- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.761
Annem sepet beşik almak istediğini söyledi ben de o yüzden hiç bir fikir beyan etmedim canım onu kırmak istemiyorum.çok şükür canım çok sevindim güzel habere..
bende de aynı şekilde canım durum.. pointe bakabilirsem seni haberdar ederim mutlaka.. aslında yenisi hemen hemen aynı sadece alt versiyonda 1000 tl daha düşük 2500 ana kucağı olmadan fiyatı gerçi bu modeller ellerinde hiç yok. ne yapıcaz bilmiyorum alternatif modelde yok kafamda
yatağının yanına ne almayı düşünüyorsun park yatak, sepet beşik ya da karyola?
park yataklar sıcak geliyor bana ama kararsızım hala
iyi günlerde kullansın canım yavrun beşiğini. 2500 sadece şase:) port bebe almayı düşünmüyorum ben canım aynı görevi ana kucağı görüyor hem arabada da kullanıcaz araba koltuğu olarak ana kucağını. mimanın port bebesi içinde belki tek avantajı budur ama ben mimadan vazgeçtim kullanım süresi stokke dan çok daha kısa.. bebeğin ayak koyduğu kısım sabitmiş uzamıyor yani o yüzden çabuk büyüyen çocuklar çok sıkılıyormuş o durumdan kullanan biri tavsiye etmediAnnem sepet beşik almak istediğini söyledi ben de o yüzden hiç bir fikir beyan etmedim canım onu kırmak istemiyorum.
Alt versiyonları da mağazalarda kalmamış arabaların.
Alternatif bir tek mima var onunla fiyat olarak eksiği Yok fazlası var. 2500 e dahil olan şase ve port bebe mi?
Oda daha bakamadım çok az vaktim kalmış gibi hissediyorum sıkışmak da istemiyorum.
Bebekleri iyi besliyoruz demek ki :) bizde iri baba dolayisiyla iri bebek olacak sanırım.
Canım ben de gittikçe baktıkça haberdar edeceğim.
Ben bu ara kendi giysilerimi giyemediğimden kendim için alışverişe çıktım afedersiniz iç çamaşırı iki pantolon bir iki gömlek aldım. Çok da rahatmış bu giysiler :))
Benim 23+5 te 700 gram ve 30 cm cikti. Senin kactayken o kiloda cikti canim ? Ay karsilastirma da yapmamak lazim ama dayanamadim sordum :)Benim kilom zaten almış başını gitmiş bir kiloydu sanırım ondan pek kilo almadım. Tabi canım sağlığınyerşnde olsun bebelerin boy kilo mühim değil. Şu an tek endişem kilosu şekerden olmasın. Biz de eşimle göbek yarıştırıyoruz vallahi :) senin prensese de maşallah canım sağlıkla büyüsün vakitlice doğsun. Az yormadı seni başlarda.
cevap yazmadınız kizlarGünaydın hamis arkadaşlarım Allah in izniyle ocak ayında tam anlamıyla bebisimiz için bir alışverişe başlıcaz.
şimdi size sorum her şeyi almak istediğimden kaçar tane hangi kıyafetten almalıyım ?
Elinde nisan ayi için ideal alışveriş listesi olan var mi sonuçta her mevsimin farklı ihtiyacı oluyor ?
Benim 26+0 da 1109 gr ve 37,2 cm çıktı canım tabi ki her bebeğin gelişimi kendine özgüdür. Sonuçta hepsi genetik olarak farklı kodlarla oluşuyorlar. Fakat ortalama ideal ağırlığın üzerinde çıkınca iki kontrolde de doktorum acaba şekerden mi diye düşündü ve kontrol istedi.Benim 23+5 te 700 gram ve 30 cm cikti. Senin kactayken o kiloda cikti canim ? Ay karsilastirma da yapmamak lazim ama dayanamadim sordum :)
Benim 26+0 da 1109 gr ve 37,2 cm çıktı canım tabi ki her bebeğin gelişimi kendine özgüdür. Sonuçta hepsi genetik olarak farklı kodlarla oluşuyorlar. Fakat ortalama ideal ağırlığın üzerinde çıkınca iki kontrolde de doktorum acaba şekerden mi diye düşündü ve kontrol istedi.
Senin yavruna da maşallah canım.
