- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #30.381
İş başa düşünce mecbur canımm başa gelen çekilir :)helal olsun sana ne diyim
Ben şu an 9 kilodayım diğerinde toplam 14 almıştım bunda hızlı gittim galiba birazkimler kac kg aldı ? hedef kac kg ile final yapmak kızlar hadi konuşalım.
Bende 14 kilo aldım hedef felan yok kalmadı gittikimler kac kg aldı ? hedef kac kg ile final yapmak kızlar hadi konuşalım.
Ben son 3 kilomu iki haftada aldım.hızlandı iyice kilo artışı.o zaman sende bana yetişmişsinir.iyi bari yalnız değilim:)Bende 42 kiloyla hamile kaldım geçen hafta 54 kiloydum senden farkım yok yani :)
geçmiş bile olabilirimBen son 3 kilomu iki haftada aldım.hızlandı iyice kilo artışı.o zaman sende bana yetişmişsinir.iyi bari yalnız değilim:)
Ben yesemde alıyorum yemesemde sanırım vitaminler yapıyor kilo bir ay ekmek hamur işi tatlı yemedim yine aldım kiloUykusuz anneler:) bende 57 ile basladim 64.5 um kendimle cebellesiyorum.biraksam yicem ama tutuyorum hamurisi tatli yedigim an bir anda aliyorum ben yoksa digerlrryle sabit kaliyorum.birkac gündur yedim mesela bi baktim 2 haftadir sabitti 300 gr almisim.hedefim 67 ile bitirmek ama bakalim nasip:)
Cok duzenli kullaniyor musun canim?ben gun asiri magnezyum aradaki icmedigim gunler bir demir hapini diger gun decaviti sirayla döndürüyorum bide troid ilacim var.ondan cok farketmiyor benim.Ben yesemde alıyorum yemesemde sanırım vitaminler yapıyor kilo bir ay ekmek hamur işi tatlı yemedim yine aldım kilo
ben sadece demir hapı ve decavit alıyorum onlarıda hiç aksatmadan alıyorum mağnezyumu doktorum gerek görmedi bu haftaki muanede başlayabilir inşAllah başlamaz sevmiyorum hep içmeyi triod ilacı bende alıyorum o kilo yapmıyor zaten hamilelik öncesidw alıyordum benCok duzenli kullaniyor musun canim?ben gun asiri magnezyum aradaki icmedigim gunler bir demir hapini diger gun decaviti sirayla döndürüyorum bide troid ilacim var.ondan cok farketmiyor benim.
Decavit yapabilir o zman kilo.bide internette okudum ne kadar dogru ama magnezyum bebeklere kilo aldiriyormus.benim kasilmalarim oluyordu günde 3 4 kere ondan basladim 2 haftadir.iyi geldi sükür.hemde baldirlarim falan aciyordu.ilkinde hic kullanmamistim.niyeyse doktor vermemisti.kalsiyum baksada verse onuda icerim kizimda bi gün son zmanlarda böyle hurmaya baslamistim acilma rahat olsum diye bi isirdim disim kirildi elime geldi sonra ugras dur.ondan korkuyorum diş zor bisiben sadece demir hapı ve decavit alıyorum onlarıda hiç aksatmadan alıyorum mağnezyumu doktorum gerek görmedi bu haftaki muanede başlayabilir inşAllah başlamaz sevmiyorum hep içmeyi triod ilacı bende alıyorum o kilo yapmıyor zaten hamilelik öncesidw alıyordum ben
Doktor kasılman varmı diye sordu yok dedim süt içiyorsan yoğurt yiyorsan şimdilik gerek yok dedi şu anda da şükür kasılmam yok birde ben hap kullanınca bişey yiyemiyorum genelde doktorumda bilince durumu sanırım ondan vermediDecavit yapabilir o zman kilo.bide internette okudum ne kadar dogru ama magnezyum bebeklere kilo aldiriyormus.benim kasilmalarim oluyordu günde 3 4 kere ondan basladim 2 haftadir.iyi geldi sükür.hemde baldirlarim falan aciyordu.ilkinde hic kullanmamistim.niyeyse doktor vermemisti.kalsiyum baksada verse onuda icerim kizimda bi gün son zmanlarda böyle hurmaya baslamistim acilma rahat olsum diye bi isirdim disim kirildi elime geldi sonra ugras dur.ondan korkuyorum diş zor bisi
Ne guzel olmasin da daha insallah canim.vucudunda yeterli varmistir o zman.Doktor kasılman varmı diye sordu yok dedim süt içiyorsan yoğurt yiyorsan şimdilik gerek yok dedi şu anda da şükür kasılmam yok birde ben hap kullanınca bişey yiyemiyorum genelde doktorumda bilince durumu sanırım ondan vermedi
İnşAllah gerek kalmaz canımNe guzel olmasin da daha insallah canim.vucudunda yeterli varmistir o zman.
Pinberem bende sabah ekmek yiyorum sonra hic yemiyorum.ama ikindi cayi gibi falan kurabiye kek encok da sütlü tatli varsa dayanamiyorum yiyorum:) evde yapmamya calisiyorum ama disari cikmissam annelre falan onlarda ye dedimi tutamiyorum :)
Evet tatil çok iyi geldi bana çok mutluyum açıkçası :))Sağol canım senin nasıl gidiyor kum varmı hala tatil en azından evde dr daha rahat geçer umarım oğluşun nasıl herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?