- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.361
canim fark cok degil aslinda. 50likte genelde yuksek cikiyormus benim doktoeum bu yuzden 75lik yapacagiz dedi bakalim nasil olcakSonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez
fark çok yok aslında belki biraz dikkat ve diyetle yola girer üzülme sen belki onlra bile gerek kalmazSonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez
Banada doktorum 75lik yaptı 50 genelde oluyormuşcanim fark cok degil aslinda. 50likte genelde yuksek cikiyormus benim doktoeum bu yuzden 75lik yapacagiz dedi bakalim nasil olcak
Benimde eşim çok rahat öldürüyor beni rahatlığı senin kv gibi aynı daha erken alırız diyip duruyor sanırsın beşinci çocuğu oluyor hepsini alır gelirmişiz bir günde kolaydı öyle liste yaptım eline verdim bunların hepsi lazım mı diyor dedim yok hepsi gereksiz aslında kıyafetleri ay ay büyüdükçe almak daha mantıklı oluyor bebeklerin gelişimi farklı oluyor çünkü biz yiğenime hep aldık dokuz on iki ay gelişimi önde gitti mevsim farkıda olunca bir çok şeyi giyemedi tabii sen nasıl alıyorsun bilemedimaynen oyle canim sorma. Hayir yani 10 tane zibin 15-20 tane tulumla cocuk mu buyutecegim ki ben sayilari abartarak yazdim obkadar yoktur bile. Ona kalsa oda takimini da subatta siparis ederiz martta gelmis olur sorun degil.
Ya.bu benim ilk cocugum heves edip aliyorum yani kime ne isyersem 1000 tane alirim dimi ama
biz agirlastik artik rahat rahat dolasamiyoruz, yoruluyoruZ insanlar da bunu farketmiyor anlamak istemiyir. Bi de huy iste ben her sey hazir olsun onceden isterim gatantiye almak isterim kendimi. Mesela kiyafetlerini 3-6 ay aliyorum cunku yenidogan cok giyemiyorlar. Mesela zibinlara bakmistim 4 kiloya kadar oluuormus dedim cocuk 3500 dogsa 2 sefer ancak giyecek bi buyugunu aldimm. Daha coook yol almamiz lazimBenimde eşim çok rahat öldürüyor beni rahatlığı senin kv gibi aynı daha erken alırız diyip duruyor sanırsın beşinci çocuğu oluyor hepsini alır gelirmişiz bir günde kolaydı öyle liste yaptım eline verdim bunların hepsi lazım mı diyor dedim yok hepsi gereksiz aslında kıyafetleri ay ay büyüdükçe almak daha mantıklı oluyor bebeklerin gelişimi farklı oluyor çünkü biz yiğenime hep aldık dokuz on iki ay gelişimi önde gitti mevsim farkıda olunca bir çok şeyi giyemedi tabii sen nasıl alıyorsun bilemedim
canim fark cok degil aslinda. 50likte genelde yuksek cikiyormus benim doktoeum bu yuzden 75lik yapacagiz dedi bakalim nasil olcak
fark çok yok aslında belki biraz dikkat ve diyetle yola girer üzülme sen belki onlra bile gerek kalmaz
biz agirlastik artik rahat rahat dolasamiyoruz, yoruluyoruZ insanlar da bunu farketmiyor anlamak istemiyir. Bi de huy iste ben her sey hazir olsun onceden isterim gatantiye almak isterim kendimi. Mesela kiyafetlerini 3-6 ay aliyorum cunku yenidogan cok giyemiyorlar. Mesela zibinlara bakmistim 4 kiloya kadar oluuormus dedim cocuk 3500 dogsa 2 sefer ancak giyecek bi buyugunu aldimm. Daha coook yol almamiz lazimneyse bebisler iyi olsun da hallolur hepsi insallah[/QUOTE aynen onlar iyi olsun gerisini boş ben çabuk yoruluyorum dolanamıyorum artık fazla evden çıkasım gelmiyor inan ve daha bizim düzgün hiçbirşeyimiz yok birse kış geliyor kar soğuk bakalım ne yapacaz bilmiyorum büyük ihtimal netten halledecem bende yeni doğanı çok almicam hep üç ay alıyorum hastane çıkışıda bir tane aldım bir tane daha alırım yeter zaten teyzesi halasıda almış
Şükür canım gözün aydın75 lik yapmıyor :) yemene dikkat et dedi ölçüm cihazı yazdı 1 hafta boyunca günde 2 kere 1. Saat tokluk şekerini ölç dedi o kadar. Haftaya ölçüm sonuçlarına göre bakcak yine
Sevindim canim. Zaten cok yuksek degildi farkin. İnsallah olcum soniclarin da iyi cikar icini rahat tut canim.75 lik yapmıyor :) yemene dikkat et dedi ölçüm cihazı yazdı 1 hafta boyunca günde 2 kere 1. Saat tokluk şekerini ölç dedi o kadar. Haftaya ölçüm sonuçlarına göre bakcak yine
Bana vermedi doktorum mağnezyumu kasılmam yok şükür ceviz yiyormusun süt içebiliyırmusun diye sordu bende içip yediğimi söyleyince vermedi benimde kan değerlerim düşük çıkoyor ilacı günde iki kez kullan dediBu arada kasılmalarım için kadın doğumcum magnezyum ve kalsiyum yazdı. Ufak yürüyüşler yap dedi.
