- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.401
Anlasa bisey degil bos bos geziyor yanimizda 1.5 yas kiyafetleri bakiyor cocuk hemen buyurmus de bende hic sevmem büyük kiyafetleri.her zaman cikamayiz diyor sanki koydeyiz.benim isyerim sehrin gobeginde yiginla magaza var ben esimle rahat rahat bakayim istiyorum. 3.kisiye tahammulum yok.zaten simdi 6 aya kadar aliyorum kiyafetleri .yazin bol bol aliveris yapariz kislik kiyafet aliriz zaten.Arkadaş bu erkeklerin hepsi bir fabrikadan mı çıktı yaaa anlamıyorum ki hepsi aynı bunların
İki gündür yazılanları okuyunca kayınvalidemin ve kayınpederimin kıymetini anladım cidden valla yarın gidip ellerini öpecem bu ne yaa insan stresten erken doğurur bu insanların yanındaAnlasa bisey degil bos bos geziyor yanimizda 1.5 yas kiyafetleri bakiyor cocuk hemen buyurmus de bende hic sevmem büyük kiyafetleri.her zaman cikamayiz diyor sanki koydeyiz.benim isyerim sehrin gobeginde yiginla magaza var ben esimle rahat rahat bakayim istiyorum. 3.kisiye tahammulum yok.zaten simdi 6 aya kadar aliyorum kiyafetleri .yazin bol bol aliveris yapariz kislik kiyafet aliriz zaten.
Benimde 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra 174 cikti.hemsire yemene dikkat et dedi.pilav makarna hamur isi yeme dedi özellikle. Ailede varsa gebelikte cikabiliyormus75 lik şeker sonucum
Açlık 99
1.saat 200
2.saat 126
Doktorumla pazaetesi konuşacağım . Sonuçlar iyi değil anladığım kadarıyla . Ne yapmak lazım şimdi kzlar
Uzak olsun iyi olsunlar bende onu istiyorum ama illa bi sekilde hayatimizin içindelerİki gündür yazılanları okuyunca kayınvalidemin ve kayınpederimin kıymetini anladım cidden valla yarın gidip ellerini öpecem bu ne yaa insan stresten erken doğurur bu insanların yanında
Ne diyim ki uzakta tutamıyorsun işte Allah yardımcınız olsunUzak olsun iyi olsunlar bende onu istiyorum ama illa bi sekilde hayatimizin içindeler
Esim tek cocuk ve kayinpederim sag olmadigi icin beraberiz biz. Yoksa ben sabirli insanim ama olmuyor iste.Ne diyim ki uzakta tutamıyorsun işte Allah yardımcınız olsun
Olsun internetten araştırıp karar vermekte emek istiyor heleki benim gibi kararsızsan.lohusa şişesi ve bardakları hastane veriyor bizim ve bayada şık bir sunumla.sanırım onu almıycam.bebek beşiğini ve kapıyı süslüycem.arkadaşlar uçan balon yaptır ismini yazdır bebeğin diyorlar ama kızımın zamanında yoktu böyle şeyler.ama kızımın başına abla oldu gibi bir taç yaptırıcam.ona da şık bir kıyafet alıcam.birde abla olma hediyesi düşünüyorum.bebeği düşündüğümden daha çok ablasını düşünüyorum ne yazık ki yoksa kıskançlık dolu günler facia olur bizim için
Neyse az önce gördüm şunlar hediyelik için güzel olabilir
Çok yüksek olmadığı için değerin muhtemelen böyle devam eder.Benim yüksek çıkmasının nedeni stresten sanırım. 1 haftadır kafaya takmıştım şekerim çıkcak kesin diye diye çıkarttım :)) biraz önce ölçtüm yani yemekten 1 saat sonra 100 çıktı şekerim :) böyle devam ederse sıkıntı yok
Evet fiyatlarıda uygun.bunlardan birini seçeceğim dediğin gibi.özellikle sabun banyoda aksesuar olarak kullanılır çok isterlerse ellerinide sabunlasınlar:)Evet evet ablası kıskanmasın iyi dusunmussun , her şeyden ona da yapın ismini bile yazdırıyor lar hatta kapi süsüne kadar pedagoglar mi öneriyor nedir bilemedim..
Evet çok ciciler fiyatları da iyiymiş. Birine karar verip yaptırırsın sen de ..
oooo senin durumun bambaşka canım yaaa beraber yaşamak sıkıntı geeEsim tek cocuk ve kayinpederim sag olmadigi icin beraberiz biz. Yoksa ben sabirli insanim ama olmuyor iste.
Evet fiyatlarıda uygun.bunlardan birini seçeceğim dediğin gibi.özellikle sabun banyoda aksesuar olarak kullanılır çok isterlerse ellerinide sabunlasınlar:)
Gerçekten çok acaip insanlar var.. sinirlendim okuyunca.
