2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende karı çok severim iki kere çıktım ama aklıma hep erken doğum geliyo malum yollar kapalı naparım ben diye düşünüyorum hamilelik psikolojisi sanırım..bu havalarda en güzeli içerde kalsınlar

Zaten hastaneye gittiğimizde kimse yoktu kızımı bolbol gördüm. İstanbul için valilik yarın tatil yapmış tabii hamilelerede

Geçen hafta ben bu hafta kızım hasta.allahım ne uzun geldi şu kış bana.kreşten mi yokse yemek yemeyen bir çocuk olduğundan mı nedir çocuk yine hasta geçen pazar değil ondan önceki pazar acildeydik orta kulak iltihabı sebebiyle.bir hafta zaten antibiyotik içti.bir hafta olmuştuki antibiyotik biteli çocuk yine hastalandı.bu sefer yüksek ateş var sanırım grip.arabamız karlar altında.zaten kış lastiğimizde yok çıkamayız .taksi çağarsak ara sokağa girer mi acaba.ama bir taraftan bu kadar sık antibiyotik içmesine de içim el vermiyor.kaldım böyle arada çocuk baygın gibi yatıyor.ateş düşürücü verdim bekliyorum başında.haftalardır bekliyordu karın yağmasını dün 15 dakika çıkardım dışarı oynasın diye.belkide ondan kaptı hastalığı.hayırlısıyla şu kar bitseydi bir.allah doğuda kış boyu yolları kapanan köylerdeki hamilelere hastalara sabır versin.benim iki günde içim darlandı onlar napıyor acaba.

Merhaba kizlar.nasil gidiyor hamileik?bende kotu.neden derseniz cok fena hastalandim grip oldum tam atlattim derken simdide bademcigim sisti.boyle durumda ne yapiyorsunuzu siz?onerilerinizi bekliyorum.resmen agzimi acamiyorum

Çatır çatır çatlamışım kızlar ben Karnımın alt tarafını göremediğim için daha yeni bugün farkettim. Göbek çevremde de var. Nasıl yok edicem ben bu çatlakları, bir çözümü vardır inşallah

Merhaba kizlar.nasil gidiyor hamileik?bende kotu.neden derseniz cok fena hastalandim grip oldum tam atlattim derken simdide bademcigim sisti.boyle durumda ne yapiyorsunuzu siz?onerilerinizi bekliyorum.resmen agzimi acamiyorum
Geçen hafta bende grip oldum.halada tam iyileşmiş değilim .iki gün ateşle uğraştım.üçüncü gün hastaneye gitmek zorunda kaldım.kanda mikrop çıktığı için antibiyotik başladık mecburen.bir haftadır hala öksürük ve halsizlik devam ediyor.hastalığın cinsinden mi yoksa hamile olxuğumdanmı nedir baya ağır geçirdim.o yüzden seninde doktora gitmeni öneririm.evdede bol sıvı tüket.mandalina portakal kivi falan ye.decavit içiyorsan ona hergün devam et.bulduğun her fırsattada yat dinlen.

Kızı doktora götürdük bizde.eşim zor buldu taksiyi o da ara sokağa girmem demiş ana caddeye yürüdük ayağım kaya kaya.hamile hamile çok tırstım düşüp bide başıma dert açıcam diye.neyse zorda olsa gittik geldik.iyiki gitmişiz.orta kulak iltihabı iyileşmediği gibi dahada ilerlemiş antibiyotik içmesine rağmen.yeniden yazdı bu sefer başka bir ilaç bakalım inşallah bu sefer iyi gelir.

Çok geçmiş olsun sende kendine dikkat et

Ah canim gecmis olsun.kresin etkiside vardir muhakkak soguk da tetiklemistir.benim kizda üst üste olurdu kresteyken bi kere hasta oldu mu sonrasinda cok dikkat etmek gerekiyor atkiyi burnuna örtmeyi ihmal etme birden soguk havaya cikmasi cok farkediyor bide bagisik destekleyici birseyler icmeli yemiyorsa da kuvvetli.bitkisel propolis gibi seyler yedirmeyi dene doktorunda tavsiyesi olur mutlka.benim kiz pekmez tahin bal allaha sükür yer ben ona bagliyorum bide banyo meselesini valla kucuktu 2 haftada bir bile yikadigim oldu uzerini bol bol degistirirm silerdim sadece yetekri hasta olmasin diye banyo da cok etkiliyordu benimkini.

Çok geçmiş olsun sende kendine dikkat et
Teşekkür ederim canım.hasta çocukla uğraşırken kendine bakmak pek mümkün olmuyor ya allahtan yarında tatil.
Teşekkür ederim canım.bizimki hiçbirşey yemediği için bağışıklık yerlerde tabi ek takviye veriyorum.omega içti bir şişe şimdide bağışıklık güçlendirici bir şurup verigorum.ara ara umca veriyoruz hastalanacağını anladığımızda.derken yine hasta yine hasta.yazı bekliyorum dört gözle artık.

Geçmiş olsun canım ya.. Böyle bir çocuk hastalığı salgını var sanirim.
Arkadaşım da kızını kreşe verdi bu dönem. Surekli Orta kulak iltihabi 40 dereceye varan ateş.
Haftanin 3 günü hasta ve evde ya da doktorda, dedim ki kresten alsan daha iyi yani . (Çalışan anne değil )
O da bağışıklığı güçlenecek böyle böyle napim diyor uğraşıyor kızcağız.

Ben de dün bahçeye indim biraz hava aldım 2 foto çektik dondum girdim eve bugün balkona bile çıkmadım yarın yine kar diyorlar. Sıkıldım gerçekten..
Amin valla zor oradakilerin işi. Allah yardımcıları olsun. Biz bile İstanbul'un merkezinde hastaneye nasıl gideriz taksi bulur muyuz diye evhamlıyız. .

Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!

Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Dua edin lütfen!

Dün ishal oldum!
Dua edin lütfen!

Kilim ve tohum Canım geçmiş olsun. Şu anda nasılsın ? Doktora gittin mi?
Dün ishal oldum!
Dua edin lütfen!

Kilim ve tohum canım gittin mi dr a merak ettim seni.
Dün ishal oldum!
Dua edin lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…