2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Annem sepet beşik almak istediğini söyledi ben de o yüzden hiç bir fikir beyan etmedim canım onu kırmak istemiyorum.
Alt versiyonları da mağazalarda kalmamış arabaların.
Alternatif bir tek mima var onunla fiyat olarak eksiği Yok fazlası var. 2500 e dahil olan şase ve port bebe mi?
Oda daha bakamadım çok az vaktim kalmış gibi hissediyorum sıkışmak da istemiyorum.
Bebekleri iyi besliyoruz demek ki :) bizde iri baba dolayisiyla iri bebek olacak sanırım.
Canım ben de gittikçe baktıkça haberdar edeceğim.
Ben bu ara kendi giysilerimi giyemediğimden kendim için alışverişe çıktım afedersiniz iç çamaşırı iki pantolon bir iki gömlek aldım. Çok da rahatmış bu giysiler :))

iyi günlerde kullansın canım yavrun beşiğini. 2500 sadece şase:) port bebe almayı düşünmüyorum ben canım aynı görevi ana kucağı görüyor hem arabada da kullanıcaz araba koltuğu olarak ana kucağını. mimanın port bebesi içinde belki tek avantajı budur ama ben mimadan vazgeçtim kullanım süresi stokke dan çok daha kısa.. bebeğin ayak koyduğu kısım sabitmiş uzamıyor yani o yüzden çabuk büyüyen çocuklar çok sıkılıyormuş o durumdan kullanan biri tavsiye etmedi
bende de sıkışmış hissi var yetişemiycem gibi geliyor hiçbirşeye.. odasına gömme dolap yaptıracağım yarın mobilyacı gelecek ölçü almaya ordan başladık bakalım:)
sağlıklı olsun yeterki bende 4100 gr doğan bir bebekmişim:) tüm servis görmeye geldi diyor annem doğunca ele avuca gelir ne güzel canım.
pantolonlar çok rahat özellikle.. benimde 2 kotum 2-3 kazağım var akşam yıka sabah giy formundayım

Benim 23+5 te 700 gram ve 30 cm cikti. Senin kactayken o kiloda cikti canim ? Ay karsilastirma da yapmamak lazim ama dayanamadim sordum :)

cevap yazmadınız kizlar

Benim 23+5 te 700 gram ve 30 cm cikti. Senin kactayken o kiloda cikti canim ? Ay karsilastirma da yapmamak lazim ama dayanamadim sordum :)
Benim 26+0 da 1109 gr ve 37,2 cm çıktı canım tabi ki her bebeğin gelişimi kendine özgüdür. Sonuçta hepsi genetik olarak farklı kodlarla oluşuyorlar. Fakat ortalama ideal ağırlığın üzerinde çıkınca iki kontrolde de doktorum acaba şekerden mi diye düşündü ve kontrol istedi.
Senin yavruna da maşallah canım.

Gözünaydınn canımm... maşallah belli ki babaya çekecek , boyu uzun, kilosu önde..
Bizim aile pigme ailesi olmasına rağmen 24+4 de 760 gr , 33 cmdi. Senin oğlunun boyu normal yani uzun olması , kilosu da şekerden değilmiş neyseki.
Şeker çıkmamasına çoook sevindim darısı yarın benim de başıma... ve tüm annelerin!
50 gr taramamız nasıl çıkacak bakalım....

Göbeginizin ortasında siyah cizgi oluyormus ya olan var mi aramizda herkeste olmuyomus sanırım

Bu fotoğraf içimi ısıttı kızlar sizin ki de ısınsın istedim yavrularımızın böyle gözlerinin içi gülsün

Amiiiinn....
Canım senin notch için kontrolün ne zaman olacak? Ben yarın 1400 de 2. Detaylı kontrole giriyorum.. inşallah güzel sonuçlar çıkar... direnç azalmıştır damarın inadı geçmiştir!... ve 2017 ye içim rahat girerim.. çıkınca yazarım sizlere de..

Kızlar aranızda bebişler için oda boyayacak olan varmı ya da boyayayan boya olarak hangi marka aldınız şu antibakteriyel olanlara baktım fikri olan var mı

Günaydın anneler berbat bir günü dünde bıraktım inşallah dün malum elektrik kesintisi kombinin anakartini yaktı servis beklerken lavaboya gittim ve lekelenmenin biraz fazlasında kanamam olduğunu gördüm yani tesadüfi ağrısız bir şekilde karnimda sertleşmeler olunca acil doktora gittik progesteron başladı istirahat verdi artarsa yatircaz dedi çok şükür kanama çok az ama sertlik hala biraz var kombi hala bozuk üşüyorum ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda devam eder

Geçmiş olsun.inşallah herşey yoluna girer.böyle bir günde olması da kötü şans.annene veya kayınvalidene gidemiyor musun acaba?işe bak avrasya tünelimiz var ama sağlıklı bir elektrik kanalizasyon sistemimiz yok.dün önce donduk bugünde susuzluktan kırılıyoruz.

çok geçmiş olsun daha önceden lekelenme tarzında akıntın oluyor muydu?

çok geçmiş olsun daha önceden lekelenme tarzında akıntın oluyor muydu? kaç haftalıksın? bol bol dinlen benimde olmuştu hatta hala progestan kullanıyorum .

Canım beni perinatalog tekrar kontrole çağırmadı kendin ayak bileklerini kontrol et ve yediklerine dikkat et dedi en son kendi doktoruma gittiğimde rapora baktı kendide kontrol etti bileklerime falan baktı bir problem yok dedi tuz yeme sen yine dedi bende dikkat ediyorum zaten senin de sonuçların güzel gelir umarım çıkınca benide haberdar et.. öpüyorum

Gelmiş geçmiş olsun inşallah canım. İnşallah artmaz herşey yoluna girer. Sebebi neymiş peki erken doğum ihtimali falan mı?

cevap yazmadınız kizlar
Canım adeti aslında kafana göre belirle ama çok fazla alma çünkü çok çabuk buyuyor anlamıyosun bile.ozelliklede yeni doğan 0-3 aylıkları en çok kullanılan 3-6 daha da kullanılan 6-9.. Karnımdaki çizgi oğlumda çıkmıştı ama şuanda daha yok cıkabiliyoda cıkmayabiliyoda doğumdan sonra kayboluyo zaten gölge gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…