bazi sitelerde guzel indirimler oluyor canim onlari takip etmek lazim
Kundak bende alacam iki yada üç tane uzmanlar öneriyor kundağı netten takip ediyorum indirimleri hep çok güzel şeyler var özellikle ınsagaramdabazi sitelerde guzel indirimler oluyor canim onlari takip etmek lazim
Bebislerimizin guzel guzel cicisleri olur insallah :) benden baska kiyafet alan bi annem var o da cok almiyor ayda 1 tane falan aliyor. Ama pardon kv kundak almis gelmis 1 tane 3 tane daha alacakmis unuttim onu
Eşlerde artık ailelerine hayır demeyi öğrenmeliler. Kp e söyledin mi peki koymuyorum diye :) nazlı tek başınada çok güzel isim bence
Ciddimisin yaaaa bir isim için yaşananlara bak Allah akıl fikir versin canım ne diyelimYok canım söylemedim hala Berra biliyor şok olcak. Nazlıyı da şimdi eşim istemiyor kendi babasının istediği olmadı ya benim babamın istediği niye olsun! Resmen bu adam ortalığı karıştırdı eşimle bizi birbirimize düşürdü!
senin babam dememiş ki nazlı olsun diye sen istemişsinCiddimisin yaaaa bir isim için yaşananlara bak Allah akıl fikir versin canım ne diyelim
Sonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez
Yaptırmadı dahiliye doktoru 75 lik. 1 hafta boyunca günde 2 öğününden 1 saat sonra ölç dedi. Ölçüm cihazı aldık. Eğer 140 ın üzerinde devam ederse konuşuruz dedibenimde 159 çıkmıştı 50 likte, 100 lükte 141 çıktı. üzülmeyin çünkü değeriniz yüksek değil. 75 lik yaptırın o düşük çıkacaktır.
iyi canım çok sevindim..bence normal çıkar kendi yaptığın ölçümlerde.Yaptırmadı dahiliye doktoru 75 lik. 1 hafta boyunca günde 2 öğününden 1 saat sonra ölç dedi. Ölçüm cihazı aldık. Eğer 140 ın üzerinde devam ederse konuşuruz dedi
Kızlar ben epey süre evlat sahibi olmak için ugrastim tabi eşimle Allah Razı olsun bitanem o benim.kaynanam o sıra ben mesela bebek arabaları görüyordum çok sıklari kaynana olsun en guzelini alicaz diyordu şimdi de yeter ki olsun çarşafa sarariz diyip duruyor bende şundan alalım eşime dedikçe o çarşafa sarariz diyo bi suru eksik var karışıyor gibi ama eşim sağolsun hiç sallamiyor kaynipederim harika hiç karışmaz yorum yapmaz bile bitanemdir ama kaynivalidem pruz çıkarıcak gibi...aynen oyle canim sorma. Hayir yani 10 tane zibin 15-20 tane tulumla cocuk mu buyutecegim ki ben sayilari abartarak yazdim obkadar yoktur bile. Ona kalsa oda takimini da subatta siparis ederiz martta gelmis olur sorun degil.
Ya.bu benim ilk cocugum heves edip aliyorum yani kime ne isyersem 1000 tane alirim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?