2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bunu bende merak ediyorum gerçi analtmayla anlayabilirmiyiz onuda bilmiyorum

anneme sordum sanci olsa duramazsin dedi siyrildi isin icinden valla. Doktora soracaktim unuttum.

Al benden de o kadar...
Karnım şişiyor sertleşiyor bazen top gibi tümsek oluyor doktor bebek o diyor.
Ben de nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum. Eve nst mi alalım yani!? Pof.

hahaha eve nst almak iyi fikir valla ultrason cihazini almanin kiyisindan donmustuk ya bi ara simdi de bu var. İnsan ister istemez tedirgin oluyor.

canim ben doktoruma sordum gecenlerde. Dedim bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum. Normal dedi daha hareket saymayacagiZ dedi. Bazen uyuyor bebisler ya da yorgun oliyorlardir :) bazen de sanji icerde disco var gibi oluyo
evet doğru bazı günler bişi hissetmezken bazı günler de durmayacak gibi oluyor ama bu ara az hareket hissettim korkuyorum ama kötü bişi duyarım diye cesaret edip doktora gidemiyorum da

karnıma ellerimi koyup hafif bastırdığımda dalgalanmalar hissediyorum ama o kelebek uçuşu hissi azaldı yada günlerdir evdeyim rahat giyiyorum rahat hareket ediyorum anlamıyormuyum bilmiyorum

herkese merhaba.hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum ..
OGRETMEN arkadaslara bir sorum olacakti yasadigim sehirin ilcesinde gorev yapiyorum ilceye epey kar yagmis ama merkeze yagmadigi icin tatil verilmedi ama bazi arkadaslar karli gunler hamilelere tatil veriliyor dediler sizlerden bu sekilde izin kullananiniz var mi ne yapmam gerekiyor cekindigim icin henuz mudure sormadim.

ben öğretmen değilim meb de çalışıyorum burda çok kar yağdığında valilik mesaj atıyor hamile ve engellilere il geneli tatil diye sizde de böyle olabilir mi acaba öğretmenlere özel bişi olacağını sanmam ama

Canım valla öyle bir korku sardı ki hiç bir şey gözüme gelmedi
Belki de rapor aşırım doğru dedin, şaşkınlık ve gerginlik biraz azaldı sakin kalmaya çalışıyorum.
İyi ki varsınız.
Sabah altıda nst ye gircem demiştin sonucu merak ettim.gerçi sabaha kadar uyumamıştın muhtemelen uyuyorsundur şimdi ama bir ses ver uyanınca

Kizlar ozellikle tecrubeli anneler bu sanci, kasilma nasil oluyo nasil anlayacagiz ya
Gelir de anlamam diye korkuyorum
benim onceki dogumumda sanci geldi sabahtan aksama kadar 12 saat sanci oldugunu bilmedim bir saate bir belime asiri derece agri giriyordu bes dk kivrandiriyordu tas dusuryorum sandim daha once dusurmustum gece 12 de dayanamayip hastaneye gittim sancilar yirmi dk dusmustu sanci geldiginde nefes bile alamiyordum ciklik cigligaydim dogum baslamis dediler sezeryana aldilar

Reactions: mnt
Teşekkür ederim canım.bekliyoruz bakslım başında daha düzelemedi içtiği antibiyotiği kusuyor çünkü.faydasını göremiyoruz o yüzden biraz daha devam ederse tekrar götürüp iğneye çevirticez ilacı.bişeyde yemiyor belki serum falan takarlar.

cevabim cikmamis:) duyuru yapilmadi dersim carsamba gunu o zamana kadar tatil olur insallah yollar hamileler icin gidilecek gibi degil

Reactions: mnt
bence müdürünüzle görüşün o kadar karda kendinizi riske atmayın yol+soğuk+karda hareket etmek yorucu idare edebilir belki

Çok geçmiş olsun Rabbim korktuğun yere uğratmasın inşallah hayırlısıyla çıkarsınız hastaneden kasılmaların çok sık değilse gözlem amaçlıda tutuyor olabilir doktorlar.zaten evde olsanda için rahat etmezdi bide bu yönden düşün hastanede olman daha iyi bence..Kendinide bebişide strse sokma bizide haberdar et canım. Kilim ve tohum

Valla bu ikinci hamileliğim ama ben yine panik yine panik.az önce 30-40 sn karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi.yüreğim ağzıma geldi birden.ilkinde yaşıyor muydum acaba bu haftalarda bu tarz ağrılar hiç hatırlamıyorum.

Evham,panik ilk günden beri var dur durak bilmiyor hepimiz aynıyiz sanırım :)

kızlar Kilim ve tohum ile konuştum. çok şükür bebeğide oda sağlıklıymış. bebek gelmiyor. besin zehirlenmesi ve böbrek kisti yüzünden öyle sancı çekmiş. nts aleti bu ağrıyı ayırt edemiyormuş. biraz yorgun ve yatacakmış. bebeğininde kendininde iyi olduğunu sizede haber vermemi istedi. dualarınız için teşekkür ediyor. iyi olunca yazacak sizlere

Benim de ikinci gebeligim ama stres tavan..ilkin heyecanini daha cok yasadim.dogum da zor gecince insan etkileniyor.
Simdi rahat olursam sanki birsey olacak gibi geliyor.bu havada seker yuklemesenin sonucunu gostermek icin gittim.arabanin gitmedigi yerde yuruduk ama kendimi kasmaktan simdi heryerim agriyor.
Gitmesem sonucu gostermek icin tekrar randevu cok uzun endokrin cunku
Kizimin sansina temiz cikti sukir
Kbb doktoruna da gorundum .sagolsun bakti.bogazim agriyordu.
@kilimtohum gecmis olsun ...rabbim sifa versin ins sag salim surecimizi atlatiriz.

Şükür iyi haberi aldık geçmiş olsun tekrar çok sevindim

kızlar merhaba, cumartesi kontrolumuz vardı cok sukur iyiymıs oglum, doktorum bu haftadan sonra artık yarım avakado tuketsen iyi olur, onun içindeki asitler bebege kilo aldırıyor, besliyor dedi. yogurtla filan yenilebilr belki, olgun yumusagı makbuldur dedi. dun yedim ama zorla yedim vallahi.. bilginiz olsun sizinde

Allah'ın gücüne gitmesin de ben o meyveyi hiç sevemedim ya
Eşim bilmediğine gitmiş bir de en sertini almış Sonuç olarak yenmedi bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…