2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim de zoruma gidiyor canım çok hareketli değilsem de küçük bir işi bile zorla yapmak o acizlik hissi beni yıpratıyor ruhen.
aynen yaaa ben hamile kaldığımdan beri ev bile süpüremiyorum sağolsun eşim yardımcım ama onuda kıyamıyorum işten gelip ev süpürüyor ben oturuyorum zoruma gidiyor bazen oda bana kızıyor üzülüyorum diye

Evet ben de kıyamıyorum ona. İşten dönünce mutfak topla banyo tuvalet temizle derken haline üzülüyorum. Ama sabredeceğiz azıcık daha.

Benim üst komşum hamile kadın hergün ev süpürüyor psikolojimi bozdu resmen :) bazen diyorum benmi çok nazlıyım tuhaflık bendemi
Onun daha zor zamanları gelmemiş olabilir :) benim de karşı komşum hamile ama aramızda üç ay var :) o da temizlik yapıyor rahat rahat :)

Onun daha zor zamanları gelmemiş olabilir :) benim de karşı komşum hamile ama aramızda üç ay var :) o da temizlik yapıyor rahat rahat :)
Aramızda çok fark yok bildiğim kadarıyla ikinci hamileliği ilkinde ben altı aylık hamileyken ev taşıdım ev yerleştirdim dedi haa birde evi temizlemiş ben şok oldum maşAllah dedim sadece

Aramızda çok fark yok bildiğim kadarıyla ikinci hamileliği ilkinde ben altı aylık hamileyken ev taşıdım ev yerleştirdim dedi haa birde evi temizlemiş ben şok oldum maşAllah dedim sadece
Kimi insan da öyle demek ki bizimki de naz niyaz değil bedenimiz el verdiğince yapıyoruz ama işte riskler onlar bunlar derken tıkılıp kalıyoruz

Bende bütün işimi temizliğimi kendim yapıyorum bitane de evde var cocuk tatil şimdi onunla oynuyorum ama sonra mahvoluyorum agrıdan uyuyamıyorum.. Kv burnumun dibinde ama il dışında olsa daha cok ilgilenirdi belki daha hamileliğimde evime adım atmadı annem desen oda yakın ama gelmez aramazda pek.. Eşim sağolsun herkesten cok yardımcı olur

Ayakta kaldığım zaman oluyor canım geceleri uyutmuyor bide.. Kramp giriyor. Hamilelik takviminde de yazıyordu fazla yormamak lazım vücudu sürekli bi ağırlık taşıyo zaten

Kizlar iki gündür hastane de yatiodum,bgn ciktik 14gun heyet raporu snrada izne cikarick,aranizda bebegi ters donen varmi?bide dualarinzda bizi unutmayin nolur.cok korkuorum su 7Hafta gecermi acaba ne isi varsa erkenden kafasini doğum kanalina koymus.siz siz olun bu ara cok yürümeyin

Gecmiş olsun Can'ım benim doktor 34. Haftaya kadar pozisyon değiştirir dedi. İyi düşün sıkıntı yapma bekler kuzucuk zamanını inş

Ooo senin nabızda çok yüksek canım.benimde 95-100 civarı genelde.ama 130 ları bulduğu oluyor.
Ayakta kaldığım zaman oluyor canım geceleri uyutmuyor bide.. Kramp giriyor. Hamilelik takviminde de yazıyordu fazla yormamak lazım vücudu sürekli bi ağırlık taşıyo zaten
Ben de panikatak olduğu için hamilelikten mi değil mi emin olamıyorum o yüzden soruyorum.magnezyum içmiyor musun kramplar için?

Gecmiş olsun Can'ım benim doktor 34. Haftaya kadar pozisyon değiştirir dedi. İyi düşün sıkıntı yapma bekler kuzucuk zamanını inş
Yaa insallah insallah,konusuorum gelme vaktini bekle diorum kustum sana diorum cok uzgunum dr.mda bise diemem dio ama yuzune bakinca olumlu olmadigini anlıyorum yeter sorma dio artk bekler mi die ama okdr emek baglilik Allah kimseyi bebisyle ewladiyla sinamasn

Benim de panik atak geçmişim var canım ondan emin olamıyorum doktorum da 126 ya kadar gebelikte olabilir diyor. Ama 126 bir kere başıma geldi 16 haftalık olduğum zaman o gerçekten çok yorucuydu. 130 çok yüksek sen bir şey yapıyor musun onun için? Bana magnezyum takviyesi vermedi doktorum. Çok şükür kramp da yaşamadım ama doktor her kontrolde soruyor kramp oluyor mu diye?

Süper annesin işte sen!!!

Canım şükür çıkmışsınız dinlen bol bol yorma kendini sakın

Canım çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde kafasını rahme dayamış durumda ama seninki daha farklı bir durum sanırım. Sen gönlüne de aklına da ben vakitli doğuracağım diye yaz inşallah geçecek sağlıkla vaktinde doğacaktır yavrun. Yardım edebilecek biri bar mı sürekli yanında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…