2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaş bu erkeklerin hepsi bir fabrikadan mı çıktı yaaa anlamıyorum ki hepsi aynı bunların
Anlasa bisey degil bos bos geziyor yanimizda 1.5 yas kiyafetleri bakiyor cocuk hemen buyurmus de bende hic sevmem büyük kiyafetleri.her zaman cikamayiz diyor sanki koydeyiz.benim isyerim sehrin gobeginde yiginla magaza var ben esimle rahat rahat bakayim istiyorum. 3.kisiye tahammulum yok.zaten simdi 6 aya kadar aliyorum kiyafetleri .yazin bol bol aliveris yapariz kislik kiyafet aliriz zaten.

İki gündür yazılanları okuyunca kayınvalidemin ve kayınpederimin kıymetini anladım cidden valla yarın gidip ellerini öpecem bu ne yaa insan stresten erken doğurur bu insanların yanında

75 lik şeker sonucum
Açlık 99
1.saat 200
2.saat 126
Doktorumla pazaetesi konuşacağım . Sonuçlar iyi değil anladığım kadarıyla . Ne yapmak lazım şimdi kzlar
Benimde 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra 174 cikti.hemsire yemene dikkat et dedi.pilav makarna hamur isi yeme dedi özellikle. Ailede varsa gebelikte cikabiliyormus

İki gündür yazılanları okuyunca kayınvalidemin ve kayınpederimin kıymetini anladım cidden valla yarın gidip ellerini öpecem bu ne yaa insan stresten erken doğurur bu insanların yanında
Uzak olsun iyi olsunlar bende onu istiyorum ama illa bi sekilde hayatimizin içindeler

Evet evet ablası kıskanmasın iyi dusunmussun , her şeyden ona da yapın ismini bile yazdırıyor lar hatta kapi süsüne kadar pedagoglar mi öneriyor nedir bilemedim..
Evet çok ciciler fiyatları da iyiymiş. Birine karar verip yaptırırsın sen de ..

Çok yüksek olmadığı için değerin muhtemelen böyle devam eder.

Gerçekten çok acaip insanlar var.. sinirlendim okuyunca.
Benim Çocuğuma isim koyacak kv kp doğmadı daha valla annesinin karnindan , doğurmam yani ! Mümkün değil.
Burda aslında tepki koyulması gereken insan eşler, onlar biraz ağırlığını koyacak.
Annecim babacım fikrinize saygı duyuyoruz ama bu ilk bebeğimiz , cok heves ediyoruz, kızcağız 9 ay çilesini çekti gönlü olmasın mı ismini koymasın mi beraber seçeceğiz desin. 2 dk erkek olsun canım.
Hiç tahammülüm yok böyle şeylere, hele de bu hormonlar la.

Evet fiyatlarıda uygun.bunlardan birini seçeceğim dediğin gibi.özellikle sabun banyoda aksesuar olarak kullanılır çok isterlerse ellerinide sabunlasınlar:)

Evet fiyatlarıda uygun.bunlardan birini seçeceğim dediğin gibi.özellikle sabun banyoda aksesuar olarak kullanılır çok isterlerse ellerinide sabunlasınlar:)

Evet aksesuar olarak koyulur bence sıvı sabun dururken buna kiyamazlar :)))

Sen isim isini hallettin canim gelinim "Kumsal" artik aylardir ogluma Kumsali sana alacagim diyorum degistirmek yok artik 1 tane kumsalimiz var onu da ben kaptim Aslanima yakisir

Kizlar merhaba. Bugun ayrintili ultrason oldu. bebegin bir bobreginde 6 mm genisleme var. bide kalbinde kucuk beyaz leke cikti. Ama
Bu kalp hastaligi ile
Ilgili degilmis. Down sendromu ola
Bilirmis ama 1000 de bir risk varmis. Normal
Bebeklerde de oluyormus. Kalan hersey normal. Ikili test de normal cikmisti. Doktor istersen dna testi yaptir dedi. . Bagirarak aglamak istiyorum ama esim
Uzulmesin diye hic bir sey olmamis gibi davraniyorum. Doktor da kesin sorun var dna yaptir demedi.yani kesin birsey soylemedi. Cok kotuyum. Bu durumla karsilasan varmi?

Canim ciddi risk olsa doktorun israr ederdi boyle kucuk riskler cikabiliyor moralini bozma gittigin doktor perinatolog muydu?

Canım sakın üzme kendini...
Kalp veya organlardaki parlakliklar önemsenmiyor ikili testin iyiyse ve başka farklı bulgular yoksa ..
Doktor için rahat etsin diye dna testi demiştir.. böbrekle ilgili olanı bilmiyorum ama parlaklık benim detaylida da çıktı perinatolog bana aynen şöyle söyledi.

Bu eskiden önemseniyordu down ihtimaline karsi ama sonrasında görüldü ki parlaklık ya kayboluyor ya da kaybolmasa da yenidoğan da anormallik veya kalp hastalığı vs olmuyor, kalsiyum birikmesi diyoruz buna dedi, haa o zaman ben neden bunu sana söyleyip kafanı bulandıriyorum dedi , yarın öbürgun başka doktora gidersin o görür söyler, bana döner siz bunu görmediniz mi dersin o yüzden gördüğüm her şeyi söylüyorum ama önemsiz dedi. Ve rapora bile yazmadı. Doktorum da aynı rahatlığı gösterince ben bu konuyu unuttum gitti.

Allah hayırlı yazılar yazsin, sağlıklı bebeklerimiz olsun insallah.. kendini üzme ve strese sokma
Çok kafana takacaksan maddi imkanını yarat o testlerden yaptır çünkü şuan yaşadığın stres bebeğe daha fazla zarar.

Eşinle de duygularını paylaş. Bu bebek ikinizin. Anlatmalı ve rahatlamalisin,
Mutluluk kadar evhami da ortak kendini sıkma.

Her şey güzel olacak dua et ve buna inan..

Binde bir risk çok düşük bir ihtimal canım.benim ikili testim 1/60 çıkmıştı nifty denen bir kromozom anomolisi testi yapıldı bana. sonucum iyi geldi şükür.doktorunun dediği dna testi dediği bu tarz birşey sanırım.doğuma kadar aklında kalacaksa bu testlerden yaptırabilirsin.ama tekrar söylüyorum binde bir çok düşük bir rakam.burdaki bazı arkadaşlardada kalpte parlaklık ya da bağırsak ya da böbrekte parlaklık leke gibi şeyler çıktı ama bu belirtiler her zaman bir özür göstergesi olmuyor normal bebeklerdede gözlenebiliyor onu da unutma.

Sen isim isini hallettin canim gelinim "Kumsal" artik aylardir ogluma Kumsali sana alacagim diyorum degistirmek yok artik 1 tane kumsalimiz var onu da ben kaptim Aslanima yakisir

Evet Kumsalım bir tane , aslan damadım Mehmet Aslanım da diğer bitanemiz

Cok tesekkur ederim. Icimi rahatlatdiniz.Hersey o kadar iyi
Normal ilerliyorduki. Neden boyle bisey cikti diye cok uzuldum. Pazartesi kendi
Doktorumla da gorusucem. Bu ultrasonu yapan perintologdu. O da sanki risk almak istemedi. Dna testi yaptirmak sana kalmis
Bisey dedi.insallah bir
Sorun cikmaz. Tekrar tesekkur ederim cevap icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…