- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.461
Çok geçmiş olsun canım yaa.gerçekten ikinci bir çocuk varsa hamileliğin çok yorucu geçiyor.sen yada eşin bi şekilde idare ediyorsunuz ama çocuk öyle degilnsurekli ilgi istiyo.kış oluncada hep hastalık..bizimde kreş de ikinci senemiz ama genel olarak hasta şimdi bile kendimi kaldırsam ona ıhlamur yapıcam ama sabahtan beri yoruldum artıkGünaydın kızlar.uykusuzluğa alışıyor bünyeniz.benim kızım 3,5 yaşında 5-6 aydır kendi odasında sorunsuz yatıyor şükür ama hala derdi bitmiyor ben yine uykusuzum yine uykusuzum bu annelerin kaderi başka bişey değil.bakın abartmadan yazıyorum.dün kızım hasta gibiydi çok erken uyudu ve akşam 11 de uyandı sonrada geri uyutamadım tabi.gece iki buçuktu uyuttum yatağıma geçtim hamile bir insanın çoktan yatağında beşinci uykusuna geçmesi gerektiği bir saatte.sonra sabah 6 civarı kulağım ağrıyor diyerek odama geldi.ilk başta uykusu yok naz yapıyor sandık eşimle.ama baktık durum ciddi.ağrı kesici falan verdim ama banamısın demedi.saat sekizde beni doktora götürün anne diyordu en son çocuk .kaptığımız gibi acile götürdük.orta kulak iltihabı olmuş yavrum meğer.bu kreş bizi mahvetti.çocuk sürekli hasta.sürekli hastanedeyiz.antibiyotik verdiler.içirdim ağrı kesici verdim geri yatırdım .bende onla iki saat kadar uyudum allahtan biraz toparladım.
Benim de iki ismim var ve bekarlık soyadımı da kullanıyorum o kadar uzun oluyor ki şimdi hastayaneye her gittiğimde doktor hemşire uzum isimli kız geldi diyor valla herkesten sitem yiyorum kızıma tek isim koyucam bendeİki isim asla benim iki ismim var hastanede bankada her yerde sıkıntı
Ooo birde kızlık soyadı baya uzun oluyordur benim iki ismimde uzun soyadım uzun eşimin soyadı uzun ondan hiç kullanmadım kızımada ikinci isim koymicam o yüzdenBenim de iki ismim var ve bekarlık soyadımı da kullanıyorum o kadar uzun oluyor ki şimdi hastayaneye her gittiğimde doktor hemşire uzum isimli kız geldi diyor valla herkesten sitem yiyorum kızıma tek isim koyucam bende
Cnm çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz 10 gündür kızım hasta kendi odasında yatıyor ama gecede 10 defa en az kalkiyorum ve her defasında terlemis oluyor üstünü degistiriyorum tuvalet su derken bütün gece böyle geçiyor sabah da uykunun en tatlı anında uyanıyor Günaydın diye bağırmaya başlıyor :) tabi ben yarı kapalı gözle yine tuvaletini yaptıriyorum elini yuzunu yikiyorum kahvaltı hazırlıyorum allah sağlık versin de yaparız tabi ama hamile de olunca biraz daha ağır geliyor. Diğer minnos doğunca da ikisine birden böyle kosturcaz allah güç kuvvet versin hepimize :)Günaydın kızlar.uykusuzluğa alışıyor bünyeniz.benim kızım 3,5 yaşında 5-6 aydır kendi odasında sorunsuz yatıyor şükür ama hala derdi bitmiyor ben yine uykusuzum yine uykusuzum bu annelerin kaderi başka bişey değil.bakın abartmadan yazıyorum.dün kızım hasta gibiydi çok erken uyudu ve akşam 11 de uyandı sonrada geri uyutamadım tabi.gece iki buçuktu uyuttum yatağıma geçtim hamile bir insanın çoktan yatağında beşinci uykusuna geçmesi gerektiği bir saatte.sonra sabah 6 civarı kulağım ağrıyor diyerek odama geldi.ilk başta uykusu yok naz yapıyor sandık eşimle.ama baktık durum ciddi.ağrı kesici falan verdim ama banamısın demedi.saat sekizde beni doktora götürün anne diyordu en son çocuk .kaptığımız gibi acile götürdük.orta kulak iltihabı olmuş yavrum meğer.bu kreş bizi mahvetti.çocuk sürekli hasta.sürekli hastanedeyiz.antibiyotik verdiler.içirdim ağrı kesici verdim geri yatırdım .bende onla iki saat kadar uyudum allahtan biraz toparladım.
