- 29 Ağustos 2016
- 56
- 117
- 8
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.781
Malesef canım iki ailede Ankarada yaşıyor burda dostlarımdan başka kimsem yokGeçmiş olsun.inşallah herşey yoluna girer.böyle bir günde olması da kötü şans.annene veya kayınvalidene gidemiyor musun acaba?işe bak avrasya tünelimiz var ama sağlıklı bir elektrik kanalizasyon sistemimiz yok.dün önce donduk bugünde susuzluktan kırılıyoruz.
İlk defa oluyor canım ömrümden ömür gitti dün sadece aglayabildim kanama şu an bitti gibi ama karnım hala çok sert ve hafif ağrılı umarım sağlıkla zamanında kavuşuruz kuzulara . 23+2 yim canım şu ançok geçmiş olsun daha önceden lekelenme tarzında akıntın oluyor muydu? kaç haftalıksın? bol bol dinlen benimde olmuştu hatta hala progestan kullanıyorum .
Sadece bu haftalarda olabilir dedi çok dikkat etmem gerekiyor pazartesi kontrolüm var rahim ağzı su kalp atışı herşey normal çok şükürGelmiş geçmiş olsun inşallah canım. İnşallah artmaz herşey yoluna girer. Sebebi neymiş peki erken doğum ihtimali falan mı?
Bol bol dinlenmeye bak.. Kanamanın geçmesine en büyük etken 1 progestan ilacı 2 dinlenme bence... Bende de olmustu önceki haftalarda. Bicok kiside olabiliyor. Geçmiş olsun.Sadece bu haftalarda olabilir dedi çok dikkat etmem gerekiyor pazartesi kontrolüm var rahim ağzı su kalp atışı herşey normal çok şükür
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularaBol bol dinlenmeye bak.. Kanamanın geçmesine en büyük etken 1 progestan ilacı 2 dinlenme bence... Bende de olmustu önceki haftalarda. Bicok kiside olabiliyor. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnm bol bol istirahat ett toparlarsın inşÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzulara
Geçmiş olsun arkadaşım inş herseyvypluna girer Rabbim hepimizin evladını korusun insÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzulara
Oyyy sen de benim gibi gurbet ellerdesin demek ki.allah yardımcın olsun.Malesef canım iki ailede Ankarada yaşıyor burda dostlarımdan başka kimsem yoksusuzluk elektrik yokluğu çok zor bu havalarda Allah evsizlere yardım etsin
Bende çok az oluştu ve gördükçe çok komiğime gidiyooorrGöbeginizin ortasında siyah cizgi oluyormus ya olan var mi aramizda herkeste olmuyomus sanırım
İstanbul buzz gibii elektrikler de yok tam kış ama bi kar yağmadı gitti okdr alarm verdiler
Aklım şendeydi canım bugün ikide telefondan baktım bir şey yoktu.. şimdi bu güzel mesajını okuyunca çok sevindim. Şükürler olsun ki her şey yolunda inşallah hep de yolunda gitsin canım. Maşallah güzel kızın kumsalın be güzel büyümüş serpilmiş ömrü adı gibi güzel uzun olsun inşallah...Kızlar. .
2.detayli kontrolüm sonucu çok güzel haberler aldık şükürler olsun.ki
Çift taraflı notch kaybolmuş (damar kan akışı normale dönmüş yani beklenen de buydu , 26.haftada duzene girmesi , zaten o yüzden 2.kontrole girmem gerekti.)
Kalpteki parlak nokta kayboldu , önemsiz olduğunu söyleyip rapora bile yazmamıştı zaten geçen sefer. Dediği gibi de oldu kalsiyum birikmesi kasa dönmüş ve parlaklık da kayboldu.
Şeker taraması da 50 gr la yapıldı 1 saat sonraki değer 121 di normalmiş ikinci ek yüklemeye gerek kalmadı şeker de çıkmadı yani. ..
Çok şükür Allaha.
Allah tüm annelerin duasını duysun yüzünü güldürsün benim gibi.
Coraspin e önlem olarak devam edeceğim 34. Haftaya kdr .. 32 demişti doktorum perinatolog 34 e kdr iç zararı yok dedi.
Normalde 26+4 ama 27+1 çıktık ortalama.
Kilo olarak 1.5 hafta öndeyiz ama çok anormal de değil, kızıma yaramış proteinler.
34 cm 1036 gram olmuş. Her şey yolunda..
İdrar kültür sonucumu da gösterdim.
Bakteri izole edilmedi yazıyordu.
Mikrop üremedi demekmiş. O da temiz çıktı.
Bugün hep derin mutlu ohhh lar çektik yani, çok şükür..
Allahım meleklerimizi korusun.
Şeker taraması ile ilgili olarak, 50 lik yüklemeden 2 saat açlık yeterli oluyor.
Ben kahvaltı ettim, sonra 2 saat bir şey yemedim.sonra hastaneye gittim elmalı bir içecek içtim.
