2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Masallah bebisine buyuyorlar gun gectikce.bende simdi olctum kahvaltidan 1 saat sonra 184 cikti.yarin yazicam doktoruma diyetisyene yönlendirecek oyle demişti. Bisey olmaz insallah basim da agriyor ayarim kacti sanki

Masallah bebisine buyuyorlar gun gectikce.bende simdi olctum kahvaltidan 1 saat sonra 184 cikti.yarin yazicam doktoruma diyetisyene yönlendirecek oyle demişti. Bisey olmaz insallah basim da agriyor ayarim kacti sanki

oyle canim gittikce buyuyup gucleniyorlar. 1 gramdan nereye geldiler :)

diyetisyen diyet listesi verecek dikkat et dicek buyuk ihtimal. İnsallah bi sorun olmadan atlatiriz. Benim anlamadigim kola gazoz icmem, cikolata falan yemem hatta tatli bi sey yiyince midem bulaniyor. Seker nerden cikti bilmem. Yarini iple cekiyorum ben de bakalim ne dicek doktorum.

Bana da 75 lik şeker yüklemesi yapıldı geçen hafta
Açlık 99
1.saat 200
2.saat 126 çıktı..
Dahiliyeye yönlendirdi. Ölçüm cihazı aldırdı iki gündür dediği öğünlerde olcuyorum.carsamaba diyet mı İnsülin iğnesimi ona karar verecek. Şeker hastası olup olmadigimi bilmek için de hba1c testini istedi. İnşallah diyetle halledilir

Kızlar bişey sorucam fikriniz var mı yemeklerden snra aşırı rahatsız oluyorum neden olabi lir randevum da dokuzunda

canim benim insallah diyetle hallolur. Peki olctugun sonuclar nasil yuksek mi

Amin inşallah canım öğretmenim teşekkür ederiz..
ay evet bizim minikler iki aylık olurlar hemen hemen anneler gününde :)

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Valla bugün düne nazaran iyiyim ama hala toparlayamadım.sanırım çok ağır bir grip geçiriyorum.dün kızlar doktora git dediler burda gitmediğime pişman oldum.gece ateşim 38.4 e kadar yükseldi.kız uyuyor onu sefil etmeyelim diye o satte hastaneyede gitmedik.ateş düşürücü falanbir saatte anca düştü ateşim.sabahta bidaha ateşlenmedim.bakalım bu geceyi nasıl atlatıcaz.

Günaydın anneler. Yeni yılın ilk işgünü Allah sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin bebişlerimizi bu sene

Rabbim sabır versin canım
Allah'ım dayanma gücü versin

Cok ama cok Üzgünüm.Allah sabrini arttirsin.

canım Allah sabır versin. dayanma gücü versin sana. bende yaşadım senin yaşadığın acıyı o yüzden çok iyi anlıyorum seni. ne desek boş ne söylesek yalan gibi gelecek sana ama güçlü ol. melek yavrun seni cennette bekliyor olacak. Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana

çok üzüldüm Allah sabır versin

Allah sabır versin. ne söylenir insan onuda bilemiyor.

allahım dayanma gücü versin lütfen dua et sadece o sana güç verecek (((

Allah dayanma gücü versin,sabır versin..

Merhaba kizlar hepinizin yeni yili kutlu olsun.gecen hafta detayliya girdim.bebiwimin yuzunu gordum.bana guldu bide dil cikardi.babasina benziyor.ama ne yazik ki grip oldum.oksuruk burun akmasi balgam.bunun icin tavsiyeleriniz varmi?bebek icin korkuyorum.hamilelikte grip geciren varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…