2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ben diyorum koy kızının ismini araştır bul , babanın söylediğini istemiyorum diye. Hala gelmiş karnımı Nazlı Berra kızım diye seviyor. İnadına mı yapıyor beni çıldırtmak mı istiyor anlamadım. Gerçekten huyları çok değişti eşimin tanıyamıyorum bazen. Ve ben kaldıramıyorum bunları.

Demez olur muyum diyorum canım ama eşim beni es geçiyor resmen halimi hiç görmüyor. Her gün neler yaşıyorum ne zorluklar ne endişeler. Benim kızdığım nokta kayınpederin kız olursa adını ben koyucam demesi ve bunu benim geç öğrenmem. O hala Berra diye biliyor ismini. Ama ben bunu duyduğum an kararımı kesin verdim ve kızımın adını Berra koymicam. Nazlıyı tek yazdırırım yine de Berra koymam kararım net. Eşim çok üzüyor beni ben haklı olduğum halde. Resmen kızım isimsiz kaldı.

Allahım yaaaa cidden çok garip takılmış o kalmış orda o nazlı berra dedikçe sende istedin ismi söyle taviz verme zaten duygusalsın yaptıklaerına ba bebişe yazık kayınpederin çok istiyorsa görüncene söylesin o koysun ismi

Çok uğraşmadım aslında, keşke elimden gelse emek katarak yaptığım şeyler olsa... anneler süslerinden tut da bebek hırkalarına kadar kendi yapıyor çok anlamlı oluyor o zaman onun tadı başka , hem keyifli de... ben de araştırarak , sipariş vererek zaman geçiriyorum işte... Kardeşler arası eşitlik tabi... adil olmazsa içine sinnmezz :)) benim de 2. Çocuğum olsa aynı senin gibi hissediyor ve davranıyor olurdum canım...
teşekkür ederiiz

Bu arada hepsiburada.com / gittigidiyor.com gibi
Sitelerde lohusa sunum şişe/bardakları varmış uygunmuş da.. Ben hala Eminönüne gideceğim...

Aynen canım haklısın görümcem yapsın ikinciyi ona koydursun ismi. Ben taviz vermicem zaten eşimin beni anlamasını beklicem. Tabii anlarsa hiç zannetmiyorum.

Çok çok geçmiş olsun Cnm. Konuyla ilgili bir fikrim yok ama inşallah olabilecek en iyi ihtimal olur ve sorunsuz bir şekilde bebişine kavuşursun...

Olsun internetten araştırıp karar vermekte emek istiyor heleki benim gibi kararsızsan.lohusa şişesi ve bardakları hastane veriyor bizim ve bayada şık bir sunumla.sanırım onu almıycam.bebek beşiğini ve kapıyı süslüycem.arkadaşlar uçan balon yaptır ismini yazdır bebeğin diyorlar ama kızımın zamanında yoktu böyle şeyler.ama kızımın başına abla oldu gibi bir taç yaptırıcam.ona da şık bir kıyafet alıcam.birde abla olma hediyesi düşünüyorum.bebeği düşündüğümden daha çok ablasını düşünüyorum ne yazık ki yoksa kıskançlık dolu günler facia olur bizim için
Neyse az önce gördüm şunlar hediyelik için güzel olabilir

Eklentiler

• IMG_5204.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_5201.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_5202.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_5203.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 118
seni anlıyorum öyle görümceden bir tane de bende var.. vallahi boşverdim hamile insan aranır değil mi nasılsın iyi misin diye yeri geliyor yedi kat eller arıyor.. ben bunda fesatlık arıyorum kusura bakmasın kimse. eşime bunu söylesem yine laf kondurmaz sinirlendiğimle kalıyorum aramıyor mu aramasın umrum değil hele bebek hayırlısıyla gelsin kimseyi aslaaa takmıycam..aram da bozulabilir umrum değil. iyi oldukça tepene binen çok oluyor ve böyle zamanlarda yapılanlar asla unutulmuyor maalesef

Günaydın anneler ve bebişleri
Güle güle kullanın sağlıkla inşallah

Günaydın kızlar ben hastanedeyim şeker testi için. İlk kanını verdim suyumu içtim 10 buçukta 2. kanı vericem inşallah iyi çıkar sonucum. Ayrıca idrar testi de istedi doktorum. Kasılmalarımdan bahsettim nst ye sokcak bu şeker testi işi bittikten sonra. Sonuçlara göre konuşcaz dedi.
Oğluşum 907 gr olmuş bu hafta yüzünü gösterdi. İyice şekillenmiş artık yüzü :))

Bu arada içtiğim şekerli su çilek aromalı ve çok güzeldi. Rahat rahat içtim bulantı falanda yapmadı. Çilekli gazoz bildiğimiz ve öyle çok tatlı değil. @pinar5487 senin içtiğinden verdiler eczaneden canım. Valla bi tane daha olsa içerim yine :)))

Eklentiler

• IMG_6911.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 86
Günaydın canımi inşAllah sonuç iyi çıkar bende çok rahat içmişim kan alan kızlar şaşırmıştı :)

Maşallah tatlı oğluna sağlıkla büyüsün zamanında gelsin sıcak yuvasına mideni bulandırmamasına sevindim canım bende bahsetmiştim ya hiç rahatsız edici değil diye

Canım bu dönemde sana böyle yüklenmelerine çok üzüldüm ama artık anne olacağız karnında ki güzel yavrunu düşün ve mutlu ol tabiki bebeğinizin ismini koyma hakkı sana ve eşine ait öncelikle ona fikrini eğer sorarsan söyler koyup koymamak da sana kalmış sen eşinle bu durumu güzel güzel konuş önemli olan sizin birlikte hareket etmeniz.. Adam hiç taşın altına elini koymamış üstüne bide anneden babadan önce isim koymaya kalkıyor aldıklarının hesabını soruyor valla beni de sinir etti

Eşlerde artık ailelerine hayır demeyi öğrenmeliler. Kp e söyledin mi peki koymuyorum diye :) nazlı tek başınada çok güzel isim bence

Gunaydin guzel anneler. Bir kv gafi da benden gelsin. Aldiklarimizi gosterdik dun. Bu sabah ben yokken esime diyor ki aldiklariniz yeter, zibini falan cok gerisini dogunca aliriz. Cok dedigi zibin 10 tane bile yok.
Hastane cikisi yok
Sapka, eldiven, battaniye, banyo seti yok
Tulum ve altli ustlu takim toplasan 20 tane yoktur bile. Odaya gectim sinirden agladim

Böyle insanlara gıcık oluyorum yaaa madem büyüksün büyük gibi davran senin yanında neden söylemiyor resmen arkadan konuşuyor

Böyle insanlara gıcık oluyorum yaaa madem büyüksün büyük gibi davran senin yanında neden söylemiyor resmen arkadan konuşuyor
aynen oyle canim sorma. Hayir yani 10 tane zibin 15-20 tane tulumla cocuk mu buyutecegim ki ben sayilari abartarak yazdim obkadar yoktur bile. Ona kalsa oda takimini da subatta siparis ederiz martta gelmis olur sorun degil.

Ya.bu benim ilk cocugum heves edip aliyorum yani kime ne isyersem 1000 tane alirim dimi ama

Günaydın canımi inşAllah sonuç iyi çıkar bende çok rahat içmişim kan alan kızlar şaşırmıştı :)

Maşallah tatlı oğluna sağlıkla büyüsün zamanında gelsin sıcak yuvasına mideni bulandırmamasına sevindim canım bende bahsetmiştim ya hiç rahatsız edici değil diye
Sonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…