2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun canım yaa.gerçekten ikinci bir çocuk varsa hamileliğin çok yorucu geçiyor.sen yada eşin bi şekilde idare ediyorsunuz ama çocuk öyle degilnsurekli ilgi istiyo.kış oluncada hep hastalık..bizimde kreş de ikinci senemiz ama genel olarak hasta şimdi bile kendimi kaldırsam ona ıhlamur yapıcam ama sabahtan beri yoruldum artık

İki isim asla benim iki ismim var hastanede bankada her yerde sıkıntı
Benim de iki ismim var ve bekarlık soyadımı da kullanıyorum o kadar uzun oluyor ki şimdi hastayaneye her gittiğimde doktor hemşire uzum isimli kız geldi diyor valla herkesten sitem yiyorum kızıma tek isim koyucam bende

Benim de iki ismim var ve bekarlık soyadımı da kullanıyorum o kadar uzun oluyor ki şimdi hastayaneye her gittiğimde doktor hemşire uzum isimli kız geldi diyor valla herkesten sitem yiyorum kızıma tek isim koyucam bende
Ooo birde kızlık soyadı baya uzun oluyordur benim iki ismimde uzun soyadım uzun eşimin soyadı uzun ondan hiç kullanmadım kızımada ikinci isim koymicam o yüzden

Cnm çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz 10 gündür kızım hasta kendi odasında yatıyor ama gecede 10 defa en az kalkiyorum ve her defasında terlemis oluyor üstünü degistiriyorum tuvalet su derken bütün gece böyle geçiyor sabah da uykunun en tatlı anında uyanıyor Günaydın diye bağırmaya başlıyor :) tabi ben yarı kapalı gözle yine tuvaletini yaptıriyorum elini yuzunu yikiyorum kahvaltı hazırlıyorum allah sağlık versin de yaparız tabi ama hamile de olunca biraz daha ağır geliyor. Diğer minnos doğunca da ikisine birden böyle kosturcaz allah güç kuvvet versin hepimize :)

Cnm gözün aydın darısı mutlu sonu da görmeye :) benim bdt 8 nisan ama sezeryan olacağım için en fazla 27 ya da 28 Marta kadar bekleriz tabi daha önce de olmazsa benim de yaklaşık 90-95 arası gün kaldı :)

Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım.aynen küçük çocuklar çok hastalanıyor ve birbirlerine bulaştırıyorlar hep.benim sınıfımda sürekli hastalıktan kırılıyor.
Aynen az önce eşime diyordum ilk hamileliğim ne kolaymış meğer.evde çocukla hamilelik çok zor.arkadaşlar kucağına alma tehlikeli diyor.mümkün mü 7/24 annelik devam ediyor.tuvalete indir kaldır banyo yaptır belim kopuyor şimdiden.son haftalar nasıl olacak çok merak ediyorum.
Kreşte genelde ilk yıl hastalanır diyorlardı ama sizin ikinci yılınız hala mı hastalanıyorbir ara alsam mı kreşten bahara kadar diye bile düşündüm yani ama bu seferde evde oyalaması zor.hayırlısıyla yaz gelseydi.ay bide yeni doğmuş bebeğede hastalık getirirlerse okuldan o daha fena.

Allah sabrını verir inşallah yoksa bu harcadığımız enerjinin iki katını harcarsak biz bizlikten çıkarız:)

Hadi yaaa ben kullanıyorum ikisinide altı saat olmasada üç dört saat geçiyor hangi ilacı alıyorsunuz
Guatr için Euthyrox 50 mg, demir için Santafer kullanıyorum cnm. Benim guatr değerleri son 2 kontrolde düşeceğine yükseldi, endokrin dr.u ile konuşurken nedendir vs. Diye o söyledi. Ama kesin bundan oluyordur diyemem ama emilimi etkiler, biz yine de dozu arttıralım ama ilaç saatlerine de dikkat edelim, kontrolü sıklaştıralım dedi. Ben de bilmediğimden arka arkaya alıyordum. Paylaşayım dedim burada

Bende levatvorin alıyorum guatr ilacını sabah yedi gibi alıyorum kan ilacımı on gibi alıyorum değerlerim şükür normal çıkıyor iki aydır

Cnm gözün aydın darısı mutlu sonu da görmeye :) benim bdt 8 nisan ama sezeryan olacağım için en fazla 27 ya da 28 Marta kadar bekleriz tabi daha önce de olmazsa benim de yaklaşık 90-95 arası gün kaldı :)

Bizim de sezeryan olursaaa 2 hafta öncesi olsaa 84 o zamaaan ayyyy... acil yenidoğan eğitimelrine katılmam lazımm panikledimm :))) sen tecrübelisin ne güzelll...

Çok geçmiş olsun...
Allah yardımcınız olsunn... evde bir minik , karında bir minik , iş , ev derken.. kendine dikkat etmen lazım ne kadar mümkün olabiliyorsaaa.. hastalık olmasın bari hemencik iyileşir inşallah..

Ah canlarim:) hilelf uconn tuvalet isi ayri canim bizimki 3 yasini dolduracak az kaldi.tuvalete 1 kere kalkiyo o da sulu seyler yatmaya yakin ictiyse onun disinda masallah 8 e kadar tutuyo babasini işe gitmeye yakin kendi odasinda yatali 2 ay olcak babasi kucaklayip grtiriyo yaptiriyoruz bi saat de benim yanimda uyuyo kalkiykruz sonra kahvalti oyun...bende bu sne calismayinca iyi oldu yavrum kresten kurtuldu.ilk yil cok hastalanmisti 2.yil daha iyiydi 2.donem okul baslayinca mutlu olurdum hastaliklar azalir daha az hasta olur dye:)
neslim33 canimcim arayi cok acmamak iyi bence ama bu ilk cocugun sakin olmasina bagli ve de annenin psikolojisine:)

Bende levatvorin alıyorum guatr ilacını sabah yedi gibi alıyorum kan ilacımı on gibi alıyorum değerlerim şükür normal çıkıyor iki aydır
Belki de dr.un dediği gibi kesin bundan dolayı artmıyordur benimki. 5 ilaç daha kullanıyorum ben Malesef belki onlarla da alakalı bir etkileşimler vs söz konusu oluyordur bende. Ama genel olarak bu iki ilaç birbirini etkiliyormuş Cnm demek ki bendeki kadar çok olmasa da...

Bazı ilaçlar birbirini etkiliyor evet diğer ilaçlarda etki ediyorsa doğrudur ama ilaçların arasında altı saat imkansız yaaa sabah aç karnına iki ilaçta

Bazı ilaçlar birbirini etkiliyor evet diğer ilaçlarda etki ediyorsa doğrudur ama ilaçların arasında altı saat imkansız yaaa sabah aç karnına iki ilaçta
Aa demir ilacın tok karnına değil mi Prospektüste bile tok veya yemeklerle beraber diyor

İyi aksamlar kizlar ben 2 li tetanoz asimi 2013 yilinda olmustum kizimda 3 yil gectiaradan gecen ay 1 doz oldum cuma 2.yi olmaya gideyim dedim saglik ocagindaki doktor gerek yok olmana dedi sasirdim.normalde daha uzun süre korusun diye yapilan 3.doz en az 6 ay sonra yapilmaliymis benim 3yil gecmis oluyo.Acikcasi guvenemedim saglik ocagina napsam

Ben 2014 yilinda 2 doz oldum, bu gebeligimde 20. Hafta da 1 doz oldum. Ocaga tekrar asi vurulmam icin gun verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…