Cnm gözün aydın darısı mutlu sonu da görmeye :) benim bdt 8 nisan ama sezeryan olacağım için en fazla 27 ya da 28 Marta kadar bekleriz tabi daha önce de olmazsa benim de yaklaşık 90-95 arası gün kaldı :)Günaydınn herkese iyi pazarlar..
Musmutlu, güzel haberlerle dolu bir haftaya başlayalımm yarın... 2016 nın son günlerinin kıymetini de bilerekten..
40.haftaya kalan 99 gün! 2 hanelere düştümm ben dee... çok şükür bugünleri de gördük...
Sağsalim kavuşalım yavrularımızaaa
Herkese sevgilerr...
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım.aynen küçük çocuklar çok hastalanıyor ve birbirlerine bulaştırıyorlar hep.benim sınıfımda sürekli hastalıktan kırılıyor.Canım çok geçmiş olsun benim ilk gebeliğim şuan bile iş ev yoruyor valla Allah senin yardımcın olsun.. iş yerinde arkadaşlarım var çocukları kreşe gidiyor ve sürekli hasta çocuklar en son 20 kişilik sınıfta 4 kişi var dedi arkadaşım hepsi hastaymış toparlayıp gidiyorlar kısa süre sonra tekrar hasta oluyorlar
Aynen az önce eşime diyordum ilk hamileliğim ne kolaymış meğer.evde çocukla hamilelik çok zor.arkadaşlar kucağına alma tehlikeli diyor.mümkün mü 7/24 annelik devam ediyor.tuvalete indir kaldır banyo yaptır belim kopuyor şimdiden.son haftalar nasıl olacak çok merak ediyorum.Çok geçmiş olsun canım yaa.gerçekten ikinci bir çocuk varsa hamileliğin çok yorucu geçiyor.sen yada eşin bi şekilde idare ediyorsunuz ama çocuk öyle degilnsurekli ilgi istiyo.kış oluncada hep hastalık..bizimde kreş de ikinci senemiz ama genel olarak hasta şimdi bile kendimi kaldırsam ona ıhlamur yapıcam ama sabahtan beri yoruldum artık
Allah sabrını verir inşallah yoksa bu harcadığımız enerjinin iki katını harcarsak biz bizlikten çıkarız:)Cnm çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz 10 gündür kızım hasta kendi odasında yatıyor ama gecede 10 defa en az kalkiyorum ve her defasında terlemis oluyor üstünü degistiriyorum tuvalet su derken bütün gece böyle geçiyor sabah da uykunun en tatlı anında uyanıyor Günaydın diye bağırmaya başlıyor :) tabi ben yarı kapalı gözle yine tuvaletini yaptıriyorum elini yuzunu yikiyorum kahvaltı hazırlıyorum allah sağlık versin de yaparız tabi ama hamile de olunca biraz daha ağır geliyor. Diğer minnos doğunca da ikisine birden böyle kosturcaz allah güç kuvvet versin hepimize :)
Guatr için Euthyrox 50 mg, demir için Santafer kullanıyorum cnm. Benim guatr değerleri son 2 kontrolde düşeceğine yükseldi, endokrin dr.u ile konuşurken nedendir vs. Diye o söyledi. Ama kesin bundan oluyordur diyemem ama emilimi etkiler, biz yine de dozu arttıralım ama ilaç saatlerine de dikkat edelim, kontrolü sıklaştıralım dedi. Ben de bilmediğimden arka arkaya alıyordum. Paylaşayım dedim buradaHadi yaaa ben kullanıyorum ikisinide altı saat olmasada üç dört saat geçiyor hangi ilacı alıyorsunuz
Bende levatvorin alıyorum guatr ilacını sabah yedi gibi alıyorum kan ilacımı on gibi alıyorum değerlerim şükür normal çıkıyor iki aydırGuatr için Euthyrox 50 mg, demir için Santafer kullanıyorum cnm. Benim guatr değerleri son 2 kontrolde düşeceğine yükseldi, endokrin dr.u ile konuşurken nedendir vs. Diye o söyledi. Ama kesin bundan oluyordur diyemem ama emilimi etkiler, biz yine de dozu arttıralım ama ilaç saatlerine de dikkat edelim, kontrolü sıklaştıralım dedi. Ben de bilmediğimden arka arkaya alıyordum. Paylaşayım dedim burada
