- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.381
Benim ilk hamileliğim gibi 150 civarı çıkmıştı.bir hafta şeker karbonhidrattan uzak durup 100 lük yaptırmıştım ve herşey normal çıkmıştı.senin çok yüksek bir değer değil hiç canını sıkma.Sonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez
Büyükler ortayı bulacak yerde iyice karıştırıyorlar.. Kendi dediğin olmayacksa onlarında dediği olmasın canımYok canım söylemedim hala Berra biliyor şok olcak. Nazlıyı da şimdi eşim istemiyor kendi babasının istediği olmadı ya benim babamın istediği niye olsun! Resmen bu adam ortalığı karıştırdı eşimle bizi birbirimize düşürdü!
Kızlar ben epey süre evlat sahibi olmak için ugrastim tabi eşimle Allah Razı olsun bitanem o benim.kaynanam o sıra ben mesela bebek arabaları görüyordum çok sıklari kaynana olsun en guzelini alicaz diyordu şimdi de yeter ki olsun çarşafa sarariz diyip duruyor bende şundan alalım eşime dedikçe o çarşafa sarariz diyo bi suru eksik var karışıyor gibi ama eşim sağolsun hiç sallamiyor kaynipederim harika hiç karışmaz yorum yapmaz bile bitanemdir ama kaynivalidem pruz çıkarıcak gibi...
50 lik yapıldığındaki sınırları biliyorum ama 75 likte bilmiyorum açıkcası.ama doktorun muhtemelen değerlerin yüksekse karbonhidrat ve şekeri azalttıracak çok yüksekse eğer o zamanda diyetisyene veya endokrine gönderecek tir.75 lik şeker sonucum
Açlık 99
1.saat 200
2.saat 126
Doktorumla pazaetesi konuşacağım . Sonuçlar iyi değil anladığım kadarıyla . Ne yapmak lazım şimdi kzlar
Uzulmeyelim canım Allahın izniyle bir sağlıkla kucağımiza alalım yeterki.ya fikirleri degisiyor durmadan
Simdi de ben en iyisi olsun istiyorum diyor tabii benim aglama krizlerimden sonra
Kiyamam ya neden boyle yapiyorlar bize. Biz hamileyoz sonucta hassasiz yani
Insallah sag salim atlatiriz bu gunler stressuz
Maşallah barikAllah canım ne güzel inş sağlıkla kucagimza da alırız bende bugün hazırladım kahvaltiya dışarı çıktık epey şişmiş bugün fakettim evde rahat bol şeyler giyince çok ayırt edemiyor dum.siz daha ondesiniz bizden önce sağlıkla kucağına aldığını okuruz canım inş ☺3. Trimester ve 27. Haftadan selammm....bugün gobegime baktıgımda resmen bir futbol topu koymuşum sanki sanırım kilo artışım hızlanıyoo
allah yardimcin olsun canim zor valla. Bir yandan iyi bir yandan da streslidir eminim ki. Insallah anlayisli olurlar bugun hamileligin hormonlarini sonuna kadar kullandim insallah bir daha kullanmak zorunda kalmamUzulmeyelim canım Allahın izniyle bir sağlıkla kucağımiza alalım yeterki.
Bi de benim gibi alt üst oturur ca daha da sanki hakları var mis gibi yorum yapıyorlar bazen bizim kasemiz bir diyor kaynanam nasıl kesemiz bir oluyor onuda anlamadım herkes maaşını alıyor kafasına göre snra kesemiz bir acaba çok bişeyler almiyayim diyemi☺ben çözemedim ya iyice şaşırdım aklıma gelmeyenler kaynananin nasıl aklına geliyor böyle şeyler cozemedim☺
Benim yüksek çıkmasının nedeni stresten sanırım. 1 haftadır kafaya takmıştım şekerim çıkcak kesin diye diye çıkarttım :)) biraz önce ölçtüm yani yemekten 1 saat sonra 100 çıktı şekerim :) böyle devam ederse sıkıntı yokBenim ilk hamileliğim gibi 150 civarı çıkmıştı.bir hafta şeker karbonhidrattan uzak durup 100 lük yaptırmıştım ve herşey normal çıkmıştı.senin çok yüksek bir değer değil hiç canını sıkma.
Çok iyi inşAllah devam eder böyleBenim yüksek çıkmasının nedeni stresten sanırım. 1 haftadır kafaya takmıştım şekerim çıkcak kesin diye diye çıkarttım :)) biraz önce ölçtüm yani yemekten 1 saat sonra 100 çıktı şekerim :) böyle devam ederse sıkıntı yok
Canım bana direk 75 'lik yapmışlardı normal değerler 70-110 arasıydı benim açlık 81 çıkmıştı 1 saat sonra 83 2 saat sonra 85 olmuştu ama sizin laboratuvar değerleri farklı kendini üzme sakın bi 75 'lik yaptır bakalım ne çıkacakSonucum kötü maalesef. Sınır bizim hastanelaboratuarına göre 145 benim 152 çıktı açlık 85 çıktı. Dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliye doktoru 75 lik yapabilirmiş bekliyoruz bakalım sonuçları göstercez
Arkadaş bu erkeklerin hepsi bir fabrikadan mı çıktı yaaa anlamıyorum ki hepsi aynı bunlarınDun aksamdan beri esime alisverise cikalim dedim.sabah kahvalti ettik.hadi cikalim dedim ama kv söyleme diye ozellikle belittim.bisey anlamadigi gibi yorum yapiyor çünkü. Esimde anne hadi sende gel dedi oda gelmem demedi cok keyifli yaptik alisverisi hicbiseye bakamadim istedigim gibi
Canım kendini takip edeceksin ne güzel hiç moralini bozma baktın yüksek çıkıyor dikkat edersn beslenmeneYaptırmadı dahiliye doktoru 75 lik. 1 hafta boyunca günde 2 öğününden 1 saat sonra ölç dedi. Ölçüm cihazı aldık. Eğer 140 ın üzerinde devam ederse konuşuruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?