2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Herkese iyi,sorunsuz,stressiz bir hafta diliyorum.. Bundan sonra hiçbirimiz en ufak bir olumsuzlukla bile karsilasmayalim inşallah.. Bebislerimiz zamanında doğsunlar,annelerinin içlerinde keyifleri iyi olsun. Allah cumlemizi korusun icindede bizleri..

amin amin

gelmiş geçmişler olsun rabbim daha kötüleriyle sınamasın canım yeni okudum derin bir oh çektim şimdi şükürler olsun.. lütfen uzan en azından 1 hafta ver oğlunla kendin için sende kilo kaybetmişsin bak toparlanırsın. tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sende iyi ki varsın! kızımla sizi öpüyoruz.

Yok decavit icmiyorum.ama epp800 iciyorum bide gargara yapiyorum.gittikce iyilesiyorum galiba.cok sukurbende ates olmadi.ama halsizim baya

Yok decavit icmiyorum.ama epp800 iciyorum bide gargara yapiyorum.gittikce iyilesiyorum galiba.cok sukurbende ates olmadi.ama halsizim baya

peki ne kadar iciyorsun gunde

Biz de hayalmasaldan aldık haberlerini derin bir oh çektik canım...
Çok şükür. 1 hafta istirahat et, güzelce beslen kendine iyi bak hemencik toparlarsin tatlı annecik. .
Kendi doktorundan daha iyi haberler alacağına dair bir his vardı içimde zaten genelde böyle oluyor acil doktorları hop yatış. Neyse zararı olacak bir şey yapmamış..
Ben de böbrek taşı düşürdüm geçmişte berbat gerçekten doğum sancısı gibi derler,sende kum varsa buna yönelik tedavin olacak mı? Kum giderse sancı da olmaz dimi..

Slm bende nisan anne adayıyimn 5 temmuz son adet tarihi hamilelik takvimi ni nasıl yapiyordk

Valla bu soğukta üşütmüşümdürde belki bilemiyorum ya da strestende olabilir.hayırlısıyla bir geçseydi şu son iki üç ayımız.

aynen canim hayirlisiyla atlatsak valla biraz rahat edelim dogurunca :) oglumla konisirken hep diyorum oglum nisanda geleceksin daha var tamam mi hen cikmaya calisma diye.

oglusunu operim :) cok sevindim iyi haberlerine. İstirahat iyi olir bu soguk izmir gunlerinde sicacik evinde dinlen canim. İnsallah bir sonraki doktor stresimiz dogumda olur nisanda. Ciger gelostirici ignenin zarari olmamasina sevindim dun aklima takilmisti vitamin olsun oglusuna
Peki bobrekteki kum icin doktora gitmen gerekuyor muymus canim.

Masallah olusuna.benimde 25+1 iken 35 cm 856 gr cikmisti kiloya göre seker şüphesi var diyolar.boyluda masallah insallah saglikli olsunlarda önemli olan o

İnşallah birbirimize hep iyi haberler verelim canım. Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyi
Bir uyku çekeceğim diye ikiye kadar uyıyayamdım sonra daldım beşte midemde ekşimeye uyandım geçer dedim ne olacak?? Geçmedi ağrı yapmaya başladı (
Doktorum famodin vermişti önceden canım, yemeklerden önce al diye içtim onu bir terletti açtı sandım 7 de uyudum 9 da midem yanarak uyandım yine ve şu anda -çok özür dilerim sabah sabah midenizi bulandırıyorsam- geyirti oldukça midemden pis
Bir koku geliyor midemi üşütmüşüm anlaşılan !!

Canım çok teşekkür ederim. Bu günler öyle zor geçiyor ki İnan yoruldum Salim ve güçlü kalmaya çalıştıkça her gün bir yenisi eklenen rahatsızlıklarından bezdim. Allah dermansız dert vermesin diye dua ediyorum tabi. Bugün De mide ağrısıyla uyandım. Desen ne diyeceğim ne yapacağım bilemiyorum artık eşime de kıyamıyorum. Annemle babam bir haftadır hastalar ishal mide ağrısı çekiyorlar üşütmüşler. Yazık onlar kendine ancak bakabiliyorlar. Kızkardeşim seminer ve tez savunması ile meşgul iki haftadır çok yoğun.
Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyi
Bir uyku çekeceğim diye ikiye kadar uyıyayamdım sonra daldım beşte midemde ekşimeye uyandım geçer dedim ne olacak?? Geçmedi ağrı yapmaya başladı (
Doktorum famodin vermişti önceden canım, yemeklerden önce al diye içtim onu bir terletti açtı sandım 7 de uyudum 9 da midem yanarak uyandım yine ve şu anda -çok özür dilerim sabah sabah midenizi bulandırıyorsam- geyirti oldukça midemden pis

Evet canım kuma yönelik tedavi de olacak ama düşük dozlarda ve antibiyotiksiz biraz kendi akışına bırakılacak anlaşılan. Vajinamın uç kısmında ara ara kesilir gibi ağrılar hissediyorum doktor bunların kumdan olduğunu söyledi belki taş bile olabilir dedi. Aslında acildeki hekimin tavrı standart prosedüre uygunmuş ama beni o kadar telaşlandırmayabilirmiş diye düşünüyorum şu anda.
Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyi
Bir uyku çekeceğim diye ikiye kadar uyıyayamdım sonra daldım beşte midemde ekşimeye uyandım geçer dedim ne olacak?? Geçmedi ağrı yapmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…