- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.321
Cok geçmiş olsun canim insallah oyle olmaz ..korkma hepimiz dua edicez sana iyi dusunelim iyi olsun erken dogumda olmayabilir tedbir amaclidir onlaar.hastalikli bi haftanin etkileri bence insallah anlatırsınızÇok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!
Günaydın kızlar canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun senmoralini yüksek tut inşallah birşey olmaz bazen herşey sürüşte geliyor sanki dayanma güçümüz ölçülüyor gibiÇok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Dua edin lütfen!
Canımmm dualarım seninle, Allah yardımcınız olsun senin ve bebişinin. İnşallah tümmmm sıkıntıların birden geçer, olabilecek ennnn güzel olasılıklar olur ve evine dönersin canım...Çok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Dün ishal oldum!
Dua edin lütfen!
Canım çok teşekkür ederim ilgine!
İnşallah erken Doğum riskim rafa kalkar Daha salı günü her şey yolundaydı.
İshal ve mide ağrısını önemsemediler bile canım midem de tam geçmedi ama artık meyve suyu da olsa içebiliyorum bugün eşim ne yaptıysa yiyip içemedim bir yemek kaşığı çorba yedim de midem almadı devamını.
Kızınla seni çok öpüyorum.
İyi dilek ve dualarınız bize güç veriyor oğlum da tekme atıyor teyzesi.
kızlar bana akıl verin bebişim pek hareketli değil normal mi değil mi anlamıyorum
kızlar bana akıl verin bebişim pek hareketli değil normal mi değil mi anlamıyorum
Bunu bende merak ediyorum gerçi analtmayla anlayabilirmiyiz onuda bilmiyorumKizlar ozellikle tecrubeli anneler bu sanci, kasilma nasil oluyo nasil anlayacagiz ya
Gelir de anlamam diye korkuyorum
Kizlar ozellikle tecrubeli anneler bu sanci, kasilma nasil oluyo nasil anlayacagiz ya
Gelir de anlamam diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım.valla salgın mı kuvvetli nedir ilk kez bu kadar dirençli ateş görüyorum çocuğumda.şu saat oldu daha gözme uyku girmedi.40,5 dereceyi gördüm termometrede ilk kez.hemen soydum yıkadım da biraz düşürebildik ateşi.hala 39 larda şuan.kızımada dua edin teyzeleri.bunlar aslında en rahat karnımızdaykende söylenip duruyoruz hamilelik şikayetleri yüzünden işte.doğunca asıl annelik başlıyor kızlar.o zaman ben kavramı bitiyor bizim için o dönemi başlıyor.o yüzden tadını çıkarın son özgür haftalarınızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?