2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aman yaaa bebiş sağlıklı olsun kilo verilir yani inşAllah :) on beş gündür bende kilo almamışım şaşırdım akşam yemeklerinde ekmek yemeği kestim ondan sanırım

Canm kilo sorun değil. Şekerden şüphelendi Dr bebişimin suyu fazla çıktı bir nevi diyete çektim kendimi. Ekmeği bende azalttım kilo alımım durdu. İnşallah düzelir bebişimin suyu.

Kızlar iyi geceler. Ben de kilo alamıyorum yattığım halde. Erken doğum riskin var demişti doktor 1 bucuk aydır yatıyorum. Sadece 5 kilo aldım hamile kaldığımdan beri. Sizce cok mu az. O kadar da yiyorum. Nere gidiyor yediklerim

Cnm dogrusu yalnisi nedir bilemiyorum ben 10 kiloyu astim 25 haftalik oldum... bazi insanlar hic almiyor... bence en dogrusu bebegin kilo almasidir dert etme hic.

Cnm dogrusu yalnisi nedir bilemiyorum ben 10 kiloyu astim 25 haftalik oldum... bazi insanlar hic almiyor... bence en dogrusu bebegin kilo almasidir dert etme hic.
Şuan 29 hafyadayız. Bebeğimde 10 gün önde ve sağlıklı dedi doktorum. Ama siz öyle yazınca bende mi anormallik var diye düşünmeden edemedim.

Şuan 29 hafyadayız. Bebeğimde 10 gün önde ve sağlıklı dedi doktorum. Ama siz öyle yazınca bende mi anormallik var diye düşünmeden edemedim.
Ben ne yazmistim ki anlamadim?? cocugun kilosu ve sagligi yerindeyse dert etme cunku herkesin bunyesi farkli kimi alir kilo kimi almaz...

Ben ne yazmistim ki anlamadim?? cocugun kilosu ve sagligi yerindeyse dert etme cunku herkesin bunyesi farkli kimi alir kilo kimi almaz...
Yok sen değil canım genel olarak yazdım. Ben kilo almak istiyorum çünkü. Etlerim acıyo geriliyor o yuzden. Kilo alsaydım belki i bu kadar gerilmezdi karnım

Ben geceleri cok yiyorum ve yakmaya firsat vermiyorum

Hergün bir bardak süt içitorum, bir kase yoğurt yiyorum. Bir porsiyon meyve yiyorum ve yanında ceviz badem yiyorum. Sabah öğle akşam yemeklerini tam yapıyorum. M Mucizemkalbim

Hergün bir bardak süt içitorum, bir kase yoğurt yiyorum. Bir porsiyon meyve yiyorum ve yanında ceviz badem yiyorum. Sabah öğle akşam yemeklerini tam yapıyorum.
Anliyorum sutu 1 litreye cikar.. 1 litre de su.. her gun 1 yumurta 2 dilim peynir mutlaka... salata sebze eksik olmasin et balik tavuk mumkun oldukca... ama unutma sut ve su mikarini cogalt

Anliyorum sutu 1 litreye cikar.. 1 litre de su.. her gun 1 yumurta 2 dilim peynir mutlaka... salata sebze eksik olmasin et balik tavuk mumkun oldukca... ama unutma sut ve su mikarini cogalt
Canım hepsii yiyorum haftanın 5 günü et ve 1 gün balık yiyorum. 2 yumurt hergün yiyorum. Suyu 2 litre içiyorum. Fakat sütü arttırmam gerek sanırım. Sütüde sevmem aslında ama mecbur 1 bardak içiyorum.

Sut ve urunleri cok onemli cunku bebegim kalsiyum ihtiyaci 6.nci aydan sonra artar.. yeterince almiyorsan senden ceker ve sen halsiz ve zayif kalirsin.. pekmez de ye 2 corba kasigi kadar.. kac kilosun?? kac ayliksin?? bebegin kilosu kac?

Sut ve urunleri cok onemli cunku bebegim kalsiyum ihtiyaci 6.nci aydan sonra artar.. yeterince almiyorsan senden ceker ve sen halsiz ve zayif kalirsin.. pekmez de ye 2 corba kasigi kadar.. kac kilosun?? kac ayliksin?? bebegin kilosu kac?
Bu arada light sut ve urunlerinde daha cok kalsiyum var...

Bu arada light sut ve urunlerinde daha cok kalsiyum var...
Evet cok halsisizm bacaklarım ağrıyor. Haftaya doktora randevum var, konuştum önemli değil hamilelikten gelince bakalımmdedi. Eşimde magnezyum aldım bugun bana. Eczacı vermiş 7 aylık olmuş artık içemsi gerek demiş. Şuan 29 haftalığım. Bebeğim de 1300 gramdı sanırım. 57 kiloyum. Hamile kalmadan önce 52 kiloudum

A

Bak o kalca agrisi bendede vardi... banda magnezyum verdi doktor.. 20 gun agrisini cektim sonra rahatladim biraz. sen 29 hafta demistin bebegin kilosu en az 1150 olmasi gerekirken senin ki 1300 o yuzden rahat ol...

Canım bebeğin kilo ve gelişiminde bir problem yok sonuçta herkesin istediği şey senin kadar az almak ben 8 kilo aldım 57 hamile kaldım 65 kiloyum bana da çok diyor doktorum çünkü son 2 ay çok daha hızlı kilo alıyormuşuz şimdi dikkat ediyorum

Bence hic kiloya takmayin cunku bebegin durumu daha onemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…