- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #28.461
aaaaaa bilmiyordum canım geçmiş olsun inşAllah düzelir suyu bebeğin şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın senCanm kilo sorun değil. Şekerden şüphelendi Dr bebişimin suyu fazla çıktı bir nevi diyete çektim kendimi. Ekmeği bende azalttım kilo alımım durdu. İnşallah düzelir bebişimin suyu.
aaaaaa bilmiyordum canım geçmiş olsun inşAllah düzelir suyu bebeğin şeker yüklemesi yaptırmamışmıydın sen
maşallah sana ya günde 1 litre süt diyorsun . Ben 2 bardak iciyosam şükrediyorum . Ben deBence hic kiloya takmayin cunku bebegin durumu daha onemli...
Bence düzelir canım dikkat edersen burda yada başka bir yerde okumuştum aynı durumu bir daha ki kontrole düzelmişti suyu bebeğinAçlık-Tokluk bakıldı sadece canım. Açlık 75 tokluk 89 çıktı. 2-3 gün pirinçli bir yemek yemiştim. Bence o yükseltti suyunu. Pirinçte bir nevi şeker. Şimdi artık dikkat ediyorum. Normale döner inşallah suyu.
Guzel sevindim.. ben gecen gune kadar gunde 2 bardak falan sut iciyordum bir arkadastan duydum o 1 litre icmis cocuk 3.900 dogmus.. bende o nedenle cogalttimmaşallah sana ya günde 1 litre süt diyorsun . Ben 2 bardak iciyosam şükrediyorum . Ben deCitolesgen gibi çok yiyorum ama nereye gidiyor diyorum eşim diyor ki wc ye gidiyor . Metabolizmamiz iyi çalışıyor demek ki canım bebek alması gereken i alıyordur takma kafana . Pekmez de yemeye başladım bu ara günde 3 kaşık.
canım o kadarinda gözüm yok normal doğum istediğim için 3 ve 3.50 arası bir şey olsa sevinirimGuzel sevindim.. ben gecen gune kadar gunde 2 bardak falan sut iciyordum bir arkadastan duydum o 1 litre icmis cocuk 3.900 dogmus.. bende o nedenle cogalttim
Vallahi kismet artik dur bakalim zamani gelsin gorecegiz... kimi cok zayif dogar sonradan beslenir kimi tombis olur... bende o yanaklari tombik bebeklerden hayal ediyorum. dusunsene ben abartiyorum olayi bebek obes falan dogsuncanım o kadarinda gözüm yok normal doğum istediğim için 3 ve 3.50 arası bir şey olsa sevinirim
Allah korusun canım önce sağlıkVallahi kismet artik dur bakalim zamani gelsin gorecegiz... kimi cok zayif dogar sonradan beslenir kimi tombis olur... bende o yanaklari tombik bebeklerden hayal ediyorum. dusunsene ben abartiyorum olayi bebek obes falan dogsun
Tabii isin sakasi bir yana... en dogru sekilde beslenmeye calisiyorum bilmiyorum duyduklarmi hemen degerlemdirmeye aliyorum.. yalnis veya eksik yapmak istemem.. et balik turden biraz eksik kaliyorum tek korkum oAllah korusun canım önce sağlık
zaten insan vücudu öyle bir yaratılmış ki neye ihtiyacın varsa onu canın çeker o yüzden hamileyken ne canın istiyorsa onu ye. Benim bir ara düşün toprak canım çekiyordu hamilelikten önce. Demirim düşmüş ondan.Tabii isin sakasi bir yana... en dogru sekilde beslenmeye calisiyorum bilmiyorum duyduklarmi hemen degerlemdirmeye aliyorum.. yalnis veya eksik yapmak istemem.. et balik turden biraz eksik kaliyorum tek korkum o
Ayyy kiyamam sana... o yuzden mi toprak yiyenler var?? bak bunu bilmezdim... benim pek bisey canimin cektigi olmadi pek asermedim yani..zaten insan vücudu öyle bir yaratılmış ki neye ihtiyacın varsa onu canın çeker o yüzden hamileyken ne canın istiyorsa onu ye. Benim bir ara düşün toprak canım çekiyordu hamilelikten önce. Demirim düşmüş ondan.
