2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cok geçmiş olsun canim insallah oyle olmaz ..korkma hepimiz dua edicez sana iyi dusunelim iyi olsun erken dogumda olmayabilir tedbir amaclidir onlaar.hastalikli bi haftanin etkileri bence insallah anlatırsınız

Günaydın kızlar canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun senmoralini yüksek tut inşallah birşey olmaz bazen herşey sürüşte geliyor sanki dayanma güçümüz ölçülüyor gibi

Canımmm dualarım seninle, Allah yardımcınız olsun senin ve bebişinin. İnşallah tümmmm sıkıntıların birden geçer, olabilecek ennnn güzel olasılıklar olur ve evine dönersin canım...

Kilim ve tohum arkadasım cok cok gecmıs olsun ..dualarımız senınle..ınsallah sen ve oglun saglıklı bır sekılde atlatacaksınız..ınanıyorum zamanında gelecek oglun..canını sıkma hersey guzel olacak..ALLAHIM yardımcın olsun...güzel haberlerını beklıyoruz..

Kilim ve tohum Çok geçmiş olsun canım. Belki de kullandığın antibiyotik ishal yaptı seni. Herşey yolundayken birdenbire erken doğum tehlikesi nasıl olabiliyor anlamıyorum Zaten az bir zamanımız kaldı miniklerimiz aceleci çıkmazlar inşallah Dualarım seninle canım ve tüm hamile arkadaşlarımla.. Hepimiz Allah'a emanetiz..

Kilim ve tohum Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümm.. dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla vaktinde gerçekleşir doğumun...

grip ateş vs. bunlar tetiklemiş olabilir erken doğumu ama önlemi alınınca geçicek inşallah canımm... bu havalarda hasta olmadan kalmak çok zor etrafımız da herkez hasta Allah tüm hamile annlere sağlık sihat versin inşallah... Güzel haberlerini bekliyoruz canımm.

Kilim ve tohum canim dualarim seninle.tedbir amaçlıdır verilen ilaçlar serumlar.insallah vaktinde gelecek oglusun.sen de buna inan ve bundan sonra yorma kendini.dinlen.bizi haberdar et aklımız sende

Dualarımız sizle... her şey yoluna girecek zamanında gelecek yavrucugun inşallah... hamiş duası birliği yaptık yine... hepsini izmire yolladık :) üzülme olur mu..
Bugün gittin mi kendi doktoruna?
Dilerim acil doktoru heyecanlı bir tiptir , dediği kadar mühim bir durum yoktur. Alttan kontrol oldu mu? Açılma var mıydı? Yoksa sadece nst deki sancıya göre mi karar verildi? Biran evvel iyi
Olunn inşallah...

kızlar bana akıl verin bebişim pek hareketli değil normal mi değil mi anlamıyorum

canim ben doktoruma sordum gecenlerde. Dedim bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum. Normal dedi daha hareket saymayacagiZ dedi. Bazen uyuyor bebisler ya da yorgun oliyorlardir :) bazen de sanji icerde disco var gibi oluyo

kızlar bana akıl verin bebişim pek hareketli değil normal mi değil mi anlamıyorum

30. Haftaya kadar düzensiz hareketler
Azalmaa vs normal deniyor..
Ama 30. Haftadan sonra hareketlri sayın takip edinn, belirgin bir azalma veya işte en az 10 defa filan hareekt olmazsa bebek sıkıntıda olabilirmiş...
şuan için evham yapacak bir durum yok.. Bizimki de bazen derinden az hareket ediyor bazen de kıpır kıpır.
Biz uyurken de hareketli olabiliyorlar sabah saat kurup demir ilacı içmeye kalkıyorum ooo bnmkii tekmelerr atıyor :)
Kafana takma, Soluna yat , sevdiğin şeylerden ye iç belkiBir kaçamak çikolata ile süt iç.. konuş karnını sev hareketlenir :)

Kizlar ozellikle tecrubeli anneler bu sanci, kasilma nasil oluyo nasil anlayacagiz ya
Gelir de anlamam diye korkuyorum

Al benden de o kadar...
Karnım şişiyor sertleşiyor bazen top gibi tümsek oluyor doktor bebek o diyor.
Ben de nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum. Eve nst mi alalım yani!? Pof.

Hemencik iyileşsin kıyamıyorum hiç çocuklar hasta olunca ya... kendine gelse de yaramazlık yapsa ,kudursa diye gözünün içine bakılıyor
Doğru diyorsun canım... aslında karnına düştüğü an başlıyor annelik ve ölene kadar da devam ediyor... benim annem 52 yaşında hala benle uğraşıyor meyvemi yemeğimi takip ediyor hamilelik sürecimde :)) ütümü yapıyor. Alışveriş poşetleirmi taşıyor. hasta olsam o bakıyor o üzülüyor yine... yaniiii dünyanın en güzel ama o kadar da en zor şeyi annelik... hiçbir anne üzülmesin evladından yana..
Yavrucuğuna da acil şifalar diliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…