- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.281
Cnm hic canini skma cnku sanirim ilk bebegin dr.bna dediki ilk bebekte depolar doludur o seni yer bitirir kndi ac kalmaz.sut,soda,ayvaya ii gelebilirmerhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Saol canım şimdi öyle yapıyorum. İşte insanın elinde olmuyoCnm bol protein ve kalsiyum al. Yorulmamaya gayret et.
Saol canım. stres çok etki ediyo gercekten uzak durmak şartCanını hiç sıkma olur öyle.beslenmene dikkat et balıkyağı vitamin al.cevizini bademini ye.sut yumurta ye.inşallah bebiş toparlar strese sokma kendini
Ayva ve soda hiç yiyip içmemiştim onlarıda ekliyorum mutlaka çok saolCnm hic canini skma cnku sanirim ilk bebegin dr.bna dediki ilk bebekte depolar doludur o seni yer bitirir kndi ac kalmaz.sut,soda,ayvaya ii gelebilir
Tesekkur ederim canim :)Çok güzel uğraşlar bunlar ben de bi çok şey yapmak istiyorum 32. haftada izine ayrılcam inşallah 32.den sonra yapmayı düşünüyorum
Bende ateş yaptı sizde yan etki felan yaptı mıSaat 3buçukta yaptırdım.her ihtimale karşı doğumda tedbirli olmak lazm bebeğidd koruyomuş ztn ben yaptırdım
Bende ise giderken cantama cerez meyve koyuyorum.bazen süt de yogurt da koyuyorum.iki saat arayla yerim icerim.evden yemek de getiriyorum oldugu zaman tabi.oyle oyle geciricez canim.yemek yapma isini takma kafana zamanla ogreniyor insan zaten cogunun temeli yag salca soğan degil miKızlar ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Çalışma saatlerimde vardiyalı, bazen akşam 10'a kadar iş yerindeyim. Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum. Evde yemeğim varsa getiriyorum yoksa çorba simit takılıyorum öyle. Eşim bu yüzden çok kızıyor hiç et tavuk yemiyorsun diyor. Benim gibi olan var mı aranızda. Ben birde yeni evliyim bir ay sonra hamile kaldım yemek yapmaya alışamadım hala internetten tariflerden baka baka yemek yapıyorum
Canim ben 24.hafta gidicem saglik ocagina. hem tetanoz hemde seker yuklemesi yapilacakArkadaşlar tetenoz alışı yaptırdınız mı? Yada doktora danıştınız mı
Aldigin kilo normal bende 5 kilo aldim.benimde hic ilerde demedi heo bikac gün geride cikiyor.organlari iyiymis bundan sonra biraz daha dikkat edersin ogunleri atlama bol su ic bide kendini uzme zamanla toparlanirsinizmerhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Bugün yaptırdım ama hiçbi yan etkisi olmadıBende ateş yaptı sizde yan etki felan yaptı mı
Sağol canım olabilir tabi ki bizim bebişler vitamin bebişleri :)) demek ki yaramış yenilediğim içtiğimNormal canım inşallah şeker de yok bence bebekte.ya erken döllenme olmuştur yada yediklerin bebişe yaramıştır zaten 1 hafta önden gitmesi çok olağan bi durum..opuyorum yavruşunu yumuklarından =)
Ayy dün mağazaya gidip baktım bazı şeyler çok tatlı özellikle kuzu kafalı kulakları uzun Bi şapka beğendim indirim yoktu gerçi ondakızlar e bebek sitesinde bazı ürünlerde %50 indirim var bir bakın isterseniz güzel şeyler var
Valla bende hiç tavuk yemiyorum desem yeridir.. Vitamini olduğunu sanmıyorum bu makina tavuklarının.yumurtayı organik almaya çalışıyorum.sende dışarda yiyosan en azından guvenilir yerden köfte ve kuşbaşı et yiyebilirsin eve de al kıyma kendin yap kofteni et yemiş olursunKızlar ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Çalışma saatlerimde vardiyalı, bazen akşam 10'a kadar iş yerindeyim. Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum. Evde yemeğim varsa getiriyorum yoksa çorba simit takılıyorum öyle. Eşim bu yüzden çok kızıyor hiç et tavuk yemiyorsun diyor. Benim gibi olan var mı aranızda. Ben birde yeni evliyim bir ay sonra hamile kaldım yemek yapmaya alışamadım hala internetten tariflerden baka baka yemek yapıyorum
