2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cok tesekkur ederim cevap icin. Test yaptiricam buyuk ihtimal. Icim
Rahat olsun. Internetde bobrekde buyume falan yazinca insan deliriyor down sendromu riski falan cikiyor.

ikihayat mehmet aslan mı koymaya karar verdin ismini ?adıyla yaşasın inşallah.ben sanırım doğurana kadar isim bulamıycam.kızım koydu ismini benim içime sinmedi hiç ama eşim beğendi.ben ikisinede alternatif sunuyorum ama aynı isimde kitlenip kaldılar.

Canim ciddi risk olsa doktorun israr ederdi boyle kucuk riskler cikabiliyor moralini bozma gittigin doktor perinatolog muydu?
Evet perintolog profesor. Ama
Kendi doktorum degil onunla pazartesi randevum var. o ne soylese onu yapicam cok guveniyorum
Kendi
Doktoruma. Bu perintolog profosor ola
Bilir ama hamile psikolojisinden anlamadigi
KEsin. Morelimu cok
Bozdu. Bide kesin bisey de soylemiyor. Sanki soyleyeyim de sonra bisey olursa benden bilmesinler gibiydu

Evet canim su anda oyle gorunuyor doguma kadar degismezse :) tesekkur ederim canimm. Kizin ne istedi?

Cnm sen en iyisi kendi doktorunla görüş oda tekrar durumu değerlendirsin çünkü bazen beraberinde başka bir sorun olmadığı sürece sıkıntı olmayıp kendiliğinden düzelebiliyor içini ferah tut

Rica ederim benim bildiklerim böyle paylaşmak bir nebze içine su sermek istedim. Ama için rahat edecekse mutlaka testi yaptir , sonucu bize de yaz mutlaka.. güzel haberlerini bekliyor olacağız.
İnternetten de araştırma lütfen. İnternette ki bilgiler denetlenmiyor, herkes yazıyor ciziyor.
Sadece doktorunu dinle.

Rahat olsun. Internetde bobrekde buyume falan yazinca insan deliriyor down sendromu riski falan cikiyor.
Şuan hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum.o küçücük ihtimal bile insanın içini yiyip bitiriyor.o zaman zaman kaybetmeden hemen testi yaptır çünkü 10-15 gün kadar sürüyor sonuçlanması.o bekleme sürecide çok sinir bozucu çünkü.ama inşallah bişey çıkmayacak içini rahat tut

Evet canim su anda oyle gorunuyor doguma kadar degismezse :) tesekkur ederim canimm. Kizin ne istedi?
Kızım Nil istiyor canım.kreşindeki en yakın arkadaşının adı.bu arada kızımın ismide nehir.ikisi de çok uyumlu oldu aslında ama nil benim içime hiç sinmedi.

Kızım Nil istiyor canım.kreşindeki en yakın arkadaşının adı.bu arada kızımın ismide nehir.ikisi de çok uyumlu oldu aslında ama nil benim içime hiç sinmedi.

Guzel aslinda cok duru bir isim sevdim ben kizinin adina da uyuyor:) yanina belki baska isim koyarsin icine sinen.

ahh ahh neden boyle oluyor neden boyle yapiyorlar ki. Yani sen icine sineni al. 1,5 yas kiyafeti nedir yahu
Hadi 3 ay 6 ay olsa anlarim bi nrbze. Neyse sonra yine cikarsin kocanla basbasa

Arkadaş bu erkeklerin hepsi bir fabrikadan mı çıktı yaaa anlamıyorum ki hepsi aynı bunların
ayy Allah razi olsun senden ne guldurdun beni yaa :)

Ah ah tek dertli ben değilmişim
Dökülün kızlar atmayın içinize. Zaten gitgide şişioz hepten şişmeyelim

ayy sorma canim biz baya bi gerildik bugun aglamalar sizlamalar vs
Hallettik sukur insallah bi daha olmaz. Umarim sen de halledersin bi an onxe
Aslinda takmamak lazim canim bebisler uzuluyo olan onlara oluyo

İki isim ben hiç istemiyorum.çocuk için zor oluyor bence.okulda şahit oluyorum hep.ben ipek istiyordum aslında.bakalım 3 ay var daha allah kerim:)

Canım arkadaşım doğum yaptı tek böbreği büyüktü sıkıntı olmaz ama kontrol altında tutalım dedielr.. Çok sağlıklı bi bebeği var simdi. Hiç sıkıntı etme dua et sadece

İki isim asla benim iki ismim var hastanede bankada her yerde sıkıntı
Aynen.mesela okulda aynı isimden iki çocuk varsa iki isimli olanın diğer ismi kullanılıyor mesela.o isme çocuk belkide hiç alışkın olmuyor.ismin yazılımı uzun sınavlarda kodlama gerekiyorsa ayrı dert:)

Aynen.mesela okulda aynı isimden iki çocuk varsa iki isimli olanın diğer ismi kullanılıyor mesela.o isme çocuk belkide hiç alışkın olmuyor.ismin yazılımı uzun sınavlarda kodlama gerekiyorsa ayrı dert:)
Ben ne çektim halada çekiyorum evlenirken kendi soyadımı kullanamadım bile iki isim olunca

Merhaba içini ferah tut bunlar sadece olasılıklar bana da 37 yaşımda olduğumdan dolayı dörtlü tarama da Down sendrom riski çıktı. Amniyosentez önerdi doktorum. Başlarda çok stres oldum sadece olasılık dedim sonra içim rahat etmedi amniyosentezi yaptırdım. Öyle korktuğum gibi de olmadı riski de söylenilenden daha düşük aslınd bence aklında kalacağına doğuma kadar kendini üzme yaptır derim. Zaten inşallah Allahın izniyle sonuçlar iyi gelecek. İlk referans veriler 1 hafta sonra geliyor , 3 hafta sonra kesin sonuç geliyor.

Cok tesekkur ederim hepinize icim rahatladi gercekten. Acibadem hastanesinde cok
Iyi bir perintolog varmis ibrahim bildirici adi.ondan da tavsiye almayi dusunuyorum. Bugunku Raporda bu bulgularin riski onemli olcude artirmadigi yazilmis ama yinede insanin ici icini yiyor.

Güle güle sağlıcakla kullansın bebişin canım. Çok güzel hepsi de

Bende Nisan 27 de bekliyorum bebeğimi bir oğlum olacak Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…