Gazoz kola sprite gibi şeyleri susuzluktan ölsem bile içemem, asitli şekerli içecek hiç sevmem ona rağmen 5 dk da 1 kutu içeceği bitirdim. Gözde büyütülecek bir şey yok. Sonrasında kan vermeyi oturarak beklerseniz hiç bişe olmuyor. Bir ara azıcık tansiyonum düştü ama o heyecandan oldu. Sonra düzeldi. Heyecan detaylı kontrolüm le alakalıydi sanırım.
pinar5487 Coraspin e Devam Canım, Fazla Kg Alma Yine De Dikkat Et Dedi, Tuzu Da Çok Tüketme Dedi. Yani yemeklerini tuzlu yap ama masada tuz ekme dedi. Tuz da bebeğe lazım malum..
İnşallah seninki de kaybolmuştur, yine de dikkat et. Bende de ödem olmadı hiç arada kontrol ediyorum.
Haberler böyle kızlar. Yarın yine kutlasiriz ama şimdiden iyi seneler.
2017 bize sağlık, mutluluk huzur getirsin ve tabiiiiii sağsalim miniklerimize kavuşalım.
İyi akşamlar sevgiler...
Herkes hediye alma telaşında sanırım ben bugün dört beş dükkan gezdim belim koptu vallahi burda da havalar buz gibiKızlar akşama kadar iki sayfa yazı birikmiş sadece.hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar.
Elektrikler gitti yine.nedir bu devirde bu ya.bir elektrik gider bir su.daha geçen hafta griptim.bugün yine burnum akmaya başladı.elektrik kesilince doğalgazda gidiyor bende dondum kızımda.
Gözünaydın canım.çok güzel haberler almışsın.darısı kızını sağlıcakla kucağına almana inşallah.bayada büyümüş maşallah.az kaldı kavuşmalarımıza azKızlar. .
2.detayli kontrolüm sonucu çok güzel haberler aldık şükürler olsun.ki
Çift taraflı notch kaybolmuş (damar kan akışı normale dönmüş yani beklenen de buydu , 26.haftada duzene girmesi , zaten o yüzden 2.kontrole girmem gerekti.)
Kalpteki parlak nokta kayboldu , önemsiz olduğunu söyleyip rapora bile yazmamıştı zaten geçen sefer. Dediği gibi de oldu kalsiyum birikmesi kasa dönmüş ve parlaklık da kayboldu.
Şeker taraması da 50 gr la yapıldı 1 saat sonraki değer 121 di normalmiş ikinci ek yüklemeye gerek kalmadı şeker de çıkmadı yani. ..
Çok şükür Allaha.
Allah tüm annelerin duasını duysun yüzünü güldürsün benim gibi.
Coraspin e önlem olarak devam edeceğim 34. Haftaya kdr .. 32 demişti doktorum perinatolog 34 e kdr iç zararı yok dedi.
Normalde 26+4 ama 27+1 çıktık ortalama.
Kilo olarak 1.5 hafta öndeyiz ama çok anormal de değil, kızıma yaramış proteinler.
34 cm 1036 gram olmuş. Her şey yolunda..
İdrar kültür sonucumu da gösterdim.
Bakteri izole edilmedi yazıyordu.
Mikrop üremedi demekmiş. O da temiz çıktı.
Bugün hep derin mutlu ohhh lar çektik yani, çok şükür..
Allahım meleklerimizi korusun.
Şeker taraması ile ilgili olarak, 50 lik yüklemeden 2 saat açlık yeterli oluyor.
Ben kahvaltı ettim, sonra 2 saat bir şey yemedim.sonra hastaneye gittim elmalı bir içecek içtim.
Gazoz kola sprite gibi şeyleri susuzluktan ölsem bile içemem, asitli şekerli içecek hiç sevmem ona rağmen 5 dk da 1 kutu içeceği bitirdim. Gözde büyütülecek bir şey yok. Sonrasında kan vermeyi oturarak beklerseniz hiç bişe olmuyor. Bir ara azıcık tansiyonum düştü ama o heyecandan oldu. Sonra düzeldi. Heyecan detaylı kontrolüm le alakalıydi sanırım.
pinar5487 Coraspin e Devam Canım, Fazla Kg Alma Yine De Dikkat Et Dedi, Tuzu Da Çok Tüketme Dedi. Yani yemeklerini tuzlu yap ama masada tuz ekme dedi. Tuz da bebeğe lazım malum..
İnşallah seninki de kaybolmuştur, yine de dikkat et. Bende de ödem olmadı hiç arada kontrol ediyorum.
Haberler böyle kızlar. Yarın yine kutlasiriz ama şimdiden iyi seneler.
2017 bize sağlık, mutluluk huzur getirsin ve tabiiiiii sağsalim miniklerimize kavuşalım.
İyi akşamlar sevgiler...
Bu yılbaşı evimizdeyiz biz.kimseyede hediye falan almadım valla:)Herkes hediye alma telaşında sanırım ben bugün dört beş dükkan gezdim belim koptu vallahi burda da havalar buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?