2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canim fark cok degil aslinda. 50likte genelde yuksek cikiyormus benim doktoeum bu yuzden 75lik yapacagiz dedi bakalim nasil olcak

fark çok yok aslında belki biraz dikkat ve diyetle yola girer üzülme sen belki onlra bile gerek kalmaz

Benimde eşim çok rahat öldürüyor beni rahatlığı senin kv gibi aynı daha erken alırız diyip duruyor sanırsın beşinci çocuğu oluyor hepsini alır gelirmişiz bir günde kolaydı öyle liste yaptım eline verdim bunların hepsi lazım mı diyor dedim yok hepsi gereksiz aslında kıyafetleri ay ay büyüdükçe almak daha mantıklı oluyor bebeklerin gelişimi farklı oluyor çünkü biz yiğenime hep aldık dokuz on iki ay gelişimi önde gitti mevsim farkıda olunca bir çok şeyi giyemedi tabii sen nasıl alıyorsun bilemedim

biz agirlastik artik rahat rahat dolasamiyoruz, yoruluyoruZ insanlar da bunu farketmiyor anlamak istemiyir. Bi de huy iste ben her sey hazir olsun onceden isterim gatantiye almak isterim kendimi. Mesela kiyafetlerini 3-6 ay aliyorum cunku yenidogan cok giyemiyorlar. Mesela zibinlara bakmistim 4 kiloya kadar oluuormus dedim cocuk 3500 dogsa 2 sefer ancak giyecek bi buyugunu aldimm. Daha coook yol almamiz lazim neyse bebisler iyi olsun da hallolur hepsi insallah

canim fark cok degil aslinda. 50likte genelde yuksek cikiyormus benim doktoeum bu yuzden 75lik yapacagiz dedi bakalim nasil olcak

fark çok yok aslında belki biraz dikkat ve diyetle yola girer üzülme sen belki onlra bile gerek kalmaz

75 lik yapmıyor :) yemene dikkat et dedi ölçüm cihazı yazdı 1 hafta boyunca günde 2 kere 1. Saat tokluk şekerini ölç dedi o kadar. Haftaya ölçüm sonuçlarına göre bakcak yine

A

75 lik yapmıyor :) yemene dikkat et dedi ölçüm cihazı yazdı 1 hafta boyunca günde 2 kere 1. Saat tokluk şekerini ölç dedi o kadar. Haftaya ölçüm sonuçlarına göre bakcak yine
Sevindim canim. Zaten cok yuksek degildi farkin. İnsallah olcum soniclarin da iyi cikar icini rahat tut canim.
Ben de haftaua gidecegim bu hafta seker, ekmek, tatli diyetine gircem

Bu arada kasılmalarım için kadın doğumcum magnezyum ve kalsiyum yazdı. Ufak yürüyüşler yap dedi.
Bana vermedi doktorum mağnezyumu kasılmam yok şükür ceviz yiyormusun süt içebiliyırmusun diye sordu bende içip yediğimi söyleyince vermedi benimde kan değerlerim düşük çıkoyor ilacı günde iki kez kullan dedi

Kundak bende alacam iki yada üç tane uzmanlar öneriyor kundağı netten takip ediyorum indirimleri hep çok güzel şeyler var özellikle ınsagaramda

Eşlerde artık ailelerine hayır demeyi öğrenmeliler. Kp e söyledin mi peki koymuyorum diye :) nazlı tek başınada çok güzel isim bence

Yok canım söylemedim hala Berra biliyor şok olcak. Nazlıyı da şimdi eşim istemiyor kendi babasının istediği olmadı ya benim babamın istediği niye olsun! Resmen bu adam ortalığı karıştırdı eşimle bizi birbirimize düşürdü!

Ciddimisin yaaaa bir isim için yaşananlara bak Allah akıl fikir versin canım ne diyelim

benimde 159 çıkmıştı 50 likte, 100 lükte 141 çıktı. üzülmeyin çünkü değeriniz yüksek değil. 75 lik yaptırın o düşük çıkacaktır.

benimde 159 çıkmıştı 50 likte, 100 lükte 141 çıktı. üzülmeyin çünkü değeriniz yüksek değil. 75 lik yaptırın o düşük çıkacaktır.
Yaptırmadı dahiliye doktoru 75 lik. 1 hafta boyunca günde 2 öğününden 1 saat sonra ölç dedi. Ölçüm cihazı aldık. Eğer 140 ın üzerinde devam ederse konuşuruz dedi

Kızlar ben epey süre evlat sahibi olmak için ugrastim tabi eşimle Allah Razı olsun bitanem o benim.kaynanam o sıra ben mesela bebek arabaları görüyordum çok sıklari kaynana olsun en guzelini alicaz diyordu şimdi de yeter ki olsun çarşafa sarariz diyip duruyor bende şundan alalım eşime dedikçe o çarşafa sarariz diyo bi suru eksik var karışıyor gibi ama eşim sağolsun hiç sallamiyor kaynipederim harika hiç karışmaz yorum yapmaz bile bitanemdir ama kaynivalidem pruz çıkarıcak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…