyet verebilir diye dusunuyorum. Bu benim kisisel dusuncem . Bilimsel olmayabilir. Gecmis olumsuz tecrubelerimdem dolayi sogan cokca portakal suyu limon da tuketemiyorum.Ben kan sulandirici ile balık yağının iliskisini tam anayamadim.balik yagi daha da sulandiriyor diye biliyorum yanlış mi biliyorum acaba?birkac yerde daha okudum kan sulandirici ile balik yağı icmiyorum diye.ben kan sulandirici kullanirken balik yagi da ictim hep doktorum birsey demedi
Cnm bol protein ve kalsiyum al. Yorulmamaya gayret et.merhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Merhaba canım ilgin için Sağol . Bir haftadır çok kötü öksürük oluştu bende aile hekimine gittim başta ama pek birsey yapamadı . Dün göğüs doktoruna gittim ve maalesef astım tanısı kondu . Çok Üzgünümüstelik oksurmekten göbeğim dışarı çıktı ve ağrı oluştu . Zor bir hafta geçiriyorum. Sizler nasilsiniz
Astım hakkında hicbirsey bilmiyorum canım bunu öğrenmem iyi oldu SağolT Tosbikellim cnm astima elektriklidogal cankiri tuzu iyi geliyor. Nefesi rahatlatiyor. Odanda olmasi ve fiste olup isinmasi lazim. Ilave bir destek olarak oneririm. Bende de kediye karsi alerji var. Sikintili zamanlarimda fayda gordum.
Amin canım Allah razı olsun . Ilaç verdi canım iki tane onu kullanacam gebeliğe sakıncası yokmuş . Ama nefes kapasitem çok azalmis ilerleyen gebelik döneminde daha çok zorlar dedi doktorGeçmiş olsun canımm... Peki hamilelikte astım tedavisiyle ilgili ne kullanacaksın? Ne yapman gerekiyormuş?
İnşallah daha iyi olursunn... Allah şifa versinn zodlamasn seni bu dönemde...
Çok sağol canım inşallah duzelirim çok halsiz kaldım . Bebek için sali günü gitcem doktora bebeğin varlığını Bile unuttum yorgunluktan halsizlikten hareket etmese hiç unutacam yavrumuay canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin. bebek iyi ama dimi
Saat 3buçukta yaptırdım.her ihtimale karşı doğumda tedbirli olmak lazm bebeğidd koruyomuş ztn ben yaptırdımArkadaşlar tetenoz alışı yaptırdınız mı? Yada doktora danıştınız mı
Canını hiç sıkma olur öyle.beslenmene dikkat et balıkyağı vitamin al.cevizini bademini ye.sut yumurta ye.inşallah bebiş toparlar strese sokma kendinimerhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?