- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.401
Canım bizde sizi öperiz. Evet iyi olacak inşallah canım ama hastalık çekmekten gına geldi. Böbrekteki kum için tedavi önerdi ama antibiyotiksiz olacakmış bu da süreci uzatabilirmiş. Bol su içerek bol acı çekerek vücudumun atmasını bekleyeceğim. Tabi tek doz antiseptik içebilirmişim.aynen canim hayirlisiyla atlatsak valla biraz rahat edelim dogurunca :) oglumla konisirken hep diyorum oglum nisanda geleceksin daha var tamam mi hen cikmaya calisma diye.
oglusunu operim :) cok sevindim iyi haberlerine. İstirahat iyi olir bu soguk izmir gunlerinde sicacik evinde dinlen canim. İnsallah bir sonraki doktor stresimiz dogumda olur nisanda. Ciger gelostirici ignenin zarari olmamasina sevindim dun aklima takilmisti vitamin olsun oglusuna
Peki bobrekteki kum icin doktora gitmen gerekuyor muymus canim.
Ben bu sabah da mide ağrısıyla uyandım beştegünaydın kızlar bol tekmeli güzel haberleri bir gün olur inşallah
gecen hafta koku bende de olmuştı canım ya üşüttün yada yediğin birşey dokundu bütün gün terleyip yataktan cıkamamıstım.. sen de dinlenmeye çalış bir günde atıyorsun merak etmeCanım bizde sizi öperiz. Evet iyi olacak inşallah canım ama hastalık çekmekten gına geldi. Böbrekteki kum için tedavi önerdi ama antibiyotiksiz olacakmış bu da süreci uzatabilirmiş. Bol su içerek bol acı çekerek vücudumun atmasını bekleyeceğim. Tabi tek doz antiseptik içebilirmişim.
Vallahi 10 gündür hastalık çekmekten moralim bozuldu. Dün Sevinç'le girdim kendi yatağımda iyi
Bir uyku çekeceğim diye ikiye kadar uyıyayamdım sonra daldım beşte midemde ekşimeye uyandım geçer dedim ne olacak?? Geçmedi ağrı yapmaya başladı
Doktorum famodin vermişti önceden canım, yemeklerden önce al diye içtim onu bir terletti açtı sandım 7 de uyudum 9 da midem yanarak uyandım yine ve şu anda -çok özür dilerim sabah sabah midenizi bulandırıyorsam- geyirti oldukça midemden pis
Bir koku geliyormidemi üşütmüşüm anlaşılan !!
Gerçekten mi terlesem iyi mi olurum?gecen hafta koku bende de olmuştı canım ya üşüttün yada yediğin birşey dokundu bütün gün terleyip yataktan cıkamamıstım.. sen de dinlenmeye çalış bir günde atıyorsun merak etme
aaaaa şuan bende şakın oldum sen öyle deyince. ankarada kar yağmıyor ama hava buz gibi. aman sen sakın karın gazına gelip çıkma dışarı. malum ağaında yeni ileşti. sütünü al eline camın karşısında diminğinle kara karşı keyif yapın öğretmenimGünaydın canım inşallah :) biliyor musunuz izmire lapa lapa kar yağıyor. Şaşkınız İzmirliler olarak:)
canım miğdenide üşütmüş olabilirsin bu aylara özel miğde ağrında olbilir. ben 1 haftadır sabah akşam gece miğde yanmasıyla mücadele ediyorum. bazı kızlar miğde ağrısıyla uğraşıyor. bu aylarda başlarmış miğde sıkıntısı. doktor gavicson mu ne öyle bi şurup önerdi hepimize. ben şuanlık dayanmaya çalışıyorum ilaçsız. ama seninkide öyle bişey olabilir canım. sakız ve sarı leblebi iyi geliyor tavsiye ederimBen bu sabah da mide ağrısıyla uyandım beşte
Midemi üşütmüşüm
Midemden pis bir koku geliyor. Allahım ne gğnah işledim de biri bitmeden öbürü beni buldu diye düşünüyorum. Çok şükür dermanı olan dertler ama bezdim vallahi arkadaşım.
Canım valla mecnun gibiyim dışarda mevsim ne hiç bilmiyorum perdeyi aralayıp cama bakmasam kardan haberimmolmayack zaten İzmir için büyük bir olay bu!aaaaa şuan bende şakın oldum sen öyle deyince. ankarada kar yağmıyor ama hava buz gibi. aman sen sakın karın gazına gelip çıkma dışarı. malum ağaında yeni ileşti. sütünü al eline camın karşısında diminğinle kara karşı keyif yapın öğretmenim
Midem yanıyor olsa İnan umursamadan devam edeceğim. Benim ki ağrıyor üstüne bir de yetmezmiş gibi üşütmüş gibi pis koku geliyor. O kokulu geğirtiye dayanamıyorum. Kendimi kadın gibi hissedemedimnn kaç gün oldu :) sarı leblebi söyliyeyim alsın eşim. Gaviscon da alırım canım. Yemekten çok ilaç içiyorum bu da hiç doğru gelmiyor ama bıktım artık hastayım demekten vallahi utanıyorum artık.canım miğdenide üşütmüş olabilirsin bu aylara özel miğde ağrında olbilir. ben 1 haftadır sabah akşam gece miğde yanmasıyla mücadele ediyorum. bazı kızlar miğde ağrısıyla uğraşıyor. bu aylarda başlarmış miğde sıkıntısı. doktor gavicson mu ne öyle bi şurup önerdi hepimize. ben şuanlık dayanmaya çalışıyorum ilaçsız. ama seninkide öyle bişey olabilir canım. sakız ve sarı leblebi iyi geliyor tavsiye ederim
canım bence nane limon iç yatağın içine gir terle bi güzel benim terim kaç kez yatağa geçmişti ogün.. yarına inş birşeyin kalmazGerçekten mi terlesem iyi mi olurum?
