- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.821
Canım çok güzel haberlerle dönmüşsün 2017'de böyle mükemmel haberler alacağın bir yıl olsunsana söyledikleri konusunda beni de uyardı canım bende dikkat ediyorum umarım bundan sonrasın da endişesiz atlatırız kucağımıza almadan önceki günleri sonra miss gibi bebek kokusu evimizi sarar.. çok öpüyorum seni
Kızlar çok ama çok hastayım.sabaha kadar halisinasyon gibi rüyalar gördüm.etlerim eklemlerim lime lime dökülüyor.ateşim aşırı yüksek değil ama son beş yıldır böyle kötü hastalanmamıştım.karnım ağrıyor ara ara göğüs kafesim batıyor.size sorum şu doktora gitmeli miyim.bebeğime bir zararı olur mu ?hani antibiyotik içmeyim derken daha mı kötü olur acaba?
Bu yasadiginin ateş kısmı 39 derece olanını 2 hafta önce yaşamıştım canım. Benden tavsiye evde geçmesini bekleme. Bende senin gibi 2 gün bekledim sonra ateşim yükseldi mecbur gittim doktora antibiyotik vs kullandım bebeğe zararı olmayacak şekilde. Ancak böyle geçti. Lütfen ihmal etme ilk günden git.. Ne kadar erken doktora gitsek o kadar iyi bu durumlarda. Çok çok geçmiş olsunKızlar çok ama çok hastayım.sabaha kadar halisinasyon gibi rüyalar gördüm.etlerim eklemlerim lime lime dökülüyor.ateşim aşırı yüksek değil ama son beş yıldır böyle kötü hastalanmamıştım.karnım ağrıyor ara ara göğüs kafesim batıyor.size sorum şu doktora gitmeli miyim.bebeğime bir zararı olur mu ?hani antibiyotik içmeyim derken daha mı kötü olur acaba?
Geçmiş olsun arkadaşım bence bir doktora görünün benim başıma böyle birşey gelmisti doktor bi kaç kan testi yaptırdı kanda mikrop yada enfeksiyon vermiş diye bakıldı önemli demişti inş atlatirsin.Kızlar çok ama çok hastayım.sabaha kadar halisinasyon gibi rüyalar gördüm.etlerim eklemlerim lime lime dökülüyor.ateşim aşırı yüksek değil ama son beş yıldır böyle kötü hastalanmamıştım.karnım ağrıyor ara ara göğüs kafesim batıyor.size sorum şu doktora gitmeli miyim.bebeğime bir zararı olur mu ?hani antibiyotik içmeyim derken daha mı kötü olur acaba?
Cok geçmiş dolsun, ciddi salgın varmış ben de dün hastanede maskeyle gezdim hep , herkes serum alacak kadar grip vaziyette.simdi de Suriye gribi çıkmış.
Eklem ağrısı ve yüksek ateş belirtileri.
Bence bir doktora görün canim... antibiyotik gerek kalmaz inşallah ama belki daha kolay atlatmak için bir tavsiyesi olur... ateş bebekler için iyi değil diye biliyorum yoksa hafif üşütme gripler zarar vermez.
Bu yasadiginin ateş kısmı 39 derece olanını 2 hafta önce yaşamıştım canım. Benden tavsiye evde geçmesini bekleme. Bende senin gibi 2 gün bekledim sonra ateşim yükseldi mecbur gittim doktora antibiyotik vs kullandım bebeğe zararı olmayacak şekilde. Ancak böyle geçti. Lütfen ihmal etme ilk günden git.. Ne kadar erken doktora gitsek o kadar iyi bu durumlarda. Çok çok geçmiş olsun
Kızlar buraya yazdıktan sonra uyudum yeni kalktım baygın gibi yatmışım.bişeyler yiyeyim duruma göre duzelme olmazsa akşam acile giderim artık.okulda kotu oluyorum ben.çocuklar sürekli hasta burnumun dibinde okuma yaptırıyorum çocukları.sınıf çok sıcak oluyor bir terliyorum br soğuyorum.ayrıca 4 suriyeli oğrencim var .kuş gribi domuz gribi derken suriye grib mi çıkmış bide.bu yılbaşlarında genelde bir hal oluyor bana bu seferde hasta giricem.bundan 5 yıl önce dış gebelik geçirmiştim tam 31 aralıkta hastanede kurtaj olmuştum.ağrılarla kıvranıyordum.neyse bu sefer bebeğim sağlıklı olsunda çektiğim bir hastalık olsun.Geçmiş olsun arkadaşım bence bir doktora görünün benim başıma böyle birşey gelmisti doktor bi kaç kan testi yaptırdı kanda mikrop yada enfeksiyon vermiş diye bakıldı önemli demişti inş atlatirsin.
hava buz gibi elektirik gidiyor doğalgaz calismiyor o dönemde mi üsttün esimde aman pınar ben hasta Olayin sen olma diyor bide belki Serum takar canım vücudun kendine gelmesi için.
Umarim 2017 nisanda bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz, insallah yeni yilda bebek sahibi olmak isteuen herkes kavusur bebislerine. Rabbim kimseyi kucagi bos birakmasin insallah.
Bu arada kizlar kontrolumuz vardi bugun. Oglus gayet iyi 770 gram olmua :)
ama seker yuklemesi zor gecti kusmamak icin zor tuttum kendimi
Hastanrden cikana kadar ancak dayandim
Sonuclar yetismedi doktora ama bi gariplik var sanki sonuclarimda
Aclik 86
1.saat 155
2.saat 163
Ikinci saat neden artti bilmem. Su icmedim bi sey yemedim
Referans araligi da yazmiyor nette. 75 gramlik yaptik bu arada. Insallah sorun cikmaz
Bana da 75lik yükleme yapildi.onda 2. Saat icin gebelerde sınır 153 yaziyordu.biraz sınırın üstünde olabilir.her hastanenin labaratuarinin da değerleri farklı olabilir tabi.yediklerine ictiklerine dikkat edersjn sorun çözülür insallah.Allah dermansiz dert vermesin
yeni bir seneden tüm nisan annelerine günaydınbebişleri de öpüyorum umarım herkesin istediği bir yıl olur 2017 biz kızımla erkenciyiz bu sabah 2 gün önce kontrolümüz vardı 33cm 850 gr olmuşuz kızım ters duruyordu doğuma kadar inşallah düzelir çünkü normal doğum yapmak istiyorum sizlere bir sorum olacaktı göğüs kafesinde batma hissi nefes alamama sizde de oluyor mu doktoruma sordum kalp kapakçıklarından kaynaklanabilir dedi kardiyoloğa yönlendirdi temiz çıktı ekg sonucum ama özellikle midem doluyken ve bazen ara ara nefesim kesiliyor
Cnm aynen bnmde hep oluo,iki gogsumun arasinda bi batma bi kazinma gbi bise.elimde hep soda o rahatlatio brz tawsie edermyeni bir seneden tüm nisan annelerine günaydınbebişleri de öpüyorum umarım herkesin istediği bir yıl olur 2017 biz kızımla erkenciyiz bu sabah 2 gün önce kontrolümüz vardı 33cm 850 gr olmuşuz kızım ters duruyordu doğuma kadar inşallah düzelir çünkü normal doğum yapmak istiyorum sizlere bir sorum olacaktı göğüs kafesinde batma hissi nefes alamama sizde de oluyor mu doktoruma sordum kalp kapakçıklarından kaynaklanabilir dedi kardiyoloğa yönlendirdi temiz çıktı ekg sonucum ama özellikle midem doluyken ve bazen ara ara nefesim kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?