- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.341
İnsan anlatmazsa daha kötü oluyor benimde dedikodu yapasım vermiş gece geceben bir kere eşime takıldım taşıyan benim hastanelerde serum yiğen benim adınıda ben koyacam diye sanırım ondan yorum yapmıyorlar ama Allah biliyor eşime takıldım sadece isimede beraber karar verdik zaten
Kesinlikle isim hakkı annenindir babanın bile değil bırak kp ile kv yi!!! Sen onu dünyaya getirebilmek için neler çekiyorsun kaymağını onlar yemek istiyor yok öyle kusura bakmasınlar kolay değil sakın alttan alma eşinlede konuş ne istiyorsan onu koy istemiyorsan koyma seni çok iyi anlıyorum fikrini belli et ki kimse heveslenmesin isim koymaya.. Canınıda sıkma bebeğinide kendinide strese sokma istemiyorum de kurtul..
Allahım yaaaa cidden çok garip takılmış o kalmış orda o nazlı berra dedikçe sende istedin ismi söyle taviz verme zaten duygusalsın yaptıklaerına ba bebişe yazık kayınpederin çok istiyorsa görüncene söylesin o koysun ismiBen diyorum koy kızının ismini araştır bul , babanın söylediğini istemiyorum diye. Hala gelmiş karnımı Nazlı Berra kızım diye seviyor. İnadına mı yapıyor beni çıldırtmak mı istiyor anlamadım. Gerçekten huyları çok değişti eşimin tanıyamıyorum bazen. Ve ben kaldıramıyorum bunları.
Ooo baya uğraşmışsın sen.ama çok beğendim.kumsal çok şanslı zevkli bir annesi var.benim kızımın adı bile belli değil henüz:)bide ilk kızımda ne yaptıysam ona yakın şeyler yapmak istiyorum.saçma belki ama haksızlık olacak gibi geliyor.
Allahım yaaaa cidden çok garip takılmış o kalmış orda o nazlı berra dedikçe sende istedin ismi söyle taviz verme zaten duygusalsın yaptıklaerına ba bebişe yazık kayınpederin çok istiyorsa görüncene söylesin o koysun ismi
Çok çok geçmiş olsun Cnm. Konuyla ilgili bir fikrim yok ama inşallah olabilecek en iyi ihtimal olur ve sorunsuz bir şekilde bebişine kavuşursun...Kızlar okadar morlim bozuk ki .Dr 'dan geliyorum.Sol böbreğimde ağrı vardı 2 gündür. Daha önce böbrek taşım olduğunu biliyordum. Ama taş oynamaz şuan demişlerdi. Taş oynamış . Ve tam böbrek çıkışındaki kanala yerleşmiş. Şuan şiddetli olmasada ağrım var. Ama asıl sorun biraz daha aşağı inerse ki inecek orası daha dar. DR kırarım ben bunu bebeği etkilemez diyor. Ama benin onun dışında sorduğum her dr kırılmaz dedi. Yani 4-5 dr a sordum. Zaten internette hamilelere kırma işlemi yapılamaz die yazıyor. Kendiliğinden düşüer mi bilmiyorum. Taş büyük dr lara göre düşmez. Katater takılıyormu. O da ayrı bir operasyon ve ondada sorun yaşayan çok. Sancı şiddetli olursa erken doğumu tetikleyebilir dediler. nE YAPACAĞIMI Şaşırdım İşteyim ve ağlamak üzereyim... Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Olsun internetten araştırıp karar vermekte emek istiyor heleki benim gibi kararsızsan.lohusa şişesi ve bardakları hastane veriyor bizim ve bayada şık bir sunumla.sanırım onu almıycam.bebek beşiğini ve kapıyı süslüycem.arkadaşlar uçan balon yaptır ismini yazdır bebeğin diyorlar ama kızımın zamanında yoktu böyle şeyler.ama kızımın başına abla oldu gibi bir taç yaptırıcam.ona da şık bir kıyafet alıcam.birde abla olma hediyesi düşünüyorum.bebeği düşündüğümden daha çok ablasını düşünüyorum ne yazık ki yoksa kıskançlık dolu günler facia olur bizim içinÇok uğraşmadım aslında, keşke elimden gelse emek katarak yaptığım şeyler olsa... anneler süslerinden tut da bebek hırkalarına kadar kendi yapıyor çok anlamlı oluyor o zaman onun tadı başka , hem keyifli de... ben de araştırarak , sipariş vererek zaman geçiriyorum işte...Kardeşler arası eşitlik tabi... adil olmazsa içine sinnmezz :)) benim de 2. Çocuğum olsa aynı senin gibi hissediyor ve davranıyor olurdum canım...
