2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bana pek cazip gelmiyor tadına bakmadan hemde :) deniyim bakalkm yiyebilecekmiyim

Allah'a şükür inşallah daha iyi olur sağlıkla kucağına alır

Kızlar acil cevap istiyorum levrek tüketiyor musunuz ? Ne kadar civa içerdiği hakkında bilgi bulamadim

paylasimin icin tesekkurler canim. Demek surekli agri oluyor
Simdi tecrube edinmissin ne guzel. İnsallah zamaninda gelir meleklerimiZ

aman dikkat et canim usutmeden dolayi faln da oliyor o agri rahim genisledigi icin de oluyor. Tabii her agrida tedirgin oluyo insan nerden geldi bu agri onemli mi acaba diye

oh iyi bari cok sevindim aklim ondaydi valla. Gelmesin bebisler simdi yaa nisanda gelsinler saglikla. Cok dikkat etmemi lazim yememize, her seye. İnsan farkedemiyor iste bazen ne oldugunu

iyi akşamlar kızlar.bugün doktora kontrole gittik.oğlum 35 cm olmuş kilosu da 1100-1200 gr.25+6 günlüğüz 28+4 çıktı ultrasonda 2 hafta 5 gün önden gidiyoruz yani.bebek iri olunca şeker şüphesi var tabi yarın sonucum çıkıcak inşallah şekerim çıkmaz

Canım benim ya çok üzüldüm dualarım seninle zamanında gelsin inşallah yavrumuz senin için bol bol dua edeceğim moralini bozma güçlü olmaya çalış.. bakalım kendi doktorun ne diyecek ? ?? Bütün yaşadığın bu sağlık problemleri erken doğum riskinle mi alakalıymış yoksa tesadüfen mi fark edildi

Valla bu soğukta üşütmüşümdürde belki bilemiyorum ya da strestende olabilir.hayırlısıyla bir geçseydi şu son iki üç ayımız.

Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.

Son düzenleme:

un kitabiyesi

ayy un kurabiyesi unuttum ben is ten gucten ay hic sorma su millettin nazarindan basima grlmedik kalmadi hepsini dovesim var halen simdi gelip soranlara erken xdogum riskim var heran olabilir diyorum dua ediyorlar demekkii iyiyiz demek cok iyi degil

Çok geçmiş olsun inşAllah bir daha doğuma gidersin hastaneye

Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
@MMaya @pinar5487 @kafein_ @hayal_masal @uconn @happymom87 @supremee @buglem01 @01Adanali @Fidaan34 @giyimolog @neslim33 @cloud17 @mozak @whiterose00 @deli_mavi_59 @izmir-girl @Nasip_kismet
Kızlar unuttuğum varsa halsizliğe verin bağışlayın.

Çoook sevindim iyi haberlerine canım..
Hepimiz en başından beri sorunlar yaşadık yaşıyoruz ya da yaşayacağız kimbilir.. Ama önce Allah sonra burada birbirimize ettiğimiz en içten dualarımızla, sıcacık pozitif enerjilerimizle bunların üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle.. Bu yola beraber çıktık ve yine beraber mutlu sona ulaşmak nasip olsun hepimize inşallah.. Burada kocaman bir aile olduk güzel arkadaşlıklar kurduk. Doğumdan sonra da bu böyle devam edicek inşallah.. Güçlü olmaya pozitif düşünmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…