- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.361
Bana pek cazip gelmiyor tadına bakmadan hemde :) deniyim bakalkm yiyebilecekmiyimkızlar merhaba, cumartesi kontrolumuz vardı cok sukur iyiymıs oglum, doktorum bu haftadan sonra artık yarım avakado tuketsen iyi olur, onun içindeki asitler bebege kilo aldırıyor, besliyor dedi. yogurtla filan yenilebilr belki, olgun yumusagı makbuldur dedi. dun yedim ama zorla yedim vallahi.. bilginiz olsun sizinde
Allah'a şükür inşallah daha iyi olur sağlıkla kucağına alırkızlarKilim ve tohum ile konuştum. çok şükür bebeğide oda sağlıklıymış. bebek gelmiyor. besin zehirlenmesi ve böbrek kisti yüzünden öyle sancı çekmiş. nts aleti bu ağrıyı ayırt edemiyormuş. biraz yorgun ve yatacakmış. bebeğininde kendininde iyi olduğunu sizede haber vermemi istedi. dualarınız için teşekkür ediyor. iyi olunca yazacak sizlere
paylasimin icin tesekkurler canim. Demek surekli agri oluyorbenim onceki dogumumda sanci geldi sabahtan aksama kadar 12 saat sanci oldugunu bilmedim bir saate bir belime asiri derece agri giriyordu bes dk kivrandiriyordu tas dusuryorum sandim daha once dusurmustum gece 12 de dayanamayip hastaneye gittim sancilar yirmi dk dusmustu sanci geldiginde nefes bile alamiyordum ciklik cigligaydim dogum baslamis dediler sezeryana aldilar
aman dikkat et canim usutmeden dolayi faln da oliyor o agri rahim genisledigi icin de oluyor. Tabii her agrida tedirgin oluyo insan nerden geldi bu agri onemli mi acaba diyeValla bu ikinci hamileliğim ama ben yine panik yine panik.az önce 30-40 sn karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi.yüreğim ağzıma geldi birden.ilkinde yaşıyor muydum acaba bu haftalarda bu tarz ağrılar hiç hatırlamıyorum.
kızlarKilim ve tohum ile konuştum. çok şükür bebeğide oda sağlıklıymış. bebek gelmiyor. besin zehirlenmesi ve böbrek kisti yüzünden öyle sancı çekmiş. nts aleti bu ağrıyı ayırt edemiyormuş. biraz yorgun ve yatacakmış. bebeğininde kendininde iyi olduğunu sizede haber vermemi istedi. dualarınız için teşekkür ediyor. iyi olunca yazacak sizlere
Canım benim ya çok üzüldüm dualarım seninle zamanında gelsin inşallah yavrumuz senin için bol bol dua edeceğim moralini bozma güçlü olmaya çalış.. bakalım kendi doktorun ne diyecek ? ?? Bütün yaşadığın bu sağlık problemleri erken doğum riskinle mi alakalıymış yoksa tesadüfen mi fark edildiÇok zor hastalıkla dolu bir hafta geçirdim. Pazartesi kanama oldu salı doktora gittim gayet iyi görünüyordu her şey!
Salı günü ayrıca farenjit olmuşum ilaç verdi doktor antibiyotik be ağrı kesici kullandım iyi de geldi. Ertesi gün grip başladı! Sinüzit ağrısı bütün akıntısı hapşırık tıksırık neyse dedim geçer.
Dün ishal oldum!
Be bu sabah altıda çok şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Gün boyu bir şey yiyip içemedim ishal devam etti. Akşam dayanamadık acile gidelim dedim eşime burda bir kadın Doğum hastanesinde ancak pazar günü uzman buluruz diye geldik ben bir serum beklerken nst diye bir
Cihaza bağlamışlar cehalet benimki hiç de anlamıyorum tabi
Sonuç erken Doğum şüphesiyle hastanede yatıyorum ve korkuyorum kızlar.
Kendi doktorumla görüştüm yarın sabah gideceğim.
Erken doğumu önlemek için ilaç veriyorlar serum taktılar akciğer geliştirici iğne yaptılar hepsini doktorum da onayladı.
Moralim çok bozuk kızlar .
Dua edin lütfen!
