2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sizin sorun hala çözülmedi mi canım yaa

Eşim baya baya ılımlı hale gelmeye başladı canlar. O sert tavrı gitti. Kayınpeder duyunca şok olcak ama valla umrumda değil. İsterse konuşmasın benim de işime gelir. Biz yeter ki bir isim bulalım içimize sinsin.

Canm hamilelikte balgam normal olabiliyor artabiliyor dert etme. Ben de burun akıntısı tükürük artması balgam ne ararsan var Alıştım artık. Kardeşimin eşinde vardı balgam gece uyutmuyormuş o derece. Doğurdu geçti

Benim de kızımın ismi yok. Kayınpeder ortalığı karıştırdı şimdi biz işin içinden çıkıp bir isim bulamıyoruz

Allah sabır versin sana hamileyken daha da büyüyor sıkıntı

Englısh home indirim vardı bende kızıma ordan iki tana battaniye aldım. sizde bakmak isterseniz bilginiz olsun.

Ben şu hamilelikte 1 kere devlete gitmek zorunda kaldım. 6 Haftalıkken düşmüştüm acile gitmiştim mecburen ve o zaman dedim Allahım sen bizi buralara düşürme. Çok umursamaz davranıyorlar. Yani devlette çalışıyorlar diye doktor olduklarını unutmuşlar sanırım düz memur gibi davranıyorlar. Ben de devletteyim ve Veteriner Hekimim en ince ayrıntısına kadar muayene ediyorum gelen hayvanları. İstesem git özel hekime derim başımdan atarım ya da yazarım bi antibiyotik yollarım. Onların açısından baktığında bu kadar hasta yoğunluğunda onlar da bıkıyor artık sonuçta o da insan robot değil. 1 doktora 100lerce hasta düşüyor. Sağlık sistemimiz kötü özet olarak. :)

çok geçmiş olsun

Çok sevindim canım inşAllah içine sinen güzel bir isim bulursun

canim ben de takmiyordum once ama kanli sekilde gelince odum patladi. Sorun yokmus ama cok sukur

mutlaka isini iyi yapanlar vardir canim ama boyle gordukce de noluyo diyo insan.
Ozelde goguse gozuktum, sonra kbb gordu sonuc aslinda devletteki doktorun da soyleyebilecegi seymis. Hamilelige bagli burun ici kanamam olmus o da genizden disari cikmis
Krem ve tuzlu su tarifiyle gececek insallah.

Devletteki doktor da bakti burnuma ama sorun yok demisti. Gel de guven bir daha. Bi de bebegin sakat olur dikkat et ilac kullanma vs diye korkuttu beni
çok geçmiş olsun
tesekkur ederim canim. Sag salim dogirsaydik iyiydi :)

ay hamilelikten mi oluyor bende bu dertten muzdaribim. bezdim cidden sürekli geniz akıntısı sürekli.sabahları tuzlu su çekiyorum burundan biraz söküyor atıyorum öyle çıkıyorum evden birde açsan mide bulantısı yapıyor.boğazına takılırsa horluyorsun daha neler.inşallah doğumdan sonra geçer

Butun bebislerin mis gbi gidisindan kokluorum,ohh miskizlAr asiri derecede cok kotu grip oldm ilacta vermedi siz siz olun dikkat edin ne yapsam gecmio onerilernz varmi?ustume kar yagio ins.kuzum etkilenmiodr internette cok koti seler yazmislar

Tamamen katiliyorum. Umursamazlik bas gostermis boyle mekanlarda. Ben de ayni sekilde devletteyim ve cok uzuluyorum bu duruma.

Ay bende horluyormuşum eşim söyledi kaç defa Eee normal 8-9 kg alınca, bünye alışık değil böyle tombikliğe Yatakta sağdan sola dönmem bile 5 dk sürüyor ağır çekimde

Reactions: mnt

Al işte. Yani ne gerek var hamile insanı germeye, korkutmaya. Halbuki basit bir şeymiş. Neyse geçmiş olsun canım önemli bir şey yokmuş. :)

24. Haftada hala bel, sirt ve kasik agrisi ceken var mi aranizda ?
Ben 26. haftadayım kasık ağrım ilk haftalarım haricinde olmadı. Belim hamileliğim başında hiç durmadan ağrıyordu. Şimdi çok ayakta durunca ya da çok oturunca ağrıyor. Bir de bende çok ayakta durunca kalça ağrısı oluyor ve geçmesi uzun sürüyor. Senin bu ağrıların sürekli mi oluyor?

Aile hekimliğine gittim, orada benim takibimi yapan doktor kan ve idrar tahlili yaptı ve kolesterol seviyemin biraz yüksek olduğunu ve yediğim şeylere dikkat etmemı söyledi ben baya endişelendim durumu henüz kendi doktorum la paylaşmadım ama sanki daha önceden gebelik zamanlarında kolesterol gibi kan değerlerinin yüksek olmasının normal kabul edildiğini duymuştum. Aynı durumda olup doktoru bu durumu normal karşılayan var mı acaba

bende aile hekimliğinde bir defa kan verdim sonuçları kendi doktoruma yorumlattım bazı değerlerim normal aralıktan yüksekti doktorun tepkisi anormal bir yükseklik yok oldu..Bir daha aile hekimliğinde değil de burada tahlil ver demişti.Kendi doktorunun takibi daha mantıklı ben aile hekimliğine gitmiyorum.

https://www.joker.com.tr/urun/agashi-butterfly-dream-moduler-bebek-besigi-60x120-81440

kızlar bu beşikten alan ya da mağazada gören var mı ?

ben yatağın yanına koymak için bundan mı alsam karar veremedim bebek odasına normal bi takım beğendim hani şu genç odasına dönüşenlerden.. ama yatak odasına yatağımın yanına ne alsam karar veremedim hem biraz ekonomik olsunda istiyorum çünkü odasına baya harcadım bunu 6 ay kullanacak nasipse

Aslinda surekli olmuyor, ayakta kaldigimda, yoruldugumda falan oluyor ama gecmesi uzun suruyor. Sirt agrisi ise her gece var maalesef. Uyku vermiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…