2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de tekli avent bakayım alayım diye planlıyorum. Biberon tavsiyen çok iyi oldu KuZum.

Lütfen devam etsin lütfen lütfen :) sağolasın tecrübeli anne.

supremee canım her gece üç defa lavaboya kalkıp sonra da uykusuz gecelerden bunalmıştım. Dün ne olduysa ilk defa gece üçte yatıp dokuza kadar uyuyabildim. Arada tekmelere uyandım ama olsun. Deliksize yakın bir uykuydu. Temiz hava aldığımız günler daha rahat uyuyorum sanırım.

Bebek arabası olarak ne aldınız ya da ne almayı dusunuyorsunuz? Travel sistem olarak ne önerilersiniz ?

Bebek arabası olarak ne aldınız ya da ne almayı dusunuyorsunuz? Travel sistem olarak ne önerilersiniz ?
Canim biz zamaninda sanki araba aliyirmuscasina cok arastirmistik.yer kaplamayam travel sistem hosumuza gidenlerden aklimda kalan concordneo vardi surusu cok rahatti manevrasi falan kraft twist ve bebeconfort loalaydi.biz bebeconfort aldik hafif 2 parcadan olusuyo ilk puseti oto koltugu olarak da kullandim ana kucagi olarakda.kapaninca semsiye gibi oluyor yer kaplamiyor cok.
Eger arabaniz varsa cok kullanmam disarilarda dersen mamaspapas
chicco liteway daha ince yapili onlari tavsiye ederim ama travel degil onlar

Çok geçmiş olsunnn canım aklına kötü düşünceler getirme sadece alerji çıkıcak Allah ın izniyle dualarım seninle...

Kızlar bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini vajinamın hemen 4-5 parmak üstünde hissediyorum normal mi ya doğum kanalına mı girdi acaba diye korktum uzanıyorum sabahtan beri daha önceleri kasığımda hissediyordum....
Herhangi bir ağrım kasılmam yok sizde de hareketleri orasında hisseden var mı normal mi bu durum

Canim bende öyle hissediyorum bazen.normal demisti 2 hafta once doktor.bu persembe bende gidicem tekrar bakalim.bende tedirgin olup yatiyorum oyle olunca

Canim bende öyle hissediyorum bazen.normal demisti 2 hafta once doktor.bu persembe bende gidicem tekrar bakalim.bende tedirgin olup yatiyorum oyle olunca
Benim ilk kez oluyo çok korktum canım yatıyorum öle çok şükür bi sancım ağrım yok ...
Benim de cuma günü kontrolüm var onu bekliyorum

Teşekkür ederim cnm bir gün yazmayı düşünüyorum ama pilates dersinde nefes egzersizleri yaptık sancilarla basetme yollarını öğrendik dört sekizlik nefesleri var onları öğrendik normal doğum videoları izledik nasıl ikinmamiz gerektiğini nerde durmamız gerektiğini falan öğrendik diyetisyenimiz bildiğimiz şeyleri anlattı psikiyatristimiz logusaliktan bahsetti aklıma geldikçe yazarım inşallah cnm odası cok güzelmiş güle güle büyüsun inşallah ben daha bebeğimiz için hiç para harcamadim sayılır kıyafet dışında herşeyi hediye geldi dahada geliyor çok kısmetli benim oğlum işte çocuklar kismetleriyle gelirmiş

Biz mamas papas urbo 2 tercih ettik. Oturaklı sağlam bir araba gerçekten.

Parası mühim değil , hafif olsun arabama kolay indirip kaldırayım koyayım dersen tek elle kapatayım dersen
Inglesina

Biraz daha orta fiyatta sağlam ergonomik markalar mamas papas , peg prego , casual (cadillc , quantum) , chicco , concord vs.

Ben çok sık olmasada nadiren sanki eli kolu çıkacakmış gibi hissettiğim anlar oluyor.aslında o kadar yakın değildir ama biz öyle hissediyoruzdur bence.

Benimde arada oluyor elleri aşağıda demişti o yüzden hissediyorsun demişti doktor

pembepatiks

Nefes tekniğinden biraz ayrıntılı bahsedebilir misin? Veya internette bu bilgileri içeren bir linkleri varsa paylaşabilir miisin lütfen ?
evet izleyeyebileceğimiz video varsa güzel olur

Benimde arada oluyor elleri aşağıda demişti o yüzden hissediyorsun demişti doktor

pembepatiks

Nefes tekniğinden biraz ayrıntılı bahsedebilir misin? Veya internette bu bilgileri içeren bir linkleri varsa paylaşabilir miisin lütfen ?
evet izleyeyebileceğimiz video varsa güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…