2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!

Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!

Öncelikle geçmiş olsun
Ben 26haftalıkken hastanede yatmıştım erken doğum tehdidiyle nst de kasılmalar çıkmıştı serumla durdurmuşlardı iki gün kalmıştım hastanede sonrada Protestan ve magnezyum kullanmıştım yatmıştım sürekli
Seninde muhtemelen sancı çıkmıştır nst de öküzden serum veriyorlardır içini ferah tut yarın kendi doktorunuda görüşünce rahatlarsın

Sağol canım inşallah ben de oğlum da iyileşiriz çıkarız buradan. Acildeki hekim de iki gün yatırırız seni muhtemelen dedi. Moralim bozuldu ağlıyorum durduramıyorum. Evet bende de kasılmalar var.

35ci hafta suyumun azalması yüzünden doğum yaptım yoksa ilaçlar kasılmaları baya bastırıyo zaten ciğer geliştirici de yapılmış için rahat olsun stres yapma bende yaşadım bunları endişeni paniğini çok iyi anlıyorum
tekrar geçmiş olsun

Kıyamam kuzum ya neler olmuş.
Yatmadan gördüm mesajını iyiki hemen sana da dua edip gönderiyorum...
İnşallah erken doğum engellenir. İshal ve mide ağrısı mi belirtiymis yani nst de çok mu sancin çıktı?
Bakalım kendi doktorun ne diyecek yaaa.. bizi de arada haberdar et nolur aklım sende şuan itibaeiyle.
Dualarım senle.
Kızımla şans diliyoruz. Doğum geciksinnolur azıcık daha dayansın minik.

Sağol canım inşallah ben de oğlum da iyileşiriz çıkarız buradan. Acildeki hekim de iki gün yatırırız seni muhtemelen dedi. Moralim bozuldu ağlıyorum durduramıyorum. Evet bende de kasılmalar var.
Canim çok geçmiş olsun. Inşallah sen ve oglun en iyi şekilde gecirirsiniz bugunleri. Yarın kendi doktorun çok güzel şeyler söyler inşallah. Tekrar nst ye girersende sanci falan gorulmezde evine donersin hayırlısıyla.. Bak igne de vurmuslar yakisiklinin cigerleri iyi olsun diye. Çok çok iyidir o annesi Allahın izniyle.
Hepimize zamanında hayırlı dogumlar nasip olsun..

Canım çok teşekkür ederim ilgine!
İnşallah erken Doğum riskim rafa kalkar Daha salı günü her şey yolundaydı.
İshal ve mide ağrısını önemsemediler bile canım midem de tam geçmedi ama artık meyve suyu da olsa içebiliyorum bugün eşim ne yaptıysa yiyip içemedim bir yemek kaşığı çorba yedim de midem almadı devamını.
Kızınla seni çok öpüyorum.
İyi dilek ve dualarınız bize güç veriyor oğlum da tekme atıyor teyzesi.

Canım çok geçmiş olsun arkadaşım.hastalık yorgunluk falan mı tetikledi acaba.çok üzüldüm.inşallah hastanede yaptıkları müdahale doğumu geçiktirir.yeterki sen dinlen bol bol.28. Haftaya gelmişsin zaten ciğer geliştiricide yapmışlar inşallah dualarımızla da oğluşun bekliyecek daha annesi.

Canım teşekkür ederim inşallah geçer. Doğmak için o çok küçük daha
İnşallah gün aydınlandığında her şey yoluna girmiş olur canım. Dün sabah altından beri uyanığım ağrı gerginlik endişe içinde bir günü bitiriyorum.
Sabah altıda yine nst olacakmış küçücük yuvarlak bir Aletmiş o da karnına kemerle bağlıyorlar o kadar. Ben anlamdım bile ne olduğunu.
İnşallah oğlum iyidir ve vaktinde doğacaktır.hepşmize vakitli sağlıklı doğumlar olsun inşallah!

