2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
E o zaman şeker olmayabilir seninki ya. Çok kilo da almamışsın yediklerine dikkat ediyorsan, şekerli yiyecekler çok tüketmiyorsan sizin minnak iri bir bebiş olacak heralde :)) Bir an önce sonucunu öğrensekte rahatlasak.

Evet canım 24. Haftaya kadar şekere dikkat ettim pek canım da istemedi açıkçası. Özelen bir dikkatim Yok her zaman ne yiyip içiyorsam onları yitiyorum protein alımında son bir aydır da kalsiyum alımında hassas davranıyorum o kadarcık şimdilik :)

Kızlar doktor aradı şimdi değerim iyi çıkmış bir sorun yokmuş oğlumuz genetik olarak iri olabilirmiş :)) boyu ve kilosu akranlarına göre fazlaymış Doğuma kadar normale de dönebilirmiş.
Ne yapıyorsanız aynı şekilde devam edin her şey yolunda dedi.
Ohhh rahatladım kızlar :)

Kilim ve tohum canımm oğluşumuza maşallah çok güzel beslenmiş annesinden..bence genetiktir takılma hiç. oğlan çocukları daha iri olabiliyor ne mutlu kavuştunuz.. güzel haberler al inşallah doktorundan da.
stokke yeni versiyonları e-bebeğe gelmiş canım hatta pointte varmış, farkı biraz kumaşında ve 400 gr daha hafifmiş bir önceki modelinden:):) arada 1000 tl gibi bir fiyat farkı var sanırım. bu hafta bakabilirsem pointe bakıcam. bayraklı yolundaki e bebeğe hiç gitme orası kapanıcak sanırım hiçbirşey yok. sevgiler canım

Ay hadi çok sevindim gözün aydın canım :)) Maşallah miniğimize :)

Canım benim iş yerinden arkadaşımın bebeği 4.300 doğdu annesi de babası da iri yapılı onlara çekmiş senin bebeğinde muhtemelen babaya benzeyecek.. Bebek iri olduğu için arkadaşıma sezeryan doğumu önermişti doktoru öyle de yaptı şuan bir görsen 2 buçuk yaşında ama 4 yaş çocuk kıyafetleri giyiyor sağlık konusunda bir problemi yok sadece genetik yatkınlıktanmış

Canım dün Agora jokere gittik stokke yoktu kalmamış ellerinde araba meselesi iyice cep yakmaya başladı. Biraz da bakmaktan ve paramın yettiği modelleri beğenmemekte yorgun düştüm. :))
E-Bebek optimumda baktık stokke yoktu ellerinde
1000 tl daha artmış deme (
Az evvel görüştük doktorumla canım her şey yolundaymış oğlumuz biraz iri.
Sevgiler bizden prensesimizi öp bizim için.

Canım çok teşekkür ederim. Oy maşallah tosuna. Benim içimde de bir tosun varmış KuZum. Babasına çekmiş canım bizimki çok şükür gebelik şekeri çıkmadı. Belki de sonra normale döner. Sağlıklı olsun da iri olsun azcık :)) ısırılmalık olur.

çok sevindim canım zaten ilk okuduğumda arkadaşım geldi aklıma onunda böyle endişeleri olmuştu ama şimdi öyle tatlı bir kızı var ki tam yemelik :)) dediğin gibi yeter ki sağlıklı olsunlar

Kilim ve tohum canim sevindim sonucuna.daha önce de dedigim gibi arkadaşımın da 30lu haftalarda normale döndü.belki sizinki biraz tosuncuk olabilir seker yok ya şükür

yazamadım ama takip ediyorum canım çok sevindim şeker olmamasına sağlıklı olmasına maşallah tosuncuk olcak bebeğin demekki :)))

Bu gün benim kızın yaramazlığı üzerinde Resmen göbeğimi ittirip duruyor. Göbeğime bir yerlerini dayıyor Allahım çok tatlı yaa Sabah kahvaltıda babasına öyle sert tekmeler attı ki eşim bu nasıl kız erkek olmasın sakın diyor
Meleklerimiz hep iyi olsunlar inşallah

Kilim ve tohum canim sevindim sonucuna.daha önce de dedigim gibi arkadaşımın da 30lu haftalarda normale döndü.belki sizinki biraz tosuncuk olabilir seker yok ya şükür
Aman sağlığı yerinde olsun da. İri olsun canım belki de normale döner bu haftalarda böyle arttırmıştır kilosunu :) çok teşekkür ederim.

çok şükür canım çok sevindim güzel habere..
bende de aynı şekilde canım durum.. pointe bakabilirsem seni haberdar ederim mutlaka.. aslında yenisi hemen hemen aynı sadece alt versiyonda 1000 tl daha düşük 2500 ana kucağı olmadan fiyatı gerçi bu modeller ellerinde hiç yok. ne yapıcaz bilmiyorum alternatif modelde yok kafamda
yatağının yanına ne almayı düşünüyorsun park yatak, sepet beşik ya da karyola?
park yataklar sıcak geliyor bana ama kararsızım hala

Kilim ve tohum masallah ikinizede,2.5kilonun 1,2u bebek ise 1,3ude sudur cok ii beslenmissn,ya da cok harektlisn buara brz kosustrmacn vardi.saglik guzellikle elimize alirz ins.bi arkadas dha yazmis 44kilodn 53 e ciktm die.cdden onada masallah bn en son 44kilo ilkokulda falnimdr herhaldebn dikkat etmeme ragmen aliorm ;(

Canım çok teşekkür ederim doktorum da aldığım kiloyu az buldu ben yüksek kiloyla gebe kaldığım için dikkat ettim epey başlarda fakat 22. Haftadan sonra iştahım açıldı epey özellikle 24. Haftada coştum :))
Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum canım hareket meselesi ise evet iş dersler derken hafif de ev işi -ki eşim sağolsun pek çok işe o koşuyor- Ben de kendimi bir koşturmaca içinde buluyorum. Canım ben normalde kiloya hiç takılmam. Ama dikkat tedbir sağlık için şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…