- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.501
gunaydin cnmGünaydın herkeseeee
evde daha zor onun için en azından kreşte oğreniyo sosyalleşiyo enerjisini atıyo evde kalması daha kötü.ilk okula başlasa da yine çoğu çocuk hasta.eskisi gibi değil artık çocuklar yediklerinden içtiklerinden soludukları havadan bizim bi de allerji ilaçlarımız var.okula gide gele bağışıklık kazanacak artıkTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım.aynen küçük çocuklar çok hastalanıyor ve birbirlerine bulaştırıyorlar hep.benim sınıfımda sürekli hastalıktan kırılıyor.
Aynen az önce eşime diyordum ilk hamileliğim ne kolaymış meğer.evde çocukla hamilelik çok zor.arkadaşlar kucağına alma tehlikeli diyor.mümkün mü 7/24 annelik devam ediyor.tuvalete indir kaldır banyo yaptır belim kopuyor şimdiden.son haftalar nasıl olacak çok merak ediyorum.
Kreşte genelde ilk yıl hastalanır diyorlardı ama sizin ikinci yılınız hala mı hastalanıyorbir ara alsam mı kreşten bahara kadar diye bile düşündüm yani ama bu seferde evde oyalaması zor.hayırlısıyla yaz gelseydi.ay bide yeni doğmuş bebeğede hastalık getirirlerse okuldan o daha fena.
Oh ne güzel kıskandım vallaGünaydın hanımlar.iyi bir hafta olur inşallah.kazasız belasız sağlıklı ve çabuk geçen15 tatili saymazsak kaldı 5 haftam yani 25 iş günü.gel tatil gel
Sen günlük kaydet evde ölçtüğün tansiyonun sonuçlarını, doktora gittiğinde göster ve söyle bakın bu benim evde ölçtüğüm tansiyon sonuçları, benim fobim var hastaneye gelince tansiyonum çıkıyor de.Kızlar Günaydın
Ben kadın doğum doktoruma her gittiğimde tansiyonum 17 lere çıkıyor. Evde normal 11 /7 çıldırıcam. Adam benim tansiyon hastası olduğumu düşünüyor. Erken doğuma hazırlık yapıyor. 28 de iğne yapacakmış bebeğin ciğerleri gelişsin diee
Ben dr u tansiyonumun normal olduğuna inandıramıyorum. Ama benim hangi dr a gidersem gideyim tansiyonum artıyor.
Günaydın Herkese;
Hala kızıma isim beğenemedim.Eşim acele etme diyor doğumdan sonra koyarsın:)Etrafta herkes isim sorup duruyor.Oğlumda cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismi belliydi.Ama bizim kız ters köşe yaptı,Hiç kız beklemediğim için erkek ismi hazırlamıştım.Neyse sağlıklı olsunlar da tek derdimiz isim bulmak olsun.
2016 yılının son haftası huzurlu mutlu geçsin inşallah.Bu ara iş yerindeki herşey batıyor bana.Bazen bırakıp kaçmak istiyorum.
sizin sorun hala çözülmedi mi canım yaaBenim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz
Yukarıda arkadaş da yazmış zaten o da benimkinden kullanmış tok karnına. İlaçtan ilaca değişiyor demek ki.Ben meltafor alıyorum belki sana verdiği tok karnına alınıyordur bilemem bana aç dedi
Yukarıda arkadaş da yazmış zaten, o da benimkinden kullanıyormuydun tok karnına. İlaçtan ilaca değişiyor demek kiBen meltafor alıyorum belki sana verdiği tok karnına alınıyordur bilemem bana aç dedi
Benim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz
Aynen değişiyor demek ki keşke bende tok içsem ama maalesef hap içemiyorum sorun ordaYukarıda arkadaş da yazmış zaten, o da benimkinden kullanıyormuydun tok karnına. İlaçtan ilaca değişiyor demek ki
Çok haklısın isim koymak annenin hakkı kesinlikle o kadar sıkıntı çekiyorsun her kafadan bir ses çıkıyor ne saçmaCanım ya yazdıklarını okudum.Ne desen haklısın.Bir insan en hassas döneminde böyle üzülmemeli.Tavırları çok yanlış.Yaşını başını almış insanlar açıkçası daha olgun davranmalarını beklerdim ama onlarda aynı muameleyi gördükleri için aynısını evlatlarına yapmak istiyorlar.
Bak sana bizim ailede yaşanan bir olayı anlatayım.Biz 3 kardeşiz.İsimlerimizi amcamız koymuş.Annem ve babam hiçbirşey diyememiş.En küçüğümüz erkek doğduğunda onada amcamlar Murat olsun demişler.Babam kimlik çıkarmaya giderken birden kafasına esmiş ve o dönem çok popüler olan Orhan Gencebay dan esinlenerek orhan koymuş adını.kimliğe öyle yazdırmış.Sonra amcamlar duymuşlar tabi ve 1 seneye yakın süre konuşmamışlar.Memlekette bile dedikodu yapmışlar.Babam hala der aklım olsa kızlarımın ismini de ben koyardım.Bana 2 isim koymuşlar ve ben 2 ismim olduğunu ilkokulda yoklama öğrenmiş çok ağlamıştım.Annem ve babam tek isim sevdiği için bana hiç 2.ismimle hitap etmemişler,kimsede bilmiyordu çevremde.Hep tek isim çağrıldım.
Kısacası evlat senin,taşıyan sensin.En büyük söz hakkı senin.Fikir sunabilirler,ama ismi ben koyarım baskısı yapamazlar canım.Onun bunun dediği değilde kendi içine sinen bir ismi eşinlede anlaşarak koyarsın inşallah.
Amin canım Allah kimseyi düşermesinKizlar Allah devlet hastanesine dusirmesin ne diyim. Bogazda sorunumdan bahsetmistim size. Kbbye gideyim dedim devlette adam sorun yok ancak gargara verebilirim ama sen yinde de goguse de gozuk gerci onlar da bi sey yapamaz dikkat et ilac kullanma bebek sakat olur vs dedi. tabui panik oldum ben hem bi sey yok diyo hem goguse git diyor
Ozelde bekliyorum simdi
Bilseydim direkt buraua gelirdim
iyi edeceklerine daha cok hasta ediyorlar insani strestennAmin canım Allah kimseyi düşermesin
Aynen yaaa sıra beklerken hasta oluyorsun zateniyi edeceklerine daha cok hasta ediyorlar insani strestenn
Canım Ne yaptın bu çantayı aldın mıKızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.
Canım Ne yaptın bu çantayı aldın mıKızlaaaar sizce bu çanta nasıl? 87 lira fiyatıda. Sırt çantası ben göremedim Türkiyede bi tane gördüm 200 küsürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?