2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
cok sagol canim milletin nazari 3 ay kaldi diyorum yoookkkne uc ayi daha az kaldi baksana gobegine diye diye mal lar yaaaa

Aaaaa..! Ay deli ederler insanı.
Boşvver sen onları bak senin ve oğluşunun sağlığından önemli bir şey yok şuan , insanlar konışur hep!
Biz hala un kurabiyesinin tarifini bekliyoruz bu arada haberin olsunnn :))

Keske gece olan istahim gunduz de olsa.. sabah kahvaltim bir dilim ekmek uzerine labne suruyorum bir yumurta sut pekmez ve bazen marul..
sanki zayif gibi geliyor bana
Ben önceden çok yemezdim sanırım ondan me yesem kilo alıyorum aman ne yapim kızım sağlıklı olsun yeter tek derdiö kilo olsun

Arada oluyor bende de

İnsanlar hep konuşur bir maşAllah demeyi bilmezler ama çok kızıyorum böylelerine

Vajina girisinde degilde tam yanlarda oluyor o da gelisen rahimin ani gerilmesinden oluyor mus.... ama vajina icinde olmadi bende...

Arada oluyor bende de
Bende de arada oluyor çok şükür çok sık değil sizlerede bir sorayım dedim doktor normal deyince sağolun kızlar cevaplar için insan biraz olsun rahatlıyor.

Kızlar boğazım çok kötü oksuruyorum. Ne yapayım?

Vajinanın sol tarafında oluyor bende de . Normal galiba

Evet bi dönem olmuştu benim doktorumda normal demişti. Geçti zaten sonra

İstanbul bembeyaz oldu.kızıma gün doğdu.günlerdir ne zaman yağacak kardan adam yapacağız diyip duruyordu.babamızda çalışıyor yarın.şu koca göbeğimle yarın mecburen kardan adam yapmaya çıkarız artık:)karı severim ama istanbulda ulaşım mahvoluyor kar yağdığında.eşime diyorum acil bir durumda sancı mancı tutsa hastaneyede yetişemeyiz bu karda kışta allah korusun..eşimde daha çok erken mümkünse bekle diyor.zaten bu aralar nedense bazı arkadaşların kayıplarından dolayı falan sanırım bende bir erken doğum korkusu oluştu.hayırlısıyla en azından şu 30. Haftayı geçsek az rahatlıycam da daha 27 haftam dolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…