mesela bazı günler hava sıcak olmadığı halde çok susuyorum bazen de pek susamiyorum vücut mesaj gönderiyor alabilene. Bir ara et tuketirken yutamiyordum tiksinti gelmişti o zaman tabi maltofer de kullaniyodum sağlık ocağında demirlerime bakıldı yani en üst sınırı bile aşmış değerim sonra hapı bıraktım 3 güne duzeldimAyyy kiyamam sana... o yuzden mi toprak yiyenler var?? bak bunu bilmezdim... benim pek bisey canimin cektigi olmadi pek asermedim yani..
Demek vucut fazla gelen besine tepki veriyor..mesela bazı günler hava sıcak olmadığı halde çok susuyorum bazen de pek susamiyorum vücut mesaj gönderiyor alabilene. Bir ara et tuketirken yutamiyordum tiksinti gelmişti o zaman tabi maltofer de kullaniyodum sağlık ocağında demirlerime bakıldı yani en üst sınırı bile aşmış değerim sonra hapı bıraktım 3 güne duzeldim
Haklisin.... bir de o hic beslenemeyenler var bulanti falan yasayan onlar ne demeli...Aynen canım
Amin cnm hepimize ben biraz takintili oldugum icin her duydugumu uygularim. yumurtayi her gun yiyorum. sadece et ve balikta zayif kaldim...Hey masallah bi litre sutmuuu ben hic ole yapmiorm,bazi gunler sut bazi gunler yumurta,zeytin ole gdiorm.hic kndime bi kural koymadm.gecenlerde bi yazi okudum saglikli bi bebegin cok yeme icmeyle alakali olmadigini genetik oldugunu yazmisti.kaderciim sanirm o konuda yoksa inanin sokaktaki bazi annelerin bebislerini goruorm al,tombul yanaklar.zayif olmasina okdrda takilmayin bazi bebek zayif dogar snr kndini toparlar hem zayif demek sagliksiz anlamina gelmez.Sdece midesi yananlara soda,bulananlara ayva bagirsak sorunu yasayanlara eger tansiyonunuz yoksa salgam suyu,seker dusunce hurma oneriorm denedm ise yario.insallah Allah saglikli,hayirli bebisler verir bizlere
Hic canini skma vejataryn anneler bile saglikli bebisler dunyaya getiriolar.her yararli seyi ayni anda yiyemeyiz ztn.bazi gunler bakliyat,bazen sebze bazende et,balik tuketimi.Sadece hadislerde okudugum kadariyla zayif bebekler icin et ve sut.tabi yiyemesende hic canini skma sokaklarda olan,savasta olan kadinlar hergun et mi yiyolar hayir masallah bebeklerine bakiorm topuz gbiler.Birde kndi ailemdeki cocuklara bakiorm asiri titizlik,ne yemekler ama her gun dr.dalarAmin cnm hepimize ben biraz takintili oldugum icin her duydugumu uygularim. yumurtayi her gun yiyorum. sadece et ve balikta zayif kaldim...
Evet cok haklisin cnm.. ne bileyim iste annelik icgudusu herhalde... sen kac ayliksin bu arada?Hic canini skma vejataryn anneler bile saglikli bebisler dunyaya getiriolar.her yararli seyi ayni anda yiyemeyiz ztn.bazi gunler bakliyat,bazen sebze bazende et,balik tuketimi.Sadece hadislerde okudugum kadariyla zayif bebekler icin et ve sut.tabi yiyemesende hic canini skma sokaklarda olan,savasta olan kadinlar hergun et mi yiyolar hayir masallah bebeklerine bakiorm topuz gbiler.Birde kndi ailemdeki cocuklara bakiorm asiri titizlik,ne yemekler ama her gun dr.dalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?