- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.521
sizin sorun hala çözülmedi mi canım yaa
Canım ya yazdıklarını okudum.Ne desen haklısın.Bir insan en hassas döneminde böyle üzülmemeli.Tavırları çok yanlış.Yaşını başını almış insanlar açıkçası daha olgun davranmalarını beklerdim ama onlarda aynı muameleyi gördükleri için aynısını evlatlarına yapmak istiyorlar.
Bak sana bizim ailede yaşanan bir olayı anlatayım.Biz 3 kardeşiz.İsimlerimizi amcamız koymuş.Annem ve babam hiçbirşey diyememiş.En küçüğümüz erkek doğduğunda onada amcamlar Murat olsun demişler.Babam kimlik çıkarmaya giderken birden kafasına esmiş ve o dönem çok popüler olan Orhan Gencebay dan esinlenerek orhan koymuş adını.kimliğe öyle yazdırmış.Sonra amcamlar duymuşlar tabi ve 1 seneye yakın süre konuşmamışlar.Memlekette bile dedikodu yapmışlar.Babam hala der aklım olsa kızlarımın ismini de ben koyardım.Bana 2 isim koymuşlar ve ben 2 ismim olduğunu ilkokulda yoklama öğrenmiş çok ağlamıştım.Annem ve babam tek isim sevdiği için bana hiç 2.ismimle hitap etmemişler,kimsede bilmiyordu çevremde.Hep tek isim çağrıldım.
Kısacası evlat senin,taşıyan sensin.En büyük söz hakkı senin.Fikir sunabilirler,ama ismi ben koyarım baskısı yapamazlar canım.Onun bunun dediği değilde kendi içine sinen bir ismi eşinlede anlaşarak koyarsın inşallah.
Kizlar Allah devlet hastanesine dusirmesin ne diyim. Bogazda sorunumdan bahsetmistim size. Kbbye gideyim dedim devlette adam sorun yok ancak gargara verebilirim ama sen yinde de goguse de gozuk gerci onlar da bi sey yapamaz dikkat et ilac kullanma bebek sakat olur vs dedi. tabui panik oldum ben hem bi sey yok diyo hem goguse git diyor
Ozelde bekliyorum simdi
Bilseydim direkt buraua gelirdim
Benim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz
Ben şu hamilelikte 1 kere devlete gitmek zorunda kaldım. 6 Haftalıkken düşmüştüm acile gitmiştim mecburen ve o zaman dedim Allahım sen bizi buralara düşürme. Çok umursamaz davranıyorlar. Yani devlette çalışıyorlar diye doktor olduklarını unutmuşlar sanırım düz memur gibi davranıyorlar. Ben de devletteyim ve Veteriner Hekimim en ince ayrıntısına kadar muayene ediyorum gelen hayvanları. İstesem git özel hekime derim başımdan atarım ya da yazarım bi antibiyotik yollarım. Onların açısından baktığında bu kadar hasta yoğunluğunda onlar da bıkıyor artık sonuçta o da insan robot değil. 1 doktora 100lerce hasta düşüyor. Sağlık sistemimiz kötü özet olarak. :)Kizlar Allah devlet hastanesine dusirmesin ne diyim. Bogazda sorunumdan bahsetmistim size. Kbbye gideyim dedim devlette adam sorun yok ancak gargara verebilirim ama sen yinde de goguse de gozuk gerci onlar da bi sey yapamaz dikkat et ilac kullanma bebek sakat olur vs dedi. tabui panik oldum ben hem bi sey yok diyo hem goguse git diyor
Ozelde bekliyorum simdi
Kizlar Allah devlet hastanesine dusirmesin ne diyim. Bogazda sorunumdan bahsetmistim size. Kbbye gideyim dedim devlette adam sorun yok ancak gargara verebilirim ama sen yinde de goguse de gozuk gerci onlar da bi sey yapamaz dikkat et ilac kullanma bebek sakat olur vs dedi. tabui panik oldum ben hem bi sey yok diyo hem goguse git diyor
Ozelde bekliyorum simdi
Çok sevindim canım inşAllah içine sinen güzel bir isim bulursunEşim baya baya ılımlı hale gelmeye başladı canlar. O sert tavrı gitti. Kayınpeder duyunca şok olcak ama valla umrumda değil. İsterse konuşmasın benim de işime gelir. Biz yeter ki bir isim bulalım içimize sinsin.
