2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu yılbaşı evimizdeyiz biz.kimseyede hediye falan almadım valla:)
Biz de evdeyiz canım ama anneme babama kardeşime ve eşime hediye aldım eşimin Doğum günü De aynı zamanda :))
Bir de küçük bir hediye aldım oğlumuzdan hediye diye ay koca adam gözleri yaşardı :))

Çok sevindim canım..bi çok anneyi korkutuyo şu parlaklık çok şukurki kaybolmuş maaşallah minişine..mutlu seneler

Çok sevindim canım..bi çok anneyi korkutuyo şu parlaklık çok şukurki kaybolmuş maaşallah minişine..mutlu seneler

Sağol canım benim...
Çok şükür geçti gitti darısı benzer sorunlarla üzülen tüm annelerin başına. .
Iyi seneler....

Gözünaydın canım, ne güzel haberler almışsın maşallah...Sana da iyi seneler...

Gözün aydın canım

Ben de uyuyup uyandığını takip ediyoru ama neresi nesi anlayamıyorum.
En şiddetli hissettiğimiz tekme sanırım. Kafası sol kasigima dogru ayakları karnimin sağ tarafındaydi bugün değişmediyse pozisyonu demin güzel bir tekme yedim kesin :)
Bazen ritmik kalp atışı gibi pit pit bir sey atıyor karnimda doktor o göbek bağını dayiyordur ordaki nabız dır hissettiğin dedi.

Ne tatlılar ya. İnsanın içinde bir canlı olması Allahin mucizesi durup durup düşünüyorum.
7.1 mm idi ilk öğrendiğimde, bugün 1 kg ı geçti maşallah.

Evet cnm benim de geliyordu bi haftadır falan meme ucuna dokunmamaya çalışıyorum ama sanırım akıyo sonrada meme ucunda kuruyup kalıyo senin Nasıl cnm
Benimde üç dört gündür geliyo ara ara. Daha kurumadi kurusa akmazdi. Normal bi durum heralde canım. Tedirgin olmuştum bende

İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah evsiz barksızın yardımcısı olsun

Herkes hediye alma telaşında sanırım ben bugün dört beş dükkan gezdim belim koptu vallahi burda da havalar buz gibi
Bu yılbaşı evimizdeyiz biz.kimseyede hediye falan almadım valla:)
Biz de evdeyiz canım ama anneme babama kardeşime ve eşime hediye aldım eşimin Doğum günü De aynı zamanda :))
Bir de küçük bir hediye aldım oğlumuzdan hediye diye ay koca adam gözleri yaşardı :))
Ne güzel düşünmüşsün canım.babası ilk hediyesini iyi günlerde kullansın inşallah.ilk babalar ve anneler günü de çok değişik ve özel oluyor.allah o gunleride gostersin inşallah.

Hanımlar göğsünden sıvı gelen varmı

Evet cnm benim de geliyordu bi haftadır falan meme ucuna dokunmamaya çalışıyorum ama sanırım akıyo sonrada meme ucunda kuruyup kalıyo senin Nasıl cnm

benimde geliyo.aynen ucunda kurumuştu da bende onları temizledim bi güzel bilmiyorum doğru mu yaptım ama temizledikten sonra baktım ki su gibi bişey yine geliyo.5-6 gündür kontrol ediyorum kesilmiş gibi görünüyo

Canım çok güzel haberlerle dönmüşsün 2017'de böyle mükemmel haberler alacağın bir yıl olsun sana söyledikleri konusunda beni de uyardı canım bende dikkat ediyorum umarım bundan sonrasın da endişesiz atlatırız kucağımıza almadan önceki günleri sonra miss gibi bebek kokusu evimizi sarar.. çok öpüyorum seni

Kızlar çok ama çok hastayım.sabaha kadar halisinasyon gibi rüyalar gördüm.etlerim eklemlerim lime lime dökülüyor.ateşim aşırı yüksek değil ama son beş yıldır böyle kötü hastalanmamıştım.karnım ağrıyor ara ara göğüs kafesim batıyor.size sorum şu doktora gitmeli miyim.bebeğime bir zararı olur mu ?hani antibiyotik içmeyim derken daha mı kötü olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…