2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oh ne güzel canım. Oh kımıl kımıl oynasın yaramaz prenses :)
Ben biraz daha dayanmaya çalışacağım canım ama baktım 34 de tık Dedi hoop ayrılırım hemen. Benim biraz da doktora derslerime göre plan yapmam lazım. Bu dönem sonu sıkıntılarla geçti ama tamamladım.

D Desenn canım nerelerdesin???? Kent hastanesinin anlaşmalı organizasyon şirketi olarak tek firma varmış. Bebek Sandığı. Bugün randevu alıp gittim görüştüm fiyatlar 300 tl den başlıyor 2000e kadar çıkıyor tabi her ekstra da fiyat 100-200 tl artıyor. Fotoğrafçı da Cansu Binay hanımmış. Fiyat bilgisi alamadım. Senin bilgin var mı canım?

Valla bu kadar zor bir süreçte birde doktora yapıyorsun ya helal olsun sana.allah yardımcın olsun canım.

ay ne güzel organizasyon şirketi fotoğrafçı ben ünv doğum yapacam için bu şanşım olmayacak sanırım doktorumla konuşacam ama sanmıyorum

ay ne güzel organizasyon şirketi fotoğrafçı ben ünv doğum yapacam için bu şanşım olmayacak sanırım doktorumla konuşacam ama sanmıyorum
Canım organizasyon şirketinin fiyatları bana fazla geldi tüm ürünler kiralık üstelik. Bir de hastane fiyatı 3500 doktorum dışardan gelecek hooop ekle 4500 üstüne oda süsleme, fotoğraf bir de süit oda farkı gecelik 300 tl çok geldi bana.
Üniversite hastaneleri çok kuralcı oluyor. Aman önce sağlıklı olalım da..

Özel odada olacam ama yinede biraz zor gibi süslemeyi kendinde yapabilirsin inan çok kolay yapılıyor biraz dikiş bilen biri yeterli eğer izin verirlerse biz kendimiz yapacaz süslemeyi dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde süslemeside olmasın ne yapalım

Bu arada fiat cidden çok bencede neden doktor dışardan geliyor şuan gittin doktorun önereceği dopum yapacan hastanede bir doktor girebilir doğumuna kuzenim öyle yaptı

Elbiseleri yıkayıp ütüledik canım. Oda takımını aldık daha gelmedi, park yatağı var bir ark.tan almıştım bir de sepet beşiğe heveslendim ama daha almadım. Park yatağı annemin evine bıraktım. Araba markasına karar verdim indirime girmesini bekliyorum. Diğer saydıklarından hiçbirini edinmedim daha...

Oyyyy baya zor olmus.Evet canim belki sezaryn normal farki vardir.bende ilk diye ne bulduysam göturmustum bi gram ustum kirlenmemisti zaten odaya gecince 10 dk sonra üstümu degistirdim temizlendim falan.Belli olmaz tabi yine yedek götürmek gerek.

Bu arada fiat cidden çok bencede neden doktor dışardan geliyor şuan gittin doktorun önereceği dopum yapacan hastanede bir doktor girebilir doğumuna kuzenim öyle yaptı
Canım doktorum dışardan aldığı para standart istediğim hastaneye de geliyor o konuda beni hiç zorlamıyor. Kent hastanesinde de fiyat buymuş. Doktorum burayla ve İzmir Çınarlı ile anlaşmalı tercihi bana bırakıyor. Bunalrın dışında da istediğini bir yer okursa geliriz ekip olarak diyor. Ben doktoruma çok güveniyorum bu noktadan sonra mecbur kalmadıkça başka biriyle Doğum yapmak istemiyorum.

Ben de belki hazır ürünler sipariş edip kendim süsleme yapayım diye düşündüm. Diğer taraftan kim yapacak onca şeyi bilemiyorum

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında düşündümde bende istemem başka doktor sanırım bu satten sonra

Sen
Ben de belki hazır ürünler sipariş edip kendim süsleme yapayım diye düşündüm. Diğer taraftan kim yapacak onca şeyi bilemiyorum
Sen doğumdayken yapılır hepsi yaaa zaten yatağına ve bebeğin beşiğine geçen fırfır tarzı şeyler lastikli geçiriyorsun hemen zor işler değil pek

Hastane odası kapısi için tül nasıl almak gerek.kac metre gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…