teşekkür ederiiz
Bu arada hepsiburada.com / gittigidiyor.com gibi
Sitelerde lohusa sunum şişe/bardakları varmış uygunmuş da.. Ben hala Eminönüne gideceğim...
seni anlıyorum öyle görümceden bir tane de bende var.. vallahi boşverdim hamile insan aranır değil mi nasılsın iyi misin diye yeri geliyor yedi kat eller arıyor.. ben bunda fesatlık arıyorum kusura bakmasın kimse. eşime bunu söylesem yine laf kondurmaz sinirlendiğimle kalıyorum aramıyor mu aramasın umrum değil hele bebek hayırlısıyla gelsin kimseyi aslaaa takmıycam..aram da bozulabilir umrum değil. iyi oldukça tepene binen çok oluyor ve böyle zamanlarda yapılanlar asla unutulmuyor maalesefCanım hevesim şevkim kalmadı ki koyayım? Ne isim araştırıyorum ne bakınıyorum bir şey yaptığım yok. Hamilelik psikolojisi diye bir şey var ve bunu yaşamayan cidden anlayamaz. Cidden hassasız bide sürekli karışmaları insanı çıldırtıyor. Ya zor yürüyorum penguen gibi ablana niye gitmiyorsun diyor ? Ya o beni bir kere aradı mı halimi hatrımı sordu mu kaç defa kanama atlattım ilk üç ayım berbat geçti. Hala biz gitmiyoruz biz suçluyuz. Ya bir de eşim benden yana değil vallahi cinnet geçirttircekler bana o derece öfkeliyim ağrımayan başım ağrıyor bir haftadır.
Güle güle kullanın sağlıkla inşallahBu ara odaya da başladım..
Oda takımımız istanbul pendik şube/ erol mobilyadan bade grubunu aldık... 1 aya gelecek ancak... beyaz sade bir model. Görseldeki gibi beşik büyüyen yatak oluyor, çekmeceli bölmesi de çalışma masası oluyor vs. Tabi bizim kız artık ilkokula başlarkennn ne ister barbie mi ister hello kitty mi ister göreceğiz... :))
Pek çok yerden uygun takım 2890 TL. Mdf , kullanışlı.
Odada pembe/mint/gri/beyaz renkler ağırlık olacak.. duvarı açık pembe zaten.. duvar kağıdından vazgeçtim şimdilik , onun yerine gri yıldız stickerlar aldım.
unicorn/pony at konsepti seviyorum.
Nevresim yine erol mobilyadan. 240 Tl.
Cibinlik seti 140 TL
Abajur sanırım 65 veya 85 di.
Lamba almadım henüz halı da almadım bakıyorum... fikirlere açığımm alırsanız paylaşın ltfn.
Perdeyi meltem mobilyadan veya benzeri tarz satan yerden düşünüyorum. Pembe ve yıldız farbalı. (Görselde var)
Benim oda takımımda duvar rafı yok o yüzden şifonyerin üstünee 3 lü çerçeve sipariş etttim. İlgilenen olursa instagram sayfasını söylerim. Hayal ettiğimiz her şeyi çizip tasarlayıp çerçeve yapıyorlar. 3 lü fiyat 80 TL.
Krem , ıslak mendil vs. koymak için de örgü sepet sipariş verdim. Instagramdan yine. Tatlı bir öğretmen yapıyor. Kargo aşamasındaa ama resmini koyuyorum. Yanında kapaklı mini boyuyla 2 adet sepet 40 TL.
Dolap içi askılıklar e bebekten 5 li 9,90 TL.
Şimdilik olanlar bunlar..
İlgilenenler için ekstra bilgi de verebilirim aldıklarım/aldığım yerle ilgili merak etttiğiniz olursaa... burdaki albüme foto koymayı bıraktım.
Fiyat ve fikir olarak bilgi vermiştir az çok...
Herkese iyi alışverişler.
6 ay bitmek üzere, Ben artık çabuk yoruluyorum, ilerleyen dönemde ne olur bilemiyorum o yüzden halletmeye çalışıyorum her şeyi yavaş yavaş. Bazen çevremdekiler erken olduğunu düşünüyor da ben kafamdan çıktıkça rahat ediyorum..
Günaydın canımi inşAllah sonuç iyi çıkar bende çok rahat içmişim kan alan kızlar şaşırmıştı :)Günaydın kızlar ben hastanedeyim şeker testi için. İlk kanını verdim suyumu içtim 10 buçukta 2. kanı vericem inşallah iyi çıkar sonucum. Ayrıca idrar testi de istedi doktorum. Kasılmalarımdan bahsettim nst ye sokcak bu şeker testi işi bittikten sonra. Sonuçlara göre konuşcaz dedi.
