2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Magnezyumu mu ve kan ilaçını düzenli kullanıyorum. Bende kan baya düşük çıktı günde ikiye çıkardı kan ilaçını. Acaba onlarda kilo yapar mı normalde öyle çok yiyen biri değilim ama yinele aldı.

Bana ilk bebeğimde kan ilacı vermişti doktor o inanılmaz iştahımı açmıştı bıraktım kullanmadım yoksa çook kilo alacaktım kanımda çok düşük değildi. Ama bunda kan ilacının iyi geldiğini hissediyorum ve hiç iştahımı açmıyor

Günaydın kızlarr yine erkenden uykum kaçtı döndüm durdum okdr da geç yattım yine erken uyandım

Günaydın herkese. Kızımın kıyafetlerini yıkadım.Ütü işi var sırada. Chicco dan aldığım zıbın atletler çok küçülmüş 30 da yıkama rağmen.6 aylık diye almıştım ama yenidoğan gibi kaldilar

Kizlar demir ilaci istah acio onun icin gece uyumadan aliorum ama brz mideyi rahatsz edio ama istahi acmio uykuda oluosn
Aç karnına almak gerekiyo diye biliyorum bende sabaha karşı tuvalete kalkınca içiyorum.. Onu içince öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyomuş

Günaydın o kadar küçüldümü yaa bem chiccodan bişey almadım ama hediye geldi kıyafey onlarda küçülürmü acaba

Aç karnına almak gerekiyo diye biliyorum bende sabaha karşı tuvalete kalkınca içiyorum.. Onu içince öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyomuş
Bende aç karnına alıyorum kan ilacını doktor gündr iki kez dedi birinide yatarken alıyorum süt ürünleri alamyın diyorlar ama kahvaltıdan iki üç saat sonra süt içiliyor mecbur

Kızlar merhaba ben gebe bilgilendirme sınıfından mezun oldum özel odada doğum yapmaya hak kazandım çok yararlı bilgiler öğrendim iyiki gitmişim o soğuklarda sabah sabah kalkıp gittim ama deydi doğrusu şimdi sıra geldi hamile dış çekimi için ne giyeceğime sizler ne düşünüyorsunuz çekim yaptiracakmisiniz

Tebrikler canim:) insallah kolaycacik güzel bir dogum gecirirsin:)

Benimde leğen kemiğini itiyor ve o anlar insan tırsıyor ne oluyor yav diye sanki :)ama kızımdada öyleydi.

Benimde kizim oyleydi:) alan mi dar bilmem tosup tosup duruyorlar:)
Alanları daralıyor tabi iyice büyüdükçe.hareketleride sertleşiyor.böyle bazen bir yerleri geliyor elime yuvarlak yuvarlak.artık topuk mu dirsek mi neyse.içim kaynıyor o an çıkarıp sevesim geliyor yavrumu:)

Kizlar demir ilaci istah acio onun icin gece uyumadan aliorum ama brz mideyi rahatsz edio ama istahi acmio uykuda oluosn

Bana birde ikiye çıkardı doktor ilaçı acaba o yüzden mi yemediğim halde kilo alıyorum. Kan değerlerimde cok düşük benim birde pekmez felan mi yesem yerine

Tulumlar ve pijamalar kuculmedi sadece atletler küçüldü. Kucukmezler inşallah
Ben daha yıkamadım normal aldıkların küçüldü mü peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…