Sağol canım.valla 3 kilo süper.bilmeden sen iyi bir şey yapmışsın gerçekten:)ben ilkinde 22 kilo aldım bakalım bunda ne yapıcam.Gozun aydin.Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bilerek yaptigim birsey degildi ama ben meyveyi öğle ve aksam yemegi arasinda yiyorum genellikle.kahvaltiyi cok saglam yapıyorum ama aksam yemeginde istahim hic olmuyor.ekmegi de az yiyorum.bilmeden iyi birsey yapmışım demekki 3 kilo aldim daha.kilo haklarimi son aylarda kullanirim :)
Teşekkür ederim canımuconn gozun aydın canim.ne guzel hersey yolunda masallah size
Seninde gözün aydın canım.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim.devlet hastanesinde yaptirdim hic beklemedigim bir ilgiyle karsilastim dr.çok güleryüzlü ve konuskandi.
Şükür hersey normal çıktı.Allah'a çok şükür olsun.darisi tum arkadaşlarıma insallah.dualarim sizinle
Teşekkür ederim canım.amin.Gözünaydın canım maşallah kızınaa.. Her şey yolundaymış çok şükür darısı tüm annişkoların başına
Yok canım beslenme programı vermedi.kendi doktorum aldığım kiloyu görünce kesin diyetisyene yollayacak zaten.kızımda gitmemi önermişti ama ben gitmemiştim.aslında kilom çok değil ama aldığım kilo çok.doktor şişman olmak sorun değil aldığın kilo bu kadar kısa sürede şeker sayesinde alınır ve sana değil kilo bebeğe zarar verir dedi.MAŞALLAH canım benimde kızım seninle boy kilo aynı :) beslenme programı yaptır dedi mi ?
Canım kan sulandırıcı kullanınca balık yağı kullanılmıyor mu ?
Teşekkür ederim canım.hamilelikte şeker ihtiyacı artar dedi doktorum.sen yersin senden hızlı bir şekilde karnındaki vatandaşa geçer dedi.aaa hani benim şekerim dersin oysaki yarım saat önce yemiştin dersin dedi.ondan dolayı vücut şekeri çok istiyor bende aynı durumdayım.Maaşallah canım ayrıntılıdan güzel haberler almana sevindim darısı diğer annelere inşallah. ben de 5 kilo aldım şuana kadar. geçen cuma ayrıntılı olmuştu, 24. haftada şeker yüklemesi yaptırcam. korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar. çünkü hamilelik öncesinde de şuanda da tatlıya çikolataya çok düşkünüm en kısa zamanda azaltmam lazım
Canım 10 günlük geri kalması ilerde olması çok bişey ifade etmiyor takma kafana canım.ama sen beslenmene dikkat et tabi.baklagil et balık yumurta süt tereyağ peynir yoğurt kuruyemiş tüketmeye çalış.merhaba kızlar bende 21 hafata 5 günlükk gebeyim ama benim oğlan 10 gün geriden geliyormuş. doktorda 2 gün rapor verdi evdeyim. çok iyi bakamadım sanırım 4.5 kilo aldım hamilelik boyunca . iyi gidiyorduk son 2 uktrasonda böyle oldu. iç organları normal dedi sıkıntı yokmuş. İlk hamilelik benimki yoğun çalışıyorum ara öğünleri çok atladım. pekmez içmeye başlıycam şimdi başka ne yapsam bilemedim canımı sıkmamaya çalışıyorum.
Yan etkisi olursa bildirir misinB
Bugün yaptırdım ama hiçbi yan etkisi olmadı
Canim ben 24.hafta gidicem saglik ocagina. hem tetanoz hemde seker yuklemesi yapilacak[/QUOTE. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?