2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Plt hakkında bir yorum yapamam ama kordon dolanmadı çok sıkıntılı bir durum değil, oğlum 2 defa dolanmıştı ve normal Doğum yaptım, hatta dr um çok yüksek bir oran vermişti o dönemde kordonuna dolanmış bebeklerle ilgili, panik yapma bunun müdahalesini çok rahat yapabiliriz diye beni sakinleştirmişti. Ondan dolayı korkmayın hepsi Allah a emanet, inşaallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşım bak ezanlar okunuyor burda şimdi Allah razı olsun senden gani gani içime su serptin bi serinlik bi ferahlık geldi yazını okuyunca gözyaşları içinde yazıyorum bu mesajı.. ben daha önce bu sebepten değil ama başka bi sebepten doğumda evladımı kaybettim.. başımdan 5 hamilelik geçti sadece 1inde başarıya ulaştık Allahın izniyle kızım kardeş çok istiyordu onun için bi kardeş yaptık gerçi eşimde bende bu bebeği çok istedik seviyoruz çocukları.. bende de kan pıhtılaşması durumu var o yüzden sürekli kan sulandırıcı iğneler ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorum.. o yüzden hamileliklerim hep kontrollü oluyor 2 günde bir muayenehaneye gidiyorum neredeyse.. çok yoruldum bunaldım daraldım.. şimdi kızımda var korkum çok daha fazla oluyor..o bana annecim sen benim herşeyimsin seni çok seviyorum demeye başladığında başlıyorum ağlamaya öyle yani işte.. anlayabiliyor musunuz

Allah razı olsun arkadaşım.. Yüce Rabbim inşallah sana da bana da bu yolda olan her kadına yardım etsin.. Rabbim kimseyi evladıyla ve hiçbir evladı da ana babasıyla sınamasın.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi rRabbim yar ve yardımcımız olsun

Ay ne bos konusan insalar var ya gerçekten böyle bir şey söylenir mi..
Çok biliyorsa yaptığı işi bıraksın kadın Doğuma geçsin salak.
Valla hamileyken zaten ekstra hassas oluyorsun özellikle bebeğinle ilgili durumlarda ne kadar dikkate almamaya çalışsan da acaba olabilir mi diye düşündürüyorlar bu da insanı strese sokuyor onun için bana arkadaşım eşim dostum bir sıkıntısı anlattığında elimden bişey geliyorsa yapmaya çalışırım fikrim varsa söylerim konu uzmanlığıma girmiyor hiç bir fikrim yoksa da çok yorum yapma taraftarı değilimdir bir bilene soralım derim ama maşallah millet her konuda uzman

Canım tabiki çıkacaksın ister dar giyer belli edersin ister bol giyersin kendi tercihin... bazı teyzelerimiz bu konular da pek bir meraklı oluyor eee seni izleyip yorumlicaklar napsınlar

Amin canim Allah cumlemize yardim etsin. Ama bak sen oncelikle psikolojini duzeltmelisin. Anliyorum kayiplarin seni olumsuz etkiliyor aklindan cikmiyor ama bu sana da bebegine de birsey kazzandirmaz. Aksine uzersun bebegini de cocugunu da. Bak inan plt degeri de kordon dolanmasi da problem degil cok sukur hepsinin caresi var. bak ben bir aydan fazladir yatiyorum. Sadece tuvalete ve yemek yemeye kalkiyorum. Erken dogum tehlikem var. doguma kadar da hep boyle olacak. Korkmuyor muyum evet deli gibi korkuyorum bir sey olacak bebegime diye. Ama kotu dusunup kotuyu cagirmamaya calisiyorum. Kizimla konusu. Kotu dusundukce daha da kotu olur her sey buna inaniyorum. Pozitif olmaya calis. Bence zaten sorun bu plt degeri ya da kordon dolanmasi falan degil. Senin bunladar stres altinda olmanin temeli onceki kayiplarin bence. En ufak seyde aynisi olacak hissine burunuyorsun anliyorum. Ama inan aglayarak hic bir sey daha iyiye gitmez. Dua et pozitif dusunmeye calis. Stres hamilelikteki en zararli sey inan. Kendimi bu kadar anlatmak istemezdim diger arkadaslarin da basini sisirmis olacagim ama hani hamileligim rahat geciyo tuzum kuru da sana akil veriyorum sanma diye yazdim bu kadarr uzun.

Yaşadıkların kolay değil üstüne bide hamilelik psikolojisi seni çok iyi anlıyorum bende de var bitane oğlan ilkinde bukdr hassas değildim bunda çok stresliyim.ama yine karnındakinş ve kızını düşün onun yanında ağlama anlam veremeyecektr ztn boşuna üzme onuda.dua et herşey olacağına varır.Allah dermansız dert vermesin.kucagına alınca bunların hepsini unutucaksın inşallah

Canım yüksek değerin için inan birşey diyemem bir fikrim yok benimde aptt değerim çok yüksek çapa gittim defalarca bununla ilgili kan geç sulanıyor yani faktör 13eksikliği var bende hematoloji takibindeyim ve elimde raporvar her hastanede doğum yapamaz gebeliği riske atacak bir durum yoktur diye düşünkü ben bu sonuca ulaşana kadar neler çektim bu 3.hamileliğim rahim ağzı yetmezliği var serklajlıyım üstelik( rahim ağzında dikiş var) her hafta doktordayım stres yapmamak elde değil seni çok çok iyi anlıyorum bebeklerimizi düşünelim onlarıda üzmeyelim içerde Allahım ol derse olur hepimizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın.

Amin inşallah canım

Gunaydin hayirli sabahlar arkadaslar...cok uyuyamama provalari ben de basladi
İstesem de uykumu aldiysam uyuyamiyorum. simdi de sabah karanlik ve sessizbirsey yapasi gelmiyor insanin...

Günaydın kızlar. Dün doktora gittim açlık tokluk şekerini ölçmeye burda nasıl kar kıyamet eşim bir saat arabayı çıkartmaya uğraştı.gidip gelene aklım çıktı. Allah şükür dedim bizim için ocaağa denk gelmemiş Doğum. D

yine araba ile gitmeye iyi cesaret etmissiniz...ben de pazartesi sonuc gostercem dusunuyorum ins duzelir biraz

Tekirdağ da öyle her yer kar buz. Acil bir durum olsa hastaneye nasıl gideriz bilmiyorum. 2 gündür belim kasıklarım alt karın bölgem ağrıyor, bir şey olmasın diye dua ediyorum. Nedense aklımda hep erken doğum korkusu var Vakti zamanında gelsin yavrularımız inşallah

Şu kar tokata yağsa ne var daha kar görmedik kış geldi sadece kuru soğuk başka bişey yok aklına getirme canım kötüyü hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Evet ya cnm kötü havalar hastalar ve hamileler için dahada zor Allah kolaylık versin herkese

Şu kar tokata yağsa ne var daha kar görmedik kış geldi sadece kuru soğuk başka bişey yok aklına getirme canım kötüyü hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Hamileyken şu kar yağışı bana hiç huzur vermedi nedense. Hep içimi korku kapladı. Zaten panik ataklı biriyim hepten korkularım arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…