2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydinnnnn:) uykular niye kaçar¿nereye kaçar¿ ahhhh kafamda deli sorular:) kendimi uyutmaya calisiyorum olmuyo.Bebisler gelincede oyle bir bastiricak ki uyku...
Rüyamda oglumu gördüm büyük bir aşkla ona bakmaya calisiyordum

Günaydın nerde o uykular bilsem ahhh saat altıdan beri ayaktayım ve saatlerce uyumuş gibiyim sanırım bünyemiz bebek olmadan alıştırıyor uykusuzluğa bizi :)

Günaydın nerde o uykular bilsem ahhh saat altıdan beri ayaktayım ve saatlerce uyumuş gibiyim sanırım bünyemiz bebek olmadan alıştırıyor uykusuzluğa bizi :)
Sorma canim ya bende gece kac kere tandır gibi dönüp duruyorum:) :) aynen bu dinçlik sonrada olsa keske ama tam tersine cok fena uyku oluyor.ama tabi anne olduktan sonra kuş uykulu oluyosun temkinli o ayri.
Biz 1 yildir rahattik kizim uyanmiyodu dedim iyice alismadan bi gayret kardes gelsin:)

Rahata alışmadan yapmak en iyisi galiba benim ilk bebeğim ama ikinciyi hemen istiyorum zaten gece kalkacam ikisi büyüsün diyorum ama bakalım ilki olunca öyle düşünürmüyüm bilmiyorum :)

Günaydınn herkese iyi pazarlar..
Musmutlu, güzel haberlerle dolu bir haftaya başlayalımm yarın... 2016 nın son günlerinin kıymetini de bilerekten..

40.haftaya kalan 99 gün! 2 hanelere düştümm ben dee... çok şükür bugünleri de gördük...
Sağsalim kavuşalım yavrularımızaaa

Herkese sevgilerr...

Bende düştüm bugün iki hanelere son doksan dokuz gün

Günaydın canımmm. İnşallah 30. Haftayıda devirirz allah kısmet ederse. O zaman dünyalar benim olacak

Günaydın herkese iyi pazarlaarrKızlar ne zamandır aklımda yazılanlar çok olunca okumaktan paylaşmayı unutuyorum. Hem Guatr ilacı ve demir ilacı kullananların dikkatine; sabah aç karnına alınan guatr hapından sonra Demir hapını almak için Aradan 6 saat geçmesi gerekiyormuş, çünkü emilimini azaltıyormuş. Bilginiz olsun...

Hadi yaaa ben kullanıyorum ikisinide altı saat olmasada üç dört saat geçiyor hangi ilacı alıyorsunuz

Günaydın kızlar.uykusuzluğa alışıyor bünyeniz.benim kızım 3,5 yaşında 5-6 aydır kendi odasında sorunsuz yatıyor şükür ama hala derdi bitmiyor ben yine uykusuzum yine uykusuzum bu annelerin kaderi başka bişey değil.bakın abartmadan yazıyorum.dün kızım hasta gibiydi çok erken uyudu ve akşam 11 de uyandı sonrada geri uyutamadım tabi.gece iki buçuktu uyuttum yatağıma geçtim hamile bir insanın çoktan yatağında beşinci uykusuna geçmesi gerektiği bir saatte.sonra sabah 6 civarı kulağım ağrıyor diyerek odama geldi.ilk başta uykusu yok naz yapıyor sandık eşimle.ama baktık durum ciddi.ağrı kesici falan verdim ama banamısın demedi.saat sekizde beni doktora götürün anne diyordu en son çocuk .kaptığımız gibi acile götürdük.orta kulak iltihabı olmuş yavrum meğer.bu kreş bizi mahvetti.çocuk sürekli hasta.sürekli hastanedeyiz.antibiyotik verdiler.içirdim ağrı kesici verdim geri yatırdım .bende onla iki saat kadar uyudum allahtan biraz toparladım.

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun benim ilk gebeliğim şuan bile iş ev yoruyor valla Allah senin yardımcın olsun.. iş yerinde arkadaşlarım var çocukları kreşe gidiyor ve sürekli hasta çocuklar en son 20 kişilik sınıfta 4 kişi var dedi arkadaşım hepsi hastaymış toparlayıp gidiyorlar kısa süre sonra tekrar hasta oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…