Oğluşum 907 gr olmuş bu hafta yüzünü gösterdi. İyice şekillenmiş artık yüzü :))
Bu arada içtiğim şekerli su çilek aromalı ve çok güzeldi. Rahat rahat içtim bulantı falanda yapmadı. Çilekli gazoz bildiğimiz ve öyle çok tatlı değil. @pinar5487 senin içtiğinden verdiler eczaneden canım. Valla bi tane daha olsa içerim yine :)))
Maşallah tatlı oğluna sağlıkla büyüsün zamanında gelsin sıcak yuvasınaGünaydın kızlar ben hastanedeyim şeker testi için. İlk kanını verdim suyumu içtim 10 buçukta 2. kanı vericem inşallah iyi çıkar sonucum. Ayrıca idrar testi de istedi doktorum. Kasılmalarımdan bahsettim nst ye sokcak bu şeker testi işi bittikten sonra. Sonuçlara göre konuşcaz dedi.
Oğluşum 907 gr olmuş bu hafta yüzünü gösterdi. İyice şekillenmiş artık yüzü :))
Bu arada içtiğim şekerli su çilek aromalı ve çok güzeldi. Rahat rahat içtim bulantı falanda yapmadı. Çilekli gazoz bildiğimiz ve öyle çok tatlı değil. @pinar5487 senin içtiğinden verdiler eczaneden canım. Valla bi tane daha olsa içerim yine :)))
Canım bu dönemde sana böyle yüklenmelerine çok üzüldüm ama artık anne olacağız karnında ki güzel yavrunu düşün ve mutlu olGece gece gıybet yaptırdı bana günaha soktu beni bu halimle ama paylaşmak dökülmek istedim çünkü bu konuda çok yalnız kaldım eşim bile benden yana değil. Ben haksız olduğumu düşünmüyorum. Bu adam bana düğünümde bir tek reşat taktı. Diğer herşey ama herşeyi eşim kredi çekti yaptı. Biz 3 yıl kendi düğünümüzü ödedik anlayacağın. Yeme içme kredi öde. İstediğim gelinliği bile giyemedim. Şimdi hiçbir şeye karışmasını istemiyorum. Benim zamanında ondan hiçbir talebim olmadı , şimdi onun da benden olmasın. Bu benim en doğal hakkım.
Eşlerde artık ailelerine hayır demeyi öğrenmeliler. Kp e söyledin mi peki koymuyorum diye :) nazlı tek başınada çok güzel isim benceDemez olur muyum diyorum canım ama eşim beni es geçiyor resmen halimi hiç görmüyor. Her gün neler yaşıyorum ne zorluklar ne endişeler. Benim kızdığım nokta kayınpederin kız olursa adını ben koyucam demesi ve bunu benim geç öğrenmem. O hala Berra diye biliyor ismini. Ama ben bunu duyduğum an kararımı kesin verdim ve kızımın adını Berra koymicam. Nazlıyı tek yazdırırım yine de Berra koymam kararım net. Eşim çok üzüyor beni ben haklı olduğum halde. Resmen kızım isimsiz kaldı.
Böyle insanlara gıcık oluyorum yaaa madem büyüksün büyük gibi davran senin yanında neden söylemiyor resmen arkadan konuşuyorGunaydin guzel anneler. Bir kv gafi da benden gelsin. Aldiklarimizi gosterdik dun. Bu sabah ben yokken esime diyor ki aldiklariniz yeter, zibini falan cok gerisini dogunca aliriz. Cok dedigi zibin 10 tane bile yok.
Hastane cikisi yok
Sapka, eldiven, battaniye, banyo seti yok
Tulum ve altli ustlu takim toplasan 20 tane yoktur bile. Odaya gectim sinirden agladim
aynen oyle canim sorma. Hayir yani 10 tane zibin 15-20 tane tulumla cocuk mu buyutecegim ki ben sayilari abartarak yazdim obkadar yoktur bile. Ona kalsa oda takimini da subatta siparis ederiz martta gelmis olur sorun degil.Böyle insanlara gıcık oluyorum yaaa madem büyüksün büyük gibi davran senin yanında neden söylemiyor resmen arkadan konuşuyor
Günaydın canımi inşAllah sonuç iyi çıkar bende çok rahat içmişim kan alan kızlar şaşırmıştı :)
Sonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercezMaşallah tatlı oğluna sağlıkla büyüsün zamanında gelsin sıcak yuvasınamideni bulandırmamasına sevindim canım bende bahsetmiştim ya hiç rahatsız edici değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?