- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.421
Bana doktorum büyük balıkları haftada bir kez küçük balıkları ise 2-3 kez yiyebileceğimi söyledi levrek yediğim zaman o hafta başka büyük balık yemiyorumKızlar acil cevap istiyorum levrek tüketiyor musunuz ? Ne kadar civa içerdiği hakkında bilgi bulamadim
Anliyorum kac ayliksin peki 6 aydan sonra kalsiyum ihtiyacin artar unutmaBen de sütaş içiyorum sadece süt içeceksem 2 bardak yoğurt yediysem 1 bardak içiyorum sütü çok sevmiyorum doğrusu midem bulanmasın diye bazen kefir alıp 2 bardak içiyorm
Ben ilk bebegimde dağıtmak için süsler yapmıştım onlara buzdolabına yapıştırmak için mıknatıs ile silikonlamıştım.birde içlerine renkli renkli badem şekerleri doldurmuştum bunda daha yapmadm bişeyBu hafta butun anneler mideyi usutmusuz demek ki, ben de 3 gundur istifra ediyorum deli gibi, usutme kaynakliymis. Tabii bende gida zehirlenmesi de oldu o baska da. Neyse kizlar bir sey soracagim,
Benim okullar yakinda tatile girecek ve ben de el isi bi seyler yapayim diyorum. Bebegime neler yapabilirim, sizin yaptiginiz bir seyler var mi ? Ayrica mobilya falan bakiyor musunuz ?
İyi olmana çok sevindim canım.uzun süre sesin çıkmayınca endişelenmiştim açıkcası.ama neyseki erken doğum tehliken yokmuş.ama böbrekte kum da baya zor olsa gerek.ne yapacaklar var mıbir tedavisi hamilelikte?Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
Çok geçmiş olsun cnm gözünaydınCanım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
@MMaya @pinar5487 @kafein_ @hayal_masal @uconn @happymom87 @supremee @buglem01 @01Adanali @Fidaan34 @giyimolog @neslim33 @cloud17 @mozak @whiterose00 @deli_mavi_59 @izmir-girl @Nasip_kismet
Kızlar unuttuğum varsa halsizliğe verin bağışlayın.
Yaptipeki şeker yüklemesi yaptırdın mı canım sonucun nası çıktı
Yaptirdim canim.50 grlik yaptilar saglik ocaginda.1 saat sonra 174 cikti. Hemsire dikkat et dedi yemene falan.kendi doktorum bi hafta takip et dedi. Bazen 112 lerde cikiyor bazen 160 falan cikiyor cok dengeli degil yani.ama ekmek pilav makarna hamur isi yemeyince düşük cikti hep.doktorum diyetisyene yonlendirecek sanirim.peki şeker yüklemesi yaptırdın mı canım sonucun nası çıktı
Peyniri çok sevdiğim için onu hiç eksik etmiyorum valla doktorum yeterli dedi canım 28 haftamdayımAnliyorum kac ayliksin peki 6 aydan sonra kalsiyum ihtiyacin artar unutma
canımm gelicek güzel günlerden önce inşallah bunları yaşıyoruz insanız hepimiz isyan noktasına geliyoruz elbette az daha sabır.. Allah sevdiği kuluna verirmiş böyle şeyleri inşallah hepsi en kısa zamanda geçsin daha beterleriyle sınanmayalım.. sabır sabır. dinlenmene bak çok yorma artık kendini düşün. Allah kardeşini de muvaffak etsin. zor süreçler biran önce atlatsın. anne babana acil şifalar.. hepsi belli bir yaşın üzerinde biz mi onlara onlar mı bize destek bilemiyorum. bazen diyorum benim hamile olduğumu unutuyorlar sanırım ama Allah önce onlara sağlık versin napalım.. varlıkları yetiyor bize.Canım çok teşekkür ederim. Bu günler öyle zor geçiyor ki İnan yoruldum Salim ve güçlü kalmaya çalıştıkça her gün bir yenisi eklenen rahatsızlıklarından bezdim. Allah dermansız dert vermesin diye dua ediyorum tabi. Bugün De mide ağrısıyla uyandım. Desen ne diyeceğim ne yapacağım bilemiyorum artık eşime de kıyamıyorum. Annemle babam bir haftadır hastalar ishal mide ağrısı çekiyorlar üşütmüşler. Yazık onlar kendine ancak bakabiliyorlar. Kızkardeşim seminer ve tez savunması ile meşgul iki haftadır çok yoğun.
Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyi
Bir uyku çekeceğim diye ikiye kadar uyıyayamdım sonra daldım beşte midemde ekşimeye uyandım geçer dedim ne olacak?? Geçmedi ağrı yapmaya başladı(
Doktorum famodin vermişti önceden canım, yemeklerden önce al diye içtim onu bir terletti açtı sandım 7 de uyudum 9 da midem yanarak uyandım yine ve şu anda -çok özür dilerim sabah sabah midenizi bulandırıyorsam- geyirti oldukça midemden pis
Bir koku geliyormidemi üşütmüşüm anlaşılan !!
evet kızlar ya aynaya bakmak istemiyorum bazen giydiğim kıyafetlerden sıkıldım penguen gibi yürüyorum kilo fazlasıda olunca kendimi çok saldım gibi geliyoryemeye çalış mutlaka kendin için değil sonuçta.. buarada suyu sakın ihmal etme.. inan hepimiz sanırım artık böyleyiz.. ne kadın gibi hissediyorum ne de mutluyum su sıralar .. sürekli kendimi dinleme halindeyim iyice hassaslaştım.. dokunsalar ağlayacağım heran
neden öyle düşünüyorsunuz kii kızlar yaaa ben kilomla çok mutluyum ki tam on iki kilo almama ragmen. eskisi gibi şık giyinemiyorum topuklu ayakkabı giyemiyorum ama sonuçta içimdeki pıt pıt atarken mutsuz olamıyorum ben sanıırım bu bardağın dolu tarafı görmekle ilgili aynaya baktığınız zaman nasıl kilo aldım değil bebişim nasıl büyüdü diye düşünürseniz herşey daha iyi olabilirevet kızlar ya aynaya bakmak istemiyorum bazen giydiğim kıyafetlerden sıkıldım penguen gibi yürüyorum kilo fazlasıda olunca kendimi çok saldım gibi geliyor
canım bana sağlık ocağından açlık şekerime bakmak için sabah cagirmislardi ben o gün çok geç kalkmistim 11 gibi gittim doktor kızdı bu saate kadar aç durulur mu hamilesin sen diye. Daha erken gelecektin diye. Haklıydı aslında. Akşam en son kaçta yemek yiyoruz onu hesapla 12 ye kadar kac saat ac kaldığına bak canım?Arkadaslar bisey danismak isterim sabahlari cok gec kalkiyorum bazen 12yi geciyor geceleri pek uyuyamiyorum uykum cok bolunuyor surekli lavabo diye kalkiyorum rahat bir sekil alamiyorum falan... neyse gec kalktigimdan kahvaltimi de gec etmis oluyorum bir sorun olurmu??
aman yaaa bebiş sağlıklı olsun kilo verilir yani inşAllah :) on beş gündür bende kilo almamışım şaşırdım akşam yemeklerinde ekmek yemeği kestim ondan sanırım9 kg alıp 60 kg olmuştum. Günlerdir 59.9 çıkıyorum. Bir yandan kg almadığıma bir yandan 100 gram verdiğime seviniyorumNasıl bir psikolojiyse bu artık insan 100 gram için sevinir mi Bu gece kaçamak yaptım çorbanın yanında makarna yedim. Napiim karda çıkıp alışveriş yapamadım ki. Yarına misli misli gelsin kilolar
Bende ondan önce kalkamıyorum geç kalkıyorum gibi geliyor ama gece rahat uyku uyuyamıyorum ondan oluyorNormalde bana bıraksalar bende 12 ye kadar uyudum ama bebek için kalkıyorum bir şeyler yiyorum genelde eşim ise gittiği için onun bahanesine 8 gibi kahvaltı yapıyorum .eşim evde tatil yaparken onu erken uyandirmamak için mutfağa gidip ekmek arası bir şeyler yiyip esimin yanina gelip uyumaya devam ediyorum o uyanana kadar .
Cnm saat 10 - 11 e kadar atistiriyorum biseyler ve yatmadan sut iciyorum yarim litre kadarcanım bana sağlık ocağından açlık şekerime bakmak için sabah cagirmislardi ben o gün çok geç kalkmistim 11 gibi gittim doktor kızdı bu saate kadar aç durulur mu hamilesin sen diye. Daha erken gelecektin diye. Haklıydı aslında. Akşam en son kaçta yemek yiyoruz onu hesapla 12 ye kadar kac saat ac kaldığına bak canım?
bebekle tabiki mutsuz olmamız imkansız bahsettiklerim onla alakalı birşey değil.. sadece dön dolaş aynı kıyafetleri giymek eskiye göre kilo fazlası vs gibi belkide dönemsel birşey hissediyorum. geçicidir elbet. Allah onlara sağlık versin önemli olan o. sağlıkla kavuşalım.neden öyle düşünüyorsunuz kii kızlar yaaa ben kilomla çok mutluyum ki tam on iki kilo almama ragmen. eskisi gibi şık giyinemiyorum topuklu ayakkabı giyemiyorum ama sonuçta içimdeki pıt pıt atarken mutsuz olamıyorum ben sanıırım bu bardağın dolu tarafı görmekle ilgili aynaya baktığınız zaman nasıl kilo aldım değil bebişim nasıl büyüdü diye düşünürseniz herşey daha iyi olabilir
afiyetler olsuunnn9 kg alıp 60 kg olmuştum. Günlerdir 59.9 çıkıyorum. Bir yandan kg almadığıma bir yandan 100 gram verdiğime seviniyorumNasıl bir psikolojiyse bu artık insan 100 gram için sevinir mi Bu gece kaçamak yaptım çorbanın yanında makarna yedim. Napiim karda çıkıp alışveriş yapamadım ki. Yarına misli misli gelsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?