2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Alanları daralıyor tabi iyice büyüdükçe.hareketleride sertleşiyor.böyle bazen bir yerleri geliyor elime yuvarlak yuvarlak.artık topuk mu dirsek mi neyse.içim kaynıyor o an çıkarıp sevesim geliyor yavrumu:)
:) kiyamam evet aynen bende.kadife yanaklar büyüsün de gelsinler:)

Azcik toparlananlar var ama genel olarak aynı gibiler

@minikincir canım tebrikler bilgilerini bizimle de paylaşır mısın? En azından bazılarını :) şimdiden çok teşekkür ederiz.
İzmir'de yaşayan arkadaşlar dün oğlumun odasını aldık.
Fotoğraf yükleyebilirsem görselleri de paylaşmış olurum. Aldığım mağaza baby city Karabağlar da Bebek mobilyası yapan bir firma. Fiyat olarak bana uygun geldi. Açıkçası bir kaç namlı mağaza marka gezdikten sonra uygun geldi :)))

Bizde ordan almistik:) güle güle kullanin canim.evet digerleri isim yapmis diye o kadar.yoksa cok bir farki yok.ben gayet memnunum bir sorun yasamadim.hatta biz dolabin eni ve boyunu genisletip yukselttik.kirmadilar yaptilar istedigimiz gibi.

Bizde ordan almistik:) güle güle kullanin canim.evet digerleri isim yapmis diye o kadar.yoksa cok bir farki yok.ben gayet memnunum bir sorun yasamadim.hatta biz dolabin eni ve boyunu genisletip yukselttik.kirmadilar yaptilar istedigimiz gibi.
Evet çok yardımcı oldular bize de. Sizden memnuniyet yorumu almak bizim için çok iyi oldu. Ben bütün konsepti aldım. Mağaza müdürü annemin Öğrencisi çıktı epey indirim de oldu. Duvar kağıdı hariç bütün aydınlatma raf ışıklı pano perde halı aldım hepsini:)

Iyi yapmissin canim ne guzel denk gelmis cok da güzelmis.biz sadece dolap ve yatagini buyumeyen aldik.Odamiz ince ve uzun cok yerim yok.kalabaligi da hic sevmiyorum ferah olsun diye simdi zaten oyincaklarla doldu diger tüm alanlar:) Kullandigi kadar kullansin sonra daha büyük bir eve gectigimizde kizimin istedigi gibi bir oda yapariz dedik.bizim dolap da 3 kapili rahat rahat herseyi siğiyor.boyalarinda falan hic sıkıntı olmadi.gelince sirkeli suyla sildik kokusunu aliyormus.havalandirmistik

Ben de dolabın içine bir raf istedim tamam dediler. Bir de beşik aldım ama fotoğraflamayı unuttum gerçi bildiğimiz beşik :) kulpları değiştirdim tamam dediler dolap içi perdeyi değiştirdim tamam dediler. Açıkçası esnek tavırları hoşuma gitti beşik de dahil 6250 tl tuttu. 750 tl peşinat verdik o kadar vardı elimizde o da biraz az oldu ama o konuda da bizi yormadılar.

Sağol canım sana da kumy'i öptüm. Bugün De birazcık telsiz, göğüs pompası, biberon vs bakayım diyorum kızlar.

İyi alışverişler canımm...
göğüs pompası avent ve lansinoh öneriliyor. Ben avent aldım en sessiz çalışanı diye. Tekli aldim. Hastanelerden kiralayanlar da oluyormuş öyle bir seçenek de var.
Biberon da oğlun olacağı için ve kız bebeklere göre daha gazlı oldukları için 1 tane dr browns alıp kenara atmanı tavsiye ederim. Az akışlı ve içinde göreceğin boru gibi şey bebeğin yuttuğu havayı minimuma indiriyor. Yanına da yine avent veya lansinoh öneririm ufak boylardan aldım ben. Göğüs pompasının içinden de çıkıyor 1 adet ufak.

Dr.browns u bende önerim canlarim.gercekten en az gaz yaptiran biberon o simdilik.digerlerini de denedim.digerleri lokur lokur geliyor bu yavas yavas cektikce geliyo anne sütü gibi.ben almadim bu sefer ihtiyac olursa cok yakin bize magazda var eşim alir gelir.kaşıkla verip sonra kendimi denicem sut gelsin diye kizimi öyle yapmistim.gerci anneyi emmiyecekse her türlu emmiyor bazi bebisler.
Dün ebebekte indirim vardi tüm esyalarda bugun devam ediyor mu bilmiyorum sanki ay sonu gibi bisi hatirliyorum.dün gittim millet kapiş kapisti:) bebek bezleri koli koli telsizler falan 199 dan 99 a inmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…