Benim Çocuğuma isim koyacak kv kp doğmadı daha valla annesinin karnindan , doğurmam yani ! Mümkün değil.
Burda aslında tepki koyulması gereken insan eşler, onlar biraz ağırlığını koyacak.
Annecim babacım fikrinize saygı duyuyoruz ama bu ilk bebeğimiz , cok heves ediyoruz, kızcağız 9 ay çilesini çekti gönlü olmasın mı ismini koymasın mi beraber seçeceğiz desin. 2 dk erkek olsun canım.
Hiç tahammülüm yok böyle şeylere, hele de bu hormonlar la.
Kizlar merhaba. Bugun ayrintili ultrason oldu. bebegin bir bobreginde 6 mm genisleme var. bide kalbinde kucuk beyaz leke cikti. Ama
Bu kalp hastaligi ile
Ilgili degilmis. Down sendromu ola
Bilirmis ama 1000 de bir risk varmis. Normal
Bebeklerde de oluyormus. Kalan hersey normal. Ikili test de normal cikmisti. Doktor istersen dna testi yaptir dedi. . Bagirarak aglamak istiyorum ama esim
Uzulmesin diye hic bir sey olmamis gibi davraniyorum. Doktor da kesin sorun var dna yaptir demedi.yani kesin birsey soylemedi. Cok kotuyum. Bu durumla karsilasan varmi?
Kizlar merhaba. Bugun ayrintili ultrason oldu. bebegin bir bobreginde 6 mm genisleme var. bide kalbinde kucuk beyaz leke cikti. Ama
Bu kalp hastaligi ile
Bebeklerde de oluyormus. Kalan hersey normal. Ikili test de normal cikmisti. Doktor istersen dna testi yaptir dedi. . Bagirarak aglamak istiyorum ama esim
Uzulmesin diye hic bir sey olmamis gibi davraniyorum. Doktor da kesin sorun var dna yaptir demedi.yani kesin birsey soylemedi. Cok kotuyum. Bu durumla karsilasan varmi?
Binde bir risk çok düşük bir ihtimal canım.benim ikili testim 1/60 çıkmıştı nifty denen bir kromozom anomolisi testi yapıldı bana. sonucum iyi geldi şükür.doktorunun dediği dna testi dediği bu tarz birşey sanırım.doğuma kadar aklında kalacaksa bu testlerden yaptırabilirsin.ama tekrar söylüyorum binde bir çok düşük bir rakam.burdaki bazı arkadaşlardada kalpte parlaklık ya da bağırsak ya da böbrekte parlaklık leke gibi şeyler çıktı ama bu belirtiler her zaman bir özür göstergesi olmuyor normal bebeklerdede gözlenebiliyor onu da unutma.Kizlar merhaba. Bugun ayrintili ultrason oldu. bebegin bir bobreginde 6 mm genisleme var. bide kalbinde kucuk beyaz leke cikti. Ama
Bu kalp hastaligi ile
Sen isim isini hallettin canim gelinim "Kumsal" artik aylardir ogluma Kumsali sana alacagim diyorum degistirmek yok artik1 tane kumsalimiz var onu da ben kaptim Aslanima yakisir
Cok tesekkur ederim. Icimi rahatlatdiniz.Hersey o kadar iyiCanım sakın üzme kendini...
Kalp veya organlardaki parlakliklar önemsenmiyor ikili testin iyiyse ve başka farklı bulgular yoksa ..
Doktor için rahat etsin diye dna testi demiştir.. böbrekle ilgili olanı bilmiyorum ama parlaklık benim detaylida da çıktı perinatolog bana aynen şöyle söyledi.
Bu eskiden önemseniyordu down ihtimaline karsi ama sonrasında görüldü ki parlaklık ya kayboluyor ya da kaybolmasa da yenidoğan da anormallik veya kalp hastalığı vs olmuyor, kalsiyum birikmesi diyoruz buna dedi, haa o zaman ben neden bunu sana söyleyip kafanı bulandıriyorum dedi , yarın öbürgun başka doktora gidersin o görür söyler, bana döner siz bunu görmediniz mi dersin o yüzden gördüğüm her şeyi söylüyorum ama önemsiz dedi. Ve rapora bile yazmadı. Doktorum da aynı rahatlığı gösterince ben bu konuyu unuttum gitti.
Allah hayırlı yazılar yazsin, sağlıklı bebeklerimiz olsun insallah.. kendini üzme ve strese sokma
Çok kafana takacaksan maddi imkanını yarat o testlerden yaptır çünkü şuan yaşadığın stres bebeğe daha fazla zarar.
Eşinle de duygularını paylaş. Bu bebek ikinizin. Anlatmalı ve rahatlamalisin,
Mutluluk kadar evhami da ortak kendini sıkma.
Her şey güzel olacak dua et ve buna inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?