2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar acil cevap istiyorum levrek tüketiyor musunuz ? Ne kadar civa içerdiği hakkında bilgi bulamadim
Bana doktorum büyük balıkları haftada bir kez küçük balıkları ise 2-3 kez yiyebileceğimi söyledi levrek yediğim zaman o hafta başka büyük balık yemiyorum

Ben de sütaş içiyorum sadece süt içeceksem 2 bardak yoğurt yediysem 1 bardak içiyorum sütü çok sevmiyorum doğrusu midem bulanmasın diye bazen kefir alıp 2 bardak içiyorm
Anliyorum kac ayliksin peki 6 aydan sonra kalsiyum ihtiyacin artar unutma

Ben ilk bebegimde dağıtmak için süsler yapmıştım onlara buzdolabına yapıştırmak için mıknatıs ile silikonlamıştım.birde içlerine renkli renkli badem şekerleri doldurmuştum bunda daha yapmadm bişey

İyi olmana çok sevindim canım.uzun süre sesin çıkmayınca endişelenmiştim açıkcası.ama neyseki erken doğum tehliken yokmuş.ama böbrekte kum da baya zor olsa gerek.ne yapacaklar var mıbir tedavisi hamilelikte?

Çok geçmiş olsun cnm gözünaydın

peki şeker yüklemesi yaptırdın mı canım sonucun nası çıktı
Yapti
peki şeker yüklemesi yaptırdın mı canım sonucun nası çıktı
Yaptirdim canim.50 grlik yaptilar saglik ocaginda.1 saat sonra 174 cikti. Hemsire dikkat et dedi yemene falan.kendi doktorum bi hafta takip et dedi. Bazen 112 lerde cikiyor bazen 160 falan cikiyor cok dengeli degil yani.ama ekmek pilav makarna hamur isi yemeyince düşük cikti hep.doktorum diyetisyene yonlendirecek sanirim.

canımm gelicek güzel günlerden önce inşallah bunları yaşıyoruz insanız hepimiz isyan noktasına geliyoruz elbette az daha sabır.. Allah sevdiği kuluna verirmiş böyle şeyleri inşallah hepsi en kısa zamanda geçsin daha beterleriyle sınanmayalım.. sabır sabır. dinlenmene bak çok yorma artık kendini düşün. Allah kardeşini de muvaffak etsin. zor süreçler biran önce atlatsın. anne babana acil şifalar.. hepsi belli bir yaşın üzerinde biz mi onlara onlar mı bize destek bilemiyorum. bazen diyorum benim hamile olduğumu unutuyorlar sanırım ama Allah önce onlara sağlık versin napalım.. varlıkları yetiyor bize.
dua ediyorum bizler için.feraha kavuştursun biran önce iyileş canımm

evet kızlar ya aynaya bakmak istemiyorum bazen giydiğim kıyafetlerden sıkıldım penguen gibi yürüyorum kilo fazlasıda olunca kendimi çok saldım gibi geliyor

evet kızlar ya aynaya bakmak istemiyorum bazen giydiğim kıyafetlerden sıkıldım penguen gibi yürüyorum kilo fazlasıda olunca kendimi çok saldım gibi geliyor
neden öyle düşünüyorsunuz kii kızlar yaaa ben kilomla çok mutluyum ki tam on iki kilo almama ragmen. eskisi gibi şık giyinemiyorum topuklu ayakkabı giyemiyorum ama sonuçta içimdeki pıt pıt atarken mutsuz olamıyorum ben sanıırım bu bardağın dolu tarafı görmekle ilgili aynaya baktığınız zaman nasıl kilo aldım değil bebişim nasıl büyüdü diye düşünürseniz herşey daha iyi olabilir

Ben toplam 7 kg aldım. Ben de gobegimi seviyorum hele eşim oy oy oglusumuz büyüyor diye seviniyor kızlar . O yüzden kg yu sorun etmeyin ve mutlu olmaya bakın

Arkadaslar bisey danismak isterim sabahlari cok gec kalkiyorum bazen 12yi geciyor geceleri pek uyuyamiyorum uykum cok bolunuyor surekli lavabo diye kalkiyorum rahat bir sekil alamiyorum falan... neyse gec kalktigimdan kahvaltimi de gec etmis oluyorum bir sorun olurmu??

canım bana sağlık ocağından açlık şekerime bakmak için sabah cagirmislardi ben o gün çok geç kalkmistim 11 gibi gittim doktor kızdı bu saate kadar aç durulur mu hamilesin sen diye. Daha erken gelecektin diye. Haklıydı aslında. Akşam en son kaçta yemek yiyoruz onu hesapla 12 ye kadar kac saat ac kaldığına bak canım?

9 kg alıp 60 kg olmuştum. Günlerdir 59.9 çıkıyorum. Bir yandan kg almadığıma bir yandan 100 gram verdiğime seviniyorum Nasıl bir psikolojiyse bu artık insan 100 gram için sevinir mi Bu gece kaçamak yaptım çorbanın yanında makarna yedim. Napiim karda çıkıp alışveriş yapamadım ki. Yarına misli misli gelsin kilolar

Normalde bana bıraksalar bende 12 ye kadar uyudum ama bebek için kalkıyorum bir şeyler yiyorum genelde eşim ise gittiği için onun bahanesine 8 gibi kahvaltı yapıyorum .eşim evde tatil yaparken onu erken uyandirmamak için mutfağa gidip ekmek arası bir şeyler yiyip esimin yanina gelip uyumaya devam ediyorum o uyanana kadar .

aman yaaa bebiş sağlıklı olsun kilo verilir yani inşAllah :) on beş gündür bende kilo almamışım şaşırdım akşam yemeklerinde ekmek yemeği kestim ondan sanırım

Bende ondan önce kalkamıyorum geç kalkıyorum gibi geliyor ama gece rahat uyku uyuyamıyorum ondan oluyor

Cnm saat 10 - 11 e kadar atistiriyorum biseyler ve yatmadan sut iciyorum yarim litre kadar

bebekle tabiki mutsuz olmamız imkansız bahsettiklerim onla alakalı birşey değil.. sadece dön dolaş aynı kıyafetleri giymek eskiye göre kilo fazlası vs gibi belkide dönemsel birşey hissediyorum. geçicidir elbet. Allah onlara sağlık versin önemli olan o. sağlıkla kavuşalım.

afiyetler olsuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…