Günaydın canımmm. İnşallah 30. Haftayıda devirirz allah kısmet ederse. O zaman dünyalar benim olacak
Cnm gözün aydın darısı mutlu sonu da görmeye :) benim bdt 8 nisan ama sezeryan olacağım için en fazla 27 ya da 28 Marta kadar bekleriz tabi daha önce de olmazsa benim de yaklaşık 90-95 arası gün kaldı :)
Günaydın kızlar.uykusuzluğa alışıyor bünyeniz.benim kızım 3,5 yaşında 5-6 aydır kendi odasında sorunsuz yatıyor şükür ama hala derdi bitmiyor ben yine uykusuzum yine uykusuzum bu annelerin kaderi başka bişey değil.bakın abartmadan yazıyorum.dün kızım hasta gibiydi çok erken uyudu ve akşam 11 de uyandı sonrada geri uyutamadım tabi.gece iki buçuktu uyuttum yatağıma geçtim hamile bir insanın çoktan yatağında beşinci uykusuna geçmesi gerektiği bir saatte.sonra sabah 6 civarı kulağım ağrıyor diyerek odama geldi.ilk başta uykusu yok naz yapıyor sandık eşimle.ama baktık durum ciddi.ağrı kesici falan verdim ama banamısın demedi.saat sekizde beni doktora götürün anne diyordu en son çocuk .kaptığımız gibi acile götürdük.orta kulak iltihabı olmuş yavrum meğer.bu kreş bizi mahvetti.çocuk sürekli hasta.sürekli hastanedeyiz.antibiyotik verdiler.içirdim ağrı kesici verdim geri yatırdım .bende onla iki saat kadar uyudum allahtan biraz toparladım.
Belki de dr.un dediği gibi kesin bundan dolayı artmıyordur benimki. 5 ilaç daha kullanıyorum ben MalesefBende levatvorin alıyorum guatr ilacını sabah yedi gibi alıyorum kan ilacımı on gibi alıyorum değerlerim şükür normal çıkıyor iki aydır
Bazı ilaçlar birbirini etkiliyor evet diğer ilaçlarda etki ediyorsa doğrudur ama ilaçların arasında altı saat imkansız yaaa sabah aç karnına iki ilaçtaBelki de dr.un dediği gibi kesin bundan dolayı artmıyordur benimki. 5 ilaç daha kullanıyorum ben Malesefbelki onlarla da alakalı bir etkileşimler vs söz konusu oluyordur bende. Ama genel olarak bu iki ilaç birbirini etkiliyormuş Cnm demek ki bendeki kadar çok olmasa da...
Aa demir ilacın tok karnına değil mi Prospektüste bile tok veya yemeklerle beraber diyorBazı ilaçlar birbirini etkiliyor evet diğer ilaçlarda etki ediyorsa doğrudur ama ilaçların arasında altı saat imkansız yaaa sabah aç karnına iki ilaçta
Bana doktorum kan ilacı aç karnına dedi ben hamilelikten öncede kullandım hep aç karnına aldım kan ilaçlarını sen hangi ilacı alıyorsunAa demir ilacın tok karnına değil mi Prospektüste bile tok veya yemeklerle beraber diyor
Ben 2014 yilinda 2 doz oldum, bu gebeligimde 20. Hafta da 1 doz oldum. Ocaga tekrar asi vurulmam icin gun verdi.İyi aksamlar kizlar ben 2 li tetanoz asimi 2013 yilinda olmustum kizimda 3 yil gectiaradan gecen ay 1 doz oldum cuma 2.yi olmaya gideyim dedim saglik ocagindaki doktor gerek yok olmana dedi sasirdim.normalde daha uzun süre korusun diye yapilan 3.doz en az 6 ay sonra yapilmaliymis benim 3yil gecmis oluyo.Acikcasi guvenemedim saglik ocagina napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?