Canım çok teşekkür ederim. Gergin yoğun bir zaman dilimi geçiriyorum canım sınavlar ödevler sunumlar içim şişti anlayacağın. Evde sürekli annem ya da babam hasta çok şükür dermanı olan şeyler fakat çakışınca benle de ilgilenemediler maalesef
Yorgunluk bir taraftan stres diğer taraftan ve muhakkak bu hastalıklar tetikledi toksa çok şükür ger şey yolunda idi. Hastanede yatakta tünedim devlet hastanesindeyim yataklı bir odada ilk defa yalnız ve endişeliyim. Ağlamaktan gözlerim şişti moralim çok bOzuk.

Çok teşekkür ederim canım inşallah gün aydınlığa kavuşunca her şey yoluna girmiş olur canım.
Allah senin yavruna da can sağlığı versin. Tavsiyen olursa dinlerim. Sağol tekrardan.

Teşekkür ederim canım.valla salgın mı kuvvetli nedir ilk kez bu kadar dirençli ateş görüyorum çocuğumda.şu saat oldu daha gözme uyku girmedi.40,5 dereceyi gördüm termometrede ilk kez.hemen soydum yıkadım da biraz düşürebildik ateşi.hala 39 larda şuan.kızımada dua edin teyzeleri.bunlar aslında en rahat karnımızdaykende söylenip duruyoruz hamilelik şikayetleri yüzünden işte.doğunca asıl annelik başlıyor kızlar.o zaman ben kavramı bitiyor bizim için o dönemi başlıyor.o yüzden tadını çıkarın son özgür haftalarınızın.

Çok geçmiş olsun kıyamam o ateş Nedir öyle küçücük yavruda!!
Çok iyi etmişsin için de yanmıştır ama yıkamak iyi gelmiştir.
Ben bebekken öyle bir şey yaşamış annem Hale'n anlatırken üzülür ben soğuktan ağlayıp bağırdıkça o da ağlamış ama ateşim düşmüş ıslak çarşafta yatırmış el ve ayakları açıkta dursun malum vücudun sigortası oralar ilk onlar soğur.
Otit mi oldu yavrucak? İdrar yolları falan mı

Canım ya hastane ortamı gerer insanı eminimki ama evden daha güvendesin orda en azından onu düşün rahatlamaya çalış biraz.eve çıkıncada şu tezdi okul işleriydi artık biraz askıya al lütfen.belkide artık rapor verirler erken doğum tehlikesi var diye.yatarsın evinde bol bol dinlenirsin inşallah.

Otit canım.ikinci kez tekrar ediyor 15 gün içerisinde.tekrar başladık antibiyotiğe.gerçi içtikten iki saat sonra kustu ama kana karışmışmıdır bilemem.valla apartmanı kaldırdı ayağa duşa sokunca ama iyi geldi.çok buz gibi değildi su bu arada onuda söyleyimde burdan yanlış bilgi olmasın.aşırı soğuk şok etkisi yaratacağından çok tehlikeliymiş onu biliyordum ılığa yakın bir soğuk suda yıladım.

Evet canım otit felakettir ben pek çok defa muzdarip oldum ve çabuk tekrarlayabilir.
Aman soğuk su kalp krizine sebebiyet verebiliyor ılık su ideal her durumda!
İki saatte kana karışmıştır antibiyotiği en azından yarılanma süresiyse iki saat.
KuZum kıyamam ateş vücudunu harab etmiştir. Hemen gelmiş geçmiş olsun rahata ersin inşallah.

Canım valla öyle bir korku sardı ki hiç bir şey gözüme gelmedi
Belki de rapor aşırım doğru dedin, şaşkınlık ve gerginlik biraz azaldı sakin kalmaya çalışıyorum.
İyi ki varsınız.

canim gunaydin. Yani ishalle gitmissin sanci nerden cikmis ya kasilmalarin oluyr muydu ki tatlimm neyse Allahtan farketmisler de onlem almislar. Insallah bunu da atlatirsin canim.
Eger yanunda kimse yoksa gelebilirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…