Canm hamilelikte balgam normal olabiliyor artabiliyor dert etme. Ben de burun akıntısı tükürük artması balgam ne ararsan varAlıştım artık. Kardeşimin eşinde vardı balgam gece uyutmuyormuş o derece. Doğurdu geçti
mutlaka isini iyi yapanlar vardir canim ama boyle gordukce de noluyo diyo insan.Ben şu hamilelikte 1 kere devlete gitmek zorunda kaldım. 6 Haftalıkken düşmüştüm acile gitmiştim mecburen ve o zaman dedim Allahım sen bizi buralara düşürme. Çok umursamaz davranıyorlar. Yani devlette çalışıyorlar diye doktor olduklarını unutmuşlar sanırım düz memur gibi davranıyorlar. Ben de devletteyim ve Veteriner Hekimim en ince ayrıntısına kadar muayene ediyorum gelen hayvanları. İstesem git özel hekime derim başımdan atarım ya da yazarım bi antibiyotik yollarım. Onların açısından baktığında bu kadar hasta yoğunluğunda onlar da bıkıyor artık sonuçta o da insan robot değil. 1 doktora 100lerce hasta düşüyor. Sağlık sistemimiz kötü özet olarak. :)
tesekkur ederim canim. Sag salim dogirsaydik iyiydi :)çok geçmiş olsun
ay hamilelikten mi oluyor bende bu dertten muzdaribim. bezdim cidden sürekli geniz akıntısı sürekli.sabahları tuzlu su çekiyorum burundan biraz söküyor atıyorum öyle çıkıyorum evden birde açsan mide bulantısı yapıyor.boğazına takılırsa horluyorsun daha neler.inşallah doğumdan sonra geçerCanm hamilelikte balgam normal olabiliyor artabiliyor dert etme. Ben de burun akıntısı tükürük artması balgam ne ararsan varAlıştım artık. Kardeşimin eşinde vardı balgam gece uyutmuyormuş o derece. Doğurdu geçti
Tamamen katiliyorum. Umursamazlik bas gostermis boyle mekanlarda. Ben de ayni sekilde devletteyim ve cok uzuluyorum bu duruma.Ben şu hamilelikte 1 kere devlete gitmek zorunda kaldım. 6 Haftalıkken düşmüştüm acile gitmiştim mecburen ve o zaman dedim Allahım sen bizi buralara düşürme. Çok umursamaz davranıyorlar. Yani devlette çalışıyorlar diye doktor olduklarını unutmuşlar sanırım düz memur gibi davranıyorlar. Ben de devletteyim ve Veteriner Hekimim en ince ayrıntısına kadar muayene ediyorum gelen hayvanları. İstesem git özel hekime derim başımdan atarım ya da yazarım bi antibiyotik yollarım. Onların açısından baktığında bu kadar hasta yoğunluğunda onlar da bıkıyor artık sonuçta o da insan robot değil. 1 doktora 100lerce hasta düşüyor. Sağlık sistemimiz kötü özet olarak. :)
ay hamilelikten mi oluyor bende bu dertten muzdaribim. bezdim cidden sürekli geniz akıntısı sürekli.sabahları tuzlu su çekiyorum burundan biraz söküyor atıyorum öyle çıkıyorum evden birde açsan mide bulantısı yapıyor.boğazına takılırsa horluyorsun daha neler.inşallah doğumdan sonra geçer
mutlaka isini iyi yapanlar vardir canim ama boyle gordukce de noluyo diyo insan.
Ozelde goguse gozuktum, sonra kbb gordu sonuc aslinda devletteki doktorun da soyleyebilecegi seymis. Hamilelige bagli burun ici kanamam olmus o da genizden disari cikmis
Krem ve tuzlu su tarifiyle gececek insallah.
Devletteki doktor da bakti burnuma ama sorun yok demisti. Gel de guven bir daha. Bi de bebegin sakat olur dikkat et ilac kullanma vs diye korkuttu beni
Ben 26. haftadayım kasık ağrım ilk haftalarım haricinde olmadı. Belim hamileliğim başında hiç durmadan ağrıyordu. Şimdi çok ayakta durunca ya da çok oturunca ağrıyor. Bir de bende çok ayakta durunca kalça ağrısı oluyor ve geçmesi uzun sürüyor. Senin bu ağrıların sürekli mi oluyor?24. Haftada hala bel, sirt ve kasik agrisi ceken var mi aranizda ?
ah ah son aylar daha çok kilo alınır diyorlar bende beş kilo aldım bana da fazla geliyor yoruyorAy bende horluyormuşum eşim söyledi kaç defaEee normal 8-9 kg alınca, bünye alışık değil böyle tombikliğe Yatakta sağdan sola dönmem bile 5 dk sürüyor ağır çekimde
bende aile hekimliğinde bir defa kan verdim sonuçları kendi doktoruma yorumlattım bazı değerlerim normal aralıktan yüksekti doktorun tepkisi anormal bir yükseklik yok oldu..Bir daha aile hekimliğinde değil de burada tahlil ver demişti.Kendi doktorunun takibi daha mantıklı ben aile hekimliğine gitmiyorum.Aile hekimliğine gittim, orada benim takibimi yapan doktor kan ve idrar tahlili yaptı ve kolesterol seviyemin biraz yüksek olduğunu ve yediğim şeylere dikkat etmemı söyledi ben baya endişelendim durumu henüz kendi doktorum la paylaşmadım ama sanki daha önceden gebelik zamanlarında kolesterol gibi kan değerlerinin yüksek olmasının normal kabul edildiğini duymuştum. Aynı durumda olup doktoru bu durumu normal karşılayan var mı acaba
Gynoferon içiyorum ben her sabahdemek ki ilacı göre değişiyor
Aslinda surekli olmuyor, ayakta kaldigimda, yoruldugumda falan oluyor ama gecmesi uzun suruyor. Sirt agrisi ise her gece var maalesef. Uyku vermiyor resmen.Ben 26. haftadayım kasık ağrım ilk haftalarım haricinde olmadı. Belim hamileliğim başında hiç durmadan ağrıyordu. Şimdi çok ayakta durunca ya da çok oturunca ağrıyor. Bir de bende çok ayakta durunca kalça ağrısı oluyor ve geçmesi uzun sürüyor. Senin bu ağrıların sürekli mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?