- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.481
Ebe kimisi vurdurur kimisi vurdurmaz dedi sorup ararim demisti ben gittim bu sefer gerek yok dedi.acikcasi o doktorada guvenmiyorum uzman doktor ama kizima antibiyotik veemisti atesi yokken icime sinmeyip hava vermistim 3 gun sonra duzeldi cocuk.Ona kalsa bosuna iccekti.kadin dogumcumami sorsam acaba? Vurulmami isterse saglik ocagina gitsem soylesem laf eder mi ki?yapisi da biraz oyle biri....ufff uffBen 2014 yilinda 2 doz oldum, bu gebeligimde 20. Hafta da 1 doz oldum. Ocaga tekrar asi vurulmam icin gun verdi.
Kadin dogumcundan fikir al istersen canim. İnsani tereddut de birakiyorlar.Ebe kimisi vurdurur kimisi vurdurmaz dedi sorup ararim demisti ben gittim bu sefer gerek yok dedi.acikcasi o doktorada guvenmiyorum uzman doktor ama kizima antibiyotik veemisti atesi yokken icime sinmeyip hava vermistim 3 gun sonra duzeldi cocuk.Ona kalsa bosuna iccekti.kadin dogumcumami sorsam acaba? Vurulmami isterse saglik ocagina gitsem soylesem laf eder mi ki?yapisi da biraz oyle biri....ufff uff
İnşallah canım.Çok geçmiş olsun...
Allah yardımcınız olsunn... evde bir minik , karında bir minik , iş , ev derken.. kendine dikkat etmen lazım ne kadar mümkün olabiliyorsaaa.. hastalık olmasın bari hemencik iyileşir inşallah..
Kız çocuk erken söylüyor çişi birde gece tutma olayı daha rahat oluyor.maşallah de.ben ne zaman kızım hiç altına kaçırmaz desem o gün kesin kaçırırdı çocuk:)3 yaştan önce kreş erken geliyor zaten bana.şimdi kardeşi doğmadan bol bol anneciğiyle vakit geçirsin yavru.seneye yollarsın inşallah.Ah canlarim:) @hilelfuconn tuvalet isi ayri canim bizimki 3 yasini dolduracak az kaldi.tuvalete 1 kere kalkiyo o da sulu seyler yatmaya yakin ictiyse onun disinda masallah 8 e kadar tutuyo babasini işe gitmeye yakin kendi odasinda yatali 2 ay olcak babasi kucaklayip grtiriyo yaptiriyoruz bi saat de benim yanimda uyuyo kalkiykruz sonra kahvalti oyun...bende bu sne calismayinca iyi oldu yavrum kresten kurtuldu.ilk yil cok hastalanmisti 2.yil daha iyiydi 2.donem okul baslayinca mutlu olurdum hastaliklar azalir daha az hasta olur dye:)
neslim33 canimcim arayi cok acmamak iyi bence ama bu ilk cocugun sakin olmasina bagli ve de annenin psikolojisine:)
Santafer fort. Doktoru yanlış mı anladım acaba çok ilaç kullanınca karıştırdım mı acaba dedim ama ilacın prospektüsünde bile yemeklerle veya yemeklerden sonra yazıyorBana doktorum kan ilacı aç karnına dedi ben hamilelikten öncede kullandım hep aç karnına aldım kan ilaçlarını sen hangi ilacı alıyorsun
Canım santafer tok karnına günde 1 içiliyor. İlk bende santafer fort kullandım. Sonra ferrum forta geçtik günde 2 kere aç karnına içiyorum onu. Aslında ferrumun prospektüsünde de yiyeceklerle birlikte ya da yemeklerden sonra alınır diyor ama doktorum aç içmemi söyledi. Kan değerlerim çok iyi aslında önlem amaçlı başlattı bana ama maşallah hiç düşme yok değerlerimde aslında içmesemde olur ama içim elvermiyor. Bebek büyüdükçe daha fazla anneden elementleri çektiği için düşer diye korkuyorum. O yüzden devam ediyorum.Santafer fort. Doktoru yanlış mı anladım acaba çok ilaç kullanınca karıştırdım mı acaba dedim ama ilacın prospektüsünde bile yemeklerle veya yemeklerden sonra yazıyorSenin ilaçların neler?
