- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.381
amin aminHerkese iyi,sorunsuz,stressiz bir hafta diliyorum.. Bundan sonra hiçbirimiz en ufak bir olumsuzlukla bile karsilasmayalim inşallah.. Bebislerimiz zamanında doğsunlar,annelerinin içlerinde keyifleri iyi olsun. Allah cumlemizi korusun icindede bizleri..
gelmiş geçmişler olsun rabbim daha kötüleriyle sınamasın canım yeni okudum derin bir oh çektim şimdi şükürler olsun.. lütfen uzan en azından 1 hafta ver oğlunla kendin için sende kilo kaybetmişsin bak toparlanırsın. tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sende iyi ki varsın! kızımla sizi öpüyoruz.Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
değişiyor aslında ama hep günlük süt alıyorum sek in almamaya çalışıyorum artık son kullanma tarihi çok uzun öyle günlük süt olmaz gibime geliyor.. sütaş aldım birkaç defa. o güzel tadını da sevdim.Selam arkadaslar hangi marka ve ne kadar sut iciyorsunuz gunde??
Yok decavit icmiyorum.ama epp800 iciyorum bide gargara yapiyorum.gittikce iyilesiyorum galiba.cok sukurbende ates olmadi.ama halsizim bayaGeçen hafta bende grip oldum.halada tam iyileşmiş değilim .iki gün ateşle uğraştım.üçüncü gün hastaneye gitmek zorunda kaldım.kanda mikrop çıktığı için antibiyotik başladık mecburen.bir haftadır hala öksürük ve halsizlik devam ediyor.hastalığın cinsinden mi yoksa hamile olxuğumdanmı nedir baya ağır geçirdim.o yüzden seninde doktora gitmeni öneririm.evdede bol sıvı tüket.mandalina portakal kivi falan ye.decavit içiyorsan ona hergün devam et.bulduğun her fırsattada yat dinlen.
Yok decavit icmiyorum.ama epp800 iciyorum bide gargara yapiyorum.gittikce iyilesiyorum galiba.cok sukurbende ates olmadi.ama halsizim bayaGeçen hafta bende grip oldum.halada tam iyileşmiş değilim .iki gün ateşle uğraştım.üçüncü gün hastaneye gitmek zorunda kaldım.kanda mikrop çıktığı için antibiyotik başladık mecburen.bir haftadır hala öksürük ve halsizlik devam ediyor.hastalığın cinsinden mi yoksa hamile olxuğumdanmı nedir baya ağır geçirdim.o yüzden seninde doktora gitmeni öneririm.evdede bol sıvı tüket.mandalina portakal kivi falan ye.decavit içiyorsan ona hergün devam et.bulduğun her fırsattada yat dinlen.
peki ne kadar iciyorsun gundedeğişiyor aslında ama hep günlük süt alıyorum sek in almamaya çalışıyorum artık son kullanma tarihi çok uzun öyle günlük süt olmaz gibime geliyor.. sütaş aldım birkaç defa. o güzel tadını da sevdim.
Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
Valla bu soğukta üşütmüşümdürde belki bilemiyorum ya da strestende olabilir.hayırlısıyla bir geçseydi şu son iki üç ayımız.
Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
bir büyük fincan içiyorum, bazı arkadaşlar sabah ayrı akşam ayrı içiyorlarmış.. ama peynir ve yoğurt düzenli tüketiyorsan bir fincan yeterli olur diye düşünüyorumpeki ne kadar iciyorsun gunde
Masallah olusuna.benimde 25+1 iken 35 cm 856 gr cikmisti kiloya göre seker şüphesi var diyolar.boyluda masallah insallah saglikli olsunlarda önemli olan oiyi akşamlar kızlar.bugün doktora kontrole gittik.oğlum 35 cm olmuş kilosu da 1100-1200 gr.25+6 günlüğüz 28+4 çıktı ultrasonda 2 hafta 5 gün önden gidiyoruz yani.bebek iri olunca şeker şüphesi var tabi yarın sonucum çıkıcak inşallah şekerim çıkmaz
İnşallah birbirimize hep iyi haberler verelim canım. Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyiÇoook sevindim iyi haberlerine canım..
Hepimiz en başından beri sorunlar yaşadık yaşıyoruz ya da yaşayacağız kimbilir.. Ama önce Allah sonra burada birbirimize ettiğimiz en içten dualarımızla, sıcacık pozitif enerjilerimizle bunların üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle.. Bu yola beraber çıktık ve yine beraber mutlu sona ulaşmak nasip olsun hepimize inşallah.. Burada kocaman bir aile olduk güzel arkadaşlıklar kurduk. Doğumdan sonra da bu böyle devam edicek inşallah.. Güçlü olmaya pozitif düşünmeye devam
Canım çok teşekkür ederim. Bu günler öyle zor geçiyor ki İnan yoruldum Salim ve güçlü kalmaya çalıştıkça her gün bir yenisi eklenen rahatsızlıklarından bezdim. Allah dermansız dert vermesin diye dua ediyorum tabi. Bugün De mide ağrısıyla uyandım. Desen ne diyeceğim ne yapacağım bilemiyorum artık eşime de kıyamıyorum. Annemle babam bir haftadır hastalar ishal mide ağrısı çekiyorlar üşütmüşler. Yazık onlar kendine ancak bakabiliyorlar. Kızkardeşim seminer ve tez savunması ile meşgul iki haftadır çok yoğun.gelmiş geçmişler olsun rabbim daha kötüleriyle sınamasın canım yeni okudum derin bir oh çektim şimdi şükürler olsun.. lütfen uzan en azından 1 hafta ver oğlunla kendin için sende kilo kaybetmişsin bak toparlanırsın. tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sende iyi ki varsın! kızımla sizi öpüyoruz.
Evet canım kuma yönelik tedavi de olacak ama düşük dozlarda ve antibiyotiksiz biraz kendi akışına bırakılacak anlaşılan. Vajinamın uç kısmında ara ara kesilir gibi ağrılar hissediyorum doktor bunların kumdan olduğunu söyledi belki taş bile olabilir dedi. Aslında acildeki hekimin tavrı standart prosedüre uygunmuş ama beni o kadar telaşlandırmayabilirmiş diye düşünüyorum şu anda.Biz de hayalmasaldan aldık haberlerini derin bir oh çektik canım...
Çok şükür. 1 hafta istirahat et, güzelce beslen kendine iyi bak hemencik toparlarsin tatlı annecik. .
Kendi doktorundan daha iyi haberler alacağına dair bir his vardı içimde zaten genelde böyle oluyor acil doktorları hop yatış. Neyse zararı olacak bir şey yapmamış..
Ben de böbrek taşı düşürdüm geçmişte berbat gerçekten doğum sancısı gibi derler,sende kum varsa buna yönelik tedavin olacak mı? Kum giderse sancı da olmaz dimi..
Günaydın canım inşallahgünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize
Günaydın canım inşallah :) biliyor musunuz izmire lapa lapa kar yağıyor. Şaşkınız İzmirliler olarak:)günaydın kızlar bol tekmeli güzel haberleri bir gün olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?