Çok teşekkürler canım. Üşütmüş olabilirim. Çünkü iki gündür pek bir şey yemedim. Nane limon içsem iyi olur mu sence?
Tamam canım öyle yapayım çok sağol. İştahım yine gitti doktor artık aç kalma demişti. Açık çay içip en gazla peynir yiyebilirö o dacanım bence nane limon iç yatağın içine gir terle bi güzel benim terim kaç kez yatağa geçmişti ogün.. yarına inş birşeyin kalmaz
canım ilacı doktor vermeden içme yanlış bişey olmasın. sen süt iç. nane limon iç. leblebi yeMidem yanıyor olsa İnan umursamadan devam edeceğim. Benim ki ağrıyor üstüne bir de yetmezmiş gibi üşütmüş gibi pis koku geliyor. O kokulu geğirtiye dayanamıyorum. Kendimi kadın gibi hissedemedimnn kaç gün oldu :) sarı leblebi söyliyeyim alsın eşim. Gaviscon da alırım canım. Yemekten çok ilaç içiyorum bu da hiç doğru gelmiyor ama bıktım artık hastayım demekten vallahi utanıyorum artık.
yemeye çalış mutlaka kendin için değil sonuçta.. buarada suyu sakın ihmal etme.. inan hepimiz sanırım artık böyleyiz.. ne kadın gibi hissediyorum ne de mutluyum su sıralar .. sürekli kendimi dinleme halindeyim iyice hassaslaştım.. dokunsalar ağlayacağım heranTamam canım öyle yapayım çok sağol. İştahım yine gitti doktor artık aç kalma demişti. Açık çay içip en gazla peynir yiyebilirö o da
Zorlarsam.
Masallah olusuna.benimde 25+1 iken 35 cm 856 gr cikmisti kiloya göre seker şüphesi var diyolar.boyluda masallah insallah saglikli olsunlarda önemli olan o
bir haftadır ne çektim kızlar öksürük bütün akıntısı balgam. dikkat edin kendinize. Iyiyim şimdi maşallah şükür.her gün taze portakal suyu sıktım içtim sütlü ballı nisastali paliza yapıp yedim . Zeytinyağı zorla ya zorlaya bir tatlı kaşığı içtim öksürük çoğaldıkça. Rahatlattı şükür. Sizlere de tavsiyem bu. Şu 3 ayı da sağlıklı bir şekilde atlatiriz insaallahTamam canım öyle yapayım çok sağol. İştahım yine gitti doktor artık aç kalma demişti. Açık çay içip en gazla peynir yiyebilirö o da
Zorlarsam.
el işi en sevdiğim şeyBu hafta butun anneler mideyi usutmusuz demek ki, ben de 3 gundur istifra ediyorum deli gibi, usutme kaynakliymis. Tabii bende gida zehirlenmesi de oldu o baska da. Neyse kizlar bir sey soracagim,
Benim okullar yakinda tatile girecek ve ben de el isi bi seyler yapayim diyorum. Bebegime neler yapabilirim, sizin yaptiginiz bir seyler var mi ? Ayrica mobilya falan bakiyor musunuz ?
corba var un corbasi o iyi gelir.biz de helle de diyorlar.usuttugumuz zaman annem yapardi bize...mideni de bulandirmaz.Tamam canım öyle yapayım çok sağol. İştahım yine gitti doktor artık aç kalma demişti. Açık çay içip en gazla peynir yiyebilirö o da
Zorlarsam.
vallahi ben pek yiyemedim yumurta gibi geldi tadı :sBana pek cazip gelmiyor tadına bakmadan hemde :) deniyim bakalkm yiyebilecekmiyim
Canım bir hastalık buldu mu insanı zaten peş peşe gelir Allah dermansız dert vermesin sen kendini sıcak tut ayaklarını özellikle üşütme midenin kabul edeceği yiyecekleri az az ye iyi olacaksın inşallahMidem yanıyor olsa İnan umursamadan devam edeceğim. Benim ki ağrıyor üstüne bir de yetmezmiş gibi üşütmüş gibi pis koku geliyor. O kokulu geğirtiye dayanamıyorum. Kendimi kadın gibi hissedemedimnn kaç gün oldu :) sarı leblebi söyliyeyim alsın eşim. Gaviscon da alırım canım. Yemekten çok ilaç içiyorum bu da hiç doğru gelmiyor ama bıktım artık hastayım demekten vallahi utanıyorum artık.
Ben de sütaş içiyorum sadece süt içeceksem 2 bardak yoğurt yediysem 1 bardak içiyorum sütü çok sevmiyorum doğrusu midem bulanmasın diye bazen kefir alıp 2 bardak içiyormpeki ne kadar iciyorsun gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?