2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben çok sık olmasada nadiren sanki eli kolu çıkacakmış gibi hissettiğim anlar oluyor.aslında o kadar yakın değildir ama biz öyle hissediyoruzdur bence.

Evet sanki eli kolu kazı yapıyormuş gibi ama ilk kez bukadar yakın hissettim canım önceden kasığımda oluyordu şimdi böyle olunca korktum bende bakalım cuma günü hayırlısıyla bi göreyim kızımı çok rahatlıcam valla

Teşekkür ederiz canım sen paylaştıkça bilgileniriz biz de.
Oh maşallah şansı bahtı hep açık olsun inşallah. Ben de oğluma ilk defa para harcadım. Annem beşiğini ben alacağım dedi ben aldım ama o da parasını ben vereceğim o halde Dedi kabul ettim hemen tabi ki :)))
Şimdiye kadar pek çok giysisini annem aldı.
Bize başka önemli kalemleri alacak olan olmaz diye düşünüyorum.
Bundan sonrası hep bize bakıyor aman sağlığı yerinde olsun da bebişlerin üç parçası beş parça eksik giysinler.

Bende de öyle doktorum merak etme başını dibe dayamış yaramaz ama pzisyon değiştirecektir Dedi. Ben de o zamandan beri endişelenmiyorum. Bir de leğen kemiği seviyor tabi her Bebek gibi. Yer açıyor keşfediyor muhtemelen. Tecrübeli annelere kulak vermek lazım tabi.

gule gule kullan canim. Ben o magazada giristeki evli modele bayilmistim. Ama ordan almadik biz newjoydan aldik.
Yatagi, 3 kapili dolabi, sifonyer, hali, besik,avize,duvar rafi, uyku seti 4400e aldik nakit. Bak resmini atayim ben de:)

Eklentiler

• b148491431254ea3b9824717e82a620cnewjoy zuzu3445.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 103
gule gule kullan canim. Ben o magazada giristeki evli modele bayilmistim. Ama ordan almadik biz newjoydan aldik.
Yatagi, 3 kapili dolabi, sifonyer, hali, besik,avize,duvar rafi, uyku seti 4400e aldik nakit. Bak resmini atayim ben de:)
Benim de ilk beğendiğim evli modeldi. Bizde duvar kağıdı hariç bütün konsepti aldık peşin 6250 bir de burada görünmeyen bir beşik var onu fotoğraflamayı unutmuşum. Karyola iç tekstil üç kapılı yüklükli dolap halı avize masa üstü aydınlatma ışıklı duvar panosu gece lambası şifonyer duvar rafı oyuncak Sandığı perde ve beşik 6250.
Sizin model çok şirin maşallah sağlıkla kullanın canım.

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. Ben de bunu newjoy'da görmüştüm çok cici... ağız tadıyla kullanalım hepimiz.

Seninkide çok güzelmiş canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın yavruşun

Yaa gerçekten çok güzel inşallah sağlıklı ve mutlu günlerde büyüsün oğlulun güle güle kullanın
Canım çok teşekkür ederiz amin bütün bebekler sağlıkla güle güle büyüsün Analı babalı.
Beğenmene çok sevindim canım.

Günaydın kızlar ve minişler

Yine topic karışmış. Ya şurda son 2 ayımız kaldı kimin ne derdi varsa özelden paylaşsın arkadaş. Ne diye burayı geriyorsunuz. Aylarca yazmayıp gelip bir anda gerginlik yaratıyorsunuz. Dışardan okuyosunuz görüyorsunuz herkes bilgi paylaşıyor burda. Eğer gelip birşey yazacaksanız bilgi paylaşın, başka bir paylaşımınız olacaksa kiminle ne derdiniz varsa özelden yazar kızgılığınızı, nefretinizi vs. tüm duygularınızı kusarsınız.

Kilim ve tohum oğluşun odası çok güzel olmuş Sağlıcakla, mutlulukla geçirsin günlerini.

urbo 2 yi arkadaşım kullanıyor dağ bayır çok gezmeyi seven bir çift çok memnunlar arabadan çok sağlam diyorlar 2 yıl kullandılar şimdi 2. bebeklerinde de onu kullanmaya devam edecekler ben biraz daha hafif bir araba tercih ediyorum ama onun için chicco lite way almayı planlıyorum

Kızlar günaydın. Bu kaşıntı elası beni de buldu. Hatur hutur kaşınıyorum. Bir arkadaş daha yazmış. Bende döküntü yok ama... Başka kaşıntı pronlemi yaşayan var mı . Bem dr uma sormadım ama daha.

Bebek arabası olarak ne aldınız ya da ne almayı dusunuyorsunuz? Travel sistem olarak ne önerilersiniz ?
ben almadım daha chicco lite way hem hafif hem kullanışlı geldi bana ayrıca cybex oto koltuklarını çok övmüşler arabalarını inceleyemedim henüz ona da bu hafta içi bakıp karar vericez artık

mart annelerinin giriş sayfasında anket var bizde ekleyelim mi kızınız mı olacak oğlunuz mu diye nasıl oluyor acaba

O onların anketi canım o topictekilerin. Bizimkine eklememişti arkadaş. :)

Dün kitapta okudum bu haftalarda gebelik ürtikeri başlarmış. Kaşıntı artışı çok fazla olurmuş, döküntü de olabilirmiş. Korkulacak birşey değil ama doktoruna bilgi verirsen iyi olur yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…