2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet alma alma okuldan.çunku evde daha zor onun için en azından kreşte oğreniyo sosyalleşiyo enerjisini atıyo evde kalması daha kötü.ilk okula başlasa da yine çoğu çocuk hasta.eskisi gibi değil artık çocuklar yediklerinden içtiklerinden soludukları havadan bizim bi de allerji ilaçlarımız var.okula gide gele bağışıklık kazanacak artık

Günaydın Herkese;

Hala kızıma isim beğenemedim.Eşim acele etme diyor doğumdan sonra koyarsın:)Etrafta herkes isim sorup duruyor.Oğlumda cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismi belliydi.Ama bizim kız ters köşe yaptı,Hiç kız beklemediğim için erkek ismi hazırlamıştım.Neyse sağlıklı olsunlar da tek derdimiz isim bulmak olsun.

2016 yılının son haftası huzurlu mutlu geçsin inşallah.Bu ara iş yerindeki herşey batıyor bana.Bazen bırakıp kaçmak istiyorum.

Günaydın hanımlar.iyi bir hafta olur inşallah.kazasız belasız sağlıklı ve çabuk geçen15 tatili saymazsak kaldı 5 haftam yani 25 iş günü.gel tatil gel
Oh ne güzel kıskandım valla Daha benim 11-12 haftam var

Sen günlük kaydet evde ölçtüğün tansiyonun sonuçlarını, doktora gittiğinde göster ve söyle bakın bu benim evde ölçtüğüm tansiyon sonuçları, benim fobim var hastaneye gelince tansiyonum çıkıyor de.

merhaba anneler size bir soru sormak istiyorum bu hafta sonu bebek arabası almaya gittim ama seçim yapıp alamadım size danışmak istiyorum mamas papas armadillo flip xt modelini çok beğendim ama bütçemi aşıyor 1800 tl ana kucağı ve aparatı 2500 tl ye geliyor onunla aynı fabrikada üretilen soo baby plus alero yu önerdi satıcı am tasarım olarak benziyor tabii kalite olarak aynısı değildir 1250 tl ye geliyor maxi cosi ana kucağıyla indirim vardı sizin soo baby ürünleri hakkınızda bilginiz var mı bide fiyat ve marka uygunluğu için maxi cosi muro 3 plus ve maxi cosi anakucağı 1500 tl ama muro 3 çok kaba ve ağır duruyor ama markası iyi ve çok indirimde karar veremedim ama cumaya kadar kampanyadan yararlanma için karar vermem lazım siz ne önerirsiniz?

Benim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz

Kızlar merhaba. doktorumla gorustum. ıkı gundur o kadar cok dua ettimki doktorum ultrasonda baktı tekrar ve bebek idrarını yapmış galiba dedi. çunku bobrekdeki genıslık 6 mm den 4.7 mm e düşmüş. doktorum bunlar sorun sayılmayacak şeyler dedi. çünkü down sendromu olması ıcın en önemli olanlar burun kemiği ense kalınlığı ve kol uzunlugu gibi şeylermiş. eger paranız çoksa fetal dna yaptıra bilirsiniz dedi. ama geliriniz normalse yaptrmaya gerek yok dedi. ben de yaptımamayı karar aldım. çok gerekli olsa doktor mutlaka yaptırın derdi. burda bana teselli veren arkadaşlara da tekrar çok teşekkür ederim.

Benim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz

Canım ya yazdıklarını okudum.Ne desen haklısın.Bir insan en hassas döneminde böyle üzülmemeli.Tavırları çok yanlış.Yaşını başını almış insanlar açıkçası daha olgun davranmalarını beklerdim ama onlarda aynı muameleyi gördükleri için aynısını evlatlarına yapmak istiyorlar.

Bak sana bizim ailede yaşanan bir olayı anlatayım.Biz 3 kardeşiz.İsimlerimizi amcamız koymuş.Annem ve babam hiçbirşey diyememiş.En küçüğümüz erkek doğduğunda onada amcamlar Murat olsun demişler.Babam kimlik çıkarmaya giderken birden kafasına esmiş ve o dönem çok popüler olan Orhan Gencebay dan esinlenerek orhan koymuş adını.kimliğe öyle yazdırmış.Sonra amcamlar duymuşlar tabi ve 1 seneye yakın süre konuşmamışlar.Memlekette bile dedikodu yapmışlar.Babam hala der aklım olsa kızlarımın ismini de ben koyardım.Bana 2 isim koymuşlar ve ben 2 ismim olduğunu ilkokulda yoklama öğrenmiş çok ağlamıştım.Annem ve babam tek isim sevdiği için bana hiç 2.ismimle hitap etmemişler,kimsede bilmiyordu çevremde.Hep tek isim çağrıldım.

Kısacası evlat senin,taşıyan sensin.En büyük söz hakkı senin.Fikir sunabilirler,ama ismi ben koyarım baskısı yapamazlar canım.Onun bunun dediği değilde kendi içine sinen bir ismi eşinlede anlaşarak koyarsın inşallah.

Kizlar Allah devlet hastanesine dusirmesin ne diyim. Bogazda sorunumdan bahsetmistim size. Kbbye gideyim dedim devlette adam sorun yok ancak gargara verebilirim ama sen yinde de goguse de gozuk gerci onlar da bi sey yapamaz dikkat et ilac kullanma bebek sakat olur vs dedi. tabui panik oldum ben hem bi sey yok diyo hem goguse git diyor
Ozelde bekliyorum simdi
Bilseydim direkt buraua gelirdim

Çok haklısın isim koymak annenin hakkı kesinlikle o kadar sıkıntı çekiyorsun her kafadan bir ses çıkıyor ne saçma

Amin canım Allah kimseyi düşermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…