2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm hic canini skma cnku sanirim ilk bebegin dr.bna dediki ilk bebekte depolar doludur o seni yer bitirir kndi ac kalmaz.sut,soda,ayvaya ii gelebilir

Kızlar ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Çalışma saatlerimde vardiyalı, bazen akşam 10'a kadar iş yerindeyim. Dışarıdan yemek yemeyi sevmiyorum. Evde yemeğim varsa getiriyorum yoksa çorba simit takılıyorum öyle. Eşim bu yüzden çok kızıyor hiç et tavuk yemiyorsun diyor. Benim gibi olan var mı aranızda. Ben birde yeni evliyim bir ay sonra hamile kaldım yemek yapmaya alışamadım hala internetten tariflerden baka baka yemek yapıyorum

Bende ise giderken cantama cerez meyve koyuyorum.bazen süt de yogurt da koyuyorum.iki saat arayla yerim icerim.evden yemek de getiriyorum oldugu zaman tabi.oyle oyle geciricez canim.yemek yapma isini takma kafana zamanla ogreniyor insan zaten cogunun temeli yag salca soğan degil mi

Kizlar benimde geceleri ellerimde uyusma oluyordu daha once yazmistim.dün detayli usg sonucumu gösterirken sordum doktora magnezyum verdi.vitaminde varmis ama yeterli degil demekki diyor bide odemden olabilir dedi.her seferinde tuzsuz ye diye uyariyor beni cok zararliymis

Aldigin kilo normal bende 5 kilo aldim.benimde hic ilerde demedi heo bikac gün geride cikiyor.organlari iyiymis bundan sonra biraz daha dikkat edersin ogunleri atlama bol su ic bide kendini uzme zamanla toparlanirsiniz

Normal canım inşallah şeker de yok bence bebekte.ya erken döllenme olmuştur yada yediklerin bebişe yaramıştır zaten 1 hafta önden gitmesi çok olağan bi durum..opuyorum yavruşunu yumuklarından =)
Sağol canım olabilir tabi ki bizim bebişler vitamin bebişleri :)) demek ki yaramış yenilediğim içtiğim

Valla bende hiç tavuk yemiyorum desem yeridir.. Vitamini olduğunu sanmıyorum bu makina tavuklarının.yumurtayı organik almaya çalışıyorum.sende dışarda yiyosan en azından guvenilir yerden köfte ve kuşbaşı et yiyebilirsin eve de al kıyma kendin yap kofteni et yemiş olursun

Sağol canım.valla 3 kilo süper.bilmeden sen iyi bir şey yapmışsın gerçekten:)ben ilkinde 22 kilo aldım bakalım bunda ne yapıcam.

uconn gozun aydın canim.ne guzel hersey yolunda masallah size
Teşekkür ederim canım
Seninde gözün aydın canım.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Gözünaydın canım maşallah kızınaa.. Her şey yolundaymış çok şükür darısı tüm annişkoların başına
Teşekkür ederim canım.amin.
MAŞALLAH canım benimde kızım seninle boy kilo aynı :) beslenme programı yaptır dedi mi ?

Canım kan sulandırıcı kullanınca balık yağı kullanılmıyor mu ?
Yok canım beslenme programı vermedi.kendi doktorum aldığım kiloyu görünce kesin diyetisyene yollayacak zaten.kızımda gitmemi önermişti ama ben gitmemiştim.aslında kilom çok değil ama aldığım kilo çok.doktor şişman olmak sorun değil aldığın kilo bu kadar kısa sürede şeker sayesinde alınır ve sana değil kilo bebeğe zarar verir dedi.
Teşekkür ederim canım.hamilelikte şeker ihtiyacı artar dedi doktorum.sen yersin senden hızlı bir şekilde karnındaki vatandaşa geçer dedi.aaa hani benim şekerim dersin oysaki yarım saat önce yemiştin dersin dedi.ondan dolayı vücut şekeri çok istiyor bende aynı durumdayım.
Canım 10 günlük geri kalması ilerde olması çok bişey ifade etmiyor takma kafana canım.ama sen beslenmene dikkat et tabi.baklagil et balık yumurta süt tereyağ peynir yoğurt kuruyemiş tüketmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…