- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.441
aman yaaa bebiş sağlıklı olsun kilo verilir yani inşAllah :) on beş gündür bende kilo almamışım şaşırdım akşam yemeklerinde ekmek yemeği kestim ondan sanırım
afiyetler olsuunnn
Cnm dogrusu yalnisi nedir bilemiyorum ben 10 kiloyu astim 25 haftalik oldum... bazi insanlar hic almiyor... bence en dogrusu bebegin kilo almasidir dert etme hic.Kızlar iyi geceler. Ben de kilo alamıyorum yattığım halde. Erken doğum riskin var demişti doktor 1 bucuk aydır yatıyorum. Sadece 5 kilo aldım hamile kaldığımdan beri. Sizce cok mu az. O kadar da yiyorum. Nere gidiyor yediklerim
Şuan 29 hafyadayız. Bebeğimde 10 gün önde ve sağlıklı dedi doktorum. Ama siz öyle yazınca bende mi anormallik var diye düşünmeden edemedim.Cnm dogrusu yalnisi nedir bilemiyorum ben 10 kiloyu astim 25 haftalik oldum... bazi insanlar hic almiyor... bence en dogrusu bebegin kilo almasidir dert etme hic.
Ben ne yazmistim ki anlamadim?? cocugun kilosu ve sagligi yerindeyse dert etme cunku herkesin bunyesi farkli kimi alir kilo kimi almaz...Şuan 29 hafyadayız. Bebeğimde 10 gün önde ve sağlıklı dedi doktorum. Ama siz öyle yazınca bende mi anormallik var diye düşünmeden edemedim.
Yok sen değil canım genel olarak yazdım. Ben kilo almak istiyorum çünkü. Etlerim acıyo geriliyor o yuzden. Kilo alsaydım belki i bu kadar gerilmezdi karnımBen ne yazmistim ki anlamadim?? cocugun kilosu ve sagligi yerindeyse dert etme cunku herkesin bunyesi farkli kimi alir kilo kimi almaz...
Ben geceleri cok yiyorum ve yakmaya firsat vermiyorumNormalde bana bıraksalar bende 12 ye kadar uyudum ama bebek için kalkıyorum bir şeyler yiyorum genelde eşim ise gittiği için onun bahanesine 8 gibi kahvaltı yapıyorum .eşim evde tatil yaparken onu erken uyandirmamak için mutfağa gidip ekmek arası bir şeyler yiyip esimin yanina gelip uyumaya devam ediyorum o uyanana kadar .
Yok sen değil canım genel olarak yazdım. Ben kilo almak istiyorum çünkü. Etlerim acıyo geriliyor o yuzden. Kilo alsaydım belki i bu kadar gerilmezdi karnım[/QUOTE anladim ne kadar sut iciyorsun peki??
Anliyorum sutu 1 litreye cikar.. 1 litre de su.. her gun 1 yumurta 2 dilim peynir mutlaka... salata sebze eksik olmasin et balik tavuk mumkun oldukca... ama unutma sut ve su mikarini cogaltHergün bir bardak süt içitorum, bir kase yoğurt yiyorum. Bir porsiyon meyve yiyorum ve yanında ceviz badem yiyorum. Sabah öğle akşam yemeklerini tam yapıyorum.
Canım hepsii yiyorum haftanın 5 günü et ve 1 gün balık yiyorum. 2 yumurt hergün yiyorum. Suyu 2 litre içiyorum. Fakat sütü arttırmam gerek sanırım. Sütüde sevmem aslında ama mecbur 1 bardak içiyorum.Anliyorum sutu 1 litreye cikar.. 1 litre de su.. her gun 1 yumurta 2 dilim peynir mutlaka... salata sebze eksik olmasin et balik tavuk mumkun oldukca... ama unutma sut ve su mikarini cogalt
Sut ve urunleri cok onemli cunku bebegim kalsiyum ihtiyaci 6.nci aydan sonra artar.. yeterince almiyorsan senden ceker ve sen halsiz ve zayif kalirsin.. pekmez de ye 2 corba kasigi kadar.. kac kilosun?? kac ayliksin?? bebegin kilosu kac?Canım hepsii yiyorum haftanın 5 günü et ve 1 gün balık yiyorum. 2 yumurt hergün yiyorum. Suyu 2 litre içiyorum. Fakat sütü arttırmam gerek sanırım. Sütüde sevmem aslında ama mecbur 1 bardak içiyorum.
