2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar ve minikolar :))
Biz hastanedeyiz kontrole geldik. Yine yüzünü göstermedi oğluş 30+3 teyiz 1847gr 43 cm olmuşuz. 1 hafta önden gidiyoruz hala. Nstye girdim ancak oğluş çok hareketli olduğu için doktor birşeyler ye bi daha gir dedi. Şimdi tıkınıyorum birazdan tekrar nst ye giricem. Midem için gaviscon yazdı bu arada :)
Kilim ve tohum canım iyi olmana çok sevindim merak etmiştim seni.

Benim doktor erkenden nst ye sokmaya başladı niyeyse bişey demedi ama. Çalışabilir raporunu sormayı unuttum ne zaman geliyim diye sorcaktım. Nst sonucunu gösterirken sorayım bari.

Bizden şimdilik bu kadar öptük sizi.

Benim kızçe de yüzünü göstermiyor. Yandan tombul sarkık yanağını göstermişti en son Anası babası gibi fotoğraf çekilmeyi sevmiyor
Bu nst çok önemli bir şey mi, benim doktorum girmeyeceğimi söyledi kafama takılıp duruyor Neden nst ye sokmuyor beni acaba

30+1 den gunaydinlar..
Masallah kilosu boyu ne guzel.nst icinse erken başlamış doktorun canım sancı yoktur insallah

Günaydınnnn:) bol tekmeli günler:) kizimla trt cocuk izliyoruz degismeyen rutininsan anneligi tadiyor ama icindeki cocukluk da tekrar canlaniyor onun müzikle oynayisini falan izlerken kendi cocuklugum aklima geliyor.ilk oyuncaklara atlikarincaya bindirdigimde aglamistim.insan bi degisik oluyo onun yüzündeki gülümseme mutlulugu görünce o kdar degisik bi sevinc duyuyorsunuz ki....cok şükür

Oh maşallah nasıl da güzel beslenmiş büyümüş boy atmış. Güzel anne ne güzel de beslemişsin oğlunu. Nst neden Kuzum? Daha erken değil mi? Bana doktorum geeek görürsek 32 den sonra bakabiliriz Dedi.

O sevinç o umut taaaa bize izmire kadar ulaştı. Kızını çok çok öpüyoruz. Dün Benim karnımda da dans vardı tekmeler hiç durmadı.

Günaydın tatlı hamişler Nst sancı ölçmeye yarayan bir cihaz. Ayrıca çocuğun kalp atışlarını falan takip ediyor. İlk bebeğimde doktorum rutin olarak 30. Haftadan itibaren göndermişti beni. Bazen sancılar hissedilemiyor ama A makine gösteriyor kasılmaları. İlk bebeği olacaklara naçizane bilgi olsun

Canım, ben de acile gittiğim bir gece öğrendim nst cihazını.. toyluk işte bilmiyordum çalışma prensibini. Erken Doğum şüphesiyle hastanede yattım o sebepten. Nst cihazı çoğu zaman ayırt ediciliği düşük bir kasılma ölçme aracıymış göbek altında kasılma yaratacak pek çok sebebi kasılma olarak ölçebilen bir cihaz. Klinik muayene ile desteklenmedikçe tek başına anlamlı değer sunmazmış.

30+1 den gunaydinlar..

Masallah kilosu boyu ne guzel.nst icinse erken başlamış doktorun canım sancı yoktur insallah

Oh maşallah nasıl da güzel beslenmiş büyümüş boy atmış. Güzel anne ne güzel de beslemişsin oğlunu. Nst neden Kuzum? Daha erken değil mi? Bana doktorum geeek görürsek 32 den sonra bakabiliriz Dedi.

Nst sonucu temiz sıkıntı yok çok şükür. Ben 26+3 te kasılmam var demiştim o zaman ilk nstye sokmuştu sonra 28+3 te ve bugünde girdim. Nedenini sormadım. Ultrasonda kalp sesini dinliyor ama yine de nst ye sokuyor. Benim doktor biraz pimpirikli yani her yönden kontrollü gidiyor. Baştan beri 2 haftada 1 gidiyoruz kontrole nst ye de başladık erkenden. Bebişlerin sağlıkları yerinde olsun da önemli değil.

Muhakkak doktorunun bir bildiği vardır canım. Bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın e daha ne olsun :)

Kızlar son iki haftadır falan baya zorlanıyorum ben.beş dakika ayakta kalsam sanki dizlerimin dermanı kesiliyor.baldırlarıma oksijen gitmiyor.zaten kalp çarpıntım hiç eksik değil.sizde de oluyor mu bu bacaklardaki halsizlik ?

deli_mavi_59 simarik83 kızlar benim oğlum da yüzünü saklıyordu hep, bu sefer doktorumuza bir kez de yüzünü Görenedik dedik. Doktorumuz sağolsun bu sefer epey uğraştı bir an yüzünü döndü doktorumuz o anı geri sardı dört boyutluyla rengini falan düzeltti veee oğlumuzun bir portre fotoğrafını bize verdi :)))
Bir de Dedi ki güdüsel olarak elleri ile yüzlerini kapatmaya meyillidirler bu süreçte. Işığa yüzlerini dönerler ancak hemen yüzlerini kapatırlar. Hakikaten de öyle.

Canım benim çarpıntım hep var tabi belki sana göre azdır. Dakikada 106 nın altına hiç inmedi. Bazen yükseliyor daha da. Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Ben de kasılma oluyor ayakta kalınca o da bebeğim başını rahme dayadığı içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…