2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anladim 27 hafta 6.5 aylik misin yani?

Bnmde erkek ve ilk bebisim olucakinsallah sag salim guzel bi sekilde kucagimiza alirz.bi dogsunlarda stresimzi minnoslari ope ope atariz insallah
Aminnnn benimki de ilk bebis. cok heyecanliyim ve zaman gecmiyor sanki... hep birilerni ariyordum yol arkadasi olarak... isim falan dusundunm? dogum ne zaman senin nisanda mi?

Ewt,bnm aslinda cok hizli geciodu ama istanbuldaim buara kar tatiliewde olunca bnada gecmedi.ismini kerem göktuğ koyucaz insallah,siz peki?hazirliklara falan basladin mi ben alicaklarima karar verdm az brzda aldim ama buyuk parcalar(besik,araba gbi)brz dha vakit gecsin ole alim diorm suara havalar kotu gdio ztn

Evet dogru soyluyorsun ben kibrisda yasiyirum kar yok fakat cok soguk... biz isim olarak ulas dusunuyoruz... ben henuz hic bisey almadim aile buyukleri daha 7 ay olmadan alma diyor.

anladım canım benimde 145 çıktı çok yüksek değil ama sınırın da üstü.sanırım doktorum 75lik yükleme yapıcak haftaya.yediklerime dikkat ediyorum bende bu süreçte.inşallah 75likte sonuç düşük gelir

günaydın kızlar.. gece uykularım perişan durumda.. sola yatsam etlerim acıyor artık sağa yatsam yine öyle yüzüstü yatsam geriliyor bukez.. gece uykusu kalmadı üstelik sabah altıda kalkıp işe gelmek gibi bir durum varken.. hem uykusuz hem ağrılı hem halsiz günler başladı sanırım.. alllah yardımcımız olsun çok korkuyorum artık

Aynen öyle gece verimsiz uykular kemiklerim ağrıyor. Uykusuzluğa hazırlıyor bebişler galiba. 6 da çok erkenmiş yaaa o saate dışarı çıkmak bile cesaret ister

Aynen öyle gece verimsiz uykular kemiklerim ağrıyor. Uykusuzluğa hazırlıyor bebişler galiba. 6 da çok erkenmiş yaaa o saate dışarı çıkmak bile cesaret ister
evet heryer gece gibi allahtan eşim bırakıyor ama tam bir eziyet izin alsam doğum sonrasında kullanmak istiyorum rapor hakkımı

aynen ne uyku var nede doğru düzgün nefes alabiliyorum biraz yemek yesem yarılacak ikiye bölünecek gibi oluyorum süreklide açım

dikkat et,bende de şeker cıktı, hem endokrinoloji hem diyetisyene gidiyorum, hergun her ogun once ve 1 saat sonrasında ölcum yapıyorum, artık parmak uclarım hissislesti. ama diyorum ki surda 3 ayım kaldı bebişim saglıklı dogsunda sonrasında yer içerim. yeterki iyi olsunlar. seker cok tehlikeli, kötu senaryolar duydum arkadasımdan daha da korktum
Allahım korusun böyle sınavlara tabi tutmasın kimseyi

Bende aynı Allahtan vali amca hamilelere de izin veriyor üç gündür evdeyim.

aynen ne uyku var nede doğru düzgün nefes alabiliyorum biraz yemek yesem yarılacak ikiye bölünecek gibi oluyorum süreklide açım
cnm kahvalti ve oglen yemeklerini aksatmada snr catlasanda sodaaksam yogurt,cerez gbi gecistirebilirsn bnde ole yapmaya basladm brz rahatladm tawsiye edilir

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…