2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben 2014 yilinda 2 doz oldum, bu gebeligimde 20. Hafta da 1 doz oldum. Ocaga tekrar asi vurulmam icin gun verdi.
Ebe kimisi vurdurur kimisi vurdurmaz dedi sorup ararim demisti ben gittim bu sefer gerek yok dedi.acikcasi o doktorada guvenmiyorum uzman doktor ama kizima antibiyotik veemisti atesi yokken icime sinmeyip hava vermistim 3 gun sonra duzeldi cocuk.Ona kalsa bosuna iccekti.kadin dogumcumami sorsam acaba? Vurulmami isterse saglik ocagina gitsem soylesem laf eder mi ki?yapisi da biraz oyle biri....ufff uff

Kadin dogumcundan fikir al istersen canim. İnsani tereddut de birakiyorlar.

İnşallah canım.
4 hafta sonra 15 tatile giriyorum.tatil dönüşüde bir hafta çalışıcam.dört gözle tatili bekliyorum.anca o zaman biraz rahatlarım ta ki doğuma kadar:)
Kız çocuk erken söylüyor çişi birde gece tutma olayı daha rahat oluyor.maşallah de.ben ne zaman kızım hiç altına kaçırmaz desem o gün kesin kaçırırdı çocuk:)3 yaştan önce kreş erken geliyor zaten bana.şimdi kardeşi doğmadan bol bol anneciğiyle vakit geçirsin yavru.seneye yollarsın inşallah.

Bana doktorum kan ilacı aç karnına dedi ben hamilelikten öncede kullandım hep aç karnına aldım kan ilaçlarını sen hangi ilacı alıyorsun
Santafer fort. Doktoru yanlış mı anladım acaba çok ilaç kullanınca karıştırdım mı acaba dedim ama ilacın prospektüsünde bile yemeklerle veya yemeklerden sonra yazıyorSenin ilaçların neler?

Gunaydin guzel anneler tatli bebisler nasilsiniz bakalim.

Benim balgamla ilgili sorunum hala devam ediyor maalesef. Bugun balgamla biraz kan geldi netten baktim astimdan tut kansere kadar cesitli nedenleri vardir diyor. Yani bu internet bi acayip takmayim dese de takiyo insan. Korkmadim da degil yani. Sabah sabah igrenc bi konuya girdim maalesef kizlar ama tecrubesi olan varsa paylasirsa seviniri.

Santafer fort. Doktoru yanlış mı anladım acaba çok ilaç kullanınca karıştırdım mı acaba dedim ama ilacın prospektüsünde bile yemeklerle veya yemeklerden sonra yazıyorSenin ilaçların neler?
Canım santafer tok karnına günde 1 içiliyor. İlk bende santafer fort kullandım. Sonra ferrum forta geçtik günde 2 kere aç karnına içiyorum onu. Aslında ferrumun prospektüsünde de yiyeceklerle birlikte ya da yemeklerden sonra alınır diyor ama doktorum aç içmemi söyledi. Kan değerlerim çok iyi aslında önlem amaçlı başlattı bana ama maşallah hiç düşme yok değerlerimde aslında içmesemde olur ama içim elvermiyor. Bebek büyüdükçe daha fazla anneden elementleri çektiği için düşer diye korkuyorum. O yüzden devam ediyorum.

Ben meltafor alıyorum belki sana verdiği tok karnına alınıyordur bilemem bana aç dedi

ne güzel keşke bende tok karnına alsam

Ben de santafer fort kullanırken memnundum günde 1 ve tok karnına. Ama değiştirince kötü oldu. Akşamları unutuyorum bazen içmeyi yemekten önce.
ben demir haplarına yutamıyorum aslında hap yutamıyorum :) o yüzden kendim istedim bende gece yatarken alıyorum ikinciyi

Kızlar Günaydın
Ben kadın doğum doktoruma her gittiğimde tansiyonum 17 lere çıkıyor. Evde normal 11 /7 çıldırıcam. Adam benim tansiyon hastası olduğumu düşünüyor. Erken doğuma hazırlık yapıyor. 28 de iğne yapacakmış bebeğin ciğerleri gelişsin diee
Ben dr u tansiyonumun normal olduğuna inandıramıyorum. Ama benim hangi dr a gidersem gideyim tansiyonum artıyor.

günaydın heyecandan oluyordur belki canım evde düzenli ölç not al göster doktora inanır belki :)

benim de oyle oluyor.16 8 cikti dusun.kendimi sakinlestirdim hemen dustu.evde ben de olcuyorum.tansiyon tuza bagli artarmis.dikkat edin.duzenli olcun.kardiyolog ya da dahiliye ye gidin tansiyon takibi yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…