Ben meltafor alıyorum belki sana verdiği tok karnına alınıyordur bilemem bana aç dediSantafer fort. Doktoru yanlış mı anladım acaba çok ilaç kullanınca karıştırdım mı acaba dedim ama ilacın prospektüsünde bile yemeklerle veya yemeklerden sonra yazıyorSenin ilaçların neler?
Canım santafer tok karnına günde 1 içiliyor. İlk bende santafer fort kullandım. Sonra ferrum forta geçtik günde 2 kere aç karnına içiyorum onu. Aslında ferrumun prospektüsünde de yiyeceklerle birlikte ya da yemeklerden sonra alınır diyor ama doktorum aç içmemi söyledi. Kan değerlerim çok iyi aslında önlem amaçlı başlattı bana ama maşallah hiç düşme yok değerlerimde aslında içmesemde olur ama içim elvermiyor. Bebek büyüdükçe daha fazla anneden elementleri çektiği için düşer diye korkuyorum. O yüzden devam ediyorum.
ne güzel keşke bende tok karnına alsamCanım santafer tok karnına günde 1 içiliyor. İlk bende santafer fort kullandım. Sonra ferrum forta geçtik günde 2 kere aç karnına içiyorum onu. Aslında ferrumun prospektüsünde de yiyeceklerle birlikte ya da yemeklerden sonra alınır diyor ama doktorum aç içmemi söyledi. Kan değerlerim çok iyi aslında önlem amaçlı başlattı bana ama maşallah hiç düşme yok değerlerimde aslında içmesemde olur ama içim elvermiyor. Bebek büyüdükçe daha fazla anneden elementleri çektiği için düşer diye korkuyorum. O yüzden devam ediyorum.
Günaydın inşAllahgünaydın millet bol tekmeli güzel haberlerle dolu günler dilerim
Ben de santafer fort kullanırken memnundum günde 1 ve tok karnına. Ama değiştirince kötü oldu. Akşamları unutuyorum bazen içmeyi yemekten önce.ne güzel keşke bende tok karnına alsam
ben demir haplarına yutamıyorum aslında hap yutamıyorum :) o yüzden kendim istedim bende gece yatarken alıyorum ikinciyiBen de santafer fort kullanırken memnundum günde 1 ve tok karnına. Ama değiştirince kötü oldu. Akşamları unutuyorum bazen içmeyi yemekten önce.
canım ben de kan ilacını aç karnına içiyorum doktorum bana da o şekilde söylediBana doktorum kan ilacı aç karnına dedi ben hamilelikten öncede kullandım hep aç karnına aldım kan ilaçlarını sen hangi ilacı alıyorsun
demek ki ilacı göre değişiyorcanım ben de kan ilacını aç karnına içiyorum doktorum bana da o şekilde söyledi
günaydın heyecandan oluyordur belki canım evde düzenli ölç not al göster doktora inanır belki :)Kızlar Günaydın
Ben kadın doğum doktoruma her gittiğimde tansiyonum 17 lere çıkıyor. Evde normal 11 /7 çıldırıcam. Adam benim tansiyon hastası olduğumu düşünüyor. Erken doğuma hazırlık yapıyor. 28 de iğne yapacakmış bebeğin ciğerleri gelişsin diee
Ben dr u tansiyonumun normal olduğuna inandıramıyorum. Ama benim hangi dr a gidersem gideyim tansiyonum artıyor.
benim de oyle oluyor.16 8 cikti dusun.kendimi sakinlestirdim hemen dustu.evde ben de olcuyorum.tansiyon tuza bagli artarmis.dikkat edin.duzenli olcun.kardiyolog ya da dahiliye ye gidin tansiyon takibi yaparlarKızlar Günaydın
Ben kadın doğum doktoruma her gittiğimde tansiyonum 17 lere çıkıyor. Evde normal 11 /7 çıldırıcam. Adam benim tansiyon hastası olduğumu düşünüyor. Erken doğuma hazırlık yapıyor. 28 de iğne yapacakmış bebeğin ciğerleri gelişsin diee
Ben dr u tansiyonumun normal olduğuna inandıramıyorum. Ama benim hangi dr a gidersem gideyim tansiyonum artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?