Bu fotoğraf içimi ısıttı kızlar sizin ki de ısınsın istedim yavrularımızın böyle gözlerinin içi gülsün
Bende olmadı genelde erkek cocukta olur diye geleneksel bir söylenti var.Göbeginizin ortasında siyah cizgi oluyormus ya olan var mi aramizda herkeste olmuyomus sanırım
Geçmiş olsun.inşallah herşey yoluna girer.böyle bir günde olması da kötü şans.annene veya kayınvalidene gidemiyor musun acaba?işe bak avrasya tünelimiz var ama sağlıklı bir elektrik kanalizasyon sistemimiz yok.dün önce donduk bugünde susuzluktan kırılıyoruz.Günaydın anneler berbat bir günü dünde bıraktım inşallah dün malum elektrik kesintisi kombinin anakartini yaktı servis beklerken lavaboya gittim ve lekelenmenin biraz fazlasında kanamam olduğunu gördüm yani tesadüfi ağrısız bir şekilde karnimda sertleşmeler olunca acil doktora gittik progesteron başladı istirahat verdi artarsa yatircaz dedi çok şükür kanama çok az ama sertlik hala biraz var kombi hala bozuk üşüyorum ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda devam eder
çok geçmiş olsun daha önceden lekelenme tarzında akıntın oluyor muydu?Günaydın anneler berbat bir günü dünde bıraktım inşallah dün malum elektrik kesintisi kombinin anakartini yaktı servis beklerken lavaboya gittim ve lekelenmenin biraz fazlasında kanamam olduğunu gördüm yani tesadüfi ağrısız bir şekilde karnimda sertleşmeler olunca acil doktora gittik progesteron başladı istirahat verdi artarsa yatircaz dedi çok şükür kanama çok az ama sertlik hala biraz var kombi hala bozuk üşüyorum ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda devam eder
çok geçmiş olsun daha önceden lekelenme tarzında akıntın oluyor muydu? kaç haftalıksın? bol bol dinlen benimde olmuştu hatta hala progestan kullanıyorum .Günaydın anneler berbat bir günü dünde bıraktım inşallah dün malum elektrik kesintisi kombinin anakartini yaktı servis beklerken lavaboya gittim ve lekelenmenin biraz fazlasında kanamam olduğunu gördüm yani tesadüfi ağrısız bir şekilde karnimda sertleşmeler olunca acil doktora gittik progesteron başladı istirahat verdi artarsa yatircaz dedi çok şükür kanama çok az ama sertlik hala biraz var kombi hala bozuk üşüyorum ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda devam eder
Canım beni perinatalog tekrar kontrole çağırmadı kendin ayak bileklerini kontrol et ve yediklerine dikkat et dedi en son kendi doktoruma gittiğimde rapora baktı kendide kontrol etti bileklerime falan baktı bir problem yok dedi tuz yeme sen yine dedi bende dikkat ediyorum zaten senin de sonuçların güzel gelir umarım çıkınca benide haberdar et.. öpüyorumAmiiiinn....
Canım senin notch için kontrolün ne zaman olacak? Ben yarın 1400 de 2. Detaylı kontrole giriyorum.. inşallah güzel sonuçlar çıkar... direnç azalmıştır damarın inadı geçmiştir!... ve 2017 ye içim rahat girerim.. çıkınca yazarım sizlere de..
Günaydın anneler berbat bir günü dünde bıraktım inşallah dün malum elektrik kesintisi kombinin anakartini yaktı servis beklerken lavaboya gittim ve lekelenmenin biraz fazlasında kanamam olduğunu gördüm yani tesadüfi ağrısız bir şekilde karnimda sertleşmeler olunca acil doktora gittik progesteron başladı istirahat verdi artarsa yatircaz dedi çok şükür kanama çok az ama sertlik hala biraz var kombi hala bozuk üşüyorum ve çok korkuyorum inşallah herşey yolunda devam eder
Canım adeti aslında kafana göre belirle ama çok fazla alma çünkü çok çabuk buyuyor anlamıyosun bile.ozelliklede yeni doğan 0-3 aylıkları en çok kullanılan 3-6 daha da kullanılan 6-9.. Karnımdaki çizgi oğlumda çıkmıştı ama şuanda daha yok cıkabiliyoda cıkmayabiliyoda doğumdan sonra kayboluyo zaten gölge gibicevap yazmadınız kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?