Aynen dediğin gibi galiba.hayırlısıyla bi geçseydi şu 2-3 ayEvham,panik ilk günden beri var dur durak bilmiyor hepimiz aynıyiz sanırım :)
Valla bu soğukta üşütmüşümdürde belki bilemiyorum ya da strestende olabilir.hayırlısıyla bir geçseydi şu son iki üç ayımız.paylasimin icin tesekkurler canim. Demek surekli agri oluyor
Simdi tecrube edinmissin ne guzel. İnsallah zamaninda gelir meleklerimiZ
aman dikkat et canim usutmeden dolayi faln da oliyor o agri rahim genisledigi icin de oluyor. Tabii her agrida tedirgin oluyo insan nerden geldi bu agri onemli mi acaba diye
oh iyi bari cok sevindim aklim ondaydi valla. Gelmesin bebisler simdi yaa nisanda gelsinler saglikla. Cok dikkat etmemi lazim yememize, her seye. İnsan farkedemiyor iste bazen ne oldugunu
Dikkat et kendine canım çoğu gitti azı kaldı hayırlısıyla bundan sonra sorun çıkmasınValla bu soğukta üşütmüşümdürde belki bilemiyorum ya da strestende olabilir.hayırlısıyla bir geçseydi şu son iki üç ayımız.
tombalak olmanin faydalariTombalaklar daha az alabiliyormisal ben :))
Aaaaa..! Ay deli ederler insanı.
Boşvver sen onları bak senin ve oğluşunun sağlığından önemli bir şey yok şuan , insanlar konışur hep!
Biz hala un kurabiyesinin tarifini bekliyoruz bu arada haberin olsunnn :))
Aaaaa..! Ay deli ederler insanı.
Boşvver sen onları bak senin ve oğluşunun sağlığından önemli bir şey yok şuan , insanlar konışur hep!
Biz hala un kurabiyesinin tarifini bekliyoruz bu arada haberin olsunnn :))
Çok geçmiş olsun inşAllah bir daha doğuma gidersin hastaneyeCanım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
Amin canım inşallah.Çok geçmiş olsun inşAllah bir daha doğuma gidersin hastaneye
Canım kızlar Allah hepinizden razı olsun. Oğlum teyzelerinin iyi dilek ve pozitif enerjileriyle sakinleşti :)
Dün geceki nst cihazı kasılma ölçen bir cihazmış ancak ayırt ediciliği pek yüksek değilmiş.
Sabah viziteainde doktor bir gün daha kalmamı istedi. Önlem ve gözlem bu durumlarda önemlidir dedi. Fakat eşim kendi doktorumla gece boyu görüşmüş sabah da gelsin demiş. Ben hastaneden ancak 09.30 da çıkabildim. Kendi doktorum acil operasyona gitmiş ben biraz bekledim iyi de oldu az soluklandım.
Doktorum uzunca inceledi, rahim ağzı boynu derinliği bebeğin ve plasentanın duruşu su miktarı oğlumuzun ölçüleri hareketleri her şey tek tek incelendi çok şükür bir sorun çıkmadı!!
Erken Doğum riskini eliyorum tabi şimdilik dedi. Bir hafta istirahat şart dedi. Her gün bilgi istedi. En ufak bir sancı kanama kasılma her gün not et dedi. Vajinal muayenede de yapmak zorundayım dedi. Açılma da yok çok şükür.
Benim sorunum besin zehirlenmesi üstüne böbrekte kum.
Özellikle böbrekteki kum dökme olayında rahim civarında kasılma yaratacağından -daha önce taş düşürmüş biri olarak aslında bu acıyı tanıyorum -
Erken Doğum sancısı ile karıştırılabilirmiş.
Dün yapılan işlemler içinde akciğer geliştirici iğne yapılmasını gereksiz buldu ama olsun zararlı değil dedi. Doğum geciktirici tablet kullanıldığını söyledim. Dört saat arayla üç tane. Doktorum bunları da zararsız buldu. En beğendiği ise serumla beslemek!
İki kilo kaybetmişim. Zaten başlangıçtan bugüne 2.400 gr almıştım.artık kilo kaybetmeyin, bu noktadan sonra kilo kaybını hiç önermiyoruz dedi.
Şimdi evdeyim uzanıyorum. Arayan soran mesaj atan aklından çıkarmayan yanına geleyim diyen takip ederken güzel dileklerini esirgemeyen her an tetikte haber bekleyen bütün canlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıcacık içten samimi sevginizi hep yanımda hissettim. İyi ki vardınız ve hep varsınız ve de hep var olun!!
oğlum için de benim için de şanssınız.
Oğlum da ellerinizden öper.
@MMaya @pinar5487 @kafein_ @hayal_masal @uconn @happymom87 @supremee @buglem01 @01Adanali @Fidaan34 @giyimolog @neslim33 @cloud17 @mozak @whiterose00 @deli_mavi_59 @izmir-girl @Nasip_kismet
Kızlar unuttuğum varsa halsizliğe verin bağışlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?