Bu arada light sut ve urunlerinde daha cok kalsiyum var...Sut ve urunleri cok onemli cunku bebegim kalsiyum ihtiyaci 6.nci aydan sonra artar.. yeterince almiyorsan senden ceker ve sen halsiz ve zayif kalirsin.. pekmez de ye 2 corba kasigi kadar.. kac kilosun?? kac ayliksin?? bebegin kilosu kac?
Evet cok halsisizm bacaklarım ağrıyor. Haftaya doktora randevum var, konuştum önemli değil hamilelikten gelince bakalımmdedi. Eşimde magnezyum aldım bugun bana. Eczacı vermiş 7 aylık olmuş artık içemsi gerek demiş. Şuan 29 haftalığım. Bebeğim de 1300 gramdı sanırım. 57 kiloyum. Hamile kalmadan önce 52 kiloudumBu arada light sut ve urunlerinde daha cok kalsiyum var...
Evet cok halsisizm bacaklarım ağrıyor. Haftaya doktora randevum var, konuştum önemli değil hamilelikten gelince bakalımmdedi. Eşimde magnezyum aldım bugun bana. Eczacı vermiş 7 aylık olmuş artık içemsi gerek demiş. Şuan 29 haftalığım. Bebeğim de 1300 gramdı sanırım. 57 kiloyum. Hamile kalmadan önce 52 kiloudum[/QUOTE anladim cnm benimde kalca agrisi vardi 20 gun agridan yattim... banada doktor magnezyum verdi biraz hafiflledi.. sen kendi kilonu dert etme cocuk icin dogru besinleri al yeter... ben 52 kilo basladim suan 62 kilo oldum ve cok agir hissediyorum cocuk en son 632gramdi 24 haftada suan 700 800 olmustur. benim de kilo fazla geldi...
Canım benimde hem bacak hem kalça ağrıyordu. Bakalım haftaya doktorum ne diyecek. Bence sen iyisin normal bence kilon. Öyle olması gerekir zaten. Hepimizin bebeklerini allah bağışlasın inşallah sağ salim hayırlısı ile dünyaya getirebiliriz inşallah.
Bak o kalca agrisi bendede vardi... banda magnezyum verdi doktor.. 20 gun agrisini cektim sonra rahatladim biraz. sen 29 hafta demistin bebegin kilosu en az 1150 olmasi gerekirken senin ki 1300 o yuzden rahat ol...Evet cok halsisizm bacaklarım ağrıyor. Haftaya doktora randevum var, konuştum önemli değil hamilelikten gelince bakalımmdedi. Eşimde magnezyum aldım bugun bana. Eczacı vermiş 7 aylık olmuş artık içemsi gerek demiş. Şuan 29 haftalığım. Bebeğim de 1300 gramdı sanırım. 57 kiloyum. Hamile kalmadan önce 52 kiloudum
Canım bebeğin kilo ve gelişiminde bir problem yok sonuçta herkesin istediği şey senin kadar az almak ben 8 kilo aldım 57 hamile kaldım 65 kiloyum bana da çok diyor doktorum çünkü son 2 ay çok daha hızlı kilo alıyormuşuz şimdi dikkat ediyorumKızlar iyi geceler. Ben de kilo alamıyorum yattığım halde. Erken doğum riskin var demişti doktor 1 bucuk aydır yatıyorum. Sadece 5 kilo aldım hamile kaldığımdan beri. Sizce cok mu az. O kadar da yiyorum. Nere gidiyor yediklerim
Bence hic kiloya takmayin cunku bebegin durumu daha onemli...Canım bebeğin kilo ve gelişiminde bir problem yok sonuçta herkesin istediği şey senin kadar az almak ben 8 kilo aldım 57 hamile kaldım 65 kiloyum bana da çok diyor doktorum çünkü son 2 ay çok daha hızlı kilo alıyormuşuz şimdi dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?